A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Nenőke :)
Üdv Dávidnak a 6 kilo felettiek táborában! :D Csak akkor lépünk innen le, ha betojik a babanet, előfordul, hogy egész nap nem lehet belépni, ilyenek. :roll

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hát azok akik olvasnak, s nem jelentkeznek, szerintem vessenek magukra. Még nem késő, szólhatnak, szerintem Hencsi nem tiltja ki őket. S feltehetőleg Robi sem.

Amúgy (ha a googlegroups-os verzió élt volna), akkor mint írtam, bárkit szívesen felvettem volna tagnak, Tücsi épp az előbb küldte az adatait hozzá.

S akik utólag olvasnak vissza, azok bírnak 1-2-3 hét múlva is csatlakozni hozzánk, ha netán itt megszűnünk.
Szerintem ne már a háttérben meghúzódók miatt kelljen nekünk elszenvedni azt, hogy nem működik a babanet, nem bírunk lapozni, s csak mérgelődünk. Megérdemlik a háttérjátékosok eme áldozatot? Nem hiszem.
Amúgy magánvélemény volt, nem muszáj azonosulni vele, de jó néven venném, ha más is leírná hogy gondolja. Mert lehet csak én vagyok ennyire önző.

Kép
kissmanó

Andi: nem tom, nem ismerem, de tuti jó lehetett. Megnéztem volna.....

Kép
kissmanó

Manóó!
Ma éjszakánk jó volt. 9 körül elaludt és 3/4 6-kor ébredt, szopika utána még átmentem a kanapéra 1 órát aludni..és huuu mit álmodtam a gyerekdokinkkal.. :oops: nem volt semmi de érdekes volt..

Na megyek öltöztetni Csirifiszkiót :lol: ez a beceneve Samunak kb. 1 hónapja /A Legyetek jók ha tudtok c. filmből/ :lol:

Utána jövök..
torolve_20131003125716

Manó szeirntem nézd meg, az első része is jó, én jókat rötyögök rajta...

Gurgika alias CsirifiszkióMama mi most a Hurka Gyurkával nyomulunk! :lol: Mi is alszunk, visszaszunyiztunk!

Andrea
Kép
kindernay

Dohogy tolt ki senki senkit!
Az ír oda aki akar!
Ez Nektek van, én csak hébe hóba tudok jönni, leányom diktálja a tempót, meg a szabadidőm...

Most aludt el, de csak 5 percre, szal már megint mehetk mindjárt, bár nem bánnám ha az pja is foglalkozna vele néha, vagy legalábbis többet... :lol:
Vendég

Hurka Gyurka :lol: apukám Gyuri
torolve_20131003125716

Annneee!!
Jó a dalszöveg..Ó ha jóda bimbó lehetnék...jám szájnának tépen a leptét..háhá
torolve_20131003125716

Na jol van írni sem tudok.
Ott Robi beállította, hogy a saját hszünket tudjuk szerkeszteni ha valamit elírunk.... :lol:
Szerintem nekem nincs olyan hozzászólásom amit el nem írnék... :lol:
Vendég

Sziasztok!:)

Manó: Megkaptam a meghívót, de inglisül nem makogni picinyt sem, igy enm igazán tudok vele mit kezdeni. :oops: :oops: :roll:
Vendég

Annee - utána ment még 1 meghívó, az mán magyarul.
Amúgy most a Hencsi+Robi variánsán dolgozunk.

Kép
kissmanó

Gurgi: Majdnem...
Ó ha józa bimbó jehetnét, jám szájjnánat tépen a jeptét... :lol: :lol: :lol: :lol:

Peti sokáig beszédhibás volt, én voltam a tolmács. Igy ragadt rám valami. :lol: :lol: :lol:

Nah, ehhez van egy pár sztorink. Pl: 3 éves volt, és oviszüneti nap volt, de akiknek kellett, a másik oviban volt ügyelet.
Mentem érte az oviba. Szalad nagy boldogan elém.
"-Ana, Anuszi! Taláttam ed tátkát!!!
Milyen táskát? - kérdeztem.
Peti mérgesen: Nem tátkát hanem TÁTKÁT!
Daniella mondta meg hogy sáskát találtak. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amúgy hogy vagy?
Jobbacskán?

Kép
kissmanó

Mano, az még nem gyütt. Lassú a vipmailom. :roll:
Vendég

Hasi még nem az igazi... de alakul. :)
Vendég

Bacca meg.
Azt hittem elfelejtettem a Hencsiék oldalához a jelszót. Kértem újat, erre aszongyák, hogy a felhasználónév jelenleg inaktív.
De a taglistán rajta lennék.
Én ezt nem érthetem, ehhez kimondottan szőke lennék.
Segíccség.

