Sziasztok!
Bibi: Anitáék is mentek utána nem sokára haza is mi is. Ebéd, stb.
Édes a Barni. Hiszti ügyben nem tudok szólni, nekünk nem ilyen formában jön elő...
Nyúlanyó: Mondtam már hogy rettentő jóképű kispasid van?!?
Zsuzsu: Igen, voltunk a Csodák palotájában. Mi nagyon igyekeztünk úgy menni hogy Gréti aludjon, noná hogy nem aludt. Így annyira nem tudtuk élvezni, mert rá kellett figyelni. Egy napot el lehet szórakozni ott. Vannak játékok kis gyerkeknek is, de mi nem azért mentünk, hogy azzal játszunk
Gréti akkor volt pont 2 éves.
Szóval szerintem ha te is élvezni akarsz belőle valamit, érdemes alvásidőben menni vagy esetleg nélküle, vagy nem is tudom. Nem ilyen kicsiknek találták ki.agy érdemes tényleg sok időt rászánni és akkor megnéz valamit apa addig te rohangálsz Ábel után aztán megnézed te és közben apa rohangál Ábel után, de ez így elég fárasztó. Tudom, mert nálunk így volt....Majd elmegyünk 10 év múlva, akkor talán Gréti is élvezni fogja már.
Törvényismeretre vonatkozóan: persze simán lehet hogy nem hosszabbítják a határozott idejű szerződést. Nekem se hosszabbítottak. Csak a határozatlan idejű munkszerződés "véd".
Az a cd amit Hildusék írtak ki nekem mikor jöttetek ide, az nagyon jó

Azt kölcsön tudom adni és azon kívül van még soksok gyerekdalos albumunk, mp3-ban.
Enikő: A zöld ruhás beszólás a legjobb
Timika: Igen, alig várod hogy elkezdjen dumálni, aztán alig várod hogy 2 percre elhallgasson hogy a férjeddel tudjatok egymáshoz szólni

De tényleg nagyon jó a dumálós korszak, csak ha már kérdez is.....iszonyatosan fárasztó. De jóóóóóó
Kinga: Mi nem bírjuk ki, és nevetünk Gréti előtt. Olyankor általában ő is nevet velünk. Nem szokott megsértődni és kedvét se szegjük a többi beszólástól.
Norus: Szia! Gratula a pici lányhoz. Ovidologban már én is kérdeztem, de néma csönd és..... Szóval passz. Nekem fontos hogy közel legyen az ovi, ne a világvégére kelljen hurcolni. Úgyhogy nekünk ezért is csak 2 ovi jöhet számításba.
Gira: Köszi, a 2 gyerekes ismerősink, ahol a nagy lány, ott gyakorlatilag mindenhol ez volt. Az elején szeretgetés, anya szerepének átvétele, stb. és akkor kezdődtek a gondok amikor a kicsi már helyet tudott változtatni és rástartolt a nagy játékaira.