A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Dorka! Tényleg szörnyű lehetett mindkettőtöknek!
Én is átéltem ezt Petikémmel. Mkét fülét fel kellett szúrni és én fogtam a lábait.... Könnybe lábadt a szemem, a szívem vérzett. Nagyon csúnya gennyes váladékot szívott le a doktornéni, úgyhogy muszáj volt és még időben mentünk. (A gyerek előtte való két nap már rosszul hallott.)

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Bocsi hogy tünedezek, már regisztráltam magam a másik oldalon, csak szóljatok ha költözik a topik.

Az eltünésem oka: Kicsit megfáztunk, ZSani ehhez összeszedett valami jó kis vírust, tegnap 39,1-ig mértem a lázát tvább nem inkább gyorsan adtam neki lázcsillapítót, ma is 38,5 volt már, megyünk 4-re a dokihoz, mert a torkát fájlalja én meg ahogy láttam lehet tüszősmandulagyulladás, de ha tüszők még nincsennek egy sima tuti megvan. Petra meg Gréti szimplán taknyosak, Petra igazi kis vadmlac módjára szopik most, ők még nem lázasak, de ahogy ismerem a Murphy örvényt csak idő kérdése.
OFF
Teganp ráadásul volt egy rendkívüli szülői az oviban, pont annak a két csoportnak ahova a lányok járnak, szétszedték a 4 óvónőt és kettő helyet cserélt, Grétinél még nem gáz ő hétfőn kezdene beszokni, de Zsani nem tudom mit fog majd szólni az új óvónénihez. Mondjuk nekem egyik szemem sír a másik nevet, mert az az óvónéni aki Grétiékhez került az nagyon jó, és Gréti is ismeri szereti, hozzá szerintem könnyebben be fog szokni mint a másikhoz aki Zsaniékhoz átkerült (a gyerek is megérzi ha az óvónő szimpi az anyának vagy sem, és az új óvónéni nekem speciel egyelőre nem jön be, de majd kiderül mit mond Zsani róla, neki már önálóbb a véleménye)

Na kipuffogtam magam megyek szedelőzködni egy gyors szopi aztán hajrá.

Nadine
KépKépKép
nadine

Na megjöttem...
Emma: igen ott is szokott lenni leértékelés, -50-70%, meg a Calzedoniába most nem volt akció, de hát ugyi az mindig akciós ott kint.
Gurgi: Gyerekharisnya 390,-Ft (lányoknak nagyon cukik vannak, fiúknak sima kék, krém, mustár, szürke) plusz zokni 250,-Ft abból vannak szuperek, na meg a női harisnya 15-20-40 DEN és 250,-Ft/db u.a. amit az üzletben lehet kapni. Én az egész családnak itt veszek, most is így történt. Na azért beújítottam egy hálóinget 1250,-Ft-ért és két felsőt aminek darabja 1400,-Ft. :lol:

Szivvikém: hatalmas cuppantás Lilkónak, és hála az égnek betrotykolt, kamilla tea mit sem ér ugye?

Andrea
Kép
kindernay

Nadine! Jobbulást Nektek! Nálunk is most a harmadik óvónéni jött a csoportba, Ádika nagyon szereti. Azt mondta: Cinta nénit imádom! A másik - a régebbi- óvónénire pedig azt mondta: Gyöngyi anya.:D

Tali: Brigi is és Dikó is írtak. Szeretnének eljönni, de a fiúkra felügyeletet még eddig nem tudtak szerezni.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dorka
Egy cuppanós pusza Balázsnak!
Nadine
Jobbulást Nektek!!
Kinderke
Nem tom mi használt :roll: Lehet a dokker brutál lázmérőzése :?

KépKép

KépKép
szivvi

Egy aranyos sztori: a múltkorában Ádikám az oviból hazafelé jövet elmesélte, hogy ő elszámolt az óvónéninek -mint kiderült Gyöngyi anyának :D - végtelenig. És nem csak egyszer, kétszer is! No, azt hiszem, hogy az iskolai felvételi elbeszélgetésen erről bőszen hallgani fogunk. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

sziasztok csak gyors életjel és néhány mai fotó :lol: :

Kép

Kép

Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Köszi Lányok!

Szivvi holnap dm túra?csütörtökön névnapom lesz igényt tart rám a család.

