A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Gabi, megértelek, kemény dolog ez az egész, pláne, hogy bármi derül is ki, utólag már nem tudsz tenni ellene.
A genetikai tanácsadást szerintem csak úgy feldobta...

mtunde

Halihó,
mindenki szép, nem is sorolom :-) Jajj, már mi is nosztalgialázban égünk, hihetetlen, hogy eltelt már egy év!

Barbi,
igen, a Brendonba én is azért szeretek járni, mert hozzáértők. Aztán van, hogy utánanézek a neten és megveszem máshol, ahogy ti is, ügyesek vagytok!!! :-) Tény, hogy vannak akciós termékek itt is -ott is, amik jó áron vannak.
Mondjuk most jutott eszembe az ellenpélda, az Aradi u-i BabyPlanetben nagyon profik voltak, mindent tudtak. A Budaörsi Brendonban meg majdnem elsírta magát a nő, mikor arra kértem, hogy mutasson néhány etetőszéket és tán csukja is össze őket.
Daninak hogy tetszett a Römer?

Cini,
az arzuhanas.com szerintem is nagyon jó!!!!

Masni
masni

Sziasztok!

Gabi nagyon sajnálom amit írtál, hiszen szegénykém épp elég ami történt, még neked kell mindennek utána járni, ez akkora szemétség, látszik hogy nem a kútvölgyiben történt, de nyugodj meg Tót doki biztosan tud majd segíteni neked!

Máténak nagyon boldog szülinapot!

Steffi!
Alvás ugyan úgy áll de már megszokta a kisasszony így nem viseli már meg. Vasárnap voltunk Horányban a tesómékkal és a jó levegőn aludt 3 és fél órát, így egész este szenvedtünk, mert nem volt álmos pdig 12-től aludt. Láthatóan túlaludta magát... :D Ezek szerint neki ennyi az alvásigénye és kész, talán majd ha többet tud mozogni jobban elfárad... ha nem sír nem zavar hogy fent van!

Hanna!
Én is Tóth dolis vagyok :D Remélem a tejci alakul ahogy Gyuzsó is írta sok-sok szopi ez mindkettőtöknek jó! És próbálj sokat pihenni!

Bocsi de most nem tudok találkás képeket föltenni mert az ACDSee már megint bemondta az unalmast, de dolgozom az ügyön :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Ja és a képek ismét csak nagyon szuperek, olyan furcs hogy akikről már nagy ülős-mászós-rosszalkodós képeket szoktunk látni, ilyen pindurkák is voltak, sőt hogy még pocakban laktak :D:D:D

Dóri örülök hogy Tündérkédet nem vieselte meg a költözés ez nagyon fontos!

Orsi

borsa

Gabi!
azért azt se felejtsd el, hogy van egy gyönyörű, egészséges, TÖKÉLETES kislányod már!!!! :D :D és még milyen kislány!!!! :D Biztos nem lesz semmi baj a következő pöttömmel sem! Nem biztos hogy a babucinak volt baja! lehet tényleg a zsinór volt rövid. Nagyon drukkolok nektek, hogy egy boldog, nyugodt várandóság kezdődjön hamarosan! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ezt meg mért így rakta fel a Babanet????? :twisted: :twisted: az előbb meg nem engedett be. :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi, de édes vagy, miről beszélsz?! dehogy van harag, egyedül arra a nőre haragszom, hiszen mégis mi alapján dolgozik egy bababoltban, ami a babakocsijairól és autósüléseiről elhíresült, amikor meg se tudja mutatni, hogy an kell hazsnálni?? :twisted: igazából ők szívták meg, nem náluk vásároltam! :D

Ilyen a kocsi, ami ott oldalt lóg, az egy pánt, amivel a válladra tudod venni, nagyon hasznos sztem! Amilyet te veszel, annak van elöl keresztpántja? Nekem az fontos volt, mert Dani szeret abba kapaszkodni...
Kép

Emano, van website-juk, nézz ott körül, lehet, h találsz valami jó járókát, bár azt mi most nem néztünk www. babyoutlet.hu

Masni, hazafelé már abban ült, tetszett neki, csak szegényt nem hagytam aludni, mert pont érkezés előtt 10 perccel kezdett elálmosodni, aztán nagy sírás lett a vége...ti egyébként vettetek hozzá napvédőt? Csak mert Dani sokszor könnyebben aludt el, ha a hordozókán lehúztam a napfénytetőt, de nem tudom, h érdemes-e venni...nyári huzatot, meg szűkítőbetétet akarunk mindenképp!

