A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Tudtok nekem ajánlani olyan méterárú boltot ami nem drága és szombaton is nyitva van? Lehetõleg Pesten.
Köszi.

Tina
37
tkriszta

Sziasztok!

Most bukkantam rá, bár nem ezt kerestem:

2004 tõl:
...A bébikötvénnyel az állam meghatározott összeget biztosítana minden újszülött magyar állampolgár számára, amelynek kamattal növelt összegét 18 éves korban lehetne felvenni. Elképzelhetõ, hogy ezt az összeget szülõi befizetésekkel is növelhetõvé teszik, és az is, hogy korábban is hozzá lehet majd jutni...

Itt találtam, ha valakit érdekel: [url=http://www.origo.hu/politika/20030605bebikotvenyt.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/politika/20030605bebikotvenyt.html[/url]

Üdv:
Gitta
gitta

Helló!

A Babák UH-val való súlybecslésõrõl csak annyit, hogy nekem 4 kg feletti babát jósoltak. Fél kg-al könnyebb lett. Az a fél kiló azért nem mindegy ám ilyen pöttömöknél!Kép Szóval azért vigyázzatok ezzel, hiszen fél kiló + - számolni kell.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Örömmel jelentem, hogy Chrissy barátnõm ma délelõtt császármetszéssel világra hozta Noémit. 53 cm és 3,65 kg a kislány. Chrissy jól van, végig ébren volt, most pihenget.

Mindenkinek további jó pocakosodást!

Betta
betta
Nagykozár

Sziasztok! Örömmel jelentem, hogy április 26-án 0.55-kor 3650 grammal, és 57 centivel a Schöpf Mereiben megszületett a kislányom Evelin. Kép A szülés fantasztikus élmény volt, a dokim pedig csodálaros! Kép))) Mindenkinek hasonlóan kellemes szülést kivánok:

Love
love

Sziasztok kismamik!
Gratulálok Chrissynek a babócához és persze Lovenak is. Mindkettô kislány. Nem semmi!
Buborék
Buborek

Szia Zsófi!

Itt is gratula neked!!!!

Zsófi(36+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!

ORIÁSI GRATULA Chrissy!!!!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Én most jöttem a kórházból, viszonylag jó lett a CTG, meg a keringésvizsgálat is. És persze semmi fájásom nincs, úgyhogy valószínüleg még a táblázat elején fogok csücsülni egy ideig Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bár már nagyon szeretném a kezemben tartani Manócskát ...

Én is kíváncsi vagyok az uh-s súlybecslésre, a Dokim mindig azt mondta, hogy tankönyvi méretei vannak. Erre a flowmetrián (nem tudom hogy írják pontosan), két hete 3700gr. most kedden 3850gr. ma pedig 4000gr fölöttit mértek ... azért én reménykedem, hogy kicsit tévedtek ...

Szilvi
40!!1
szilvi_

Sziasztok!Kép

Nagy örömmel olvasom,hogy ujabb babócák születtek,gratulálok az anyuciknak,Chrissynek pedig mielõbbi gyógyulást(átérzem most a helyzetét).

Szeretném megköszönni a jótanácsokat kismamaruha ügyilegKépAhogy jobban érzem magam ellátogatok majd a megadott címekre.Egyenlõre megoldom a ruházkodást azzal amim vanKép

Buborék! Örülök,hogy a vérzésed abbamaradt,ez tényleg nagyon jó hír,én nagyon szurkolok nektek,hogy innentõl minden a legnagyobb rendben menjen!

Ellimami!Elhiszem,hogy most elvagy kenõdve,hiszen senki sem szeret befeküdni abba a fránya kórházba,de tényleg az a fontos,hogy a babád is,és te is teljesen jól legyetek.Tudod jobb megelõzni a bajt.De remélem,hogy minden okés veletek,és akkor hamar hazajöhettek,még egybenKépA bennti napokat pedig biztosan ellehet azért viseleni egy kis ismerkedés a kismamákkal,olvasgatni,pihenni,walkmanezni,lennt a büfében ücsörögni egy keveset,én is voltam így,és vhogy csak kibírtamKépSzóval szurkolok neked!Nektek!

