Jó reggelt Csajszikák!
Már követni se tudom, ki mit ír, annyire beindult ez a topic.
Először is: Gina nagyon sok boldogságot kívánok Neked a babókhoz,babóhoz. Ez igen folytatódik a babaeső. Szuper. Bár amikor a halvány csíkot írtad, akkor már sejthető volt, hogy igen, valahogy éreztem, hogy Neked sikerül. Tünetek voltak??????
Babyről tudtok valamit, nagyon el van tűnve.
Anett,
Ne keseredj el, szuper eredmények kicsim. A lényeg, hogy a 3 az szép és jól fejlődik, és ha te egészséges vagy ,akkor muszáj, hogy megtapadjanak. Nagyon szorítok érted.
Rebe,
Érted is mennek a drukkok nagyon. Mikor is kell visszamenned? Jövő hét péntek?
Erika,
Örülök hogy nincs ciszta, hajrá stimu!!!!!
Nikó,
Sajnálom..........de meglásd nemsokára eljön a te időd.
Elan,
Na teszt?? Mi van máááááááááááááááááá?
Krisztimili,
Vaúúúúúúúúú 13 petike nem vagy semmi!!!
Nefkém szívecském,

annyit de annyit gondoltam rád, izgatottan jöttem a netre, hogy mi van veled.
Megértelek, hogy eleged van, és ki vagy készülve. Egy idő után szerintem tényleg elgondolkodik az ember, hogy hol a határ meddig van értelme folytatbu. De ha ott vannak még a fagyibabók, azt még megpróbálnám. Lehet, hogy igaza van a lányoknak, nem tudom. De ezt te érzed, neked kell eldöntened. De bárhogy döntesz is ne tűnj el kérlek. Veled teljes ez a család itt a fórumon.
Megértem azt is, hogy az örökbefogadáson gondolkodsz. Szerintem aki itt van mindenki elgondolkodott a legrosszabb eseten (ami azért rossznak nem mondható, de mégiscsak a saját gyerek az igazi), ha így van vágjatok bele. Mi is belevágnánk bár régebben idegenkedtem a dologtól, de most már nem, csak legyen gyerekem.
De mondok neked egy dolgot: a sógornőmnek endója volt, 3 évbe telt mire megtalálták a bajt. Végigcsináltak 4 lombikot, a 4. nél már a táptalajon sem indult be a babó. Annyira kivoltak, hogy azt mondták elég, beadták az örökbefogadást és 2 hét múlva spontán terhes lett a lány. Azóta megszületett a 2. egészséges spontán babájuk. Nem egy ilyen történetet hallottunk már. Csak jó lenne , ha ez a csoda már velünk is megtörténne, nem igaz?
Amúgy lányok az örökbefogadással kapcsolatban már én is akartam kérdezni egy pár dolgot. Hátha tud valaki válaszolni.
Többféle örökbefogadási mód van. Azt tudom, hogy elég sokat kell várni. De hallottam olyanról, hogy vannak olyan cégek, ahol lóvéval elintézhető, hogy hamarabb, esetleg pár héten belül kapjanak a párok gyereket? (Fú, ez azért annyira hülyén hangzik, mintha egy kiló kenyérről beszélnék brrrr) És hallottam olyat is, hogy kórházakban a dokik segíthetnek a pároknak, és szólnak ha van valami.

ti is hallottatok ilyeneket????? Ezek ilyen kósza infok és nem tudom mennyire van alapjuk. Csak kíváncsi vagyok én is.