KépKép
barimami

A többi szülinaposnak is boldog szülinapot!!!!
én holnap leszek 30. ennek megünneplésére mindkét gyereket a nagyszülőknél helyezzük el és miénk az éjszaka! arról nem is beszélve, hogy a reggel is, így végre kialhatom magam. :)

csini kislány
:)
Kép

hát anya mit csinál? muti csak...
Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Manóka, akkor monden jót nektek holnapra, élvezzétek ki a szabadságot, és jó ünneplést!!! Buli is lesz?

mtunde

Veronikusz!
Akkor jó, ha nem baj a reggel-este cumisüveg. Bár én egy kicsit erre is fogom a nemevést, mert este képes kivárni a "hammát" vacsi helyett. Nekünk csak az elején volt játszócumi, de egy idő után egyből kiköpte, én meg már nem is kísérleteztem vele, és elavultak a cumik, és kidobtam őket, aztán azóta nincs. A leszoktatásról azt hallom ismerősöktől, hogy valami alkalom kell, vagy a megbeszéléses módszer a legjobb. Az egyik barátnőmnek pl. most ment oviba a kislánya, és ők "otthagyták a bölcsiben a többieknek" a cumit. Beszéld meg Katával. Hozzáteszem, én kb. 6 éves koromig cumiztam :oops: , aztán hirtelen megleptek minket valami rokonok, és akkor elszégyelltem magam, és egy csapásra abbahagytam.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Manóka! De jó, érezzétek jól magatokat!

Kép
Kép
kriszta36

Azért írok ezer részletben, mert a websense állandóan kihajít, otthoni gép meg megdöglött.

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!
akkor azért nálatok egy kicsit más. Nálunk azért van vacsi, még ha néha kevesebb is, de van. Viszont ha a DU-i felkelés után követeli akkor se adok. Megmondom, hogy majd lefekvés előtt.
A cumi-elhagyást én is így tervezem ahogy mondod, de még nem találtam rá alkalmat. Ráadásul Szofi is még cumizik, így szerintem nehezebb lesz. Láttam én már Kata szájában a Szofi cumiját. :? Meg fordítva is. Arról nem is beszélve, hogy mostanság a leghátsó rágófogai miatt sokszor fent van éjjel is. Azzal meg gyorsabban el- ill. visszaalszik. Most éjjel is fent voltunk hajnali 2-ig. Még az elveimet is feladtam a fáradtság miatt és odafeküdtem mellé a földre. :oops: Mégse akart elaludni. :cry: Így végül nálunk kötött, ki. :? Múlt éjjel meg Szofi aludt köztünk. Persze ilyenkor nem tudunk olyan jól aludni tőlük. :oops: De legalább csend van. :wink:

Manóka!
nagyon édesek a lurkók! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi,
mi nem vettünk napvédőt, mert a kocsi le van fóliázva (éljen, éljen apa szakmája :-)) meg van belülről olyan rólószerűség az ablakban, ha nagyon süt a nap, még azt is lehúzom.
Egyébként nagyon ajánloma fóliázást, nem fekete "csodára" gondolok, hanem egy enyhe, fémezett anyagra, aminek nagyon jó a hőkinntartó képessége és sokat segít a vakító nap ellen is.

Veronikusz,
valami lehetett ma is a levegőben, Máté is keservesen sírva ébredt 2x is és csak nálunk nyugodott meg. Pedig már olyan jól ment az ágyba szoktatás!

Masni
masni

Gyuzso, bizony, én november 4! :wink:

Borsa, a legdöbbenetesebb az az egészben, hogy MOST volt pl Benőke is ilyen pinduri, ma meg már... :twisted: :lol: :!: Semmi nincs biztonságban, ebből adódóan ő sem. :?

Barbi, nagyon jó a babakocsi, fogjátok szeretni. Én is imádom a graco mosaicot, szerintem még tesó is nyúzni fogja. :D
vbea

Lányok!
tudtok segíteni! ismét :mrgreen:
az autóba keresek ülésvédőt. A két első ülés hátára is és a hátsó ülésekre is. Csak kicsiket és drágákat találtam. Nekem nem kell semmi extra. Ötletek :?: :?: :?: :idea:

ezt is kicsit soknak tartom, főleg ha mind a két gyerek alá akarok venni. :oops:

Kép

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Nálunk az első ülésen egy fekete ujjatlan férfitrikó van. :oops: Hátul nincs semmi.
Panka is a mi ágyunkban köt ki, ha éjjel felébred, mivel mindketten dolgozunk, így nem nagyon van kedvünk éjjel az ágya mellett aludni a földön. Így az elveknek annyi.