Az UH-kon mért súlyeredményeket tényleg nem kell készpénznek venni,nálam is elég szépen tévedett.Egyhónappal a szülés elõtt mértek 3840grammot,végül egy hónapra rá,össz-vissz 3700grammos fiúcskának adtam életet.Szóval amikor megmérték az UH-n a súlyát eléggé megijedtünk a dokival,hogy még egy hónap van a szülésig,addig akár hízhat egy kilót is,de szerencsére azért nem kellett egy majdnem 5 kg-s babát hordanom a pocakomban.Én mindig úgy voltam vele,hogy 2és fél kilónál nyomjon többet egy kicsivel,aztán idekinnt majd ráér meghízni,megnõniKép
Persze ez nem kívánság mûsorKép

Kaska! Gratula a kispapidnak,jó érzés lehet egy sikerélménnyel gazdagodniKépÍgy meg aztán tényleg jöhet most már az a kisleányKépKaska!Mit is mondtál,hogy mikorra múlt el neked ez az egész napos nassolási mániád?Nálam még mindig tart,de eddig csak 2kg pluszom van.

Nicki!Ma bennt voltam a Margitban.Tömeg hegyek,csupa nagy pocis kismamik,mindenki legyezte magát ebben a hülye nagy melegben.Meglett a vérképem eredménye,full jó minden.Beszéletem az egyik kis asszisztens nõvel,biztosan te is szoktad látni,ilyen kis alacsony szõke hölgy,és mindig kedves,mosolygós.Megkértem,hogy elemezze ki a vérképemet,mondta,hogy tökéletes,nem kell szednem vaspótlást.De természetesen errõl az orvos fog dönteni,de szerinte nincsen rá szükségem.A dokihoz nem mentem be,nagyon sokan vártak rá,így inkább kedden elmegyek a magánjába.Nekem sem jönne rosszul ha a zsebembe maradna az az 5.000ft,de ma nagyon sokan vártak a dokimra,semmi energiám nem volt ott végig várni a sort.
Remélem,hogy nálad is minden okés!

Csajok!Nem tudjátok,hogy málnát mikor árulnak már végre a piacokon?Én annyira kívánom,de itt a mi piacunkon még nem árulnakKép

Mindenkinek szép napot! Finiselõknek drukk hegyek,nekünk meg kitartást még a hosszú hetekre hónapokra!Kép
Rita.
14+1
rita01

Chrissy!

Neked is nagy gratula!!!

Sok sikert!

Zsófi

www.mamami.hu
zsuzsófi

Chrissy: óriási gratula KépKépKép

cory 21+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Chrissy!
Csupa jó hírek, újabb kislány! Gratulálok!
Lányok lassan elfogyunk alig vagyunk kisterhesek.

Cinci!
Szerintem próbáld meg a "ma megint megjött" topicban. Ott a lányok sajnos nagyon otthon vannak a témában. Biztos tudnak segíteni.

Rita!
Tegnap én is voltam a kórházban, nekem szerencsém volt nem voltunk sokan. A dokim 13-tól rendel lehet hogy sokan nem jöttek a meleg miatt. A vérképem nekem is tökéletes. Ami aggaszt az a visszerem, most a második gyereknél hirtelen kijöttek. A doki szerint kenhetem Venorutonnal. Ismerem különben azt a szõke nõcit, az az egyik kedvencem. Amúgy én megvagyok elégedve a nõvérekkel elég rendesek, mindig a keresztnevünkön szólítanak, meg úgy látom igyekszenek tisztességgel végezni a dolgukat. Ami a legjobb hír hogy még nem híztam egy dekát sem sõt fogytam 80 dekát. Pedig az utóbbi idõben annyit eszem, mondjuk fõleg gyümölcsöt, de a mérleg hála nem érzékelte. Úgyhogy remélem a 10 kilóba novemberig beleférek.

Ellimami!
Kitartás a kórházban már nem sok van hátra! Egyébként igazad van hogy parázol, rám mindig sírógörcsök jönnek ha kórházba vagyok.

Buborék!
Örülök hogy jól vagytok, minden rendben, próbálj sokat pihizni!

Saci!
Szerintem tökéletesek a méretek. Még ezután kezd el igazán csak hízni a baba. Úgyhogy ne aggódj gyönyörû nagy egészséges babuci lesz.

Finisesek sok sikert minden bele!! Mi szorítunk! Hú mostmár alig várom hogy megmozduljon a bébi. Minden este figyelek amikor lefekszem. Eddig semmi.

