Hm...nem mondanám hg jó éjszakánk volt.....mindig akkor kellett kelnem amikor épp álmodni kezdtem volna..-mosott rongy szindróma. Most meg bőgicsélek itt mert sajnálom...ebéd után megyünk a patikába. Elindítottam a párásító kézi-készüléket is..hátha javít a helyzeten.
Amúgy meg olyan kis bügyürü...nem sír csak pislog.....
Ja Judit!
Már akartam írni...hg vagy 1.5 hónapja nekem meg a nagylábujjam zsibbadt le...csöppet megijedtem mert nem múlt..meg idegesítő. Na most is úgy van,nem érzem...de már hozzászoktam! Nem valami szülés után idegbecsípődés...vagy fityfene.....
És akkor a buksit hogy műtik? Szurit kap vagy sprét? Jajj szegényke...ezen is bőghetnékem van!!!!
Dorka!
Hehh...jó...majd megkérdem...mert nem tudom ki az anyukád! De gondolom te sem az öreget....
Jaimee!
Bele ne gondolj abba a sok baromságba tövig...amin az agyad jár!!!!!!!! Nem lesz semmi baja!!!!! Én is minden este na meg amikor csak unatkoztam hobbi képpen ezekkel idegesítettem magam! Már szóltak volna hidd el!
Szilbee!
Na milyen volt? Hogy van Levente? Reggeli?
Nekem a patikus pont fordítva mondta...hg nem tud a sterimár áthatolni a ny.hártyán ha el van dugulva...ezért először Nasivin aztán szívás..aztán sterimár...hát szóval.....na nekem akkor is szörcsög!!!! Pedig már a pórszívóra is csak röhög szegénykém......na hátha az a kenőcs kiszedi a dugulást.

[/url]