Gabi!
Végül is emost már elég sokfélét megeszik, csak szerintem nem elég változatos, mert a főzelék hiányzik belőle, így meg eléggé nyuiszibogyózik a drágám. Leves, tészta az megy. Bölcsiben általában a feltétek, meg a gyümölcs, meg valami kukoricafőzelék, amit meg fogok kérdezni, hogy kell csinálni, mert én nem tudom, mi az (sós, édes :roll: ). Ne meg a sültkrmpli...

Kép
Kép
kriszta36

Ja, a hamma nálunk is csak este van, meg reggel, úgy tűnik , elfogadta, hogy napközben már nincs.

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:38-kor.
Vendég

sziasztok!

barbi!
jajj, már azt hittem berágtál rám! de örülök, hogy nem. Hú nagyon állat a babakocsi! az enyémen is van olyan vállra akasztható izé, meg elöl is van olyan keresztpánt, martin is imád kapaszkodni és úgy tekinteni körbe-körbe.
Kép

Voltunk dokinál az egy éves kontrollon, kiderült, hogy martinnak alul jön két foga azért ilyen nyügi! Ma veszek Rezgő nyár bach virágterápiás micsodát, akit érdekel annak majd beszámolok róla. Ja és a poén: a babakocsit kint hagytam és alul volt egy hot üres dove-os dezodor most az a legújabb rágókája martinnak erre nem ellopták???? mire kimentünk már nem volt a babakocsi aljában. még jó, hogy nem a next kötött pulcsit vitték el :twisted: komolyan mondom, hogy ha nem velem történik el sem hiszem!

na azért szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Manóka!
Cukák a babák!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Jaj. Mire visszatallóztam, Melinda felébredt. :(

Képtelen vagyok ezt a két napi termést lereagálni. Pedig annyi minden eszembe jut, ahogy olvasom a dolgokat.

Eni, november? Honann szedtem, hogy október? Béna vagyok. :?

Veronikusz, hát nem gyenge tényleg, amit Szofi csinál. De biztos, hogy megvannak a maga kis problémái, ahogy te is érzed. Kicsi tündér és kicsi boszorkány keveréke.

Gabi, a helyedben én is így éreznék és tennék, és igenis értse meg mindenki. Enci bizonyítja viszont, hogy egyszer már sikerült, hog yilyan hülyén mondjam, és bízzál magatokban. :)

Cinicini, isten éltesse a nagyfiút így utólag is. :)

Emano, azért érdemes utána menni ezeknek a fejfájásoknak. Bár gondolom, sok mindent kipróbáltál már. De hátha valami bejön.

Tikó, az a sapka teljesen jó!. Annyira édes benne. :D

Snowwhite, az a 11 hetes kép olyan telitalálat.
Kriszta - "Zsebibaba!"
Lilluska, neked meg micsoda hajasbabád volt!
Manóka, ez a lány leg olyan abban a ruhában, mint valami kis modell.
Gyuzso, nagyon fitt voltál. Biztos, hogy ez egy szülés előtti kép? :)

Hanna, majd írok priviben.

Ja Masni, ágy-ügyben azért hezitálunk, mert van egy nagy szivacsunk, de attól tartok, ha éjjel felkel Melinda (csak 16 hónapos lesz, amikor jön Hugi), csángálni kezd a lakásban. De még egy kiságyat sincs kedvünk betenni. Nem tudom, mit csináljunk.

Ma Melinda másfél óránként kelt, sőt ott kezdte, hogy el sem akart aludni, csak az apja vállán. Rajtaütöttek a fogtündérek. Én azt álmodtam, hogy romlott kakaót iszom. Reggel kelés után belekortyoltam a kakaómba - romlott volt. Hánytam, közben bepisiltem és hogy teljes legyen a kép, ömlött az orromból a vér, amitől még jobban hánytam. :twisted:
Szeretném, ha már holnap lenne.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Mikoltnak boldog hófordulót, Manóka téged pedig Isten éltessen előre is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
Atyám! Még csak dél múlt 20 perccel, hol a nap vége?! Gondolok Rád!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Memme!
ÚR ISTEN!!!!! :shock: :shock: :shock: ez rettentően hangzik. :oops: :oops: Jobbulást nektek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Barbi, Steffi!
Jók a babakocsik!

