A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Emi25!
Rendben küldd nekem, én meg továbbítom akinek kell.
Nagyon szépen köszönjük! Szal akkor mennyi?? Ne hülyéskedj plíz!

Bori!
Nektek mikor lenne jó?
Nekem végülis mindegy.

Pólusosok!!
Akkor mikor lesz a tali?? Nekem ma tudnom kell mert az apósom ettől tette függővé, hogy szerdán vagy csütörtökön jön hozzánk 1 napra..
Szal csütörtök????????????
torolve_20131003125716

Jajj ma volt egy jó kis film az Europán délelőtt: A csók árnyéka, Michael York-al főszerepben..nagyon megmozgatott, kellett már.. :lol:
torolve_20131003125716

ááááááá, ilyen nincs.
nekem most meg a Hencsy féle oldal nem jön be.
aszongya cannot find server. :twisted:

Kép
kissmanó

Manó! nekem se... :cry:
molkata

Gurgi! Akkor csütörtök. És 1/2 11-kor az OTP előtt jó lesz?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ez a kép kb 1 órája készült. Azóta alszik. :D Kép
molkata

na jó. legalább akkor Kati megnyugtattál, hogy "a hiba nem az Ön készülékében van".

Kép
kissmanó

tök cukker Egon.

ma délelőtt Grétut betettem az ágyikójába, míg levittem a bébjárgányt a kocsiba. elindítottam neki a forgót, hát kiselőadást tartott mire felértem. épp a tegnap töltöttem fel a videókamera aksiját, oszt a bemutatót folytatta, meg is örökíthettem. most este pedig szintén, jól kikakálta magát, s a kicsi nővérének megint nyomja a dumcsit. alig várom apáék hazajöjjenek, s megmutassam nekik.

Kép
kissmanó

Manó! :lol:
molkata

Na, nekünk meg holnap lesz egy hete, hogy nincs kaki. :cry:
Azon az oldalt, ahol Egon videója van (az aláírásomba), lehet feltenni videót. Tedd fel!!!!
molkata

Izé.

A szolgáltatóm előre nem látható okokból jelenleg leállt.
Még jó, hogy a nejem bizonygatta, hogy márpedig nálam nincs leállás.
Úgy néz ki, valmi vis major dologról lehet szó, ugyanis az adott alhálózatban senkit sem lehet elérni, tehát valami eszköz szállt el, miont a győzelmi zászló.
A hiba elhárítása már folyamatban van.

//:wladek
Vendég

Igen jól vagyunk,köszi Andi.Múlt héten Domi megkapta a 3 hós védőoltást.Olyan ideges voltam,hogy remegett közben a kezem.Az aszisztens meg is kérdezte,hogy ideges anyuka?Szegény Domikám úgy sírt,de ahogy felvettem a kezembe megnyugodott.
Remélem nem kiabálom el de már van napirend,éjszaka már nem eszik csak megébred hasrafordítom és durmol tovább reggel 7-ig.Domi már csak 4x eszik egy nap,védőnő szerint ez kevés viszont a dokinő szerint szépen fejlődik.Megduplázta a születési súlyát amit 6 hósan szoktak a bébek.Röviden ennyit rólunk.Köszi a válaszokat.
pillangó7

s én épp egy hozzászólást akartam küldeni, még szerencse a back gombbal visszakaptam, nem szállt el.
de akkor felteszem ide, a véleményezés vagy hogy is hívják részre készült volna.

aha. persze, hogy kérjük. asszonyság a wladek háznál tuti elmondhatja, hogy ebbe a bökkenőbe már páran belebotlottunk, s egyenlőre jegeltük a témát, gondolva, hogy Hencsi továbbítja neked. szóval lécci-lécci-lécci a képfeltöltési lehetőséget megadni nekünk. persze látom, írod időbe kerül. oké. kivárjuk szép türelmesen. s akkor itten még egyszer hadd írjam: KÖSZÖNET mindazért amit tettél, hogy ezen az új helyen koptassuk billentyűinket.

Kép
kissmanó

Kati: videóval az a nagy helyzet, hogy szgép május végi újrabuherolásával nem lett telepítve a tv tuner driver, így nem töltöttem azóta le semmit a kameráról.
ha rászánom magam, akkor tuti felpakolom. de majd szólok.

Kép
kissmanó

Szívesen...

