A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Hali,
Az a gombahegy hihetetlen!!! mármint fantasztikus és guszta!
Cyprus, jelölj már be, mert marhára nem talállak. Tuti bennem van a hiba! :D Informatikus férjnek elárulni tilos! :D :D :D

jó étvágyat mindenkinek a húshalmokhoz!
K.
dobsakriszta

Katóc! Szuper, hogy már jobb a kedved. Hidd el, minden rendben lesz legközelebb. Addig lazíts és ne is gondolj semmi rosszra!!!
cyprus

Oké Kriszta bejelöllek, de sejtem, hogy nem benned van a hiba.Megírom priviben.:)
cyprus

Hogy ti milyen kis ügyes hímzők vagytok lányok :)

Katóc!Ülnék én a fenekemen,de nem bírok :)
Szurkájja valami :)

Hát én még nem is kóstoltam a feketeribizliset.Ma gyorsan veszek is 1et aszem:)
hanyatka

Hanyatka! Visszajelöltelek:)) Nagyon próbálom mindenkinek megjegyezni az arcát, hog ylecsaphassak rátok, ha majd találkozunk vagy apánknál futunk össze.

Kriszta! Bejelöltelek:))
cyprus

Most lépek jánykák,majd du.án még otthonról jövök.
Pusza mindenkinek,jó munkát,jó pihit!!!
Köszi Cyprus!naon arik vagytok :wink:
hanyatka

Katóc: örülök, hogy már jobb a kedved

Ha akartok finom csokit akkor a kandírozott narancshéjas Boci, vagy uilyen Carte D or isssssteni, igaz azok étcsokik......ha Apánk ezt olvasná :shock: :shock: :shock: :shock:

Hogy van Nektek időtök hímezgetni?

Na megyek az iwiwre-:))

Zsembi: ráérsz akkor telefonálni ha megjön a mensid......novemberben

Anikó
tatulány

Na lányok én megyek tárgyalni. Hétvégén meg elutazunk, szóval mindnekinek szép hétvégét kívánok, pihenjetek sokat. puszi
cyprus

katoc, koszi :) kedd fel nyolcat mondott a doki, de asszem telleg jobb, ha meg egyszer rakerdezek....
png

Tudod Tatu, piszok hosszú az a három hét, amíg arra várunk, hogy lesz babó vagy sem. Igy aztán hímezünk, hehe. :D :D
katóc

Png, akkor inkább a reggel fél nyolc, mert kedden nincs műtét vagy stimu-ellenőrzés. De ha gondolod, inkább telcsizz. :)
katóc

Te jóóóóó ég elmegyek kicist pihenni, és nem győzök visszaolvasni!

Na majdnem megettem a tejfölös túrómat, és érdekes ez most jól esett nagyon! :-)

Cyprus hajrá a tüszőknek! Mi az, hogy 1/28-ra végeztél??
Ági28

Ugye Ági, itt pezseg az élet! :-) nekem is eltartott egy idejig végiglapozni, de jó volt. Ügyes vagy hogy ettél! Csak így tovább!

Cyprus nagyon jó hétvégét nektek, visszaírtam privibe is!

Hát hímezgetni én tv mellett szoktam, vagy a kedvenc filmjeimet nézve. Így láthattam az Igazából szerelmet, ami nektek is tetszett vagy 20x. Tudom ez már beteges... El sem mondom a hányszor néztem meg a Múmiát és az Ötödik elemet :lol:
Én most egyszerre sokat csinálok, mert mindig kapok ajiba valamit. Most pl nemrég megkaptam egyik kedvencemet a Maria Van Scharrenburg sorozatból az Éjszakát kicsiben. Megfogadtam, hogy csak akkor állok neki, ha a Cicám és a Gésám készen lesz, ami nem kevés idő. Én időre eddig sosem készültem el semmivel egyébként. a barátnőm májusi szülinapjára sem fejeztem még be a Somebunnies' Angelt. Ez persze kicsit sem dicsőség.

Katóc, apa meddig van Bikalon? Ja azt akartam mondani, hogy az apartmanok tényleg szuperosak, főleg ha valaki nem szereti a régi stílusú szobákat. Az új vendégházat még láttam, legkésőbb márciusban megnézem, amikor megyünk ünnepelni az évfordulonkat.