Eni!
Nekem is fura, hogy Emma már ekkora, meg csak most bújt ki :D

Orsi

borsa

Manóka!
Jó pihit, és boldog szülinapot!

Orsi

borsa

borsa!
megnéztem ám a képet wiw-en! Nagyon édike kép! Hogy dörzsöli a szemét.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

tünde: lesz mozi (én választom, lehet extra romantikus is :) ), lesz étterem, sőt még kirakatnézést is bevállalt a férjem, pedig a világba menekül tőle.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Memme, jesszusom, ez birzasztó!! és kiderült már, h mitől volt ez az egész? mármint a romlott tej miatt? te szegény, remélem mihamarabb jobban leszel...

Gyuzsó, nagyon édes a wiw alapértelmezett képed!!

Steffi, na úgy látom, h mind a ketten jó vásárt csináltunk:D egyébként a tiéd menniyre dönthető le? a miénk majdnem vízszintig, de nem teljesen...nem is értem, hogy a gyártók miért nem találták még fel az olyan babakocsit, amit újszülött kortól lehet használni, de pici és könnyű is!!?? mi pont ezért vettük a pramettet anno, mert nem akartam a hordozóval együtt sétáltatni a gyereket, de ugye az hiába dönthető le vízszintig, ha közbe meg kicsit nehéz, meg nagy is...

Ja, és engem érdekel a virágterápiás csodaszered eredménye, majd értesíts!

Dani is elég nyűgi ma, fogára gyanakszom, nem hajlandó egyedül játszani, hanem lohol mindig a sarkamban, mint valami kiskutya :D

No megyek is, mert már megint itt rángatja a nadrágszáramat a kis csibész!

KépKép
barimami

Masni, köszi a fóliázós tippet, meggondolandó!

KépKép
barimami

Memme, ismerős a hányok és bepisilek :D

Vettem is gátizomtornás dvd-t

mtunde

barimami:
szerintem a gyártók azért nem találják fel az olyan kocsit, amit újszülött kortól lehet használni, mert akkor csak 1 kocsit vennénk meg, így meg legalább kétfélét vagyunk kénytelenek. ilyen húzásokért fizetik a marketingeseket meg a termékfejlesztőket.

Kép

Kép
zill

Kép
Kép
Kép

Orsi

borsa

Kép
Kép
Kép

bocsi kicsit sok lett :D de belelendültem

Orsi

borsa

ja az szülés előtt egy nappal volt!

Orsi

borsa

Memme,
+++++++++++++++ energiák mennek ezerrel!!!!!!!!!!!

Tünde,
Nektek is küldünk belőle!!!!

Mikoltnak boldog hófordulót!
Máténak meg boldog szülinapot!!!
Manóka. Isten éltessen, legyen nagyon szép estétdek!!!

Gratula az új babakocsi-tulajdonosoknak!! :lol: :lol:

Barbi,
kérünk hosszú távú véleményt a gyerekülésről, én is kinéztem a honlapon, bár vacillálok még bebe c. iseos tt-n is.. Nekünk még van rá kb. 2 hónap, csak Mica lassan kinövi az ülést..

Tényleg szülés előtti a kép :lol: :lol: , délután 4-ig tartott a mosoly, aztán 2,5 óra mosolyszünet.. :lol: , aztán kibújt a Fiatalúr

KépKép
Kép
gyuzso

Szia Gyuzsó!

Orsi

borsa

Borsa!
Nagyon szép vagy, a párod is (feltételelezem, hogy ő?) Emma is, Mica is és Gyuzso IS!!!!! És köszi a kedvenc képet!!! :lol:

Barbi!
Kedden állítólag itt a babakocsi, hát tökre izgulok :D Csak most nem így kicsit be vagyok korlázotva, pedig ma is nekiindultunk elmentünk az auchan-ig meg dechatlonba (így kell írni?) és vettem tök cuki kis táskát. Pont elfér benne pelenka, popsitörló váltás cucc, pénztárca, kulcs, mobil. Úgy örülök neki! Jövő héten nem lesz ilyen találka? Mit bánon én melyik nap. Illetve ne hétfő és kedd, mert akkor még nincs itt a babakocsi :roll:

Györgyi!
Képzeld martin most már táncikol is! Hallgatjuk a zenét és ha tetszik neki tapsol meg rázza magát. Olyan édeees! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

steffi: mutasd, milyen táskát vettél. én is keresek hasonlót. köszi.