Egyébként még mindíg nem megyek, s ez már engem is aggaszt, ugyanis ilyen esetekben esetlegesen kötbért is kell fizetnem azoknak a cégeknek, akik nálam hosztolnak... :S

Vendég

Kata :)
Egon milyen ügyes! :)

Csajszik!
Akkor most mi legyen az őszilével? Szerintetek adhatom? A dokinőt nem kérdezem, úgyis azt mondja adhatom, magyar véleményre vagyok kíváncsi. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Tücsi!
Jó persze. Csütörtök fél 11! :lol:

Jó éjt mindenkinek!
torolve_20131003125716

Pillangó!
Örülök, hogy jól vagytok és hogy Domi szépen fejlődik. Sztem nem az a lényeg, hogy hányszor és mennyit eszik hanem, hogy jól fejlődjön..Remegett a kezed annyira izgultál..jajj de drága vagy.
Puszi nektek és gyere! :lol:
torolve_20131003125716

Egcsi!
Én ehhez nem nagyon tudok hozzászólni ne hari. A többgyerkőcösek biztosan.

Tsók
torolve_20131003125716

Egcsi! Sokat nem tudok hozzászólni. Èn egyzser adtam Egonnak 2 kiskanállal, abból kb egyet ehetett meg. Szintén kaki gondok miatt és nekem a keresztanyukája ajánlotta (bár öö az almalevet favorizálta, csak nem volt itthon). Kaki nem lett, de kb 2-3 órára rá nagy ordítás volt. Lehet, hogy semmi köze hozzá, de én többet nem adtam és nem is fogom adni.
Egy fórumon, olyan a doktor válaszolban, olvastam, hogy ajánlják, akár 2 hónaposnak is kaki gondokra.
Szal, te tudod, lehet nálatok bejön, de én inkább nem adnám.
A kamilla nálunk sem vált be. Semmi nem válik be, hiába eszem hajtós dolgokat, csak nekem megy a hasam tööle. :roll:
molkata

Egcsi! Szerintem ha kaki gondot akarsz vele orvosolni, akkor tuti nem árthatsz vele. Csak épp használjon. Mert azért semmi garancia arra, hogy megoldja a bajokat.
Mint írtam, Edina kiwi levet kapott (1-2-3 mokkáskanállal) s egy szűk hét alatt rendbehozta a székletét. S akkor még nem volt 2 hós. Igaz, Grétunak már nem szívesen tettem volna így, bár azt is tudom, hogy szükség törvényt bont. S Bence már 3 hós.
Meg továbbra is azon vélemény mellett lennék, hogy bár azt mondják a bébikaják, bébilevek ellenőrzött forrásokból vannak, azért csak nem frissek, szóval ha találsz nem épp szemmel látszólag génkezelt friss gyümit, akkor adjad neki nyugodtan sk készített levecskét kicsi adagokban.

Kép
kissmanó

Egcsi! Sztem nyugodtan adjad. Én Petikémnél a mensim miatt aggódtam, hogy hamar elapasztja a tejemet (persze nem így volt) és akkor már a védőnénink ajánlotta a gyümölcsleveket. Különben sem sokat adnál neki, nem?

Kata! Párocskám csütörtökig a Feketeerdőben dolgozik, egészen pontosan Lossburgban. Most Ti vagytok hozzá közelebb.

Robi! Kötbér? Hát ez elég rosszul hangzik. Remélhetőleg szerverke hamar jobb belátásra tér. :|
Az oldal sztem is nagyon jó. Manó után én is: köszi szépen! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hát igen. már 1 órája nem müx, s esetedben ez már tényleg gáz. főleg ha akik nálad vannak ebből pénzt is csinálnak (webáruház és társai, nem tudom a konkrét esetet). Minden esetre azért (önös érdekeket félretéve) szurkolok, hogy nagyon záros határidőn belül oldódjon meg a probléma.

Kép
kissmanó

Pillangó! Ismerősi körben nálunk is volt olyan anyuka, aki naponta 4 alkalommal tudta megetetni a babáját. Többször nem volt hajlandó enni a baba. Kiköpte, amit a szájába tuszkoltak. Súlyprobléma náluk sem volt, sőt!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó :) Kata :)
Köszi! :)

Manó :)
Kiwilé :shock: Ez eszembe se jutott volna.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gréta is hajlik a napi 5x étkezésre. S nem eszik többet. Bár nálunk 7 kaja nem tudom mikor volt utoljára. Ja, ha számolom a cici miatti maratoni szopikat, akkor sajna elég gyakran. De az ugyi nem játszik?

Kép
kissmanó

Tücsi :)
Persze, csak 1-2 kiskanállal. Ha nem kakil 2 napig, muszáj tenni valamit, mert nagyon zavarja. :?
Párod a Feketeerdőben van? Akár a klinikára is betérhetne. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Akkor csütörtök fél 11. :wink:

Nálunk még simán van 6-7-szeri kajcsi. :roll:

kispiskóta

Tücsi! Hát, akkor valóban közelebb van hozzánk. :lol:
Ès mit dolgozik?
molkata

Müxik a Lurkoldal!!!
molkata

hát ja: februárban eléggé korlátozva volt mi az ami frissen csavarható és nem fogja a béb pociját. kiwivel meg úgy voltam, egy próbát megér. s mert elsőre használt, még próbáltam, hátha véletlen volt. és nem. bár lelkesen nyelte, most már nagyszamár korában nem igazán a kedvelt gyümije.

