A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági: már kíváncsiak vagyunk!!!! Ugye nincs semmi baj????

Anikó
tatulány

NEM ALSZOM!!! Itt vagyok, bár legszívesebben ledőlnék. :lol:
de félek elalszom az órák előtt és azt már nem kéne.

Na mondtam én, hogy jó lesz az az eredmény! Szupi!
dobsakriszta

Sziasztooook!

Fúúú, örülök, hogy más is hadakozik az álommanóval. Alig tudom nyitva tartani a szemem. :roll:

Bár a nutellás-banános palacsintára kicsit feleszméltem :D , de sajnos nekem az tilos. Akkora vagyok már, mint egy bálna. :(

Kismamiknak ++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Cyprus, vigyázz a tüszőcskékre!! :D

ÁÁÁÁÁGIIIIII???????????????????????????? :D
katóc

Gratulálok Cyprus a szép tüszőhöz! Drukk péntekre, de előtte szerdára!

Ági mikor jössz máááár???? Annyira kíváncsiak vagyunk!!!!

Kriszta dőlj le, ha úgy érzed, és állítsd be a telefonod és akkor fel tud ébredni! Ha álmos vagy és megteheted hogy alszol, akkor aludnod kell!!! :D

Bea
beus77

Tudom Beus, már aludtam is ma, de most már kicsit dolgoznom kell. CSak 2 órát kell tartanom, igaz nem tudom hogy fog menni. Ha másnem sokat fogjuk mondani: i am sleeping :lol: :lol:
Szia Katóc, már hiányoltalak, minden okés?
dobsakriszta

Na sziasztok csajok!

Hírek van szép 3 db babóka szívhanggal! Egyforma méretüek! :-)

De öröm az ürömben apánk feltette a retteget kérdeét, akarunk e redukciót. De van két hetünk gondoljkodni!

Na mindegy most örülünk a 3 jó eredménynek!

Ja meglesz a harcunk apánkkal a súlyom miatt. De hát ez legyen a legnagyobb bajom.

Cyprus pénteken már pungi de jó!!!!!!

Szépem :-(

( én nem bántanám a gólyákat, ha nem baj?? )

Ja cérnás nénit persze, hogy mindenképpen ajánlom, nem szabad kihagyni, tutkó jó mindenre!!
Ági28

Na megyek is tovább pihizni. Holnap jövök ám! :-)
Ági28

Ágiii! Ez nagyon-nagyon jó hír!!! Annyira de annyira örülök, hogy el sem tudom mondani! Pihizz és nagyon vigyázz magatokra! Akartok redukciót? Vagy inkább megtartjátok mind a 3-at?
Persze, nem baj, ha Te nem bántod a gólyákat! Veled jó volt! :D

Bea
beus77

Sziasztok!

Ági, ezt már szeresssssük!!! Csupa-csupa jó hír! :D
A redukció ügy jókora dilemma lehet... feltételezem, sokkal nagyobb mint néhány plusz kiló :wink:
noczi

Sziasztok!

Ági - igen, asszem neked csak simizni szabad a gólyát! hát nem lesz könnyű dolgotok, akárhogy döntötök, de sok erőt kívánok hozzá!!
szépem

Alvós csapat!

A húgom, aki 14 éves egész délután velem volt... Vagyis a gépünkkel. velem alig tárgyalt...

Ági! De jó! Nagyon ügyes kis apróságok! Apánk javasolt valamit a babákkal, iletve a számukkal kapcsolatban? Bárhogy is döntötök, melletted állunk!

Ki evett nutellás banános palacsintát? Hogy kell csinálni? lelki szemeim előtt egy nutellával összemaszatolt banán van palacsintába tekerve és kilóg a vége..... De ez olyan finom lehet!!!!!

Nálam most mindenre a babapiskóta a vigasz.

Kép
Kép
Kép
zel

Na de Zel... nutellával összemaszatolt banán??? Micsoda piszkos fantáziád van neked?!?!?!?! :lol: :lol: :lol:
noczi

Sziasztok Lányok.

Ági ezek nagyon jó hirek jaj de jo. Most hány kiló vagy ha nem titok? :D

Látom ma is nasiztatok nekem egy boci csoki árválkodik a szekrényben de szerintem nem sokáig mert most kell a lelkecskémnek, tegnap kicsit összevesztünk Apával de már kibékültünk.

Jaj már megint ez a nő van a tévében :twisted: eü-s elnök.

