A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Cső csajok!
Mink is itt vagyunk! Bár a ded alszik :)
Nem semmi termés van!
Nagyon szépek a gyermekek és egyre ügyesebbek!

Én önző módon arra gondoltam, hogy a 23-iki hoszzú hétvégén nem tartanánk egy találkozót, monnyuk az állatoskertben? Vagy ha jó idő van sétálhatunk is egyet vhol, csak én nem tudok ilyen helyeket..

KépKép

KépKép
szivvi

Hencsi!
Nemtok belépni :cry:
torolve_20131003125716

Egon is alszik. :D

Most akkor mindkét helyre írunk. :D Szilvi! Jelentkezz be!
molkata

Pólusosok! Nekünk jó a csütörtök is.

Samu 3/4 10 óta alszik.
torolve_20131003125716

Ja! Látom bent vagy! Jó az avatorod. :lol:

Gurgi! Miért nem megy? Kaptál mailt a címedre?, úgy kell aktiválni.
molkata

Kata!
Milyen mélt, kitől, Hencsitől?
torolve_20131003125716

:twisted: :twisted:
torolve_20131003125716

Gurgi!
Elsőbb regisztrálj, nem regisztráltál még.
Vendég

Hencsi!
Oké
torolve_20131003125716

Ja-ja! Elööbb regisztrálj, aztán megy a mail.
molkata

Halihó!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudom már folyamatosan nyomon követni a kisbabák fejlődését és anyukáik illetve a családtagjaikkal történteket. Pedig biztos vagyok benne, hogy számomra is nagyon sok jó és hasznos dolog kiderülne a babával kapcsolatban mint ahogy a terhességgel kapcsolatban is történt.
De igyekszem néha bejelentkezni és néhány szót írni magunkról.
Már a babakocsiban a jó levegőn alszik Sára Baba. Igaz néha az egész falut be kell járni, hogy elaludjon de utána alszik 1-2-3 órát attól függ milyen fáradt és éhes. Éjszaka már csak ketten birtokoljuk a nagyágyat, apát leköltöztettük a földre. 2-3-szor kel fel enni, ez is attól függ, h mikor megyünk aludni. A hasfájása szerencsére már nem mindennapos, de még előfordul. A fejét már nagyon szépen tartja és a kezében is meg tud tartani rövid ideig dolgokat. Túlvagyunk az első szurin, nagyon megrázó élményként élte át szegénykém, csak sírt még utána is 10 percig, de szerencsére nem volt komolyabb baj, nem lázasodott be.
Nagyvonalakban ennyi, próbálok képet is mellékelni csak először le kell kicsinyítenem.
Remélem mindenki jó van és szép babák is egyre több örömöt és boldogságot nyújtanak.
Puszi mindenkinek Szücsi

Kép
szücsi

Regisztráltam de még nem gyütt mél
torolve_20131003125716

Szücsi
Szia!! Jó hogy benézel néha, örülök, hogy jól vagytok, várjuk a fotókat!!

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi! Már a múltkor szerettem volna kérdezni, hogy merre laktok? (Aránylag gyakran utazunk Miskolcra, helyesebben Bsztlászlóra, mivel a dédikénk ott lakik.)Szegény apa! Nem szokta sérelmezni az elszállásolását? Sára babáról várjuk a képeket! :D

Na, akkor mikor legyen a tali? Szerda avagy csütörtök?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Hétvégén gyülekezeti kiránduláson voltunk, pár kép:

Emi összekötött hajjal:
Kép

Koncentrál:
Kép

Regresszió:
Kép

Öcskös vezényel:
Kép

S itthon: együtt az új (kölcsönkapott) tornázó alatt (alcím: "Benike, nézzed csak, itt a csörgő"!):
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Hú de szépek a gyerekeid! Beninek micsoda kék szeme van! Lilinek inkább szürkés...Kivi leszek milyen lesz neki.