Bridzsi

Kép
esztora

Enikő
De ügyes gyermek ez a Zalán :D És látom ugyanúgy ritkul a haja mint az én bébemnek (meg nekem :D )

Kép
Kép
emma1976

Esztora
Ok, nekünk jó! A szokásos időben?
Enikő
jajj de cuki ez a krapek!!

KépKép

KépKép
szivvi

Emma: igen főleg elöl kopaszodik :lol: , de alul nőnek a pincurka babahajak :wink:

Ja és ma nyúlt tudatosan a játékáért először, igaz még ökölbe szorított kézzel :lol: és szinte egész nap gügyög, énekel, annnyira édes :D megzabálom :lol:

Szivvi köszi 8)

ceniko
Szeged

Zalánomnak is egyre magasabb a homloka :D

Kép
Kép
emma1976

Dorka!
Sajnálom de bízzunk benne, hogy megszűnt a probléma

Én holnap hívom a dokinőt de sztem át fogják mosni Samu szemét.

Kinderke!
Köszike az infot.

Nadine!
Gyógyulgassatok!

Tücsi!
Nem semmi Ádikád végtelenig tud számolni :lol:

ENikő!
Ari Zalán, szépen emeli a buksiját.

Kipróbáltam az előbb a Kengurut. Samu egész jól tűrte. Nem is esik előre a feje. Ma így megyek le vele. A babakocsit amúgy is utálja.
torolve_20131003125716

dobsz egy friss képet róla? hadném azt a legényt :D

ceniko
Szeged

Samu oldalt kopaszodott meg és hátul egy csíkban de már jövöget az új haja, az is szőke. :lol: szöszke hercegem
torolve_20131003125716

enikő
nekem írtad? csak 1 heteset találtam, azóta még kevesebb a haja :D
de ezt felteszem :D
Kép

Kép
Kép
emma1976

vagy ez már volt? nem emlékszem :o

Kép
Kép
emma1976

neked :) deéééédes :D

gurgi: samufrizurafotó? meg a többiek is... :wink:

bocs a kisbetűkért csimota a karomon lógóba....

ceniko
Szeged

Szivvi ok!

Dorka jó hogy ti is túlvagytok az átmosáson.(mondjuk jobb lett volna ha kihagyhatjuk mindannyian)

Bridzsi

Kép
esztora

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Lementem a suliba a nagyokért. Ott taliztam egy anyukával akinek szintén 3 gyerkőce van. Ránézett Andrisra és azt mondta hogy úgy néz ki kötőhártyagyulladása van. :cry: :cry: :cry: :cry:
Holnap elmegyünk a dokihoz.
Ha igy van, tali lefújva. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Üdv!

Vagyok, de nem tudtam még visszaolvasni.

Ádám lassan, de biztosan hízni kezdett, tudok neki adni napi min. 600 g tejet. Tápszer egyelőre nem kell, kaptam olyan port, ami szénhidrátot tartalmaz, azt kell a tejbe keverni. Az utolsó szopi után lefejem a tejet (kb. 100 ml), azt másnap cumisüvegből adom neki. A vérképét jövő csütörtökön nézik újra, ha romlik, akkor vért kell kapnia. :cry:

Lányok!

Brigi írt sms-t, amiben tali helyszínére az Állatkertet javasolta. Ott van szoptatós szoba és a nagyobbacskáknak játszósarok (?). Ez csak egy ötlet lenne.

Annee! Kötőhártya gyulladás? Húh! Nekem rossz emlékeim vannak róla. Petikém hozta haza nyáron a bölcsiből és a kicsi Ádi is a bárányhímlő után nem sokkal elkapta. Azután Petinek megint begyulladt a szeme, és én már azt hittem, hogy a bolondok házában kötök ki. :? Szerencsére Ádi nem kapta el újra.

Ági! Ez már 700 ml tejecske! Nagyon jó! :D Remélhetőleg Ádámod vérképe javult, nem szorul vércserére. Annak idején, amikor Petinél is és Ádinál is nagylány lettem, a mi doktorbácsink vas tartalmú cseppeket írt fel a babáknak. Mondván, hogy az én szervezetemből is túl sok vas ürül ki a szopi mellett.
Ádámkád tempója változott valamelyest?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma, Enikő! Tündériek a babókák. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kata :)
Hogy van Egon popsija? Javult valamelyik kencétől?