Andi
zsembi

Ja, Zel, amúgy nekem is van egy 14 éves hugicám... :D és láss csodát, mielőtt nem volt otthon internete, ő is csak azért jött hozzám, hogy beüljön a gép elé... Mióta felkapcsolták a netre, azért váltunk néhány szót... Ezek a mai fiatalok már csak ilyenek! :D
noczi

Noczikám!
Az én piszkos fantáziám egyedül nem is tudna érvényesülni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én akarok nutellával összemaszatolt banánt! Palacsintában.
(Kezd egyre pervezebbnek hangzani..)

Kép
Kép
Kép
zel

Ágiiiii, de jóóóóó! :D :D
Hát nem könnyű a döntés, az biztos. Apánk modott valamit a hármas terhességről, vagy rátok bízta a döntést, és nem befolyásolt?

Ja, a Te gólyáddal semmi gond sincs, asszem egyelőre túlteljesítette a feladatát. :D :D :D Erre is küldhetnéd. :D
katóc

No akkor nosza, maszatolásra fel! Majd írd meg, milyen volt! :lol: :lol:
noczi

Sziasztok lányok!

Tatulány, örülök, hogy bejelöltél, mindjárt visszajelöllek:)

Ági, gratulálok, hogy mindhárom baba egészséges. Tök jó hir! Vigyázz magatokra továbbra is!

Sok puszi mindenkinek!

Kép
cseka

sziasztok. kicsit bekukkantottam,mert apának megmutattam Roxal 3 babuciját.

Zsembi de titok, de azt megmondhtom, hogy nagyon nagyon sok, de Dévai mérlege 4 kg-vel többet mutat,mint a sajátom. Legközelebb viszem az én mérlegemet. :-)

Hát sajnos nem segített apánk a döntésben, csak elmondta a kilátásokat. Végül is van két hetünk, de igazából erősebb a nem nyulhatnK HOZZÁNK, MINT AZ IGEN.
De sajnos nagyon sok mindent át kell gondolnunk. De remélem jó döntést fogunk hozni.
Ági28

Jó reggelt!

Megint én vagyok az első? Ez tőlem nagyon nem megszokott dolog. Mentségemre legyen mondva, hogy a progi szurik miatt kelek minden nap 7,15-kor, mert 8 körül jön a nővérke. Picit fáj a popim, ami szerintem a tegnapi fetrengéstől van.

ÁGI, ez FANTASZTIKUS!!! nagyon örülök és egyben neked is gyorsan elmuló 2 hetet kívánok, na meg hogy a nektek legjobb döntést hozzátok! Én nem tom mit csinálnék, valszeg hajhullásom lenne. :D

Roxal babákat hol láttátok? Én is kiváncsi lennék rájuk! Biztosan tündérek mind a hárman.

Ma nem álmos vagyok (egyenlőre) hanem pocakfeszítős, tehát megint hímzés lesz a délelőtti program, de azért majd jövök felétek.

Pihizzen aki tud! A többiek se dolgozzanak túl sokat!
Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!
Csak egy pillanatra ugrottam be, de. jön a védőnő, addig úgy kell kinéznie a lakásnak, hogy úgy tűnjön, ide nyugodtan jöhet egy baba :) (Délelőtti program: látható helyek felporszívózása, szennyes ruha elrejtése, millió apró vacak szekrénybe suvasztása. Esetleg muffinsütés, persze úgy, hogy ez a napi rutin részének tűnjön... :) )
Szóval, Ági... Hát nagyon örülök nektek. Nagyon aggódtam tegnap, hogy miért nem jelentkezel már be, de most úgy megnyugodtam. A redukció kemény kérdés, én nem tudom, hogy döntenék, valószínűleg inkább úgy, hogy inkább ne... De azért ezt tényleg nagyon át kell gondolni. Huhh, hát nem irigyellek emiatt.
Később még visszanézek.
február

Hú február akkor szép legyen ám a lakás! :-)

Hát remélem is, hogy jól döntünk majd. De szerintem én sem engedek majd! :-)
Ági28

nehéz a kérdés! én azt hiszem jobban félnék attól, hogy ha hozzájuk nyúlnak, akkor bajuk lesz. Mint ahogy Roxal mondta, ha hárman akarnak jönni, jöjjenek! Persze nagy a rizikó, meg melós, de az öröm sem kicsi!

Február, már tuti ragyog az a lakás!
:D
dobsakriszta

Szép jó reggelt! :)

zel, a nutellás palit nagyon jól képzelted, én falom ezt állandóan, de ne egész banánt képzelj bele, csak karikákat ;) :lol:

kriszta, a roxal babákat itt láttuk jó pár oldallal előbb, tett föl képeket a csajokról :) nagyon édesek! :D

ági, arra esély sincs, hogy Dévai a saját kezével csinálja a redukciót ha valaki mégis úgy dönt? muszáj átmenni az I. számúra? :?

jajj, csüt-pént-szombat adó expo lesz, ott kéne feszítenem széles mosollyal..már előre fáj...
yamita

Sziasztok!

