2003.06.04 14:53
Igaz, azon jókat röhög.
2003.06.04 14:59
Ma még nem ettem rendes kaját pedig nagyon éhes vagyok. Még zuhanyozni sem volt idõm. Na, nem baj, Lõrinc a büdös anyát is szereti. Úgy tûnik, a tej nem büdös, mert eszi. Bár ki tudja, lehet, ez a magyarázata a déli hisztinek. Tök nyugi volt a gyerek egész délelõtt, aztán mikor megunta, elkezdett üvölteni. De rutinos anya már teszi is cicire, merthogy kajaidõ van, de nem kell neki. Nyomkodom a szájába duzzadó mellem, de csak tátog, és egyre jobban üvölt. Ez ment úgy öt percig, próbáltam így-úgy csítítani, teljesen beaggódtam, hogy mi a franc van. Aztán egy újabb próbálkozás alkalmával ráharapott, kiszívta a magáét, azóta alszik, mint a tej. Szóval, lehet büdös volt a tej meg anya, próbálkozott, hátha kap másikat, aztán feladta. Azóta nincs baj. 2003.06.04 15:16
es veletlenul egy oraval korabban hazajott. Danival es Mikivel lelepunk nezelodni bevasarlokozpontba. 2003.06.04 15:21
Mondjátok, meddig tart ez a 3 hónapos nyavalya? Mintha azt írtátok volna, hogy pár nap. Ancsinál már egy hete ez megy. És tekergõzik folyton, mint akinek baromira fáj a hasa. Most kb. két órája alszik, úgyhogy ez már csodaszámba megy. Ráadásul kb. egy hete megint ébreszt éjjelente, mondjuk inkább hajnaltájt, 3 - fél 4 - 4 óra körül, pedig elõtte már kb. egy hónapig végigaludta az éjszakákat. Jahahaj... 

És köszi a dicséretet! Erkélyen alvós kép is nagyon kis husi! Az utóbbi pár hétben különben Anna is jó sokat aludt, nappal is 4-5 órákat, csak enni meg picit játszani ébredt, aztán aludt is vissza. Most bezzeg...!!!
!!! Akkor azért tovább is mennek neked a pozitív energiák:+++++++++++++++++++++++++++ 

2003.06.04 15:29
Így jár aki kihagy 1,5 napot
Jelentem, igazoltan voltam távol, tegnap egy jó kis felfázással kûzdöttem meg
Sajna, kénytelen vagyok gyogyót szedni, mert különben belepistultam volna. Ráadásul két lánykám rá se hederít a mama panaszaira, mert tegnap csak este 11-kor sikerült lenyomnom õket az ágyba.
Feltéve, ha valami hülye hapsi nem anyáz le a vezetési stílusom miatt
Aztán kaptam egy külön bejáratú csotrogányt, azóta egyre vagányabb vagyok. Már lassan azt is elfelejtem, hogy két éve, Timivel terhesen egyszer a nagy sietségben egy biciklist is begyûjtöttem a motorháztetõre
. Mivel nem a fegyházból írok, ebbõl kiderül, hogy némi trágár megjegyzéssel megúsztam
, Adria után adasd csak be az oltást, nem lõnek vele nyulat és legalább a belázasodással sem kell bajlódnod. Egyébként én is nagyon irííígy vagyok a kiruccanásra. Nekem marad a borsóelrakás, cseriszedés és a kapálás a 3 napra
Én ilyenkor már délben a sarok felé pillogok, hátha ott kihúzhatnám, amíg vége nem lesz a napnak
Így nekem nem éri meg az axelerós csomagommal szemben.
Kíváncsi vagyok, te hogy tudsz majd a két gyerek mellett lépést tartani ezzel a pörgõs topikkal, mert én sokszor lemaradok, mint a borravaló, és ilyenkor magamban keresem a hibát.
Jó összeszokást kívánok nektek! Továbbra is üvegbõl eteted, vagy megpróbáltok átszokni a mezei szopira?
Nekem Timi 5 hónapos korában jött meg elõször, vagyis elõtte akár már tesó is lehetett volna. Hál'istennek, csak 3 hónap múlva estem teherbe
Én már fel se merem rakni a meggyes pitém képét, olyan kis egyszerû a lelkem
No azért csak megkockáztatom
Szóval, ha nyugis babát akarok, marad az örökbefogadás
Talpraesett nõ vagy te, már eddig sem fért hozzá kétség

A nosztalgiával vigyázz, mert én 2 hónap múlva már terhes is voltam

...és ami a legszörnyûbb, már megint nosztalgiázni kezdtem
2003.06.04 15:44
A Sinupret nevû szert is használhatod, elég jó.
2003.06.04 16:12
Én már igen! És most megyek enni!!!!!!!!!!!44 Pocok megint alszik! Kiváncsi vagyok, meddig tart ez a jófiúság. Mindig félek, hogy most van vége. Vagy ezt már írtam? Az éhség a maradék kis eszemet is elévette. De nem bírok leszakadni a netrõl, ha Lõrinc alszik. 2003.06.04 16:17

Ezt itthoni turobol is lehet? Vagy akkor inkabb a mascarpone, vagy a magyar kremsajt?

2003.06.04 18:07
2003.06.04 18:59
2003.06.04 19:26
2003.06.04 20:25
Es sok sikert a hozzatapihoz!
)
) is beultunk a baratnoimmel. Tok buli volt! Aztan vasaltam (hallod Beu?), kakis popsit torolgettem (Franyo!!
) es letettem aludni 8kor kiscsajt, aki a kisagyban mar meg sem moccant. Pedig ilyet azert nem szokott!
).
2003.06.04 21:03
De még reménykedem, hogy ez nem egy újabb pechszéria kezdete. Egyébként nálunk a földszinten a kõpadló ilyenkor is elég hideg, én meg meztélláb futkosok rajta már egy ideje.