Tücsi :)
Gimiszerelem..olyan romantikus. :)

Nenőke :)
Bababarát tv csatorna. :lol:

Szivvi :)
Fosi :D Hurrá! :) Én minden másnap veszek be vitamint.

Gurgi :)
Bejött Samudnak a kenguru? :)

Dorka :)
Szegény Balázs és szegény te! :? Remélem egy átmosás elég volt.

Nadine :)
Jobbulást nektek! :)

Enikő :)
Zalán egy kis mosolyalbum. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Én sajnos nem tudok talira menni, jön a vállalkozó kijavítani a ház hibáit, jajjj de jó lesz, majd gondolok rátok!
Ma front van vagy lesz? semmit nem aludt a gyerekem.... áhhh....

Kép
lidikoka

Enikő!
Jah, majd dobok képet Samuról.

Kipróbáltuk a kengurut, többmint 1 órát lent voltunk, Samunak tetszik, negyed óra séta után elaludt benne :lol: úgy tűnik bejön és a hátam sem fáradt el annyira benne, picit igen de ez derékkötős és az nagyon jó.

Most pihiszékezik, várjuk apát fürcsihez.
torolve_20131003125716

Enikő, tündéri zalánod, és milyen kis ügyesen tud hasalni!
Emma, Te Zalánod is egy kis tündér, kis édipofa!
Annee, szegény pici Tömzsi, reméljük hogy mégsem az a baja!
Ná, Bogi is nagyon lassan hízik, de nekünk nem mondott semmit dokinéni, semmi vizsgálatra nem küldött, remélem azért nincs baja, Ádámnak meg szorítok hogy gyarapodjon, át tudom élni a helyzeted, nálunk a kaja kész csata, hogy végre egyen ez a kis lüke...
Vendég

Ági :)
Örülök, hogy Ádám hízik. :) Transzfúzió :shock: Hát ez elég durva! Ennyire vérszegény és a doki eddig nem vette észre. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Aki még nem regisztrált és van kedve, regisztráljon, az aláírásomban van a cím!
Vendég

Egcsi!
Pont most írtam, hogy jaja, bejött neki. :lol:
torolve_20131003125716

Ági!
Sajnálom és remélem nem kerül sor rá!!
Nagyon-nagyon szorítunk nektek!
Puszi Ádámnak!

Lidikoka!
Kár, hogy nem jöttök :(

Csüsz mára

Hol vagytok lányok???
Moni és a többiek, most nem sorolom
torolve_20131003125716

Én is javasoltam az állatkerti talit, csak én a hosszúhétvégére. Nem jó senkinek?

KépKép

KépKép
szivvi

Na hellóka,
Szivvi: nekem tuti nem jó, családi program lesz, lehet, hogy elutazunk valami sétálós helyre a wellnest csak novemberre tartogatom, addig nyomom a hasizomgyakorlatokat! :wink:

Pillangó: mi is elértük a 6 kg-ot, azért én nem szeretnék fél éves korára duplázni! A barátnőm kisfia most fél éves 7,5 kg és nem kicsi!

Na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Azért az állatkert egy kissé drága egy talihoz, nem? :roll: Persze, ha ott lesz megyek, de ha már kifizetem akkor körbe is járom, de nem biztos, hogy egy háromhónapos babával.

kispiskóta

Én osztom Zsú véleményét. Akkor viszem állatkertbe a gyereket azért a belépődíjjért amikor már élvezi is amit lát.
Vendég

Annee és Zsú! Tudom, hogy nem olcsó a belépő az állatkertbe. Családostul jobban megéri, de az már családi program. Brigi kért meg arra, hogy kérdezzelek meg Titeket is. Személyes véleményt emiatt nem írtam. :roll:
Szóval, akkor forró csoki a Pólusban, a Gondolánál.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Hova lett Manó? Ma nem is írt... :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Köszi mindenki a jókívánságokat ránkfér!

