A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Zsuzsi74: köszi, igyekszem majd rendes látogató lenni a kisbabásoknál.

Nadine család: hatalmas gratula!

Finiselõknek extra megadrukk KépKépKép. Chrissy, hajrá-hajrá Kép!

Hayim Apuka
hayimpapa

Köszönöm lányok a megnyugtató válaszokat. Remélem tényleg csak a normális nyilalás volt.

Buborék! Mindenképpen pihenj sokat! Ha az orvosod mindent rendben talált, nyugodj meg és feküdj!

Nelli
nelli2

Nyuszimanó! Azt mondta a doki, hogy a házasélettôl is lehet egy kis vérzés, de ez természetes és nem kell megijedni, de ha nem múlik el egy-két napon belül akkor vissza kell menni. Gyógyszert nem adott, mert azt mondta szerinte nem kell, mert minden rendben. Én sem értem akkor mi ez az egész...
Azóta minden pisilésnél figyelem mi a helyzet (kicsit javult) és mondom a babónak és a méhlepénynek is, hogy kapaszkodjanak jó erôsen, mert nagyon szomorú lennék, ha bármi baj lenne.
Buborék 18+6
Buborek

Susie! Én a terhesség legelején utaztam Egyiptomba, de akkor még nem is tudtam, hogy terhes vagyok. Nem volt semmi baj. Jövôhéten utazunk Olaszországba egy hétre pihenni, nyaralni, kikapcsolódni. Nagyon várom már. Remélem nektek jól telt a nyaralás. Merre jártatok?
Buborék
Buborek

Sziasztok!

Susie, Nicki és a többiek: [url=https://www.babanet.hu/ultrahang.php" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ultrahang.php[/url] itt lehet regisztrálni! Ezer forint kedvezményt adnak erre, így 7000.

Már stabilan érzem a babót Kép És tegnap este a férjem is érezte Kép

Buborék: nekem a 14. héten volt vérzésem, de mivel nem görcsöltem, a doki azt mondta, egy csomó mindentõl simán lehet. Nem lesz semmi gond Kép

cory 21+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Tündér,
néha az én pocaklakóm is úgy érzem legszívesebben kiugrana a hasfalamon keresztül. KépEz néha jó érzés,de mikor az ember lánya éppen hulla fáradt és már csak emiatt nem tud elaludni akkor nem olyan jó.Mindenesetre én örülök a kis örökmozgónak,mert már nem egyszer megijedtem amiatt,hogy nem mozgott annyit és akkor inkább azt mondom mocorogjon állandóan és jó nagyokat. Kép

Chrissy,
hatalmas drukk nektek csütörtökre,ha addig nem történne semmi,de remélem Noémi magától is megindul kifelé az anyukájához. Kép
Káposztásmegyeren laktok?!?!? Akkor nem is vagyunk olyan messze egymástól.Mi Újpesten lakunk,de a Kápmegyerhez legközelebb esõ részében.Oda járok körzeti dokinénihez.Egyszer majd akár tologathatnánk is együtt a babókat?!?! KépKitartás és mégeygszer hatalmas drukk!!!
CL2000:pontosan nem tudom mit jelent,de arra vonatkozóan szolgáltat információkat,hogy mennyire van már nyitva a méhszájad. A CL 3000 jelentette azt,hogy teljesen zárva van.Nem tudom milyen számkobinációk Kép vannak még,de hallottam már 2100-rõl is.LEhet,hogy a méhnyak megrövidülésére vonatkozóan is szolg-at infot.

Tina,
hát nem marad más hátra akkor,úgy látszik szembe kell néznünk a fájdalommal! Kép Egy dolog van,ami megnyugtat.Tudom,hogy mi fogunk gyõzni! Kép

Felmerült kérdés többeteknél is,hogy mennyit adjunk a szülésznõnek.Az enyém azt mondta,hogy amennyit gondolunk. Kép Az orvosom viszont egy tól-ig árat mondott,mondván,hogy ennyit szoktak adni neki. Eddig a kispapival azt beszélgettük,ha minden rendben lesz akkor mindketten megkapják az orvos által említett összeg felsõ határát. Nekem az olyan fura,hogy tényleg a szülésznõ lesz aki végig ott lesz (ráadásul mi meg is fogadtuk a szülésznõt)és õ kapna kevesebbet,akkor inkább ugyanannyit,mint az orvos.Az egész terhesség alatt úgyis az orvosnak fizettünk?!?!?!? Aztán,hogy ki mennyit fog kapni az úgyis a szülés után dõl el.

River,
üdv közöttünk! És a MÁV kórházasok között is! Én is ott fogok szülni valamikor június közepén. Kép Kép Kép

Elli,
kitartás!!! Már tényleg nincs sok hátra! Bár már én is kezdek nagyon a nyügi kategóriába kerülni.Itthon se nagyon tudom magam elfoglalni,mert minden startra kész,és olyan lassan telnek az órák,míg kispapi hazaér. Kép
Esténként nagyon-nagyon szarul alszom,bár így legalább sikerül a délelõttbõl sokat átaludni és hamarabb eljön a délután,aztán megint az este. Kép
Torna legközelebb,mikor? Én csüt.9-re megyek.

Kaska,
jól tetted,hogy tegnap egész nap pihiztél. Így is kell ilyenkor már cselekedni.Átadni magunkat a teljes nyugalomnak. Kép
Málnalevél hál istennek nekem is bejön. Kép

Kangi,
köszi a bíztatást mindenki nevében.Jó,hogy néha odaátról is támogatnak minket. Ez olyan csalogató. Kép

Angi,
igazad van.Ilyenkor a terhesség vége felé már a fájdalmak és a kellemetlenségek jelzik csak igazán a dolgok végét és azt,hogy hamarosan tényleg babázhatunk. Kép

Nadine + Zsanett + kispapa,
hatalmas giga-mega gratula!!!!!!!! Kép
Ezt a babát már nem csak ti vártátok nagyon,hanem egy egész topic. KépSok tejcsit és sok boldogságot!!! Gratula!

