A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Katóc!!! Jobban vagy???Meglásd holnap jó hírekkel fogadnak az intézetben!
Puchner szálló...ez nem ér.....mond csak meg a Zuradnak :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Hanyatkám mit művelsz ilyenkor a gép előtt??? :D:D
yamita

Itt vagyok Yamim!

Nemrég jöttem a kozmetikustól,jól megkínozta a nunim :)
Most meg gépezek és közben a TV2n nézem a 10 éves szülinapi műsort.Tök jó.
Te???Micsi???
hanyatka

:))
Hát, én ilyenkor érek haza a robotból... :(
Kilóg a belem.. most megyek dobok majd egy forró fürdőt és próbálok nem megzabálni két tábla tibi csokit (ananászos) pedig nagyon kiabálnak, hogy egyéééééél meg! :D
na, oda is kapcsolok! :)
de jó, hogy elintéztétek ezt a talit! tök jó lesz! :))
már alig várom, hogy milyen csokik lesznek! Nagyon jó ötlet volt!!
yamita

Hanyatka, nekem is csak akkor esett le a tantusz, mikor a Zuram bejelentkezett, hogy Ti is mintha erről beszélgettetek volna. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy hónapokkal ezelőtt foglalták le a helyet. Állítólag nem csak a szálloda van, hanem apartmanházak is. Ők apartmanokban laknak. Aszonta, hogy az ebéd nagggyon jó volt. :D :D

Holnap reggel nyolckor kiderül, hogy beborul-e. :)

Úúúúútálom, ha Apa nics itthon, nem tudok elaludni ilyenkor, sokszor hajnalig kukorékolok. :evil:
katóc

DobsaKrisztát bejelöltem :)

Kriszta félreértettél,ugyanis nem szobát foglaltam,hanem a Csokizóban asztalt :)
Jó lett volna,ha szobát foglaltam volna,úgy fáj a szívem a Puchner után.Lehet,hogy eltoljuk és elmegyünk utánna.ODA!!!Majd kiderül még a napokban :wink:
hanyatka

Én is utálok egyedül lenni!!!
Én is az Udvarház részében néztem ki egy tetőtéri hiper szuper szobát,nyitott,sarokkádas fürdőszobával,jaj a szívem :)
hanyatka

Yami!Nyomd csak be azt a Tibit,megérdemled :wink: :wink: :wink:
hanyatka

Hanyatka, én is ugyanazt csinálom, mint Te, gép + TV2.
Részvétem a nunid miatt, én nem vagyok ilyen bátor. Marad a jó öreg borotva. :lol: :lol: Jóóóóó témánk van. :lol:

Yamita, edd meg az egyiket!!! :lol: :lol:
katóc

Nemsokára jön egy duett?Rúzsa Magdi és Kaszás Attila,a mai technika segítségével valahogy összemontirozzák a képeket.
Yami,ez neked szólt :)Katóc,biztos te már láttad a reklámból.
hanyatka

Ja,ja Mi is ezt nyomatjuk,Zuram dolgozik az egyik gépen,én meg ágyban ölemben a laptoppal,elég magas hangerőn hallgatom a jó zenét a TV2n. :)
hanyatka

Úgy utálom a borotvát,olyan hamar visszanő,így legalább egy hónapban 1x megszenvedek és tök sokáig jóóó :)Nagyon ari kozmetikusom van :wink: [/quote]
hanyatka

Na...hun vagytok???
hanyatka

Igen, láttam a reklámban. Mondjuk nekem Kaszás Attila fájó pont, csíptem a fickót, napokig bőgtem, mikor meghalt. Megérdemelte volna, hogy lássa a fiát felnőni. Ráadásul úgy tudom, hogy a felesége terhes volt már a második gyerekkel, mikor meghalt. Olvastam ezt valahol.
Ja, az én lánykori nevem is Kaszás.
katóc

Igen,én is bírtam nagyon.
Most énekelnek.
Libabőrös vagyok....
hanyatka

Na most már bőgök megint..... :cry:
katóc

Úristen,de jó volt!!!
hanyatka

Hááát,megtelt a szemem könnyel!
hanyatka

Gyere, ríjunk együtt....
katóc

Neked kell jönnöd,mi ketten vagyunk :)
hanyatka

Yami!!!Mizu???Megvolt a fürcsi???Benyomtad a Tibit??? :)
hanyatka

Na, letusoltam közben, Ti kis puskaujjúak :D
nagyon ébren vagytok :D:D

Katóc, tessék keresztben feküdni az ágyon, ilyenkor leheeeet :D
(persze, hogy sokkal jobb apa puha mellkasán szuszogni, de akkor legalább most szanaszét dobhatod magad ;) )

