A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nefke,
Ne már! Nehogy feladd! Bízz bennük! Nagyon szorítok!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Nefke!
Ne add fel!
Drukkolunk neked nagyon!
Azért próbálgasd a telefont is, így délután már hamarabb felveszik!

Törpe

Kép
törpehzs

Nefke!

Ne add még fel kérlek nem szabad, a tulstimu is okozhat annyi gubancot. Bár tudom ez nyugtat meg mert én sem lettem nyugodttam amikor véreztem, de én görcsiztem is!!!!! Tesztet csináltál? Vagy nem akarsz?

Anett!

Nekm 20 ps lett abból 15 termékenyult meg és 2-ő maradt. Szóval neked jók az arányok nem szabad depizni okés!!!!!! :) :)

Rebe!

Drukkolok ezerrel!
nikó

Szép napot lányok!

Köszi mégegyszer mindenkinek a drukkokat,holnap kiderül minden és okosabb leszek.Mindenképp írok majd ,de lehet csak este!:)

Krisztike
Nekem is nagyon hiányzol,úgyhogy tessék írni,nagyon szívesen olvassuk! :lol:

Anett
Szép eredmény,úgyhogy most már csakis pozitívan!!!!!!!!!!!!!
Csütörtökön kismami leszel,teljesül az álmod! :lol:

Rebe
Örülök,hogy jól vagy,pihikézzél csak helyettünk is!:)
Remélem hétvégén én is csatlakozhatom hozzád és Sünihez!:)

Nefke
Ne add fel kérlek,nagyon-nagyon szorítok neked,remélem sikerül telefonálni!!!!!!!!!!!!!
Azért lányok ez kicsit röhej,hogy ennyire nehezen lehet őket telefonon elérni! :evil:

Kriszta
Már biztos túl is vagy a leszíváson,remélem édesen aludtál és minden ok,szorítottam!:)

Gabika
Hát nagyon jó érzés lenne már ha nekem is lehetne drukkolni,már alig várom!
Sokat gondolok rád,te adsz most erőt,hogy megtörted az átkot!:)

Tényleg Babyről tud valaki valamit?Tegnap volt a "Nagy" UH!
Remélem most nagyon boldog már, és bekerül ő is a táblába!

Elan
Te is jössz holnap?Mikor kb?
sehike

Nika
Örülök,hogy jobban vagy, a vörösbor tényleg jó meg a meleg víz.
De biztos,hogy nincs már esély? :oops:

Gina,Estike
Megadrukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írjatok!!
sehike

Sehike, én nem a BMC-be megyek, hanem a magánrendelésre :oops:
elan

Kriszti, kérlek, írj, amilyen gyakran, csak tudsz! Hidd el, mi mindig örülünk neked, akármiről számolsz is be! És nem kell mindig pozitívnak lenni, nyugodtan öntsd ki a lelkedet!

Anett, ne szomorkodj a 3 peti miatt, meglátod, nem ezen fog múlni! 1 is elég, tudod :)

Nefke, nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen! 2 után próbálkozz a BMC-ben, addigra lecseng a roham!

Nekem ma nincs jó napom, délelőtt nagyon szúrkált a hasam... remélem, csak pozitív irányban fejlődnek odabent a dolgok, és nem jelent rosszat...
elan

Nefkém!!!!

Kitartás Kicsikém!!!!!Az sokat számít ha te is ugy érzed ott vannak!!!!!!!Szerintem is ott lesznek!!! :wink: Szerintem hívd a bmc-t mindenképp!!!!!!!!!!!!Nagy nagy ölelés neked drágaságom!!! Kép

Gina,Estike!!!!

Várom nagyon a híreket!!!!!Már lassan nincs körmöm!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :roll: :roll:

Kicsi Sehim!!!!

Holnapra megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsi Elan babám!!!!

Szerintem tuti ,nem meg akar jönni!!!!!!!!!!!!!És nem volt ÁLPOZITÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Értred Drágaságom!!!!!Holnapra mennek a millió drukkok neked is !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, köszönöm a drukkokat! ;) Nagyon meggyőző tudsz lenni, de akkor sem élem bele magam :-P
elan

Lányok!