Babajaga,
Madarász utcai gyermekkórház.14.30-16 óráig vásárolható meg a készülék. 16 órától elõadás a fül-orr-gégészeten.209-es szoba elõtt gyülekezõ és onna visz a proff az elõadó terembe.
Tényleg szerencsések vagytok,hogy nem történt nagyobb baj! Kép

Rita,
kitartás és a rosszullétek elmúlnak,mintha nem is lettek volna!

Susie,
mi a Praxisban voltunk,csak azt tudom ajánlani.Nekem bejött,tetszett.Hallottam már a HAttyúházasról is,azt nem tudom milyen. Kép
Itt a babaneten tudjátok magatokat regisztrálni és akkor 1000 Ft-tal olcsóbb a vizsgálat. Kép

Anikó,
még nem is gartuláltam a vizsgádhoz.Bocsi! Gratula!
NAgyon-nagy lehet a pocid. Kép Nekem a 33 hét környékén volt szerintem ekkora,bár azóta mi is belehúztunk és sokat gömbölyödtünk. Kép Olyan kíváncsi lennék rád,milyen vagy picisan!!! Múltkor még olyan kis édi picuri volt. Kép További jó növesztést! NEvek nagyon jók!

Buborék,
drukk,hogy minden rendbe legyen és hogy mielõbb megnyugodhass!!! Nyugi,nem lesz semmi gond! Pihi ezerrel!!!

Bogi,
üdv közöttünk!
Szegény Nelli után még mindig nem akar becsatlakozni senki. Kép

Nelli,
tudod,mindig az utolsókból lesznek az elsõk! Kép

Mi csütörtökön este megyünk a dokibácsihoz mozizni meg CTG-re.Már alig várom,még két nap. Kép Kép KépKíváncsi vagyok,mekkora már Petra?!?!?!

drukk mindenkinek ahhoz,amihez kéri! Kép
Chrissy hajrá!
üdv
Évi + Petra baba_37+5 Kép
Évi24

Üdvözlet mindenkinek

Sikerült néhány képet készítenem Zsanettrõl úgyhogy gyorsan meg is oszto veletek, egy kicsit még pirospozsgás az aranyom - fõképp hogy karmolgatja az arcát a körmecskéivel. Az elsõ éjszakát jól viselte - mind így kezdi ;)

A képeket a munkahelyemre raktam fel, majd Nadine eldönti hogy ide mit tölt fel.

Sztéló Zsanett - szül. 03-06-03.

Köszönjük szépen a jókívánságokat

Zsanett,Nadine, Blacklok - a boldog apuci....;)

Nadine
KépKépKép
nadine

Zsófi, Angi, Kaska! Naná, hogy elírtam. Júni 27-re gondoltam, de ma reggel Kispapim fûzögette a lányát, hogy neki mégjobb lenne a 24. Szegény gyereket jól összezavarjuk, mi? Kép Asszem inkább rábízom. Döntse el õ.

Nadinéknak hatalmas GRATULA!! Sok boldogságot és tejcsit!

Buborék! DRUKK, hogy mielõbb elmúljon!

Nem tom ki kérdezte, de mi is a praxisban voltunk, és nagyon rendesek voltak. Itt regisztráltam a babaneten és ki is kellett nyomtatnom a mélt, amit küldtek, ott meg bemutattam. CD-re is írták volna, csak elfelejtettünk szólni, úgyhogy végül képet és VSH kazit kaptunk.

Menek, mert odaég az ebéd.

35+5

Buborék! Mi múlt 7en voltunk Tunéziában szintén 1 hét erejéig, szerencsére épp bõrrel megúszta mindenki. Mondjuk mi megjártuk a sivatagot (2napos túra, kb.1000 km) jól elfáradtunk mind2en, de nagyon jól éreztünk magunkat.
COry!Köszi szépen, mindjárt regisztrálom is magam..jó lesz még vmire az az ezres....

Susie_
susie

Sziasztok Kismamik!

Dé!
Látod-látod regisztráltam és csúnyán beelőztem egy-két sorstársunkat. Jo dolog ez a fórum, nem érzed magad egyedül... jó étvégyat az ebédhez, én indulok az árnyékba "tanulni", de előtte egy kis alvás:-)
Kösz az emilt, megkaptam....
Puszka

Nadine!
Szívből gratulálok, gyönyörű a babóca! Jó egészséget kívánok Nektek!

Kaska! Köszi, hogy felvettél a listára, klassz egy ilyen csapatban lenni!:-) és kitartás

Buborék! Ne izgulj, próbálj meg pihenni, és ne folyton a vérzésre gondolni. Tudom, könnyű ezt mondani, de tudom mit beszélek, nekem az első pár hónap vérezgetéssel, és folyamatos vetélés gyanúval telt, és most itt vagyok a 29. hétben! Vigyázz magatokra és jelentkezz, hogy mi van veled/veletek.

Nicki! Mi voltunk a szintén pocakos barátnémmal a Madrinában Budaörsön, és megállapítottuk, hogy a kismama gúnya mint olyan baromi drága. Ott egyébként vannak fürdőrucik, többféle változatban. Jómagam, a XII. Kékgolyó utcában vettem az Anita szaküzletben sima fekete, később is hordható kismama fürdőruhát. (Árak:kb. 8000-15000 között)
Vannak egyébként ott fehérneműk is (bugyik, szopis melltartók stb.)

Évi24! Ami azt illeti, én is örülök, hogy mocorog, mert ugye az mindenképpen jó jel, de most már azon aggódom, hogy azért "ugrál", mert nem tetszik neki valami, vagy csak úgy tartja kedve? Eljutottunk oda, hogy a kis lábait betámasztja a gyomromba, a fejét a keresztcsontomnak nyomja, mintha ki akarna nyújtózni.... remélem tényleg csak erről van szó.. lehet, hogy kicsi a hely odabenn?
tündér

Bocsi mindenkitől az előbb lemaradt a búcsú..:-)

Tündér
28+5

Ui: ugye a szétszórtság elmúlik?!
tündér

Nadine, Blacklok,

gyönyörû ez a Zsanett! Milyen kis nyugisnak, elégedettnek tûnik! Gratulálok!