Kriszta
dobsakriszta

Héhéhé! Alig győzöm visszaolvasni!

A gombákat válogattuk, és meg is nézettük. Vigyázunk a bolhaszaros életünkre....
van a képen vargánya, olyan, amit sütni lehet, meg leszeltünk 4 ládával szárítani, van galambica, tinóru, őzláb, tuskógomba, pöffeteg.

Ági! Van egy kis töltöttcsirke... ( Gombás töltelékkel..., hmmmm nem lenne jó a túró mellé?)

Én is fenn vagyok iwiwen... Szerintem Jojci becenévvel nem sokan vagyok.....

Kép
Kép
Kép
zel

Nem tudok hímezni. A színe is olyan volt, mint a visszája. Csúnya. Pedig,mint fogtechnikus kellene legyen valami kis türelmem hozá. De nincs. Inkább járólapozok.....Vagy autót szerelek.

Kép
Kép
Kép
zel

Zsembi: micsoda édes cic-miccetek van-:))

Anikó
tatulány

Zel csirke nélkül nem lehetne??

Na megyek pihizek tovább, mert 4-re meg megyek a körzetihez, és most megint kicsit felfordult a gyomrom.

Na pusz
Ági28

Sziasztok!

Tényleg rengeteget írtok! :D

Ági, kedves egészségetekre! Tejfölös túró nyam-nyam, összefutott a nyál a számban... Ma nem főztem, és már kezd a gyomrom reklamálni. :(

Cyprus! Ezek nagyon jó hírek, akkor biztos megint lesznek petikék rendesen!

Lányok, lenne egy kérdésem és egy kérésem a progiinjekcióval kapcsolatban.
A kérdés: ugyanakkor kell majd elkezdeni szúrni, amikor a franciadrazsé dugdosását kezdem? Vagy már előbb, esetleg csak transzfer után? Nem mintha még aktuális lenne, csak kíváncsi vagyok. :)
A kérés: megadnátok a tű méretét, amit az ilyen izmos incikhez használtok? Pl. én stimu alatt 0,45 x 13-as (26G) tűt használok, de volt már olyan, hogy a patikában rám akartak tukmálni ennél hosszabb meg vaskosabb tűket, mondván, az is jó a bőr alá... :shock: (Há' nehogymá', mondtam én...) Szóval valami kis szolid, felhasználóbarát tűt szeretnék a progihoz is... :lol:
noczi

Noczi, a transzfer utáni első naptól adják a progi injekciókat.

Én 0,8x40-es tűt használok, ez elviselhető izomba, és ez az általános méret ilyen injekciókhoz. Zöld színű a foglalat, lövésem sincs, hogy hány G-s. A szülésznő, aki engem szokott lőni, ezt hozta, Ő tudja, hogy milyen kell. :)

Kriszta, holnap jön haza Apa, hál' Istennek. Bár ráférne egy hosszabb pihenés is, de azt inkább velem töltse, ne a kollégákkal, nem igaz? :D
katóc

Sziasztok! Megint itt! Jó sokat írtatok pedíg reggel már voltam itt.Most könnyen vagyok,mert tegnap meg ma szabadnapos vagyok így most jobban ráérek csak az ithoni munkát szüneteltetem.Bezzeg szombat vasárnap 9től 21ig dolgozom,ezért 2 napig nem nagyon tudok majd veletek cseverészni. Tatu:Igen nekünk most lesz az első lombikunk,bár mi rögtön ezzel kezdünk. Jön valaki okt 16án Apánkhoz? Valaki leírhatná,hogy mi a folyamata a lombiknak ha pl. nekem okt30án jön meg a mensim akkor elmegyek vérvételre a hormonvizsgálatra /Többször vesznek vért?/és nálatok,hogy volt tovább? :?: Azok a gombák nem semmik!!!!!!

Kati76
kovacsne.kati

Köszi Katóc az infót, felírtam a tű méretét!
noczi

Noczi, én a transzfer utáni naptól kapom a progi szurit, most már nem fáj a fenekem, de az első négy napon nem volt jó leülni. Mondjuk most sem jó, de a pocak miatt :D
a tűt együtt vettem az anyukával, aki szurkod, de megnézem neked a számokat rajta. Ez 0,6*40-s, kék a kupakja. De szurt már fekete kupakossal is. Ő azt mondta, hogy függ a kilóktól is melyik jó. Mert ha valaki nagyon pufi, nagyobb tű kell.
A program maga egyén függő, függ a szurifajtáktól is. De az tuti, hogy két naponta UH! 14. nap körül (ha úgy érnek) punkció.
Meséljek még privibe?