Nem láttam őket!!! :( pont akkor szünnyögtem a kádban.. de annyira jól esett.. Egyébként Attilát én is nagyon sajnáltam..Napokig el sem hittem, hogy ilyen történhet.. :( :(

na, megyek csajok, mert kivagyok.. és reggel 7-re már Budán kell lennem.. király..
Jóééééjt!!
yamita

aztán nem itt kukorékolni sokat!!! ;) ;)
Tibi halálra volt ítélve, főleg hogy kettő van, még marad is.. meg finom is, ráadásul meg is érdemlem :D:D:D

Tök jó kedvem lett most tőletek... :) köszönöm.. :)
Jóéjt Nektek!!
yamita

Szegény Tibi!!!Nekem is juthatna belőle,imádom a csokit.
Na jó éjt Édes!Pihizz,alukálj,mert álmos vagy :)
hanyatka

Katóccc!!!Micsi????
hanyatka

Kedves Tibi, béke poraidra! :lol: :lol:

Jóccakát Lánykák, aludjatok jól, álmodjatok szépeket! :D

Jaaaj, most belémnyillalt, hogy mi lesz reggel. :roll:

Na pusza!
katóc

Még tévézek. :D :D Közben alig harsányan énekelek. :D
katóc

Azért Nagy Feró is nagggggony király. :D
katóc

Sztem mindenki király vót,jól énekelnek :)
Én is énekelek,persze én kicsit sem jól :(

Jó éjt,gyönyörű álmokat!
Reggelre megy a drukk!!!
Pusza...
hanyatka

Na én sem vagyok egy Callas, gondolhatod. :lol:
Kár, hogy vége, most kezdtem belejönni. :lol: :lol:

Köszi a drukkot! :D

Puszi-puszi!!!
katóc

Igen, hallgattam vóna még!!!Jó volt!!!
Alukálj, ja és feküdj keresztbe :)

Lassan én is lefexem!Kezdek álmi lenni.
Jóéjt!
hanyatka

Jaj, Csajok, annyira nevetek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mit össze viháncoltatok este!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Cukrok vagytok, imádlak Titeket!!!!!!!!!!!:D
bodza2005

Jó reggelt Bodzikám!

Igen,nagyon a toppon voltunk tegnap:)
Korán keltél :)
Szép napot!

Katóc!Gondolok RÁD!
hanyatka

Sziasztok!

Én is megébredtem, de nem jól... Asszem éjjel fájt a hasam, mintha derengene, hogy egyszer erre eszméltem. Most csak fáradt vagyok.

De feldobott amit este műveltetek, anyukám kérdezte is min kacarászok ilyen jót. Ja mert megint itt van a lelkem és finomat főz. Egy tündér! :D

Kati76, üdv köreinben, mi itt a DRC vagyunk, ami Dévai Rajongói Club-t takar. Mindenki imádja őt! Nekem nincs tapasztalatom másik intézetekkel. Azért őt választottuk, mert a férjem dokija ajánlotta, hogy itt milyen családias a hangulat. És tényleg. Igaz itt is kell sorban ülni, de ha talizol ismerőssel gyorsan megy az idő. És mivel oda járunk 2 naponta ha akció van erre elég nagy az esély.

Képzeljétek ez előbb megérkezett a könyv amit tegnap rendeltem a neten. Nagyon meg akartak szabadulni tőle szerintem, azért jött ilyen gyorsan Pécsről. És megkaptam anyukámtól a Francia piac c. könyvet, amire már régóta vágytam. Így most teljes a Joanna Harris gyűjteményem. Ki ismeri?

Katóc nagyon drukkolok!!!

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!

Tatu! Persze, hogy csatlakozhatsz! :-) Micsoda kérdés!

