Alena! Nagyon sajnálom. Szerintem genetikai vizsgálatot is kérj. Én nem tudok dokit ajánlani, messze lakok.
Cat! Én is sajátot szeretnék. Természetes a 2 lehetöséget elöbb elhasználom, csak ha nem sikerül akkor fogadunk majd örökbe. De tudod arra is éveket kell várni, ezért ha 1 év múlva se lesz baba (addigra túl vagyunk a lombikon) akkor legalább az vigasztal hogy 1 év már eltelt a várakozásból az örökbefogadáshoz. Ha meg sikerül, akkor visszalépünk, persze ezt elöre nem mondjuk nekik, de szerintem lesz még ott a sorban elég várakozo, aki csak örül ennek. A párom is erösködött a lombik után jelentkezzünk, de megértette, hogy
ezzel nekem is sokat segit, ha nem kell annyit várni hiába.
Arról beszéltetek, hogyha nem sikerülne akkor meddig vártok? Vagy teljesen kizárja az örökbefogadást?
Jovika,Alma,Gitta! Köszönöm
Gitta! Sajnálom, ezek szerint azért is mész el, hogy ne stresszeljen a baba gondolata? Lemaradtam. Remélem jó hirekkel jössz vissza majd! Irtam neked hétvégén mailt a forumon fellelt cimedre, megirtam hova küldheted.
Minyu! Mi is januárig várunk, ezek szerint lesz még itt nekem egy ismerösöm. Bizok benne a lányok addigra már elnyargalnak innen
Virág! Emlékszek amikor pár éve beköltöztünk, tényleg nagy öröm!
Karmen