Kép

Kép
zill

Steffi, a táska engem is érdekelne... kéne vaalmi, most Benével már kistáskát hordok, de a picivel nagyobb kéne, és a pelenkázótáskát nem szerettem.

mtunde

ez egy hátizsák nem emlékszem írtam-e. lefényképeztem, de nem tudom áttölteni, mert nem találom a kábelt. ha meglesz felrakom.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

én is valami hátizsákfélét keresek. de majd megnézem a decathlonban :)

mtunde

nem ez a hátizsák? Kép

kicsit kicsi lett :?

emano/Andi
KépKép
emano

sziasztok!
ez a hátizsák az! csak az enyém nem ilyen színű. majd dobok később képet.

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Borsa, Gyuzso!
jaj! nagyon aranyosak a babucik. :D :wink:
Milyen nagyok már!!! pedig most születtek! :D

Borsa!
ez a dupla pocis kép!!!! ez szuper! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jaj Borsa, ez a kis sapkás kép! :)

Köszönjük az energiákat, átjöttek bár pilanat alatt el is használtam őket úgymond. A fogtündérek turbó üzemmódban dolgoznak (minden metsző kinn van, meg rágók is jönnek), plusz betaknyolt szegény kicsim. Alig alszok, Apja főzött kacsalevest, almakompótot, sültet, virágot is hozott, de hát délután azon kapzuk magunkat, hogy Melinda sertepertél a szőnyegen körülöttünk és kezd elégedetlenkedni a sorsával, mi meg elaludtunk.

Most kezdődött el az is, hogy Eszter lányunk nem hagy aludni, ami nekem kényelmes az neki nem és fordítva.
nem t'om, szerintem a kórházban fogok szülés után először zavartalanul aludni legalább egy órát éjjel. Vagy ha olyan lesz mint Melinda, többet is. persze akkor meg azon fogok parázni, hogy mi van Melindával.

Jövő hétvégén el akarunk menni a Balatonhoz, van valami szállás tippetek? Kis ház kéne, ahol van kert is.Vagy valami ilyesmi.

No megyek, elmosogatok.

További jó hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Memme
http://castlehouse.hu/
mi itt voltunk most nemrég,közel a sétáló utca kb. 5 perc se :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Képzeljétek volt nálunk az új védőnéni és tök okosakat mondott...teljesen érti a dolgát és nem nagyon avatkozik be az anyukák dolgaiba, csak tanácsoat ad és havonta jön....
Nem semmi....

Voltunk ma a Vadasparkban...nagyon jó volt. Ezerszer jobban megéri mint az állatkert.
Felnőtt 600 gyerek 350 ft.
Láttunk mindent: sas,bagyoly,borz,mókus,süni,szarvas,vaddisznó,
őzike,bölény,farkas,mosómaci, és még amit kihagytam :)
És volt állatsimogató is...kecskét simogatta Orsi csak, mert a többi nem volt neki szimpi.
A kecske is olyan szemtelen volt, képzeljétek kidugta a fejét Dani babakocsijához és alul a kosárba lévő fornettit bögdöste :D
Rohantam oda nehogy Danit is megbögdösse...

memme!
Rremélem már jobban vagytok :D
Nekem amikor ilyen bepisilős dolgaim voltak Orsinál akkor beiratkoztam intimtornára Kriston Andihoz...nagyon jót tett...szülésnél is segített sokat és utána is...és hát a férjem sem panaszkodik, SŐT :oops:

masni!
Mi is szeretnénk sötétítést...már ezer éve, de nagyon drága nem???? Mit csinál a férjed???? Ilyen sötétítéseket??????

steffi!
ez a rezgő nyár ez mire jó?????
Én is olvasgatok erről a virágterápiáról ,de nem minden olyan egyértelmü...ehez is szakember kell????

Na megyek, mert ma sokat túráztunk és fáradt vagyok :D

Jó éjt...

Kép

Kép
cukipofa

cukipofa!
mikor martin iszonyat rosszul aludt, akkor kínomban elvittem már a házihoz és mondtam mi van és mondta, hogy utána nézz a dolgoknak, és ő mondta, hogy ezt a rezgő nyár valamit vegyük. persze itt vidéken nem tartanak raktáron hétfőn lesz, majd beszámolok róla. meglássuk.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?