Sőt aki akar 3/4 4-4 között Király utca sarka Pizza Hut! :-)

Na ma megint tejfölös túrót eszem. Az legalább jól lecsúszik! Jó hagymásan csináltam meg, majd jól rálehelek a körzeti dokimra! :-)

Katóc szorít, szorít, szorít....
Ági28

Katóc,Katóc!Nem jelentkezel,akkor ez jót jelent???Vagyis nem vagy már otthon!?

Tegnap meséltem a Zuramnak,hogy lassan mindenki a Pizza Hut-hoz megy és ott lesz a nagy találkozás.Jót mosolyogtunk :)

Ágica!Vigyél egy kis hagymát a körzetisnek is :)

Kriszta!Irigyellek!Anyuci főztje...nyam nyam!:)
hanyatka

Jó reggelt csajok! Most olvastam az üzeneteket ,köszi Katóc és Hanyatka.Látom itt szinte mindenki pesti mi Jászberényből járunk és Okt 16án megyünk legközelebb és akkor megpróbálom mondani a dokinak hogy még idén kezdjünk bele ha lehet.Amúgy tök arik vagytok,úgy látom itt tényleg jó kis társaság van.Már a reggelem is jobban indul.Én nem láttam Rúzsa Magdit és Kaszást,pedíg én is szeretem mind a kettőt,de nálam a z RTLen volt bekapcsolva a tv.Kár. :( Hanyatka nektek mikor derül ki,hogy sikerült-e az inszemináció?Katóc ti is lombikra jártok,mióta?Esténként vagytok jobban a gép előt? Akkor én is ide írok mivel a privire nem kaptam semmit. Szép napot mindenkinek! :D

Kati76
kovacsne.kati

Jaj lányok,tegnap egész du.án olyan menszis érzéseim voltak.Ez mi jelenthet??Kezdek negatív lenni :(
hanyatka

Szia Kati!Hát elvileg jövő héten kedden-szerdán esedékes a menszi.Nagyon jó lenne,ha nem jönne.
De aszem holnap reggel csinálok egy tesztet,mert már nem bírom :(
hanyatka

Hanyatka mikor mész a dokihoz?

Kati76
kovacsne.kati

na még mielőtt átmennél negatívba keresd meg gyorsan a 10 parancsolatot feljebb (vagy előző oldalon) és olvasd el egyszer! Ha nem elég, akkor 2x. Ha az sem elég, elkezdheted a kockás füzetbe leírni sokszor: nam gondolok hülyeségekre! pozitív vagyok! Okés?
dobsakriszta

Jó,tudom,hülyeség!De annyira izgulok.:(
Holnap reggel csinálok tesztet.Ez mosmár tutti!!!
Ha van valami,akkor már ki kell,hogy muatssa,nem???Múlt hétfőn volt az inszem.
????????????????????????????????????????????????????????????

Ha megjön,akkor aznap megyek a dokihoz,ha meg nem,akkor csak a rákövetkező hétfőn kell mennem.Ezt mondta. :)
hanyatka

igen, akárcsak nekem. a három hét az három hét! ne idegeld magad a teszttel, meg mással sem! lécci, lécci, lécci! Én is izgulok, de még legyűröm valahogy. Na légy erős! kitartás!
Rendi?
dobsakriszta

Hanyatka ne negatívoskodj nekem! :-)

Ja és az a Pizza Hutnak ingyen reklám, ugyhogy mehetünk a szponzori díjért!
Ági28

De hát azzal nyugtatgattam magam az este,hogy nem érezhetek menszis görcsöt,ugyanis azt általában csak aznap vagy elöző nap szoktam érezni és most még túl korai lenne a 26. napon. :cry:
hanyatka

Dobsakrisztának igaza van én is olvastam azt a 10 parancsolatot.Hanyatka szerinted a teszt már mutat valamit ilyen hamar?Katóc most van a dokinál,hogy mindenki szorít neki?

Kati76
kovacsne.kati

RENDI :)
hanyatka

Jól van,nem idegelek.De holnap reggel azé 1et tesztelhetel???Lécciii....

Katóc-al az van,hogy ma reggel derült ki, hány petikét kap vissza.
Reméljük sikerül!!!Szorítunk nagyon!!!
hanyatka

Ági!Akkor a Csokizó előtt ugorjunk má be Pizzáékhoz,azért a díjért :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Szép lesz, beözönlik 10 nő, és követeli a pénzét! :-)

Katóc nem petikét, hanem már embrikéket kap vissza! :-)
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?