Köszi mindenkinek a drukkot, sokat jelentetek számomra. Sajnos nem sikerült. Tisztában voltam vele, mégis letaglózott. Biokémiai terhesség HCG:4,5. Holnap újabb vérvétel, Tanár Úr szerint ez biztonsági protokoll, bár Ő kizárja egy terhesség lehetőségét ( ha tudná mennyire nincs szabim). Nem tudom, tök üres vagyok.

Gina majd jön a jó hírrel ( bocsika)

Puszi és majd jelentkezem.
estike66

Estike, nagyon sajnálom :cry:
elan

Gina, Estike, eredmény???? Várom :D
Elan, nagyon drukkolok!!! Halovány csííík?! Szuper :lol:
Gabicsibe, ott lesz az a kisbohóc :wink: Jelentkezz minél többször és mesélj! Én nagyon szeretem olvasni, amiket írsz!
Lexi, nagyon nehéz szívvel olvasom a soraidat :cry: Nincs olyan barátnőd, családtagod, akivel őszintén beszélhetnél az érzéseidről.... és TÉNYLEG megértene? Szívesen adnám a vállam, de olyan messze vagy. Kívánom, hogy évek múlva, karodban a kisbabáddal már csak egy rossz álom legyen neked ez az időszak!
A férjed viselkedését meg egyszerűen nem értem :? Ha támogatni nem tud, akkor legalább ne nehezítse meg a dolgod.
Süni, Vic, Rebe++++++++++++ Ágyazzatok ügyesen a babáknak! :D
Nefke! Nagyon remélem, hogy nincs semmi probléma....., de ahogy Te is írtad, érzed hogy ott vannak a picúrok! Hatalmas drukk Neked!
Erika, nem lesz ott ciszta :wink:
Sehike, milyen jó hírek! :D Hajrá!!!
Nika! Örülök, hogy már jobban vagy!
Krisztamili! Kár, hogy nem TE voltál :( Iwiw-en azért megkereslek! :D Drukk Neked is! Rendben volt minden, ugye? Pihenj sokat!!!
Törpehzs, Rebe, Nyunyi, Nikó, Sehike, Elan! Édesek vagytok! :lol: Dehogy adtam én fel! Aki nálam optimistább, az már festi magát :D
De azt el kell ismernem, hogy nekem nehezebb ez a 2. lombik, mint az 1. volt. Akkor eszembe sem jutott, hogy nem sikerülhet. Ma reggel meg azért kb. 2 órát "félreállt a szám", és jólesett "itatni az egereket". Most már persze jobb. :D :D

Kép

KépKép
anett_1

Estikém!!!!!!!!!!!

Nagyon nagyon sajnálom Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Sírd ki magad Drágaságom!!!Attól jobb lesz hidd el!!!!!Mentek majd tovább ugyi??!!! Kép

Kicsi Elan babám!!!

Narancs értettem!!!!!!!!!!!!!De akkor is drukkolok!!!!!!!!!!! :wink:

Gina Baba gyere már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy izgulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estike, nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry:

Kép

KépKép
anett_1

Estike :cry: :cry:

Törpe

Kép
törpehzs

Jucikás infók!!!!!!!!!!! ANYA:

Délutánra Lilónak hasmenése lett.Visszavették az adagját 40 ml -re és infúziót is kap. Ezzel a jövõ keddi hazatérésünk kétségessé vált. Szegény kismadaram remélem nem sokat esik vissza és hamar rendbejön.
Ezt már egyszerûen nem hiszem el!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Helló lányok!

130 hcg

Nagyon boldog vagyok most,de még nem nyugodtam meg!Estike lehet még van remény :( :( :(
gina25

Estike,
Nagyon sajnálom!!! Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gina! :lol:
Gratula!
Mennek továbbra is a drukkok, és most már a HCG növelők is!