Voltam reggel Apánknál, aranyos volt, mint mindig, ééééés, a jó hír, hogy ha megjön a mensi, akkor kezdhetünk is!!! Írt fel bormot, azt kell szednem napi felet, és mielőtt megjön, előtte 1-2 nappal vérvétel, és ha megjön, akkor pedig telefon Apánknak és kezdünk! Annyira örülök, hogy végre el tudjuk kezdeni, ésnem kell hónapokkal csúsztatni a dolgot!

Kriszta, Te pihizz sokat, a pocifájás még jó is lehet!!! A Roxál babákat jó pár oldallal visszább megtalálod, de most hirtelen nem tudom megmondani hogy melyik oldalon. Kb. 3-4 hete tehette fel a képet a babákról. Ha jól emlékszem. :oops:

Ági, nem egyszerű a kérdés, tényleg nagyon nahéz a döntés. Épp reggel kérdeztem a férjemet aíg vártunk, hogy ha nekünk 3 babánk lenne, akkor mit csinálnánk. És a férjem sem tudná eldönteni, valószínű megtartanánk a 3 babát, viszont hatalmas felelősség. Szóval nem könnyű a döntés.

Babaragit küldöm mindenkinek! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Remélem elég lesz mára mindenkinek! :D

Február, ragyogjon az a lakás!

Lányok, nemsoká talizunk!!!! Már úgy várom! Bodza, ha jól emlékszem, akkor Te vagy a kabalaosztogató ugye??? Kérhetek énis olyan szerencsehozó kabalát, ami olyan szerencsét hoz, mint Áginak?? :oops: :oops: :oops:

Bea
beus77

Yami sajna azt csak ott csinálják. Pont azon agyalok, hogy beszélek onnan is egy dokival.

Beus természetesen mi is azon vagyunk inkább, hogy 3 legyen, de hát azért elég bizonytalanok vagyunk.
Ági28

Sziasztok!!!!

Beus:
na vééégre, örjülök nagyon, hogy Ti is eltudjátok kezdeni, milyen vérvétel kell a ciklus végén? Igen, Bodza a kabalagyáros-:))

Ági: ez fantasztikus hír, és egyben jól feladták a leckét a babák. Nem is tudom, hogy én hogy döntenék, páromat (most) hiába kérdezem ilyenről, mindig azt mondja, hogy előre nem tud ilyenekről dönteni, majd ha ott tartunk. Nem lehet könnyű 3 baba, de 3-szoros boldogság az biztos.
Megmondta, hogy mennyit lehet híznod?

:roll: :roll: Ez tök izé, nyilván sokat kell majd feküdnöd és enni azért kell.
Mekkora a lakásotok?
:D

Jajj, úgy várom már a pénteket :D

Anikó
tatulány

Ági: és hogy csinálják az ilyet, hüvelyen keresztül? :shock: :shock:

Anikó
tatulány

Azt konkrétan nem mondta, hogy mennyit hízhatok.

Szerencsére a lakás nagy 3 szoba, 64 négyzetméteres. Úgyhogy a helyel nincs gond.

Kérdeztem, azt mondta, hogy hasfalon keresztül csinálják.
Ági28

megvannak a babák! a 421. lapon.
Meg más forrásból is :-)
Azóta sem tudom levenni a szemem róluk! egyszerűen hihetetlenek!!! szépek, aranyosak és hárman vannak! :D :D :D fantasztikus!

én kérem pihizek sokat, most is megyek vissza gyorsan. :)

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok!!!Újra itt... :) remélem, még emlékeztek rám..:)
Szoktalak ám benneteket olvasgatni, és mindig örültem/örülök a jó híreknek: Ági, ezerszer is gratula!!!És február, Neked is egészséges babót(valamint tiszta lakást) - mindig fogom a hasam a nevetéstől, amikor Téged olvaslak...
Szóval, elkezdtük a programot-mégis. Szerdán volt a transzferem, 3 embriót kaptam vissza. És most megőrjít a várakozás: megtapadnak-e vagy nem??? :shock:
A hasam fájdogál, nem tudom, miért, szúrásszerűen, több ponton.
Remélem, ez nem jelent rosszat...
A kérdésem a következő: mikor lehet tesztelni???(lehet, hogy türelmetlennek tűnök)Valahol azt olvastam, hogy a transzfer után 9 nappal...szerintetek?