KépKép

KépKép
szivvi

Uxi!
Ez jóóó, Emi a mózesben. :lol:

Nyamika, ferrerot eszek. hehe. rosét.
:lol:
torolve_20131003125716

Köszönjük szépen, hogy még nem közösítettetek ki :roll:
Egyébként Hejőkeresztúron lakunk Miskolctól 20 km Mezőcsát felé.
Mindenkit nagy -nagy szeretettel várunk aki errefelé jár csak telcsizzetek, hogy itthon legyünk (30/9046-915).
A képekre sajna egy kicsit várni kell, mert lejárt a fényképszerkesztő próbaverziója először egy újat kell keresnem, de igyekszem.

Kép
szücsi

Uxi! Tündériek a babák! :lol: Regresszió nálunk is éppen tegnap volt. Ádika kipróbálta ismét a járókát. Keresztben sem tudta kinyújtani a lábait, de azért nagyon kényelmes volt neki. Legalábbis ezt mondta, amikor szigorral ránéztem. Utána nagyon gyorsan ki is mászott. Írtam korábban, hogy még a kiskádba is beleülne, ha beleférne. :D
Talira nagyon körülményes lenne eljönnötök? Lidikóka a múltkor mondta, hogy kb. 500 méterre laktok egymástól. Ő még nem nyilatkozott a talival kapcsolatban. Hátha ....... :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Én a csütire szavazok:D
Vendég

Melegszik már a husos tésztám..:D Nyamiii! Kép :D
Vendég

Mtücsi, milyen tali?

Én állandóan le vagyok maradva, alig van időm nezetni :oops: , nem mindig vagyok képben :oops: :oops: ...

Attól függ, mikor és hol van.
Emi a szűk keresztmetszet, Beninek még mindegy az időpont. A "hol" meg nekem nem mindegy, nem szívesen vezetek két gyerekkel sokat Bp-n, még csak 3 hete van kocsink. BKV egyelőre reménytelen, akora debella a testvérkocsi, azzal még a metróba sem tudok lemenni.

Esetleg úgy, ha Emit lepasszolom valahova.

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: Babatali szerda vagy csüti (ez még kérdéses) a Pólusban.:)
Vendég

Úgy látom, hogy az elöbbi hsz.-em nem ment el. :evil:

Uxi! A héten szerdára vagy csütörtökre szervezünk talit a Pólusba. Lidikóka tudna segíteni az útvonalat illetően, de én is nagyon szívesen elkalauzollak. Honnan jönnétek?

Kinek nem jó a CSÜTÖRTÖK?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Végre van internet.Nem tudok nagyon visszaolvasni csak pár oldalt így lehet kérdésem nem aktuális.
Adtatok már a kicsiknek gyümölcspépet?Védőnőm azt mondta,hogy 2 hét múlva már adhatom a reszelt almát is.Nem fog a hasa fájni?Az Infacolt adjátok még a bébeknek?
pillangó7

Pillangó
Én még adom az infacolt, de csak este 1 adagot! A hozzátápiban nagyon vegyesek itt ahozzászólások! Nekem a védőnő a tejpépet mondta előszörre, másnak meg az almát, répát szal nem tom :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

Ja konkrétan én még nem adtam Lilinek semmit.

KépKép

KépKép
szivvi

mennyit írtatok???
Nekem szerda jó, csütörtök nem, mert 11-től babatorna van, és ez az első óra.. ha mégsem megyek, akkor csütörtökön ott vagyok a Pólusban az OTP-nél! :wink:

Gyerekem ma egész nap alszik! :shock: Na most olvasom Gurgikám, hogy Samud is!

Gurgi már akartam kérdezni milyen a kaja... :?

Bori, örülök, hogy örülsz! :lol: Tudsz kicsikét pihenni? Megoldottad a segítséget? Ádi?

Pillangó: én infacolt már 1 hónapos kora óta nem, csak a puki vizet (Gripe Water) de azt sem adom kb. 1,5 hete. Én nem szeretnék semmit (!) adni a gyereknek, CSAK anyatejet legalább 5-6 hónapos koráig! Ezzel kapcsolatosan nagyon bekeményítettem (nagymama fronton is) . :wink: Jól vagytok? Napirend működik? Éjszaka? kajálás?

Uxi: nagyon szépek a gyerekeid, Emi valami fenomális a göndör fürtjeivel! Én fiam haja is elkezdett kunkorodni.

