mostmár biztos vagyok benne,hogy 4 napig kell szednem.igaz ez volt az 5.nap és ma reggel bevettem de azt mondták nem baj,de holnaptól már nem szedem.remélem nekem is hatott!
néha fáldogál bal oldalt a hasam mitől szerintetek?de csak a bal.ja és szokott nyillallani a hüvelyem is piciket.de az ritka.szerintetek azért mert megakar jönni?remélem nem!
viki! tök jó,hogy kész a Mira szobája.a cucokkal pedig még nem késtetek nyugi minden meglesz a maga idejében.ja és biztos lehet Mira-bab is ,hogy mindene meg lesz.
Kincs!tök jó,hogy húzódik a hasad.ez azt jelenti,hogy szépen nő a pcid.pihengess és vigyázz magatokra!
Árnika!igen igazad van eléggé megterhelő anyagilag.én is munkanélküli vagyok engem már az inszeminációk után pár héttel elküdtek a munkahelyemről.gondolom nem tudtak már várni amíg teherbeesem.na de mostmár mindegy mert a cég is megszünt.úgyhogy nekünk is nehéz volt előteremteni a pénzt a lombikra.nekünk eddig 100.000-be van.végülis ez még tűrhetö.gondolom én.de hidd el sokan szorítunk neked is!mindent bele,ha úgy álltok!
Gigi?mi újság?jól vagytok?Petike is jól van?írj!
többiek?

Macskázom...