Off
Mostanra ment Zsani láza 38 alá, megyek is aludni hamarosan remélem nem idnul meg felfele. A dokinénin belenézett a torkába és igazolta sejtelmemet tüszősmandulagyulladás, amint viszont dobtam egy hátast hogy Grétinek is nagyon ronda a torka viszont ő abszolút nem lázas még csak hőemelkedése sincs. Viszont a tüszőtelepek már megjelentek. Így mind a kettőnek adhatom a penicilint legalább 7 napig, így Gréti se szokik hétfőtől az oviba max szerdától. De most este elmélkedtem, ahogy visszaemlékeztem Gréti igazán lázas még sose volt, ne is legyen, de nem emlékszem hogy egyszer is a 39 fokot megközelítette volna, talán ha volt 38 fokos vagy kétszer. Zsani viszonta azonnal minden betegségnél 39 fokos lázat produkál, sőt volt már 39,8 is. Kíváncsi leszek Petra milyen lesz betegség szempontjából mert előbb utóbb ő is átesik ezeken

On
A dokinéninél panaszkodtam Petrára, hogy nemtartja úgy a fejét mint a két nagylány ennyi idősen (pedig ő van a legtöbbet hason lévévn hasfájós volt) sőt a képeken a legtöbb baba jobban kitartja magát. A dokinéni megnézte, azt mondja hogy tartja ő a fejét csak nem jött még rá hogy kell kitámasztani magát. Én meg hiába teszem le a kezét nem érti hogy most kéne felnyomnia magát. Na erre este a fürdőben a pelenkázón olyan szépen kinyomta magát. Ezek után mindig panaszkodok majd rá a dokinéninél utána hátha megtáltosodik.(sőt most már elmondhatom hogy kakál magától naponta kétnaponta és nem kap már rá semmit :) )

Egcsi
Szerintem Manó gépe bemondta az unalmast ő meg rászabadította a szakit, írta is pár napja hogy vacakol és ha nem jönne ez lesz az oka. Szerintem holnap, azaz ma már lesz, különben elvonási tünetei lesznek :D

Ja most jut eszembe, sikerült megint aszkorbinsavat vennem a gyógyszertárba, filléres dolog, mi a nagyokkal azt isszuk narancslébe keverve c vitamin helyett (lényegében ugyanaz csak ez por, a csajoknak eddig is az 50mg-os tablettát törtem össze, így meg még könnyebb) Petrának még vettem cebion cseppet (787Ft volt) Akinek nagyobb gyereke van merem ajánlani, narancslében nem is érzik, vagy a teába is mehet citromlé helyett (igaz én abba igazi citromot szoktam csavarni)

Na megyek nézem még egy kicsit az ágyból a colombót, bár lehet megint elalszom rajta.

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok

az igert kep:

nobemutato:

Kép

sikerult:)

udv:
M.

mandarka

Sziasztok!

No tegnap mentünk BKV-val először a városba. De legközelebb már kenguruban, vagy sport kocsival megyek. Nem volt annyira szörnyűséges, csak hát hiába alacsonypadlós, amikor kilométerekre állnak meg az útpadkától. :?

Bejelentkeztünk szemészetre, 24-én mehetünk délre. :(

Egcsi, nekem is ez tűnt fel, hogy Manó sehol. :shock:

Annee, Andris szeme?

Nadine, a lánykáknak miharabbi gyógyulást.

Megyek nyugiban készülődni, míg a fiúk alszanak.

kispiskóta

sportkocsival... :lol: :lol: :lol: , nem Audi...

kispiskóta

Mandarka :)
Nagyon szép szemei vannak Jankának! :)

Zsú :)
Ferrarit rejtegetsz? :D

Nadine :)
Jobbulást a csajsziknak! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok, jó reggelt!

Sajnos, nálunk Ádikám éjjel belázasodott. 38 alatti, de ma nem megy óvodába. Tegnap ez a drága csillag szappanal hajat mosott az oviban, mondván, hogy a futkározásban nagyon megizzadt a feje. Óvónéni törölgette szárazra a haját. Nagyon remélem, hogy nem lesz komolyabb baja. :? Gáborom is nyugtalanul aludt. Én sem vagyok kipihent. Csak holnapig bírjuk ki. Holnap már hazajön apa. :D

Zsú! Ha nem írod, hogy Audi, eszembe sem jut a szó ezen jelentése. :D Amúgy én is csak az esernyőre csukható babakocsival utaznék a BKV-val. Persze beöltözve, télen az sem olyan könnyű.
Marci szeme megint váladékozik?