Kép
kissmanó

Boldog Hétfőt! Micimackó után szabadon.

Én is regisztráltam mind a két helyen, szerintem a fórum jobb ötlet, ráadásul elég hasonló a babanetéhez. A gugli nem fórum, ott macerásabb.

Megpróbálok visszaolvasni.

Ha addig nem jönnék, szorítsatok holnapra, megyünk a szemészetre..... :cry:

kétfiús anyuka
babdorka

Azt hittem csak én szoktam neki beszédhibásan énekelni! :lol:

Andi, nálam is Hurkagyurka! :D Apja meg Nokedlinak becézi!

Úgy néz ki ez a pocakfájás ragadós! :? Már vagy két hete minden nap úgy fáj, mintha meg akarna jönni. De ma a csúcs. :(

Annee :lol:

Rita, no-no. Mit álmodtál Szépfiúval? :oops:

kispiskóta

kész.
feladtam.
nekem nem megy a Hencsy féle változat, bár már a tagok közt látom Dorkát meg hajnit.
Dorka egyenesen írt is.
megyünk inkább vásárolni.

Kép
kissmanó

Ed napon mitoj Mitimattónat temmi dóda nem atadt.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Dorka drukk!!!! Mi is ezen a héten megyünk. :(

Nos, mikor lesz ezen a héten a tali? És, hol? Pólus, Rita, Ikea...?

kispiskóta

Andrea! hát hogy is mondjam, szóval hasmenéses diéta. Zsír és hús mentes. Pirítós, keksz, tea, ropi, rízs, burgonya stb. De már tényleg nagyon éhes vagyok!
Ráállok a mérlegre, ami idő közben megjavult. De lelkileg felkészülök.

Én is tudom, hogy rajtunk kívül sokan olvasnak minket. Viszont én szívesen venném, ha ők is bekapcsolódnának a levelezésünkbe, ami abszolút nem zártkörű!!!! Talán ők is tudnának ötleteket, tanácsokat adni nekünk. Meg egyáltalán, elmondanák a véleményüket néhány, éppen aktuális dolgot illetően. És Manó! Szüléstörténetet fogunk kérni tőlük is? :lol: (Én szívesen elolvasom mindenki szüléstörténetét!!! :lol: És ugye nem vagyok ezzel itt egyedül?) De nem hiszem, hogy ez bármiféle belépő lenne. Úgyhogy gyertek, írjatok neküüüüüünk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tali: szóval Pólus szerda 10 vagy legyen inkább 1/2 11? És hol? OTP előtt mint a múltkor? Kik jönnek, kire várjunk? Brigi is jön, ha Mátét van kire hagynia.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó: A regisztrált emil cimedre ment egy emil mikor regiztél. Azzal aktiváltad a neved és a jelszót??
Vendég

eszébe jutott, hogy inni kéne valami nagyon károsat... :lol:

kispiskóta

Tücsi: Nekem jó a szerda!:D De... mint mondottam volt, ezer éve nem jártam a Pólusban. Fingom nincs hogy hol az OTP. :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsú: Ez jóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt!

olvasgattam, de topa az agyam, nemtom mikről volt szó :oops:

a tegnapi beígért kép:
Kép
most is jár a lába, a fejem meg szétmegy a zenétől :shock:

na és a tegnapi fürcsi előtt egy izmos felsőtest :lol:
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

elment tehát Malackához a vodkacsúzli bárba...

kispiskóta

nem kapok semmit az emilcímemre :cry:

Kép
kissmanó

Hoppá Hencsi levelét a gmail a spam-ek közé rakja automatikusan. :x

Annee, a Pólus közepén!:lol:

A szerda, de nem jó, mert nődokihoz megyek. Csak a du lenne okés.

kispiskóta

Mano: Lehet hogy csak lassú. Meg kell érkeznie. Nekem rögtön a regisztráció után ott volt.
Vendég

Akkor legyen csütörtök.:)
Vendég

Jah, ha a közepén van megtalálom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Most én is agyalok, nekem lehetséges, hogy jó lenne a szerda Pólus...

Zsú: ja,ja inni kéne, valami nagyon finomat... titiritittitri

Andrea
Kép
kindernay

Van 2 kérdésem egy játékban, amin nem tudok átvergődni.
Bedobom, hááátha valaki tudja...