River
river

Sziasztok!
Délután elmentem a dokihoz. Írt fel valami nyugtatót, No-spat is kell szednem és 2 hét pihi szigorúan. Késõbb visszajövök, ha tudok.
Bogi
Névtelen

Sziasztok!

Aki az alabbi sms-emaillel probalkozott, annak uzenem, hogy a helyes cim frissmamik@adline.hu, ezert nem erkezett meg az uzenet.
Westeles feladorol leven szo hozzateszem, hogy a westel egyebkent elofizetoknek es feltoltokartyasoknak is biztosit ra lehetoseget a sajat halozatan belul, hogy sms-bol emailt lehessen kuldeni (bovebben: http://www.westel900.net/elofizetes/szolgaltatasok/sms_email.html ill. http://www.westel900.net/domino/szolgaltatasok/sms_email.html), sot, a menuasz-os simkartyakkal kulon menu is van ra (http://www.westel900.net/elofizetes/szolgaltatasok/menuasz.html ill. http://www.westel900.net/domino/szolgaltatasok/menuasz.html). Igy nincs szukseg kulfoldi szamra kuldeni az sms-t (bar nem tudom, dragabb-e kulfoldi szamra kuldeni, mint szolgaltaton belulire). Mielott meggyanusitanatok, nem vagyok a westel embereKép, csak most neztem utana, h van-e rola leiras a westel hp-n.

sziasztok,
UG

---------------------------------------

Date: Tue, 03 Jun 2003 13:56:51 +0200
From: PLUS36302957503@SMSGATEWAY.BWARE.IT
To: FRISSKISMAMIK@ADLINE.HU
Subject: GSM short message from +36302957503

PROBA

GSM phone +36302957503
--

This service is offered by BWARE Technologies http://www.bware.it/
megint_en

SZiasztok!

Visszaolvasni nem nagyon volt idõm, csak a táblûázatban néztem meg magunkat Kép, vagyis azt, hogy én már nem vagyok benn, helyettem Vilka van a babák közt! Kép Egy kis adatpótlás: Vilka 55 cm-rel született, az APGAR-ja 9/10 lett. REmélem, hamarosan tudok mutatni képet is róla, addig csak annyit, cseppet sem elfogultan Kép, hogy gyönyörûûûûû! KépKépKép

Nadine! Gratulálko ZSanetthez! Kép

Angi, SZilvi, és még aki kéri: DRUKKDRUKKDRUKK!!!!! KépKépKépKépKépKép

Nagggggyon jó (újra) friss maminak lenni! KépKépKép SZüléstörténettel jövök majd vmikor, egyelõre nincs sok idõm - de nem baj! KépKépKép

Márti+Vilka Kép
márti

Sziasztok!

Még mindig nincs telefonunk, így bocs, de nem tudom átfutni a termést!
Annyit láttam, hogy Nadinnak óriási gratula!! Kép Kép Kép
Költözés megvan, még egyben, vas. reggel a doki azt mondta, a méhszáj nem változott, nagyon megörültem. Azt mondta, 2 cm.
Ma kellett mennem megint, így 2 napra rá már 4 cm, de azt mondta, fönt van még, szerinte jövõ hét. Ha csak valami kicsi van, akkor is fel kell hívnom, mert nem szeretné az elsõ gyorsaságából kiindulva, ha úgy telefonálnának neki, hogy 3 perc múlva gyerek lesz. Kép
Azért drukkoljatok, hogy jövõ hét szerdán még le tudjak államvizsgázni.
Remélem, hamarosan lesz megint telefon, és újra csatlakozni tudok rendesen.
Ildianyu
ildianyu

Szia Leszter kispapája!

Évi (találkoztunk a Kaska féle talin már)voltam a próba SMS. BOcsi ha nagy galibát okoztam,csak próbálkozni szerettem volna,ezek szerint nem jött össze 100%-an.Megnézem azt a honlapot,amit írtál,és remélem okosabb leszek.
köszi
üdv
Évi + Petra baba_37+5
Kép
Évi24

<TABLE>
[size=-1]From:[/size] [size=-1]36302957503@sms.777westel.hu[/size]
[size=-1]Date:[/size] [size=-1]Tue, 03 Jun 2003 19:50:11 +0200 (MEST)[/size]
[size=-1]Subject:[/size] </pre>
<HR WIDTH=75% SIZE=2>
PROBA.
mailgateway

Leszter kispapája,
nagyszerû.Köszi a segítséget. Kép
Kép

Minden jókat a kis családodnak és fõleg a Ti Petrátoknak is!!!
üdv

Éviék
Évi24

Jaj lányok,
most jövök a dokitól, holnap be kell feküdnöm.Kép 140/90 a vérnyomim, elõször csak gyógyszert akart adni a holnapi ctg alkalmával, de amikor felfeküdtem (némileg rövidült méhnyak, de zárt) és meglátta a lábam (sípcsonközépig vizes) akkor aszonta, hogy nem is csak talizunk, de be is fektet. Napi több ctg-t, vizeletet, májfunkciót, mindent akar csinálni, amit "nem lehet csak úgy berohangálva..." Persze bõgtem, mint a záporesõ, annyi vigaszom van csak, hogy a dolog "nem végleges" azaz ha javul a vérnyomi+víz és nincs más baj (pl fehérje a pisiben) akkor hazajöhetek, szal' nem kell szülésig a kórházi ágyat nyomnom... Férjem tökédi, vígasztal, mert nagyon nekikeseredtem...Az orvos szerint ez csak elõvigyázatosság, mert ezekkel a tünetekkel "csak egy ugrásra" van a toxémia, ami pillanatok alatt mehet az én és a babám kárára, amiért õ nem vállal felelõsséget, inkább óvatoskodik...Kép

Évi, kérlek szólj a terhestornán az Edinának, hogy ez van, nemtom mikor tudok vagy tudok-e egyáltalán menni még a szülésig... Nem baj, úgyis írtam neked múltkor emilben, hogy sok gyakorlat már kifejezetten rosszul esik...

Ha valami eksön van, küldök Évinek sms-t, elvileg a topicba is tudok küldeni, majd meglátom. Azért én bízom benne, hogy ha hét végéig nem szülök, akkor hétfõn (pl) hazajöhetek...