2003.06.04 21:25
Hozzank is gyere legyszi! Sok jatekunk van, az teny, de te meg hianyzol...gondoltam is rad ma vasarlasnal, de nem akartam telhetetlen lenni!
Otthon is lattam zsirszegeny turot dobozban, ami nagyon hasonlit az ittenihez (kremes, nem darabos), talan a Bakony Tej gyartja (ez nem tuti)! 2003.06.04 21:31
2003.06.04 22:08

Drukk, hogy mihamarabb kikeveredj belole!
A fenykepek tuti edesek.
30 perc alvas utan nyekerges. Masfel orankent cummogas, kemeny 70 gram bepuszilasa, NO alvas. Este utolso erommel elvittem setalni egy erdobe, ilyenkor mindig lefarad es 8-kor beajul az agyba. Az en kicsi fiam ennek ellenere meg este 9-kor is hangosan kacaraszott a nappaliban, enni nem akart, viszont vigyorgott mindenen, non-stop jart keze-laba. Alig lehetett elaltatni, vegre sikerult egy kis kajat beletuszkolni, aztan komfortszopiztatni, es vegre elaludt. Tok aranyos volt, csak en amortizalodtam le...
), onnan szarmazik a recept. Kuldjek virtualisan valakinek?
2003.06.04 22:42
2003.06.04 22:55
) A nemszopis történet a nemzuhanyzással kezdõdött. (Még mindig!
n
)
2003.06.04 23:31
2003.06.05 05:39
2003.06.05 07:36
Nalunk is eleg kaka a hangulat! De tudom ez nem segit a faradtsagodon! Az enyemen sem!
Rohognek eskuszom, ha nem allna egnek a hajam! 2003.06.05 07:51
Valahogy ki kell bírni ezt a kezdeti idõszakot. Nekem sokszor élni sincs kedvem. 2003.06.05 08:09
Ilyet akarok meg meg meg!
Most is alszik, en meg a ventillator elott ulve varom a vedonenit. Gondolom, megint meg sem fogja nezni a kolkocsket...

2003.06.05 08:14
2003.06.05 08:32
- egy kis segítséget szeretnék kérni GYED-TGYÁS-családi pótlék-egyszeri támogatás - ügyben! SZóval: az egyszerihez milyen nyomtatványt+papírokat kell kitölteni/csatolni? (néztem az oep honlapját, én nem találtam) Sajnos sírnivalóan hülye vagyok ezekhez 

, úgyhogy helphelphelp!!!!
2003.06.05 09:01
2003.06.05 09:59

Egyszer ennek a napnak is vege lesz...
Tudom, nem sok vigasz, de nincs jobb otletem! 
), a pelust itthonrol vigye-e vagy ezt barhol lehet kapni, ill. etteremben hogyan lehet a gyerek kajaltatasat megoldani. Szoval minden erdekli, ami az utazassal kapcsolatos. Tudna neki valaki segiteni? Ok nem nagyon szoktak utazni, mi meg igen, de nem szallodaba es ezidaig gyerek nelkul.
2003.06.05 10:09
Persze Jazi is jon
2003.06.05 10:27
2003.06.05 10:30
) 

2003.06.05 10:34
- de még mindig értetlenkednék egy sort
, ha lehet...

A minimálbér kétszerese az most 100E FT, ennek a 70%-a 70E - ennyit adnak netto (vagyis kézbe) TGYÁS gyanánt? Mert ez a mostani GYED-emnél több lenne, mert az ugyan eredetileg több, viszont levonnak belõle mindenfélét és összesen kb. 60E-t kapok meg. KÉsõbb, Vilkával GYED-en meg gondolom ebbõl a 70E-bõl vonogatnak még ezt-azt, ami végül is kb 50-re jön ki? És a két gyerek után mennyi családi pótlék jár? 

A többiektõl bocs az OFF-ért!
2003.06.05 10:47
Majdnem végig aludt! Igaz, csak egy lábgyanta volt, de most már föl merek venni boka felett érõ cuccot is
(Myssnia, gondoltam Rád)
(mármint hogy szopi alatt nem lehet teherbe esni). 

Zsombinak egyébként már 3 békája van
Szegény barátnõm
Persze, Szandi után nem értem rá depizni, nappalin tanultam
Én most úgy érzem, nem tudnám megcsinálni, de azért hosszabb elvándorlásokra én is gombos felsõben megyek
Én néha sajnálom Zsombit, amikor odafekszek mellé, de ha éhes, még a cicimosást is villámgyorsan kell megejteni, szerintem a szomszédok így is azt hiszik, nyûzom a gyereket, úgy ordít

(Apa nem engedi, én meg már nem is mernék) Pedig a jogsim már 13 éves, de amióta itt lakunk, nem is tudom, hol van, de azért elõtte körbevezettem az országot
.
) 

(bocs, ha valakit kihagytam!!!)
Szépek a Tieid is

de Zsombi ébred és már béka is van a pelusban 
(most brekegett
) 
(csak egy kicsit lehetne hûvösebb
) 2003.06.05 11:24

2003.06.05 12:24

Kezdek kimászni a gödörbõl, mán nem is látom olyan meredeknek a falát

képet meglestem, szemét mikor láthatjuk?
gyed témában: nekem mindent a cégem intézett. Most 24.ig gyeden vagyok, aztán szeptember végéig tgyás, majd megint gyed. Nekem azért jobb így, mert Danóval max. gyedet kapok. Látom közben, hogy Momo szépen leírta
és Toffi is...
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|