kata790313

Szia Kata,

Tesztelni lehet, csak nem biztos, hogy érdemes.Megértem az érzéseidet! én is sokszor tűkön ülök, de valahogy lenyugszom. Apánk nem véletlenül mondja a 21 napon tesztelést, akkorra már elég nagy a valószínűsége, hogy lesz a véredben jel. de hallottunk már sok mindent ugye. Nekem 29-én volt a transzferem én is három bébikét hoztam haza. A hasam ritkán szurkál, de szokott. Inkább feszít, mint amikor sokat eszel :D De nincs két egyforma eset/nő. Ezért oké, hogy vannak jelek, csak nem jó találgatni minek a jelei, mert hasonlóak a tünetek. szóval kitartás, telik az a három hét csak ugye lassan. Bár a itt a topikon néha gyorsan! :lol:

remélem nem írtam sok hülyeséget össze, bocsi. :D

na tényleg ledőlök picit.
dobsakriszta

Kriszta, köszönöm a választ, hát igen, a legrosszabb ez a kivárás..jó pihit, én is megyek alukálni

kata790313

Sziasztok Lányok.

Ági hány hétig lehet megcsinálni ezt a reprodukciót? Hu hát én sem tudnám hogy mit csináljak de én félnék attól hogy hozzá nyulnak.

Bodzikám a kabalákat otthon ne felejtsd pénteken. :D

Beus visszaigazoltalak az iwiwen. :)

Andi
zsembi

Köszi Zsembi! :D

Kriszta, bár nem nekem tetted fel a kérdést, de a 12. héten lehet megcsinálni a redukciót, addig ki kell hordani a babábak, akárhogy is dönt az ember.

Bea
beus77

Nem Kriszta, hanem Zsmebi! Bocsi!!! :oops: :oops: :oops:

Bea
beus77

Na, harmadjára csak jó lesz, szóval Zsembi! :oops:

Bea
beus77

Sziasztok!

Cyprus hívj fel nyugodtan, nagyon örülnék ha beszélgethetnénk egy kicsit! De remélem pénteken látni foglak.

Velem még mindig nincs semmi, mert nem volt jó a kenetem és nem tudtam hiszteroszkópiára menni. Ez már lassan fél éve megy így és valami mindig közbejön. Talán decemberben mégiscsak túl leszek rajta.

Várom a pénteket, sziasztok
kispinty

Beus :D

Kispinty mi a baj a keneteddel?

Andi
zsembi

Kispinty, Kata, de jó titeket látni! (Kár, hogy Kispinty nem túl jó hírekkel jött...)
Kata, szerintem 9 nappal a transzfer után max. vérből lehet tesztet csinálni (értelemszerűen nem otthon :) ), asszem, a BMC-ben ez a gyakorlat (vagy a Kaáliban? nemtom), és ha jól tudom, akkor így nagyon korai terhességet is ki lehet mutatni, olyat is, ami aztán biokémiai terhességnek bizonyul, vagyis a petezsákig sem jut el. Ha Dévai tanácsát követi az ember, akkor maximum a 3. hét végén tudod meg, hogy nem sikerült, de esetleg elindult valami, és nem élsz abban a boldog tudatban 2 hétig, hogy terhes vagy, aztán az első UH-on nem lát semmit. Szóval az ember csak magát kíméli, ha betartja Dévai utasítását. Ugye nem írtam hüjjeségeket? Javítsatok ki, ha valamit nem jól írtam!
Ja, túlestünk az első védőnői látogatáson, aranyos volt, beszélgettünk, teáztunk, ilyesmi. Kedves, fiatal nő, rémregényeket hallottam a védőnőkről, örülök, hogy őt fogtuk ki.
február

Ja, biztos, hogy nem tudok menni pénteken :( jönnek a szüleim az ország másik végéből :), szóval legközelebb...
február

Kata: transzfer után a 12. napon már kimutat(hat)ja a teszt, ha ++++

Beus: nem a 12. hétig lehet max. megcsináltatni?
Valami 2 féle eljárás létezik, egyik a 7. héten,a másik max. a 12.-en.....nem írom inkább le, nem akarok izgatni senkit :cry:
Ági: kívánom, hogy a legjobban döntsetek :D :D

Anikó
tatulány

Beus - de jó, hogy te is kezdhetsz!

Kispinty - és ajánlott vmit Apánk, hogy lehet "tisztítani" a szervezeted? ajánlat: graphefruit-cseppek - nagyon erős antibaci hatása van, meg cickafark tea - minden női gondra jó. sajnálom, hogy emiatt csúsztok, s sajna dec.ben nem nagyon akar stimut indítani Apánk, kérdezd meg erről előre!