Drukkoljatok lszi, hogy mielõbb lezavarják a vizsgálatokat neg. eredménnyel, és itthon éjszakázhassak a férjem mellett... Az a baj, hogy a szülésben is talán leginkább az utána aktuális 4 nap kórháztól tartottam, de akkor legalább már a kisfiam velem lenne, de mit a fr*ncot fogok csinálni ott a tökuncsi kórházban, és hogy fogom kibírni egyedül, hogy a kispapim naponta 1x meglátogat...!!!??KépKép

Azért gondolok azokra, akiknek már szintén aktuális a lurkó érkezése,
tsók
Elli
38
ellimami

Sziasztok Kismamik!

Nadine család!
Hatalamas gratula!KépKépKép Sok boldogságot a szépséges kislányhoz - igen aranyos!!! És sok fini tejecskét!Kép

Barbi!
Ne izgulj, a babád biztosan megismer majd Kép, de azért tényleg vacak állapotok uralkodnak arrafelé. És gratula az új szerzeményekhez, biztosan muris volt csörgõkkel utazni!Kép

Kaska!
Tényleg, Te már voltál CTG-n? (Talán lemaradtam az 1. -rõl?Kép)
Ami a táblázat kezelését illeti, látom még senki sem jelentkezett. Sajnos nálunk otthon csak modemes internetcsatlakozónk van, ami elég vacak és onnét nem tudnám kezelni a táblát. Ezért bejárok a férjem munkahelyére és innét szoktam írogatni - láthatod, elég ritkán. Mondtam is Szabolcsnak, hogy mi a gond és felajánlotta, hogy majd õ átveszi a tablicskut. Javasolta, hogy a táblázat alá feltüntetné az emiljét és mobilszámát - a babák sms-n vagy emilen jelentkezhetnénekKép, így az új mamik és babák mamái egyenesen neki küldenék az adatokat.
(Sok idejébe kerülne naponta olvasni a topicot). On line kapcsolata van, nem lenne gond naponta többször is új táblát felrakni. Kép Szóval, ha ez így megfelel... tolnaisz@hotmail.com - itt kapcsolatba léphettek. Kép

Eancsi!
Gratula a suli befejezéséhez!!! Hú, szívmonitor... én is akarok!!!

Zsófi!
Nem semmi 15* pisilni egy éjjel! KépAri a hugicád!KépKépKép

Buborék!
Drukkolok ezerrel!!! Sokat pihizz, meglátod nem lesz gond. KépKépKép

Bogi!
Elöször is üdv itt, gratula a pocaklakóhoz! Kép Nekem is volt ilyen keményedésem, Mg -t szedek ellene. De nem jelent komoly gondot, míg a baba a méhnyak és a méhlepény a helyükön és sértetlenek! Kép

Márti!
De jó, hogy jelentkeztél! Csak úgy sugárzik rólad a friss mami boldogsága! Kép Kíváncsiak vagyunk a storyra is!

Ildianyu!
Megy az ellendrukk, hogy nyugodtan vizsgázhass! Nagyon szorítok! Kép Kép Kép

Ma összeraktam a játékokat! Kép Egész délelõtt ezzel ment el, de olyan jó volt elképzelni, ahogyan majd Máté játszik velük!KépKépKép

További drukk a finiselõknek! Kép

Tündimami
34+0 KépKépKép
tündimami

SZiasztok!

Van Vilkáról egy kép az Ismerjük meg egymást-ban az Ármin topikban! (az utolsó képen van Vilka Kép)

Ellimami! DRUKK, hogy ne legyen gond! KépKépKép

Márti+Vilka
márti

Tündér! Jó tanulást, de azért pihenj is néha! Kép

Ildianyu! Megy a drukk! Én is egy vizsgám miatt variálok, hogy mikor szülessen meg Szerelemgombóc... Kép

Elli! Küldök pozitív energiát ++++++++++++++++++++++ és ne keseredj nagyon el! Tudom, hogy könnyen beszélek, de már nem vagy túl messze a céltól. Pár hét (nap) és már puszilgathatod a bébit. Azért remélem nem kell idõznöd sokat a kórházban és DRUKK DRUKK DRUKK!

DRUKK minden finisesnek!

Voltunk a dokibácsinál, hát ki volt bukva, hogy mekkorát nõtt a csemete. Pénteken kell mennem az elsõ NST-re, aztán hetente és finis. Szent ég! Már ilyen közel! Mindenesetre a méhszáj teljesen zárt, a lepény I. érettségû, úgyhogy még nem kell izgulni. Kép

Na jó késõ lett megint. Jóéjszakát mindenkinek!

35+5

Sziasztok Kismamik,

Nadine,
Oriasi gratula nektek, hat jol kihuztad az biztos, de ezert a baboert mindentKép

Chrissy, Szilvi,
Drukk nektek, remel;em kovetitek Nadine peldajatKép

Marti,
Oriasi gratula ujra VilkahozKépKépKép

Babajaga,
Hat nem semmi!!!! Latom azert nem unatkozol otthonKép
A drukk szerintem neked is kijar.

Ildianyu,
De jo., hogy legalabb a koltozes lement, ellendrukk, hogy kibird a vizsgaigKép

Evi,
Ez a nyugi ismeros. Pont tegnap mondtam a ferjemnek, hogy szerintem igy a vege fele elviselhetetlen vagyok, o meg edesen bizonygatta, hogy nem is, bar a szeme mindent elarultKép

Elli,
Remeljuk minden rendben lesz es nem kell sokat bent lennedKépKépKép

Ma doki megerositette azon feltevesemet, hogy meg total zart vagyok, szoval egyenlore nem akarozik babonak kijonni. Viszont megkert, hogy ha pentekig nem szulok, akkor gondolkozzam el mikor csinaljuk meg a csaszit, hat nem dobodtam fel. Viszont ujfent hidegfront jon, na hatha az majd segitKép

Angi
39+4
angela2

Sziasztok!