Andrea
Kép
kindernay

Kép

Bogi hason, csak fognom kellett, mert mire lefényképeztem átfordult hátra... :D

Pillangó!
Én a sárgarépával kezdtem, de vettem én is tejpépet, majd holnap kipróbáljuk hátha az jobban ízlik Boginak, mert a répe nem nagyon ízlik... :roll:
Vendég

Szivvi megjött a csecstartó... ez is valami Triumph gyártmányféle és 3990,-Ft volt és a 85C jó rám, mert ilyen gumis, és az anyaga mint a szoptatós melltartóké, csak kicsit jobb minőség.
Most rendeltem fürdőruhát, majd tájékoztatlak! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Hú, hát nekem a csütörtök biztos nem jó, a szerda igen, de attól függ, mikor. Leginkább délelőtt jó.
A pólust még meg kell keresnem, hogy lehet eljutni oda Dunakesziről.

Egyébként ott van valami babás hely, hogy oda mennénk?

KépKépKépKépKép
uxi

Andi
És kemény kosaras? Mert én olyat keresnék, nem amiben kandikál a bimbi :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

NOrmális szerintetek, hogy BEni egyáltalán nincs el hanyatt fekve, ha beleteszem a hordozóba, ott meg igen?
Gondolom onnan jobban kilát, de nem jó sokat benne tartani, nem?

Emi anno simán elvolt a járókában, Benit nem tom belerakni, mert nyervog.:shock:
(Igaz, Emi már nagyobb volt, mire a járókát megkapta)

KépKépKépKépKép
uxi

Gurgi! Pénzt nem kérek használjátok! Csak annyit kérek hogy neked küldöm az összeset (9db) és akinek kell a pestiek közül annak juttasd el légyszi, Esztorának elüldöm én mert ő fehérvári.

megpróbálok visszaolvasni! majd még jövök

Emi

Kép Kép
emi_25

Kinderandi
ja, be is kell keményíteni, nálunk is kérdezgetik, mikor fogok adni neki más kajcsit. Karácsonyig - ha lesz tejem - semmi mást nem fog kapni! Apukám nagyszerű ötlete: éjszaka már ne adjak neki tejcsit, csak teát! Nem értik meg, hogy ha csak anyatejes, akkor teát sem adok neki :shock: Szerintem minden beáll magától! Múlt héten beszétünk a 4 óránkénti kajáról, szombat óta Zalán 5x eszik csak egy nap (7helyett) :!: Szóval rendezi ő magának a dolgokat, éjszaka átalvását, kevesebb kaját, minden megy rendben úgy, hogy én nem erőltetek semmit

Kép
Kép
emma1976

Uxi! Babás hely a Pólusban igazából nincsen. Múlt héten is volt uott egy találkozó, akkor a Gondola nevű fagylaltozóhoz mentünk. Ott van asztal székekkel és pár lépésnyire mosdó pelenkázóval. A fagylaltozó emeletén pedig szopiztatni is lehet. Délelőtt lenne mindenkinek jó. Én a 1/2 11-et indítványozom.

Olyan jó lenne, ha mindenki el tudna jönni! Mi legyen? Szerdán is és csütörtökön is legyen tali a Pólusban? Én szívesen elmegyek mkét napon. :D Ki mit javasol?

Hencsi! Bogi ilyen ügyes? És mióta "gyakorolja" az átfordulást? Nálunk még mindig üvöltéssel zárul a hasonfekvés. Gáborom pár perc múlva belefúrja fejét a pelenkába és úgy üvölt. Ha egy kicsit tovább hagyom így, lila lesz a feje. :?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi!
Nem mindíg ám, most tök jó kedve volt, rötyögött össze vissza, meg fészkelődött, és mindíg elbillent oldalra, és utána meg átfordult hasra.
Egyébként ha nincs jó hangulatban akkor ő is ordít, de meg nem fordulna ám, inkáb kiabál először, aztán meg sír...
Bár lehet hogy csak azért produkáta magát, mert hülyére röhögtem, magam, hogy egyszerüen nem tudom lefényképezni, mert folyton elbillen azt fordul...
Ja, tegnap óta, tegnap jött haza a nagy és kemény ágyunk... :lol:
Ezen már merem hasaltatni, a kiságyban egyáltalán nem szeret hason lenni.
Vendég

Henchy
regisztráltam, várom a mailt!