Nicki
15+0
Nicki

Chrissy! Gratulálok a csöppséghez és sok tejcsit kívánok!

Love! Neked is gratula és sok tejcsit!

Azért figyeltétek a bejelentkezések idõpontjait!? 11:44 11:55, már vártam, hogy lesz egy 11:66-os baba is Kép .

Kaska! Nagyon ügyes Kispapid, gratulálok neki. Viola tutira megismer még ha zöldre fested is a hajad. Ez a piros viszont tutira bejön majd neki, a kismanók imádják nézni, úgyhogy le se veszi majd rólad a szemecskéjét. Kép

Rita! A málnát már én is nagyon várom, és szerintem már nem is kell túl sokat várnunk. Itt a kertünkben ugyan még zöldek, de a piacokon elõbb megjelenik, mint ahogy a miénk beérne. Addig próbálj ki vmi cukrászdában kapható zselatinos-gyümölcskosarat, amin jó sok málna van. Én most málnaszörpözöm meg eperrel próbálom meg kihúzni. Kép

Lányok! Holnap megyünk az elsõ NST-re, és szeretném tudni, hogy milyen egy vizsgálat + mennyi ideig tart. Kispapi visz és hoz, csak azon gondolkodom, hogy ott legyen -e velem végig, vagy inkább küldjem el csavarogni, amíg végzek.

Finisesek! DRUKK! Jöhet a következõ gólyahír!

36!!!

Sziasztok,

Óriási gratula Chrissy Noémihez! Chrissy,szavadon foglak és tologathatjuk majd a babókat,de engem még meg kell várnod. :-) Még kb. 2-3 hét (remélem)és én is kettõben leszek.Addigis sok tejcsit,nõjjetek nagyra és gyors felépülést neked! Istenem milyen jó lehet már nektek! Kérünk szüléssztorit is,vagy tervezett császár volt?!?!?

Kaska,
gratula kispapinak a szigorlatához. Ha az én szigorlataim mind négyesek lettek volna anno,azt hiszem nem panaszkodtam volna. :-)

Rita,
gratula a tökéletes vérképhez.Nekem is mindig az volt,amitõl én egy kicsit állandóan paráztam,hogy nem szedetnek velem semmilyen bogyót,mert nem gondoltam volna,hogy majd pont én leszek az a "tökéletes" kismami,akinek semmi vitaminpótlásra nincs szüksége.Aztán mégis így lett.Ezidáig egy fánya bogyót nem kellett beszednem,csak Elevitet az elején. :-)
Ruhaügyileg 1-2 tipp: mondjuk én drága helyeken is váséroltam (Mark & Spenser,Formes),de vettem tök jó kismama ruhákat a LaHalleban is.Szerintem az annyira nem drága. Ja és sokáig (4-5.hónapig) azt a taktikát követtem,hogy mindig 2 számmal nagyobb nacit vettem meg magamnak,mint ami kéne.Így mondjuk most egy csomó feleslegesen nagy méretû ruhám fog maradni,de majd jók leszneke a kistesónál. :-)

Love,
gratula Evelinhez! Szüléssztorit kérünk,hagy tanuljuk meg mi is,hogyan kell fantasztikusan szülni. KépMindig annyira örülök,ha ezt hallom,hogy fantasztikus élmény volt a szülés.Kép

Susie,
szerintem minden pénzt megér,hogy lásd a kis pocaklakódat!Én nem hagytam volna ki ezt az élményt semmi pénzért sem. Te se tedd!!! Kép

Szilvi,
drukk megy ezerrel!!!Láthattuk már elõdeinktõl Kép,hogy ez az egész szülés egy türelemjáték. Kép Elõbb -utóbb úgyis kicsi lesz neki odabent a hely. Kép

Angi,Babajaga,
nektek is hatalmas drukk! Utánatok már én is dobogós leszek.Hihetetlen hogy repülnek a napok,hetek! Kép

Elli,
remélem minden oké és hamarosan hozod a jóhírt,hogy megszületett Kevin. Kép Szorítok nektek!!!

üdv mindenkinek
Kánikula van ottkint,vigyázni magatokra kismamik!!! Kép

jaja majdnem elfelejtettem,este megyünk a dokibácsihoz mozizni. Kép Kép Kép Majd mesélek mi volt!