Marti,
udv ujra otthon es nalunk! Kép Kép Kép Kép Kép Orulok, hogy jol erzed magad, es varjuk a sztorit! Kép Kép Kép

Nadine,
HATALMAS GRATULA az egesz csaladnak!!! Kép Kép Kép Kép Kép Sok boldogsagot Nektek, es nagy, jol megerdemelt pihenest! Kép Kép Kép Kép Kép Zsanett tundermano, a pirospozsga jol all neki! Kép Kép Kép

Buborek,
extra rengeteg DRUKK-DRUKK, hogy fergeteges sebesseggel muljon el a verzes, es a babocad tovabbra is komfortban erezze magat! :-)))

Zsuzsofi,
cuki a hugicad :-))) jo Neked, hogy kielheted rajta a babazhatnekodat :-)))

River,
nekem veletlenul epp 15 masik csontom faj, de hat eleg sok van beloluk, van valasztek :-] Egy darabig enyhitett a dolgon, amikor szivacsot raktunk a franciaagyra. Igy a vegen meg mar tokmindegy :-]

Nelli,
nem hinnem, hogy bajt jelent, nekem is volt ilyen, csak arra nem emlexem, hogy mikor. Nem valoszinu, hogy egy tanctol es ilyen kesleltetve lenne bajod. Lehet, hogy a mehedet tarto szalagok nyulnak. De ha nagyon ugy erzed, hogy megnyugtatasra lenne szukseged, hivd fel a dokidat, esetleg (ha olyan) a vedonodet :-)

Tina,
legyen jo sorozatod hasonlo ejszakakbol :-)))

Babajaga,
jo dolog ez a tanfolyamra jaras, osszefuthatunk ismeretlen ismeroseinkkel ;-))) Kiralysag volt dumcsipartizni :-)))
Arra van esely, hogy a biztosito kifizeti a cuccost?

Rita,
biztos nem elolrol kezdodik, csak neha meg visszater! :-) Kivanom, hogy erkezz meg hamar a kicsattano energiak idoszakaba! :-)))

Szilvi,
szegeny a templom egere :-) ilyen okokbol imadok tablat csinalni :-)))

Eancsi,
GIGApoci rulez ;-)))
tegnap en is atlag felett bucilab voltam, kispapanak is feltunt. Rajottem, hogy a hideg viz ala tartas nagyon jolesik :-) Persze labon nyilvan nem jo tulzasba vinni, nehogy felfazzunk.

Szisz,
cukorbetegseg :-( de remelem, a dieta sikeresen megoldja! :-)))
Irogass csak aktivan! :-)))

Bogi,
lecci irj meg adatokat: utso mensi, hany eves vagy, melyik korhazban/kinel fogsz szulni (ha tudod mar)! Most beraklak az altalad irt datumbol szamitva, de nem biztos, hogy minden adat stimmelni fog! :-)
Van, akinek mar az elejen van kemenyedes. Ha gyakran lenne ilyen, akkor erdemes megbeszelni dokival, de azonnal telcsizni csak akkor kell, ha sorozatban rendszeresse valnanak az osszehuzodasok!

Nyuszimano,
nekem is pechem szokott lenni a rendelokben valo pisilessel :-( Kesobb mar ugyis jobb otthon mintat venni, mert a hatalmas poci miatt az ember nem lat semmit, aztan ize :-]
Itthon dragabb az eper :-(

Cory,
ugye, milyen fincsi, amikor akrobatikazik :-)))

Chrissy, Evi,
en ugy tudom, nem CL, hanem CX, es cervix index, vagyis a mehszaj allapotat jellemzo szam. Az elos szamjegy: a mehnyak hossza/erettsege, 3 az alap, 0-ig mehet le. A tobbi: a kulso, kozepso, belso mehszaj nyitottsaga (talan cm?). Tehat CX 2000 = kezd felpuhulni, de zart a mehszaj.

Evi,
huuu de jo, hogy mondod, ma elfelejtettem a malnalevelet! :-)
Jo mozizast Nektek! :-)

De,
nem hinnem, hogy van bent falinaptar :-))) ugyhogy szerintem erdemes elotte szolni a babocanak :-) en a holddal szoktam magyarazni Violanak, hiszen azt allitolag erzik :-)

Susie,
tuneziai sivatag, nem kissamli :-)))

JAAAJ muszaj mennem aludni, Kispapa duhos mert holnap szigorlat es felebred, ha bemegyek ejjel :-( villamgyorsan atfutom a leveleket, aztan tabla es megyek, majd potolok!

Ildianyu,
szuperek a hireid, csak igy tovabb! :-))) DRUKKDRUKK!

Tundimami,
NAGYONNAGYON KOSZI, extra halas vagyok kispapadnak, mar kezdtem aggodni, hogy mi lesz a tablaval! :-)))))

Jo ejt, es MEGADRUKK a finiseseknek! :-)))

Kaska
37+3
top ten :-)))
kaska

Akkor a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine KépZsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.21.[/size] 41+0 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.28.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]2.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 39+6 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]3.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 39+5 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]4.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 39+0 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]5.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 38+0 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]6.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 38+0 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]7.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 37+6 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]8.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+3 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]9.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+3 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]10.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+3 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]11.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 37+1 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]12.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 37+0 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]13.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 36+1 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]14.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 36+0 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]15.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 35+6 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]16.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 35+5 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]17.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 34+6 33 év/1.b. Budapest 2003.07.20. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]18.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 34+4 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]19.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 34+1 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]20.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 33+3 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]21.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 31+1 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]22.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 29+2 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]23.[/size] Tündér [size=-2]2002.11.15.[/size] 28+5 26 év/1.b. Diósd 2003.08.20. [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]24.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 28+1 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]25.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 26+6 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]26.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 26+5 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]27.[/size] Kisegér [size=-2]2002.12.06.[/size] 25+5 27 év/1.b. Budapest 2003.09.12. [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]28.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 25+4 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]29.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 23+6 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]30.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 23+5 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]31.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 23+4 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]32.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 21+6 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]33.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 21+4 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]34.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 21+2 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]35.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 19+5 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]36.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 18+2 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]37.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 16+6 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]38.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 14+6 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]39.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 14+6 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]40.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 14+0 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]41.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 13+0 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]42.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 11+6 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Sziasztok!