Törpe

Kép
törpehzs

Gina,
Hű, akkor olvastam az üzid, amikor én is írtam! :wink:
GRATULÁLOK! Hurrá! Ez nagyon jó! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe
Hogy vagy?
Már csak 7 nap:)

Törpe

Kép
törpehzs

Gina, de jóóó :!:

Most már nem csak Gabicsibe, de Te is itt vagy nekem pozitív példának ;)
elan

Egy kis receptet szeretnék megosztani veletek!
Nem ettem 1deka túrót se,alig ittam,max 1l naponta!
Tejet azt ittam kb 2-3dl naponta,aztán ettem még halat és sok gyümit!Ja és sex is volt!Sajtott is ettem de csak kicsit!Mindezt nem makacsságból tettem hanem mert ez volt a maximum amit kihozhattam magamból! :P :P :P
gina25

Törpe,
Köszike, jó vagyok. Túl jól. Elmúlt a pocifájás, semmi tünetem, mintha mi sem történt volna. :shock: :roll: :oops: :wink:
Szóval heverészek, olvasok, tévézek, pihizek, meg várom a párom haza! :D

Gina,
Mégegyszer gratula! Látod, én erre mondom azt, hogy ahol meg akar foganni a baba, ott meg is fogan, és nem függ a körülményektől! :P

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszi csajszik nagyon aranyosak vagytok!
Volt még egy lány ott 5. lombikos úgynézki neki is sikerült 70 a hcg szintje!20..án megyuk UH-ra,ott majd kiderül hogy 1 vagy 2 baba van e!!
gina25

Már írni se tudok az izgalmaktól amiket ma átéltem!
gina25

Gina
Ezek jó hírek!
mennyinek kell lenni a hcgnek jó esetben?
Nálad hányan lehetnek? :wink:

Rebe
az jó, ha jól vagy:) csak gondolom jó lenne valahogy tudni, érezni, hogy ők hogy vannak ott bent?:) jajj, de izgi lehet! fogalmam sincs én majd hogy fogom bírni a várakozási időszakot:)

Törpe

Kép
törpehzs

Törpe Rebe!
Ti hogy vagytok?Elan?
gina25

Minimum 25_nek!Tanár úr azt mondta 1 baba van szerinte!
gina25

Gina nálam semmi küllönös, csak számolom a napokat, hogy kezdhessünk végre:)
Ma még a munka sem megy.... nincs kedvem hozzá...

Törpe

Kép
törpehzs

Akkor a 130 egy jó eredmény:)
Min is izgulsz akkor? :wink: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Gina,
Hát én meg pont az előbb írtam Törpének! :wink:

Jó lenne tudni, hogy ott vannak bent tényleg! Már elképzeltem őket, amint beágyazódtak az én pihe-puha nyálkahártyámban és jól érzik magukat! :P

Kép
rebe
Dunaharaszti

Rebe!:)
ez a tutti módszer!:) akkor biztosan ott is lesznek!
Te eszel sok túrót? 4l folyadékkal hogy állsz?
Bár Ginanak nélküle is bejött!:)

Törpe

Kép
törpehzs

Én eszek túrót. Eddig csak vasárnap nem ettem, de akkor meg túrórudit nyomattam. :wink: Á, a 4 liter, az inkább 2 - max 2,5 l. Ennyi megy. A 3-tól már estére annyira fel voltam fújódva, hogy attól éreztem magam szarul. Ha én szarul érzem magam, a babók is. Így kompromisszumot kötöttem magammal, és csak annyit iszok amennyi jólesik. :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gina, délelőtt vacakul voltam, nagyon szurkált a hasam, de a csajok megnyugtattak. Holnap újabb teszt+doki.