Zel én sem tudtam hímezni, amíg bele nem zúgtam egy képbe, amin egy macska megijed az egértől. Na az volt az első. Engem spec megnyugtat a dolog. Talán azért, mert számolni kell a kereszteket és oda kell figyelni. A hátuljának kell olyan szépnek lenni mint az elejének. Úgy kell elvarrni. Nem eccerű soxor.

Ki mit csinál hétvégén?
Kriszta
dobsakriszta

Ja, persze, érhető, 100 kiló fölött már nyolcvanas hosszúságú tűvel szúrnak, nem negyvenessel :lol: :lol: :lol: 8) na, jó, rossz poén volt, nem ám valaki magára veszi... (remélem, nincs senki 100 kiló fölött... :shock: ) Értem a lényeget, izomba kell mennie mindenféleképpen.
Akkor alakul a dolog, ezek szerint a monokliszínű tűk mind használhatóak (kék, zöld, fekete...) :D
noczi

Ja, persze, érhető, 100 kiló fölött már nyolcvanas hosszúságú tűvel szúrnak, nem negyvenessel :lol: :lol: :lol: 8) na, jó, rossz poén volt, nem ám valaki magára veszi... (remélem, nincs senki 100 kiló fölött... :shock: ) Értem a lényeget, izomba kell mennie mindenféleképpen.
Akkor alakul a dolog, ezek szerint a monokliszínű tűk mind használhatóak (kék, zöld, fekete...) :D
noczi

bocs, egyszer is rossz poén volt, nemhogy kétszer...
noczi

noczi nekem van sárga szinü tüm is az is jo hosszú és az is monokliszinű. :D

Hu de fura lessz megint szurkálnom majd magam.

Tatuka köszi tényleg nagyon ari a kis szörcsikém imádom.

Andi
zsembi

Kriszta nagyon ügyi csan lehetsz én régen himeztem mikor még suliba jártam nagyon szépeket csináltam és akkor még türelmem is volt ami mára már elveszett.

Andi
zsembi

Te Kriszta, én nem nagyon szoktam foglalkozni a hátuljával, elvarrom és kész. :? Ha bekeretezeted, tök mindegy. Kézzel langyos vízben kimosom, kivasalom, és annyi. Miért kell hátul is szépnek lennie?
katóc

Na itt vagyok.
Ú,csajok akkorát,de akkorát aludtam,hogy a Zuram szerint még nevettem is álmomban :)Juj és már 6 óra.Le kell szaladnom csekkeket befizetni meg tesztet venni.
Később jövök még.
Puszkó
hanyatka

Tatu!
Felébredtem,elolvastam az emailed és akkorákat nevettem,hogy a drágám megkért olvassam fel neki is,majd együtt "röhögtünk".
Na ez jól esett.
hanyatka

Noczi!A monokliszínű tű sem volt semmi... :lol: :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Cseka! Ez a Boris Vian beszarás!!!!!:D:D
Én is várom a találkozót nagggyon!!!!:D
Pusza
bodza2005

Sziasztok csajocskák!

Nagyon jó kis pörgős a topik mostanában, le a kalappal előttetek. Nagyon jó a társaság, tök jó Titeket olvasni. És télleg alig várom, hogy megismerjelek Titeket :lol:

Noczi: úgy látom, nem találtál meg az iwiw-en, nyújtsak esetleg egy kis segítséget??? :wink:

Bodzikám: télleg úgy örülök, hogy bírod Viant :lol: Általában, ha szóba hozom, mindenki csak néz, hogy mi bajom van, ilyen író nincs is. :shock: Na majd a többit megértekezzük élőben :wink:

Kép
cseka

Sziasztok.

