Te jó ég, én kis törpe a 165 centimmel. Eddig ez volt az átlag nem???
Úristen
Rena, te tényleg 53 kg vagy ehhez a magassághoz? Bár tényleg láttunk már képet rólad!
Noémi: eleinte tejcsi után kapta, majd amikor már ezerrel falta, és olyan mennyiségeket evett csak az íze kedvéért, mintha nem evett volna előtte tejet, akkor már utánna adtam neki a tejet, de nem sokáig kellett így. Megette a kajcsit, aztán elég is volt. Csak víz kellett utánna.
Na így maradt mostanra a reggeli meg a vacsi. Azt még nem próbáltam, hogy ilyenkor kérne-e mást, de 1 éves korára azért szeretném, ha a reggeli majd már más lenne. Vacsi maradhat, illetve, ha kevés lesz már a tejcsi így, akkor vacsi, aztán elalvás előtt tejcsi. De ez ráér.
Én legalább is így tervezem.
Dokinéni meg azt mondta, hogy őt is váratlanul érte, nem akart elmenni innen. Szóval nemtom mi lehet az oka, nem kérdezgettem.
Rena és Noémi: 
Én nem szoktalak titeket keverni. Gáz ha nem jól írom, de úgy emlékszem (megcsináltam), hogy simán só, bors a csirkemellre, bevágni a közepét, és betömködni az aszaltszilvát. Összetűzni, és sütheted is. Én tepsiben sütöttem kis olajjal alá meg egy fél deci víz, lefedtem, aztán a végén fedő le, megpirítottam a tetejét picit. De arra már nem emlékszem, hogy Niki hogy írta, lehet én már átdolgoztam kicsit.

Majd írja ő is!
Na megyek, mert apa éppen a csajjal szereli össze az új komódunkat, és úgy érzem, ketten nem sok jót hoznak ki belőle!