Kép
kissmanó

Megint megy.
Részleteket odaát...
Elnézést a kellemetlenségért... :( Sajnálom.

Vendég

télleg müx
kissmanó

Manó, lehet, hogy valamiből kimaradtam, de hova tűntek a nagylányok vonalzói???!!!

Nálam semmit sem változnak Dávid étkezési szokásai. 7-8-szor eszik, inkább 3 óránként, mint 4, és éjjel minimum kétszer szopik.

Kép
nenoke

Nálunk annyi változott, hogy a hajnali evés után 4 órát bír ki és az utolsó evés elött szintén. Az ejszakát meg már végig alusszuk. Ìgy néha 5, néha 6 evés van, attól függööen, hogy hajnalban mikor kéri a kaját.
molkata

Nenőke: aranyos vagy, de ők sosem rendelkeztek ilyennel.
no, majd Lurkoldalra készítek, s Tücsitől lekoppintva majd megkérdem őket, hogy javasoljanak maguknak vonalzót.
kissmanó

Nenőke: még ha fárasztó is, de szerintem inkább szopizzon Dávid többször, mert akkor így tuti van tejcsi, hisz tudom, eleget félsz attól, hogy kicsi cicik nem tudnak sokáig szoptatni. Hajrá: mutisd meg, hogy lehet.
Bár mondtam neked, barátnőm több mint 1,5 évig szopiztatta mindkét fiát, s alig megkülönböztethető a mellkasa a hátától. Szinte mind1, hogy van*-e rajta melltartó vagy sem.

Kép
kissmanó

Csajok!
Lenne hozzátok egy nagy kérésem. Mikor mentek dokihoz, pl. oltás vagy más alkalommal, ha módotok van rá, kérdezzétek meg, hogy nem Mo-i állampolgár beszerezhet-e Mo-on kullancscsípés elleni oltást. Ez a nagy parám, hisz mint írtam, nálunk a kertben vannak.
Ja, s még egy kérdés, ha az előzőre pozitív a válasz: Edinám januárban lesz 7, Adrienn augusztusban volt 4, nekik is lehetne adni? Ha igen, akkor mikor az első szurit, s ismételni mikor kell?
Kössz előre is.
Ma Brassóban rákérdeztem a patikában, s olyan bambán néztek rám, mint ahogy számítottam. Ebben a nagy Balkánban ilyenről még csak nem is hallottak.

Kép
kissmanó

Manó! Sztem, lehet csak ki kell fizetni.
Szép, hogy ott nem is hallottak róla.... :twisted:
molkata

Kati: neked nem kell elmesélni, hogy aért mert Úniósak lettünk, attól a lemaradásaink nem csak gazdaságilag mérhetőek, hanem információban, emberségben, sokmindenben.
sajnos.
Anti jól tette, hogy elment Váradról, meg te is, hogy volt bátorságod, s megtetted a lépést, legalább Veszprémig
.
kissmanó

Manó
Jöv 7 kedden megyünk, előtte még rámkiabálnál?

KépKép

KépKép
szivvi

én is reg a Lurkoldalon :D
teccik, tök szupi!
rendi embered van Hencsi! :wink:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Manó! Persze, tudom....
molkata

Anti azt mondja, hogy Váradon van ilyen oltás. Lehet, "rossz" patikába mentél...
molkata

Ha eljutok, holnap elnézek dokinéninkhez. Hátha ő okosabb mint a patikus.
HelpNet patikában jártam, eléggé fuatal volt a patikus csajszi, ergó nem 50 évvel ezelőtt tanulta a gyógyszertant. de ezek szerint hiába.
Szivvi, ha nem járok sikerrel, akkor természetesen "rádkiabálok" és köszi előre is.

Kép
kissmanó

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Jó éjt mindenkinek, megyek "férjezni".
Pillangó ügyesek vagytok, most mekkora Domi? Botond ha most duplázni 8 kg lenne... :oops:

Andrea
Kép
kindernay

Ja Manó, ha oltatnék, én gyorsan csinálnék a kertben egy kullancsirtást is. Biztos ami biztos.

Andrea
Kép
kindernay

emilt holnap majd gondolom kapok, tojásosat nem találtam, de hasonló:
Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szivvi ok a holnap!megbeszéljük majd!
jógára nekünk kényelmes ruha,lurkóknak olyan rugi kell amiből a lábát ki lehet szedni totál vetkőzés nélkül (gondolom lábközött patentos változat kell) pelus alájuk.bejelentkeztem 15.-re és 22.-re is ok?!

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?