Bodza:ment egy levélke.
Katóc:nagyon sajnálom.Tudom ezek most üres szavaknak tünnek neked,de kitartást sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
melánia

hát én nem bírtan tovább, leléptem vérvételre, beutaló nélkül 2080Ft volt a HCG. mondanom se kell, negatív az eredményem........ :( :( :( :( :( :( eléggé el vagyunk kenődve, ráadásul holnap temetésre kell mennünk.. persze nem adjuk fel, de annyira számítottunk most erre a z egy apróságra.. minden nehézkesen alakult, de nagyon bíztunk benne.

Zel - nagyon szép gombákat gyűjtöttetek, gratulálok!!

Tatu - köszi a dec.03as infót! így már tuti, hogy január marad. kérdés, hogy mi lesz addig a finanszírozással..

Kriszta, Katóc - lehet, h kedvet kapok tőletek a hímzésre! valamelyikőtök szokott apánknál is hímezni? mert én láttam egy leányt, akit még meg is dícsért apánk, milyen ügyesen tölti a várakozóidejét! két és fél hete volt, hétfőn.

A csokizós találka jót fog tenni a lelkemnek. csak hát jobb lett volna, ha nem egyedül megyek közétek, ráadásul a szülinapom. elment a kedvem eléggé az ünnepléstől, de majd helyrerázódom addig.
szépem

Szépem :( :( :( De azért még reménykedjünk, tudod, hallottunk már olyat, hogy mégis.

Én még nem hímeztem Apánknál, de már gondoltam rá, hogy hasznossá tehetném a várakozási időt így. :D
katóc

Katóc - a "mégis" remélem eljön januárban! :lol: vagy lefejelem a gólyát... :lol:
szépem

megrugdosom, nyársra húzom, kibelezem, megsütöm, de csak miután letekertem a fejét a nyakáról... :twisted: :lol:

szerintetek? kell a pszichiáter? :lol:
szépem

a sült gólyahús is hús, majd megkérdem Apánkat, mennyi a fehérjetartalma.....
szépem

Szépem!Úgy sajnálom :(
Ez a gólya kicsinálás viszont teccett!Egy hét múlva beszélünk a fejeddel,hátha tudunk még segíteni és megúszod a pszihiátert:lol: :lol:
hanyatka

ráadásul nem elég a magunk baja, még szagolhatom valamelyik szomszéd szarszagát is, ami beterítette az egész kecót.. néhány helyen módi, hogy csatorna híján szippantós-spórolás helyett meglocsolják a kertet.... vagy fene tudja. Columbot kéne felkérni, derítse ki, miért van némely esténként ilyen bűz.
szépem

Ú,az nagyon rossz lehet.
Nem lehet kideríteni,honnan jön?
hanyatka

helló csajok! Olvaslak ám bennetteket amikor csak tudlak! szorítok a mamikért. Szépem! jó lenne január februárban együtt indulni. Nekem nem nagyon megy afogyás. 80 kg, lehet, hogy yamamoto lesz belőle. Azt mondták az intézetben, hogy novemberben érdeklődjek, hogy mi a helyzet a várólistával.
Lányunk ki tud modnani minden hangot! hurrá! ha valaki fél éve ezt mondja körberöhögöm olyan pösze volt... most 3, 5 éves
Nóczi, gondolok Rád! Meg mindenkire! Jó hétvégét!
Vendég

Szépem, ááááááá...dehogy kell pszichiáter. :lol: :lol:

Nálunk csak a szomszéd éget egy kis hagymát zsíron. De miért mindíg tíz órakor? :roll:
katóc

Hanyatka, ma méééé nincs egy kis bulizós-éneklős műsor a tévében? Te is elfelejtetted megrendelni, mi? :D

Pedig milllen jót mulattunk tegnap! :D
katóc

megkoronáztam az estét: épp most vettem hasznát a kis poroltónknak, ugyanis kigyulladt a zacskós pattogatott kukorica a mikróban.... férjem első reakciója: ha most Amerikában lennénk, 5 milliós kártérítést zsebelhetnénk be.... és milyen igaz.
szépem

Babóca - gratulálunk a lánykádnak! pedig te nem is hitted...!

Katóc - égett hagyma zsírral - bizos jól elűzi a szúnyogokat....
szépem

miért késik mindig egy órát a babanet órája?
szépem

no, én lelépek, jó éjt mindenkinek!
szépem

Jóccakát Lánykák!
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?