Sziasztok!
Kiskolbi! Igen, azt hiszem, főleg a TÖBBET eszünk-elv van érvényben. Néha még 120 után is sír, hogy éhes, máskor meg a 90-től is 4 órát alszik...

Ki érti ezt?????
I.Móni, azért köszi a tapasztalatot. Mi most a hónaljtartással próbálkozunk, de úgy, hogy egy párnára fektetem, és a lábát teljesen lelógatom. Így kb 45 fokos szögben "lóg", és tuti a gyomrába csurog a tej. Ha meg pillanatnyilag megtelt, akkor gyorsan kiveszem a szájából a bimbit. Most ez 1,5 napja műkszik. De nagyon fárasztó így tartani Bendét.
Motiot, jó, hogy nálatok az ömlik a tej a szájába verzió jött be...

Nekem menne, de Bende nem kamálja...
Kaja: én csak a puffasztó ételeket hagyom ki, szóval a megpárolt hagymát megeszem... Különben tényleg csak főtt krumpli, répa, meg tészta és rizsfélék jöhetnének szóba. Illetve a jó kis husileves!
Timi26, tippem nincs pelenkára, nekünk a Libero eddig jó volt. Apa a múltkor babylove-t hozott (DM, most látom hogy Tünde is ezt írta...), abból mi is kipisiltünk, és éjszaka 2* öltöztettem...

Pisinél egyébként megfigyeltem, hogy amikor kicsomagolom, és csöndben van, akkor valamire koncentrál.

Aztán vitorlába megy a kukac, és akkor gyorsan visszahajtom a pelenkát, és nagy nyögések közepette hallom, ahogy belepisil.

Na de persze mire idáig eljutottunk, vagy 2* lepisilt....
Az éjszakai kevesebb tej jó megoldásnak tűnik...

A múltkor csodálkoztam is, hogy nappal a 140-től csak 3 órát aludt, estére meg 90 ml-től majdnem 5 órát!

De akkor ezt fogom tartani, és hátha egyre többet alhatok éjszaka!!!!!!

Köszi!
Era, hogy nő Beatrice!!!!!!!!!
Gremese, de jó hogy javultok!!!!!

És vissza fog állni a defektes cici tej termelése is.

Csak kicsit lassan nő majd az adag. És nem feladni!!!!!!
Laktoherb teától fáj a baba pocija???? Épp most főzetek Apával, de akkor nem iszom meg...
Sense4, erre nem is gondoltam, hogy a popsitörlő lehet hideg a popsijának....

Csak mert előtte-utána nem ordít, de a peluscserénél, mintha nyúznám...
Anitja, köszi a popsitörlős tippet!
Marica, Linike nagyon jól alszik!!!! Én ISSSSSSSSSSSS ilyet akarok!!!!!!!!!!!

Amikor Apa egyszer elvitte éjszaka, na akkor tudtam aludni. Mert nem én ébredtem a nyöszörgésekre, meg nyögésekre....
Bfagi, úgy tudom, az oltás helyét szárazon kell tartani! Épp pénteken volt a védőnő, és mondta, hogy figyeljük.