Én úgy emléxem manó jelezte korábban, hogy vmi nem szuperál a gépükön. Vszínű, hogy most ezért nem tud jönni.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Szebb, jobb napot!

Aha: Nadine céloz, lő és telitalálat. Tegnap de. a gépem az agyamra mászott, valami virnyákot nyalt be, oszt ágyő, olyan vírus volt, ami az újraindításra állt rá. Szóval volt, hogy nem is voltam a szobában, s hallom egymás után 5-6x ujraindít. Képzelhetitek, hogy épp mikor dolgoztam, s ezt kezdte velem (ágyő munka, odament), egyből felment a pumpám.
Szal tegnap bevittem, kolléga valamit mókszerelt rajta, de apával hazaküldte tesztre. S teszten megbuksizott, ezért ma nemsoká újra megy vissza, újratelepítést kérek. Ez nem biznisz így. Most is rettegek mit követ el ellenem, inkább lépek.
Pussza

Kép
kissmanó

Tücsi :)
Ádámnak jobbulást! Csak nem lesz komolyabb baj... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

amúgy kösz a hiányolást csajszik, lelkecskémnek nagyon jót tesz, főleg a tegnapi nap után, mikor tejcsi ismét kevesebb volt a jány igényeihez képest (mert a napokban sokat hisztizett a cicin, én meg fáradt is voltam, tegnapelőtt ásványvíz sem volt itthon, szal minden egybe ahhoz, hogy ne legyen elég a tejkó), meg Grétának amúgy is szar napja volt, kakilt is, de úgy is éreztem, hogy a pocóval valami nincs rendben, erre 2 hónap után elővettem újra a szélcsövet, s mikor már azt hittem nem lesz semmi, akkorát lőtt, hogy a szekrényig ment, menet közben eltalálva a pelenkázó végéhez odakészített tiszta rugit is. De ez sem volt megnyugvást hozó számára, egész nap csak zsémbelt, aludni hangyafarknyiakat aludt, még a fürcsikádban sem hozta a formáját. Eredmény: nem tom reggel mit csináltam a telefon ébresztő funkciójával, de apát nem költöttem fel, szerencsére megébredt, a kölkeket úgy rántotta ki az ágyból, s épp elért Edó a suliba. Én meg most is rettenet nagyokat ásítok.

Kép
kissmanó

Minden fénykép csudiszép amit raktatok.

Ádámkáknak szurkolunk, Zsaninak és névrokon Grétinek szintén.
Balázskát pedig sajnáljuk a macera miatt, személyes tapasztalat alapján Adria révén ismerősek az érzések.

Andrisnak pedig ha netán beigazolódna a kötőhártyagyuszi, akkor hess, szempillantás alatt tűnjön el, gyógyuljon meg.

Kép
kissmanó

Manó :)
Remélem nem szarozik sokat a géped! Idegölő tud lenni. :?

Dobok egy képet, aztán tűzök aludni.
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Köszönöm szépen. Most éppen teljesen jól van, hőemelkedése sincsen. És egyfolytában beszél. Szómenése van a drágámnak. :lol: Kis csipike csőrike. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Jó reggelt!Tegnap a felét tudtam meg csinálni amit akartam ma folyt.köv.Tegnap megtörtént az első olyan eset hogy Beni olyan adagot fosizot,hogy a hátról is folyt a cucc.:-)Ma már volt neki baba masszás imádja utána evett most éppen altatja magát.Olyan jó baba ha be rakom az ágyába hiszti nélkül el alszik.Szépen dumál és egyszer csak el alszik.Azt is jó látni ahogy egyre többet igényli hogy játszunk vele.Ennek mondjuk a háztartás látja a kárát de kit érdekel egy koszos ablak inkább vele játszok.Az ablakot úgysem fogja megpucolni helyetem senki.:-(Ja csoda történt anyósnak van idelye Benire vigyázni szombaton nálunk búcsú lesz és mehetek Jannal ők meg vigyáznak Benire 2-óra hosszat.De 7-kor mindenképpen vissza kell érnünk mert akkor lesz kész a vacsora.:-)Na mindenkinek kellemes napot én el vonultam a konyhába székely káposztát gyártani.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?