Kép
Kép
emma1976

Emma oksi, szerintem már ott van, ha nem szólj és megcsinálom.

Egyébként nem én küldöm ám az emilt, az oldal saját maga.
Vendég

Jol van látom már megérkezett, én mindíg le vok maradva.... :oops: :lol:
Vendég

Esztora
Nem túrázunk el holnap a dm-be? Pelust kell vennem, meg popitörlőt és hátha jött ingyencumi!

KépKép

KépKép
szivvi

Hencsi! Én is regisztráltam ha nam jön a mail szólok.

Kép Kép
emi_25

Kezdjük a terroborival!
Nagyon sok az offtopik megint. Léci írjátok kis betűvel és aláírás nélkül! Kösz, bocs! :oops: 8)

Andi! Köszi kérdésed! Segítség nem igazán jött (Párom picivel többet van itthon), én programoztam át magam. Barátnőm „rám szólt”, hogy mennyire akartam a gyereket, már évek óta vágytam rá, de csak most jött el az ideje. És hát igen. Ezt csak most tudom csinálni. Tornázni, varrni, postára menni, dolgozni stb. tudok még 30 évig. Ezt persze eddig is tudtam, de csak most esett le igazán. Ígyhát kiélvezem minden percét!!!
Ádi? Szeretjük nagyon. Okos, ügyes, néha fordulgat, nyúl, 2 kézzel fog, gurgulázva nevet. Hálás darab :D

Rita! Mikor?

Annee. Akkor újraszámolom. Az előbb Ádámmal az ölemben a gép előtt pötyögtem le, biztos rosszul adtam össze. De most leülök papírral. Imádok matekozni!
Vendég

Arra gondoltam, hogy átmehetnénk Hencsi fórumára és ott tudunk nyitni más topikokat is és lehetne pl offolni stb. Aki akar csak a babás-mamást olvasná, akinek kedve van dumálni, az meg egy másikat.
Csak 1 ötlet!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi!
Felőlem ok!
Jelzem ez nem a Hencsi fórumja, ez a mi fórununk, a Tiétek is!
Csak a Robi csinálta meg, nekünk!
Ha behány a babanet, de felőlem oda is költözhetünk végleg, nekem 8, igazábol én itt is szeretek, de itt tényleg nem lehet írni bármit, meg elég sokat szarakodik az oldal, bár én most kivételesen vasárnap nem vettem észre, el voltunk foglalva a pakolásba, de ez volt az utsó pakolás... :lol: legalábbis itt... :lol:
Vendég

Na itt vagyok, Bori akkor már nagyon ügyesek vagytok, 2 kézzel fog? Akkor meg a csörgő rázogatás is ezerrel!? :wink:
Szivvi, csecstartó: én a triumph-nál találtam olyat, ami merevítős és belül a csipke belesejében van bélés, sokkal jobban elfedi pl a melltartó betétet is. Abból volt 90E ami jó rám máshol nem találtam. Ez (OTTO) sima háromszög, fehér, kényelmes, semmi merevítős, (de "normálisabban kinéző mint a szoptatós) én ilyet (is) kerestem.

Andrea
Kép
kindernay

Lynia :)
Maja a hurkáival csúcs! :D

Emi :)
Örülök, hogy minden ok Lilkóval. :)
Csörgő :D Ezentúl lesz neked zene-bona. :wink:

Uxi :)
Klasszak a képek!

Pillangó :)
Bence még nem kapott semmi pépet, viszont az őszileven gondolkodom, kakasegítőként, ha szükséges. A kamillateát nem díjazza. :?

Szerintetek adhatok őszilevet kakasegítőnek? Nincs gond rendszeresen, de ha 2 napig nem kakil akkor nagyon nyügi. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hencsi :)

Nem találom az e-mailt a Lurkoldalhoz. :? Nem enged hozzászólni. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép