Sziasztok,
Na, végre hazaértem, és na végre, péntek van
Hát a mai véreredményem eléggé lelombozott, remélem én is, hogy nincs semmi komoly baj. Annyi mindentől lehet magas, hogy így még tippelgetni sem érdemes
Mindenesetre szerdára már van a drága Wiegandt doki magánrendelésére időpontom, és hétvégén tudom meg, hogy a protekciós vizsgálatokra mikor mehetek (anyum ismerőse kórházban dolgozik, és így nem kell órákat sorban állnom majd

). Ez most már nem tréfa, muszáj tavaszig 100%-ra hoznom magam egészségileg, na meg vannak még teendőim: fogyi, sport + a cigit újra letenni

Azt hiszem ezt hívják úgy, hogy: teljes életmód váltás…
De a mottóm nem változott: „Mindent babóért”
Köszönöm a kedves szavaitokat, jól esett
Nyunyikám,
Annyira, de annyira aranyos vagy, hogy egyből utánakérdeztél! Iszonyatosan jól esett!!!! Millió puszi Neked!!!!

:D:D:D
Gina,
Szerintem is jó jel, ha már ennyi idő után 2 csíkosat teszteltél

Drukkolok azért továbbra is!
Estike,
Korai volt még az a teszt, kérlek, ne csüggedj! Mennek a további babatapik! +++++++++++++++++++++++
Gabicsibe,
Köszi a híreket Nefkéről! Ha beszélsz neki, kérlek, mondd meg, hogy sokat gondolok Rá, és hogy küldök egymilliárd babaragacsot

:D
Neked meg jár a babanövesztő: +++++++++++++++++++++++++++++++++++
És szerintem nyugodtan írj ilyeneket, hiszen ez mindenkinek erőt ad, hogy sosem szabad feladni

Puszillak!
Elan,
De szuper lenne, ha találkoznánk!

:D Én 18:30-ra megyek, és te?
Törpe,
Sajnos ez az érték elég magasnak számít (duplája a normál érték felső határának

)… De azért köszönöm, aranyos vagy!
Moncso,
Örülök, hogy nem értettél félre!
Hát, nehezen lehet őket elérni sajnos

Ha nem laksz túl messze, szerintem biztos személyesen is tudsz időpontot kérni.
Elárulod, hogy melyik intézetbe jártál eddig?
Nikó,
Szerintem se hagyd abba az utrót, sosem lehet tudni… Drukkolok azért holnapra, jó?
Sok-sok puszi mindenkinek!