Sajnos tegnap estétõl karbantartás volt, így nem tudtam írni Nektek. Most meg már nagyon készülnöm kell, ezért nem is tudok visszaolvasni. Azt azonban látom, hogy az elsõ helyen vagyok! Kép Kép Kép

Nadine, nagy-nagy gratula a bébidhez! Kép

Évi,
igen, Káp.II.-n lakunk, jöhet a babakocsitologatás! Kép

Szóval, gondoljatok rám, holnap remélem, már én is babázok! De fogtok róla értesülni, egy barátnõm írni fog Nektek.

Sok puszi!
Ch.
41

Chrissy

Kép
chrissy

Ellimami! Ne izgulj, biztos nem kell végig bentmaradnod a kórházba, de tényleg fontos, hogy alaposan kivizsgáljanak, nehogy baj legyen. Én is drukkolok neked nagyon!
Örömmel jelenthetem, hogy vérzés 0. Elmúlt, nincs, elt?nt. Legalábbis eddig, de mostmár nagyon remélem, hogy nem jön vissza. Úgyhogy most madarat lehetne fogatni velem.
Mindenki vigyázzon magára,
Buborék 19+0
Buborek

Sziasztok!

Nicki! Majd aztán mesélj,hogy mi volt a dokinál!Megértem,hogy nem akarsz mindig a magánjába menni,ez elég költséges dolog tud lenni,és bizony tényleg nem kevés pénz az a 6.000ft egy alkalomra.Amúgy te merre fele laksz?Azt meg észrevettem,hogy mi mindig elkerüljük egymást,te mindig elõbb mész a kórházba mint énKép

Buborék! Én sem nagyon tudok mást tanácsolni,minthogy pihenj amennyit csak tucc,hiszen most a te,és a kisbabád egészsége a legfontosabb!Természetesen drukkolok ezerrel!Kép

Csajok! Köszi a biztatást,tényleg jó lenne már ha 100%osan tudnám hozni a formámat,de ezt sajna még nem érzem mostKépDe azért ha jobban érzem magam optimistábbnak látom a helyzetemetKépHolnap megyek dokihoz,majd megemlítem neki a bajaimat.

Én is úgy tudom,hogy az az új kismama plaza elég húzós anyagilag.Én is kiváncsiságból elnéznék,de én vhogy sajnálom kiadni a drága kismama holmikra a pénzt.A kismama újságban nézegettem a csinosabbnál csinosabb kismama ruhákat,de azok is olyan árban vannak,hogy eszembe sem jutna ennyi pénzt kiadni érte.Akkor inkább elköltöm azt a pénzt a babaholmikra.
A Vörösvári úton van még egy kismama bolt,oda beszoktam nézni,az árban elfogadható,de viszont nagyon nem az én stílusom,így ott sem vettem még semmitKép
Pedig muszáj lesz vennem egy pár "bõvebb"cuccot,mert a pocakom rohamosan elkezdett növekedni.
Csajok! Ti hol vásároltok,ahol azért aránylag szép,divatos cuccokat kaptok,de árban is elfogadható?Én csak itt a 3.kerületben nézelõdtem eddig,de mondjuk a plázákat,westend cityt kihagynám,nekem az túl drága.És ha megis venném utána már nem tudnék mit kezdeni a ruhákkal.Szóval köszönöm az ötleteket,tapasztalatokat elõre is!Kép

A finiselõ kismamáknak megy a drukk hegyek ezerrel,akik meg még csak pocakosodnak kitartást kívánok!Kép
Mindenkinek szép napot!
Rita.
Elsem hiszem,hogy ma beléptem a 14.hétbeKépKép
rita01

Sziasztok !!!

Péntekre kaptam idõpontot a Praxisban, Köszi Cory, regisztráltam magam, már nagyon fúrja az oldalam h mije van a combókája között... Nektek mikor mutatta meg a babó, h mi rejtõzik ott?
Az én Vackom, szorította combókáit és közte volt a köldökzsinór :-)) Azt mondják, h ez azt is jelentheti h kislány lesz, mivel össze tudja szorítani... igaz ez????

S.
susie

Rita,

Teréz krt. 33., a bolt neve 2in1.
Nemrég nyílt, magyar tervezés+varrás, szerintem elfogadható áron és nagyon kedves, helyes ruhák.

Sok sikert!!
Pocóka
35
Pocóka (pocóka)

Ellimami,
Remélem nem lesz semmi gond. Bár még én is attól tartok, hogy ha ez a só-cukor-szénhidrátmentes diéta nem válik be, akkor nekem is ez lesz a sorsom. Jövõ héten megyek vissza a dokihoz, akkor majd megmondja.

Tünde
34+6
csibe21

Szia Tündér!

Chrissy mondta, hogy Te is a Honvédban fogsz szülni. Úgy örülök, hogy van egy újabb kismama. Így legalább egyre több infóm lehet nekem is a kórházról. Én Vértes doktorhoz járok, október 31-re vagyok kiírva.

Anita
Névtelen

Sziasztok!

Susie: Balu a 30. héten mutatta meg magát. KisPrücsök meg eddig nem mutatott semmit Kép

Melegem van! Tegnap voltunk egy csomó bútorboltban, és elegem van! Nincs valakinek megbízható asztalos ismerõse??

cory 21+2

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Evi!

Lattam sikerult megoldaniKép Orulok, hogy segithettemKép
Koszi a jokinvasagokat, Nektek pedig tovabbi jo babavarast! Mar nincs sok hatra;)

UG
megint_en

Susie, én a 28. héten akartam menni a Praxisba és így júl.10-én megyünk. Már úgy várom, pedig még több mint 1 hónap. Nekem se mutatta meg még magát.

Cory, nekem van egy barátom, aki nagyon szépen dolgozik. Nagy István 30/221 4492 (hivatkozz rám)
Egyébként én is nagyon rosszul bírom a meleget, fõleg amikor a pocakomat tûzzzzzzi a meleg. Brrrrrr. Csak a besötétített lakásra vágyom.