Bevallom, én minden nap túrót vacsoráztam (és ma is azt fogok), de az is igaz, hogy nem (csak) azért, hogy tapadjon a baba, hanem mert imádooooooooom, és rájöttem, hogy ha este azt eszem, akkor napközben lehetek bátrabb és nem hízom. Kellemest a hasznossal :)
elan

Kicsi Ginám!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hip hip hurrrráááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gratulálok Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Nagyon nagyon örülök neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elan Babám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Holnap gyarapitsd a Kismamik Táborát azt kívánom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Hajrá túró!
Én már három féle túrós sütit tanultam meg az elmúlt 2 hétben! Ezzel leginkább Apa jár jól, mert imádja a túrós sütit!:)
Jól sikerültek ez tény, csak egy kicsit sok a cukortartalom :wink: :lol:

Rebe szerintem képtelenség 4 litert inni!
Kipróbáltam, és 3,8 a csúcsom, és akkor már én is elég rosszul voltam :roll:
Nálam a 3 vállalható :lol:
Szerintem is az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad!

Törpe

Kép
törpehzs

Érdekes, mert én magamtól, minden tudatosság nélkül is iszonyúan kívánom most a folyadékot... nem számolom ugyan, de szerintem 3 liter simán lecsúszik naponta...
elan

Sziasztok!

Megjöttem a BMC-ből. Mindenkinek köszönöm a szoritást, nincs cisztám :lol:
Már az első adag szurikat meg is kaptam.
Napi 1 merional, 200 NE puregon. Pénteken UH.
A stimus lapomra az van irva, hogy antagonista protocol.
Akinek már volt ilyen, szeretném kérdezni, hogy ezzel sokat kell menni BMC-be? Csak azért, hogy hogy tervezem a dolgaimat. A munkahelyre beszoltam, hogy tp. amit holnap a házi orvosommal végbe is vitetem. Ha sürün kell járni fel, akkor felköltözök erre az időszakra a sogornőmékhez, ő ugy is ápoló, jó kezekben lennék. Felér egy üdüléssel, nem csinálhatok nála semmit :D Napi 5 óra utazás helyett, lenne max 1 óra utazás.
Ja Szűcs dokit kérdeztem, hogy kb mikor lesz a leszivás?
Kicsit, nagyot nézet, de azt mondta, ha minden jól megy jövőhét péntek.

Mofly Jó volt veled találkozni, megismerni. Kitartás :!:
Minden jót kivánok neked!

Estike Sajnálom :cry:

Süni, Nefke, Rebe, Elan küldöm a babatapit+++++++++++++++

Gina Gratulálok a babóhoz.
Bárcsak maradna ez a babaeső. Babay beinditotta, Gabi folytatta, utána pedig te és utána mindenki................
Ez nem álhat meg!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Gina, hatalmas gratula!!! :lol: :lol: :lol: Nagyszerű!!!

Rebe, ez szerintem nagyon is jó..... pihenj, lazíts! Ez a legtöbb, amit a picúrokért megtehetsz! Nagyon drukkolok! :D
Túróból már én is betáraztam. :wink:

Kép

KépKép
anett_1

Elan nagyon ügyi vagy:)
Holnap mikor tudod meg az eredményt?

Törpe

Kép
törpehzs

Gina!

Kép

Estike!

Kép, mert annyira szorítottam neked, hogy bebizonyítsd, hogy "korunkhoz képest" :roll: :twisted: is lehetünk kismamik.

Jerika!

Ugye használtak a cisztaűzők :?: :!:

Kira!

Hogy vagy? Szurizol?

Nyunyi!

Holnap lesz a 3. inszemem. Szoríts a harmadikért :!: :!: :!:

Kriszta!

Ha te azt mondod, hogy szerencsehozó tábla, akkor neked elhiszem és mennek az adatok priviben. Köszi, hogy bajlódsz velem. :wink:

Kép

Nonóka
nonóka

Jezsoerika, Te is megkezded a szurikat? :) Örülök, hogy nincs cisztád!

Kép

KépKép
anett_1

Jezsoerika!
Gratula!
Nekem antagonista van, de még az első, és én majd csak kb 10 nap múlva kezdek, így nem igazán tudok neked segíteni :wink:
A sógornős ellátás nem hangzik rosszul :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Nefke

Remélem tudtál beszélni a Bmc-vel és biztató híreket kaptál!Az a lényeg hogy TE ne add fel és minden rendben lesz.Ha pedig azt mondták lehet ilyen remélem tényleg így is van!!!Millió drukk neked drága és egy rakás Kép ,hogy hozzon neked szerencsét!!!!!!!!