Február - kár , hogy nem tudsz eljönni a talira :( :( pedig jót tett volna nekünk egy kis pocak-nézegetés!
szépem

Hanyatka , nem jössz ma?
szépem

Sziasztok csajszik!

Szépem!Nagyon nagyon jól esett,hogy hiányoltál :)
Úgy sajnálom,hogy te is rossz híereket kaptál,de sztem.annyira befenyítettük azt a gólyát,hogy legközelebb hozzánk is betér:)
Juj,már alig várom a pénteki talit.

Ma reggel is csináltam egy tesztet és sajna egy árva csíkocskát láttam.Igaz az is nagyon nehezen jött elő,mert ahogy kibontottam a csomagolásból a teljes pálcika beleért,beleejtettem a pohárkába:(Olyan béna vagyok :)
Valszeg holnap,holnapután meg fog jönni.Valahogy már nem is hiszek az ellenkezőjében :(
Na de majd a következő!!!
hanyatka

Február,
tudom, hogy Apánknak Mindig Igaza Van...csak hát a türelem nem az erősségem, ugye :roll:
Örülök, hogy nem valami vérmes védőnőt kaptál, nekem olyan volt, és hidd el: tényleg horrorisztikusak tudnak lenni :? (nagysikerű könyvem főszereplője is egykori védőnőnk, melnyek címe: A Véreskezű Eduárda és én)(sajnos még nem jelent meg, de a kézirat másolatai szinte azonnal elfogytak) :wink:
Na jó, szóval tényleg fontos, hogy aranyos legyen, és ne akarjon mindent jobban tudni(jobban tud), és ezt állandóan az orrod alá dörzsölni...
Most megyek pihizni, leszakadt alattam a kerti hinta :? , ami nem volt túl jó élményérzés...viszont beláttam, hogy érdemes lenni betartani a diétát...

kata790313

Tatu, nekem anno azt mondta Apánk az egyik inszeminációnál ahol 3 tüsző nőtt, hogy milyen lehetőségek vannak, ha mindhárom megmarad. És arra határozottan emlékszem, hogy azt mondta, hogy a 12. hétig mindenképpen ki kell hordani, akár megtartjuk mindhármat, akár nem. Azt hogy mit csinálnak nem írnám most le, nem akarok senkit rémísztgetni. Ha gondolod priviben leírom. De persze, lehet hogy más megoldás is van és korábban is meg lehet csinálni.

Kispinty, mi van a keneteddel? Mitől rossz állandóan??

Hanyatka, sajnálom a negatív tesztet, de tud, amíg nem jön meg, addig bármi lehet! Drukkolok, hogy sikerüljön. Ha esetleg mégsem, akkor se keseredj el, pénteken úgyis talizunk és jól becsokizunk! :lol: :lol:

Bea
beus77

Február!Már megnt jót nevettem a hsz.-en :)
Nem semmi vagy.

Ágica!Nagyon örültem,hogy tegnap jó híreket kaptatok és minden a legnagyobb rendben van a babócákkal!
Nem akarok én itt okoskodni,mert ezt csak TI KETTEN tudjátok eldönteni,hogy melyik útat választjátok,nagyon sok mindent kell mérlegelni,mert nyilván fenekestül felforgatják a drágák az életeteket,de hát az ég szerelmére erre vágytatok már sok éve.
Mi is erről beszélgettünk az este a párommal,mikor felolvastam a hsz.-det,hogy mindhárom megvan és szépek és egyformák és örültünk és egyértelműen arra jutottunk,hogy mi nem mernénk bevállalni a kockázatot,hogy akár el is veszíthtejük.Én úgy gondolom,hogy Nincsenek véletlenek,ennek így kellett történnie,3 gyereket szánt nektek a sors,IKREKET!!!!
ÚRISTEN, BELE SEM MEREK GONDOLNI,HOGY MILYEN GYÖNYÖRŰSÉGESEK LESZNEK ŐK 3AN :)

Puszi a kismamáknak és a még nem kismamáknak :)de nem sokáig leszünk nem kismamák :)
hanyatka

Nagyon drukkolok ám a most indulóknak :)
Kispinty! :( Sajnálom!

Katóc!Hogy vagy???

Bodzika???

Kata790313!Küldöm a babaragikat!+++++++++++++++++++++

Krisztának is!++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

Hanyatka:
ne keseredj még el, jól elkergettük azt a gólyát, de a Tied még ittlehet..ha most nem majd legközelebb!!!!

Beus: írtam mailt :D

Ez a becsokizás gyakrabban kellene, amilyen rossz hírek voltak mostanában (Ági kivételével)

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?