Anikó
22+5
eancsi

Sziasztok!

Voltam ma Ctg-n, meg Uh-n is. Annyira tündéri dokim van!!!!
Mindenhova elkísért, majdhogynem fogta a kezemet a ctg alatt:-))))))) (Jó ez már túlzás)
15 percig nézte a babót az Ultrahangon!
Már azt hittem vmi gond van, de csak jó alaposan mért...
meg szar volt a gép:-))))
Adatok:BPD: 91,6mm, Fronto:110 mm, Thorax:93,2 mm, Femur 71,5
Képzeljétek, a ctg-n elaludtam!!!!
Dokibácsi elintézte, hogy a legjobb gépre kerüljek, ahol nem kell neked jelezni a magzatmozgást, és hát nagyon fáradt voltam...
Arra ébredtem, hogy Bencus le szeretné rúgni a vizsgálófejet
Le is kellett halkítani a gépet.
:-)))))

Zsófi(36+1)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Tegnap voltam dokinál és kérdeznék valamit. Most a 33. héten járok, a babám 2210 gr-ra van saccolva. Nektek mennyi? Sok ez vagy kevés?

Saci
charlottee

Szia Saci!

Nekem a 33. héten 2400 gr-ot mondott az orvosom. Szerintem
a Tied is tökéletes.

Tina
37
tkriszta

Saci!
Mi Tegnap voltunk a dokinál, és ott mindig az orrom alá nyom egy táblázatot, amiben elolvashatom, hogy melyik héthez milyen ÁTLAG!adatok tartoznak. Sajna csak arra emlékszem, hogy a 36. hétnél 3700 körüli súly volt. Csak viszonyításképp írtam le, de szerintem amit te írtál az teljesen normálisnak tûnik.

Nekem is melegem van, viszont itthon van Kispapi és így könnyebb a nyûgöket elviselni. Kép

Kaska! Szóval benne vagy az elsõ tízben! Félelmetes! Kép

Úgy látom jelentkezõ még nem akadt. Csajok, mi lesz így a topic-kal? Sajna én túl közel vagyok idõben Kaskához, de remélem azért nem szûnik meg a tábla! Kép Vagy van már jelentkezõ, csak átsiklottam felette?

Hûvös boldog estét mindenkinek!

35+6

Saci! Bocs, persze hogy 2700 körüli a súly, csak mostanában hadilábon állok a számokkal! Kép

35+6 (Ezt azért nem tévesztem el! Kép )

Dé, nekem azt mondta ma a doki, hogy 3000-3500 g között van a baba. Igaz ezt csak saccolta, mert súlymérés nincs itt a gépen:-(

Zsófi(36+1)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsófi! Nekem nem mondta, hogy az én babám mekkora, csak kilestem a táblázatából egy átlagsúlyt a 36. hétre. Amúgy ezek az értékek biztos nagy sávban mozoghatnak. Mindenesetre szép nagy a babád! Fiú vagy lány? Nem emlékszem, pedig mintha már mondtad volna.
Nekem csajszi van a pocakomban és ma nagyon élénk volt. Kép

35+6

Sziasztok!

Kispapanak megvan a szigorlata :-))) 4-es lett, ami annyira azert nem szuper, de nem is rossz. Szivattak szegenyt rendesen, meg o is magat, de meg regen, amikor az egyik tantargyat kivalasztotta. Nem ilyen lovat akart...
Mindenesetre most mar teljesen atadjuk a fonokseget Violanak :-))) ha jonni akar, allunk elebe :-)))

Ma delelott voltam fodrasznal is, jo kis extrem piros hajat festettem, fekete csikokkal :-))) a kiscsaj, ha egyszer meglat, nem fog elteveszteni ;-)))

Akkor most potolom a tegnapi kapkodast + a mai napot!

Tunder,
valszeg csak ugy tartja kedve :-) lehet, hogy szuletett lakberendezo :-)
komolyan: ugy tudom, problemat csak az jelent, ha (sajat magahoz kepest) extrem viharos mozgasok utan hirtelen hosszu ideig csond lesz. Illetve, ha 24 oranal hosszabb ideig csond van.

Bogi,
doki tudja a legjobban, mi a teendo. A pihizes biztosan jot fog tenni :-) remelem, jol is esik majd! :-)))

Ellimami,
jaj, ugy bant, hogy nem szurtam ki tegnap este, amit irtal! :-( Szerintem nem lesz semmi baj, vegul is az csak jo, ha az ember dokija ovatos! :-) Tudom, hogy uutalatos dolog korhazban vegetalni, de remelem, nem tart sokaig es hamarosan ujra itthon olvasgatsz, esetleg babazol is! :-)))

Tundimami,
tegnap voltam az elso CTG-n, ahol csak dicseretet kaptunk :-))) es megismerkedtem a szulesznovel is, akit a doki ajanlott, es tenyleg szimpi :-)))
Kispapadnak hamarosan becsomagolom es elkuldom a tablat es a segedletet, amit Lesztertol kaptam! Es meg egyszer nagyon koszi a segitseget! :-)))))

Tablaval kapcsolatban azon gondolkodtam csak, hogy jo lenne azert egyvalaki, aki rendszeresen olvas es vallalna, hogy ha egy friss anyuci, illetve hozzatartozoi elfelejtenek szolni, es csak a topicot ertesitik, kovetkezeskepp nem jelennek meg a tablaban, akkor elkuldi az adatokat.
Illetve irok majd egy rovid tajekoztato szoveget, amit lehetne mellekelni a tablahoz.
Igy szerintem mukodokepes lenne a dolog! :-)))

De,
ilyenek ezek a babak, kinonek az isten markabol :-))) es ilyenek ezek a dokibacsik, csak hummognek :-)))
Felelmetesnek nem mondanam, ezzel en is ugy vagyok, mint Babajaga, nem tudok felni, mert nem tudom, milyen lesz! Kisse izgis, az biztos :-))) illetve ha osszehasonlitom a poci es a kijarat parametereit, az neha kicsit borzolja a kedelyeimet, de vegul is erre varok idestova 9 honapja :-)))

Angi,
most mar nagyon drukkolok :-))) Szezam, tarulj! :-)))

Chrissy,
GIGAMEGADRUKK hegyek, ezerrel varjuk a hireket! :-)))

Buborek,
nagyon orulok, hogy jobban vagy :-))) Madarfogassal csak finoman, eleg extrem sport egy kismaminak ;-)))

Rita,
a Mutta a Kalvin teri Varoskapu Uzlethaz emeleten eleg jo arakkal bir. Amugy en meg az Europarkban levo Babahazban vettem azt a fekete tunika+nadrag ketreszest, aminek kulonosen a felsojet nemes egyszeruseggel agyonhordtam, es meg mindig nem ronggya :-) es 10E volt osszesen :-) De ott nincs nagy valasztek, ki kell fogni egy-egy jobb cuccot.