Estike
Sajnálom,de nem feladni a következő sikerülni fog!!!!!!!!

Gina
Helló kismami :lol:
Szerintem készülj ikrekre ilyen magas hcg-vel :wink:

Elan
Nálam is csak elfelejtettem :wink: Még1 :lol: :lol:

REbe
Nem baj hogy még nem érzel semmit,lassan eljön annak is az ideje!! :wink: Csak azt csináld amit úgy érzel,hogy jól esik ez a lényeg!Látod én sem túróztam és még is :D

Anett
Ez is nagyon jó eredmény és nem itatni az egereket!!!!!Babóknak nyugott anyuci kell és hess rossz gondolatok!!!Látod már kettőnek sikerült miért pont te lennél az akinek nem!!Csak pozitívan!!!!!!!
gabicsibe

Erika,
Örülök, hogy nincs ciszta. :D

Nekem most volt antagonista, leírom neked a menetrendet:
- nekem 11 napig tartott
- voltam egyszer akkor amikor felírta a szurikat (mint most neked), én másnap kezdtem adni
- először az 5-ik napon kellett mennem (szerda volt)
- aztán mennem kellett csütörtökön és pénteken is
- kedden volt a leszívás
Szóval közben 3-szor mentem.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Erikám!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hurrá!!!!!Nincs ciszta!!!!!Nagyon örülök!!!Már jővő pénteken akár meg is lesz a leszívás!!!!!!Huuuu de jóóóóó!!!hamarosan Kicsi mami leszel Te is!!!!!Nagy nagy pusza és Ölelés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P

Nagyon jó hogy igy beindult a babaeső!!!!!!!!!!!!!!Remélem jővő hónapban engem is eláztat!!!!Minimum egy cseppel!!!!!! :lol: :roll:

Kicsi Nonókám!!!!!!!!!!!!

Meg lesz igérem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ügyes légy drágaság!!!!!!!Te is Kismama leszel most érzem Drága!!!!!!!img]http://foolstown.com/sm/ser.gif[/img]g]!!Megy a drukk a találkozáshoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gabicsibe,
a gesztenyék mit jelentenek?
én is csak néztem mindig, hogy mi lehet, de apának nagyon izgatja a fantáziáját!
Még a végén hoz egy rakat gesztenyét, hogy azt is egyem meg! :lol: :lol:

Törpe

Kép
törpehzs

Rebe

Köszi a tájékoztatást. Akkor ugy számolok.

Ha hiszitek, ha nem, már rég örültem már ennyire valaminek.
Majd ki ugrottam a bőrömből mikor a doki mondta, hogy nincs ciszta. Már kellett ez az öröm. Ennek örömére nem főzők, Apát elhivom giroszozni. Ha addig éhen nem pusztulok, mig hazaér a melóból.
(Remélem, mire vissza megyek dolgozni, lesz még munkahelyem :( ).

Kriszti

Miért mondod, hogy nem érdekel minket, hogy mi van veled?
Ez nem igaz. irgum burgum. Gyere csak minden nap, mert különben virtuális Kép
Hiányzol a topikból!!!

Lexi Tudom, hogy televan a hócipőd a sajnálatból. De én is ezt tudom mondani. Pont ilyen helyzettben nem voltam, csak hasonlóban. Nekem volt egy jó barátnőm akinek minden fájdalmamat elmondhatam, Ő meghalgatott. Tanácsot CSAK egyet kaptam. Először magammal legyek tisztában, utána döntsek, cselekedjek.
Neked az előzőekben is tanácsolták a lányok, de én is csatlakoznék hozzájuk, hogy fordulj szakemberhez. Én ugy érzem Neked már a barátnő is kevés. Szakember TUD segiteni.
Nem akartam beleszólni az életedbe, de agódok érted!!!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?