Mi Magyarország neve törökül?
Hány olyan 4 jegyű 6-ra végződő szám van ami osztahó 3-mal?

Bocsi, de 3 napja ezen görcsölök. :oops: :roll: :lol:
Vendég

Ha mindenkinek, jó a szerda akkor legyen az.

kispiskóta

osztahó... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

osztható akart lenni.:D
Vendég

sziasztok
meg mindig Egonnal netezek :D

en most 62 vagyok es 50-rol indultam...

majd regisztralok, ha engedi Egon. :wink:

Emi! Maja edes!!!!!!!!!!!! es tok jo a trapez, latom neki is tetszik. :D

Nekem is a spambe tette Hencsi levelet. :?
molkata

Manó!
Robi aktiválta mindkettőt, majd döntsd el melyiket szeretnéd!
Vendég

hú, gyorsan megnézem, mik a továbbállási variációk, de ha ennyi mindenki szenved vele, az nem oksi.... Nehogy vki azért maradjon el, mert helyzetet változatatunk!!!! Én nem akarom nélkületek tölteni a napjaimat

Kisbogár fél9 után evett, kakilt, játszottunk, hintázott, most megint elaludt :D

Sajnos a kutacsánál beindult a koszmósodás :x eddig olyan gyönyörű bőre volt, most meg tessék

Hasonlítás: hát igazatok van, hadd lássa mindenki bele azt a szülőt, akit akar, tudom, hogy ő is mixgyerek :D

Kép
Kép
emma1976

de jól elvagytok!!! :wink:

Nyunyi 1 órát ordított de ugy hogy már rázogattam szegényt mint egy centrifuga,bevetettük a cseresznyemag párnát így elaludt a drágám.

Bridzsi

Kép
esztora

Emma olivaolaj majd sapi a fejre.nálunk már a végét járja de rohadt makacs egy dolog.

Bridzsi

Kép
esztora

Gurgi! Megjött a csepp Olaszból. Írd meg a címed hova küldjem és hány darab kell.

Emi

Kép Kép
emi_25

ja és samponnal mosom a fejét este.

Bridzsi

Kép
esztora

Ja és csípőszűrésen minden ok., nem kell többet menni. Köszönjük a drukkokat!

Kép Kép
emi_25

Emi be lehet még szállni a cseppekbe?ha marad kéne nekünk is.

Bridzsi

Kép
esztora

Üdv!

A probléma az, hogy sok szolgáltató SPAM -ként kezeli az olyan leveleket, mint ez is.
Ez a levelezőkiszolgáló beállításaitól függ.
Ha valakinek ilyen jellegű problémája van, kérem, jelezze!

//:wladek Server Administartor - WCPS
Vendég

Igen van 25 ampulla, de még tudunk hozni október végén.
Csak címet írj hogy hova küldjem

Emi

Kép Kép
emi_25

nem akarom lenyulni Gurgiék elől,megvárom hogy marad-e mert nálunk már megvolt az átmosás de néha könnyes a szeme.
szóval ha marad akkor kérnénk 5db. küldöm a címet priviben.

Bridzsi

Kép
esztora

Halihó!

Olvasok vissza..

Bori
Ingyen masszázstanfolyást a védőnő tart, minden kerületben van egy, aki megtanulta és ingyen átadja a tudását.
Orrszívóból nekünk van a kézi, és van elektromos. A kézit használom egyenlőre, és ha elég technikás vagyok, akkor kihozza a cuccot az orrából. Az elektromos majd akkor játszik, ha beteg lesz és nehéz lesz kiszívni mindent a kézivel.
Voltunk mi is a Regióban, és nagggyon jóó, köszi!

Gurgi! Tényleg gyere ide, sok eladó lakás van, lőjetek egy nagyerkélyesre! Én a múltkor az esőben az erkélyen tologattam a babakocsit! (Ja, és hogy csalogassalak: van ám fitnesz-wellnesz terem és szépségszalon a lakóparkban, úgyhogy nem kell messzire menni kikapcsolódni :)

Egcsi
Asszimetriával tornáztatni kell. Nem igazán élvezi szegény, pláne, hogy hason fekve kell vele csinálni, leszorítani az a popsi ellentétes oldalát. Azért valahogy megküzdök vele, mert inkább ez egy hónapig, minthogy később gond legyen és valami mást kelljen viselnie évekig..
Képek jönnek, csak kössék már be végre azt a nyamvadt netet otthon is..

Mtücsi! Ez tetszik: "Y-pajtiból hiányzik néhány dolog".. Milyen igaz!

Kép

Kép
monccs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?