Tunde,
nem torvenyszeru, hogy Te is befekudj! :-)))

Eancsi,
ha nem baj, en is eltettem a telcsiszamot, elobb-utobb (nem most rogton) szuksegunk lesz jo asztalosra! :-)))

Zsuzsofi,
ez aranyos, elvileg forditva szokott lenni (a babak alszanak) :-))) de ahogy az ejszakaidat elmeselted, nem vagyok meglepve...
Ezek szerint Bencus se lesz pehelysuly :-)))

Saci,
megneztem a Kismama kulonszamban a heti bontast, ott 2 kilot ir 33.ra, es 2250-et a 34.re atlagnak, ugyhogy szerintem abszolut jok vagytok :-)))

Chrissy, Szilvi, Angela: GIGAMEGADRUKK!!! :-)))
Babajaga, Ellimami: MEGADRUKK!!! :-)))

Mindenkinek jo ejt, lassan megyek megrogyni, belefaradtam a kispapa miatti izgulasba.

Kaska
37+3
kaska

Sziasztok!

Kaska!
Gratula kispapinak. Kép

Nekem Zsuzsi már a 15.héten megmutatta magát, mármint hogy lány lesz. Kép

Lányok én kezdek egyre jobban lustulni, pedig még annyi dolgom van. A kórházi cumóm is csak félig van összeszedve.

Az elsõ 6 helyezettnek megy a nagy DRUKK! Kép

Magdi
37+4
gallainémagdi

Sziasztok,

Csak bejelentkezni tudok ma. Atfutotttam eppen, de nem talaltam uj babot.

Chrissy,
Mindent bele holnapKépKépKép
En is ezt a napot szurtam kiKép

Szilvi,
Oriasi drukk!!!!!!!!

Mi megvagyunk, semmi valtozast nem erzek azon kivul, hogy nyugi vagyok. Egesz delutan es este vendegeink voltak, szoval azert unatkozni nem unatkoztam.
Holnap remelem nyugisan at tudom olvasni a termestKép

Angi
39+5
angela2

Sziasztok,
én is csak bejelentkezem..

Angi,
én is kiszúrtam ezt a napot Kép...azért úgy tûnik neked is van társadalmi kötelezettséged (vendéghegyek Kép)..
Mi is ma is, holnap is elvileg elkötelezõdtünk, hát csak nem fog itthon csücsülni az ember lejánya????
Drukk neked, hogy a kislányod fürgébb legyen mint a fiad Kép!!!

Kaska,
gratula a kispapinak!! a 4-es igenis egy gigaszuperjegy!!! Kép
Legalább a lányod rögtön tugggya majd, hogy a mamája egy színes egyéniség Kép

Ellimami,
ne csüggedj, biztos minden rendben lesz Kép

Zsuzsófi,
hááát ez jóóóó..engem meg lépcsõztetnek, mert a kis gyermekem visszahúzódik..úgyhogy rendszerint mint egy bolobd rovom a köröket a kórházban...

Szilvi,
Chrissy, óriási drukk Kép

Jaj, tegnap megcsodáltam a barátnõm 2 napos kislányát, el sem tudom képzelni, hogy perceken belül akár belõlem is egy ijjjjen tündér elõbújik!! Kép

szép napot,
babajaga
39+1
Névtelen

Aniko!

Elméletileg, mi most vagyunk a 24. hétben (asszem) a dokibácsi az mondta, h szerinte felesleges elmenni 4D-re, de annyira kiváncsi vagyok már erre a kis kotyogósra, h muszáj látnom õt. Nem kevésbbé a combókáját. Ez lesz a 3. UH-nk. Neked hány volt ezeddig???

S.
susie

Sziasztok
Igaz hogy én még nem vagyok kismama de nagyon az szeretnék lenni. Ha volna rám egy kis idõtõk és válaszolnátok adjatok tanácsot ezzel a hõ dologgal kapcsolatban
8. nap 36,5 20. nap 36,2
9. nap 36,5 21. nap 36,3
10. nap 22. nap 36,3
11. nap 36,6 23. nap 36,3
12. nap 36,5 24. nap 36,3
13. nap 36,3 25. nap 36,3
14. nap 36,5 26. nap 36,5
15. nap 36,6 27. nap 36,3
16. nap 36,5 28. nap 36,6 ez a mai nap
17. nap
18. nap
19. nap
A múlt hónapban szedtem a clostit nem tudom hogy most az kavart e be, de én a 8. napon és tegnap is észleltem nyákot de a hõm alapján nem úgy néz ki hogy a 8. napon lett volna pé-m. Szerintetek lehet még az hogy tényleg tegnap volt pé? A szurkálást is szinte minden nap éreztem de a 26. napon annyira szurkált hogy az már fájt. Szerintetek bekavarhatott nekem ennyire ez a closti? Én azért kaptam hogy elõrébb hozzuk a pé-m mert a dokim szerint nagyon a hónap vége felé volt (meg a vetélésem miatt is kaptam) Szerintem egyáltalán nem hozta elõrébb sõt még jobban kitolta. Nektek mi a véleményetek a görbémrõl? Tegnap meg a májkrém szagától undorodtam mint a fene pedig szeretem a májkrémet.
Köszi elõre is mindenkinek a válaszát.
Sok boldogságot a babákhoz és bocs ha tényleg zavarkodtam.
Cinci

Kép
cinci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?