Évi + Petra baba_38+0
Évi24

Sziasztok Lányok!

Nagy a hajtás, nem tudtam jelentkezni.
Gyors olvasásban láttam, hogy vannak újabb kisbabák. Krissy-nek, Love-nak nagyon sok boldogságot kívánok a babához!

Ma megkérdeztem a dokit, milyen lett a vérképem. teljesen tökéletes. Hál istennek.

Olyan hamar felkelek minden hajnalban, hogy nem tudom kellõen kialudni magam. Érzem is a hatását tisztességesen.

Ma töltöttem be a bûvös 12 hetet, azért ez jó érzés.

Nelli 12+0
nelli2

Sziasztok,

Na ma legalabb sikerult elolvasni a 2 napi termest.
Nekem is feltunt, hogy csak fogyatkozunk es alig jonnek ujak, tisztelet a kivetelnek. Aztan lattam, hogy van egy masik uj kismamis topik is es sokan picipocisok inkabb szerintem oda irnak.

Chrissy,
Oriasi gratula, sok-sok tejcsit es mielobbi felepulest.

Love,
Neked is nagy-nagy gratula.

Babajaga,
Tenyleg jobb, mint itthon unatkozni, bar ezt meg sose tapasztalatm egy 3 eves mellettKép Mindig van valami tuti otleteKép
A drukk mar neked is kijar bovenKépKépKép

Kaska,
Piros haj tuti lehetKép Gratula a KispapinakKép

Szilvi,
Latom helyzetunk hasonloKép Na majd csak meggondoljak magukatKép

Rita,
De jo, hogy minden rendben vanKép

Evi,
En szivesen atkerulnek a babas tablaba, dobogora jutattva teged, de egyenlore a lanyom nem hajlik ezen otletemreKép

Nicki,
Mar nem sok kell es erezni fogod amKép

De,
Mar te is NSTKép
Lanyok tud valaki valamit Ellimamirol. Azt tudom, hogy sajna korhazba van, de javultak az eredmenyei????

Tegnap szepen josolgattam megint, de ejszakara abbamaradt.
Viszont holnap mar jon anyukam!!!!!!! Alig varomKépKépKép
Na megyek tortat sutni a fiamnakKépKépKép

Angi
39+6
angela2

Sziasztok,
a "megint megjott"-bol most átjonnék kozétek, ha lehet.
Már van néhány ismeros, Nelli és Bogár, de a tobbieknek is
gratula és sok-sok szerencsét az elkovetkezo honapokban napokban.

A 12. héten vagyok és a SOTE 1-en fogok szulni, ahová most jottem át a Szabolcs u.-bol.
Meglepodve tapasztalom, hogy az új doki, akit ajánlottak nem csinál 12. heti UH-t.

Szerintetek, ti tapasztaltak vagytok, ez nem lenne fontos?

Amúgy Nelli, én is felébredek hajnalban fél 5 korul és nem tudok visszaaludni. Ez van ,érthetetlen.

Bella 2
12+0
bella2

Bella!
Gratula a babóhoz!
A 12. heti Uh kötelezõ... A down szindrómát szûrik vele, és ez az elsõ olyan UH ahol pl meg lehet számolni a baba összes ujjacskáját, végtagját. Bõvebben olvashatsz róla itt az Anyaságon belül a "Tudsz olyan ..." Pont errõl ment az eszmecsere. Itt a link: [url=https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/2771.html?1054812316" TARGET="_top]https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/275/2771.html?1054812316[/url]

puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Chrissy egy másik :-) barátnoje vagyok, és hoztam nektek egy képet Noémirol! :-)
Chrissy jól van, apuka buszke!

Udv

Kép
Névtelen

Sziasztok!

Ez egy jo nap volt :-))) Reggel megettem kb. 1 kg cserkot es 0.5 kg. epret, frissen szedve :-))) Szereztem tappenzes papirt, voltam vedoneninel, este elmentunk Aktiv Szules Programba, ahol kolcson kaptam azt a konyvet a szoptatasrol, ami nem tudott forgalomba kerulni a jogdij miatt (ez :-(, de :-))), hogy itt van)! Es a pocim olyan feszulgetos-fajogatos volt egesz nap, en meg olyan elvarazsolt, ami a szules fele haladast sejteti szamomra :-))) Es most kuldhetek uj tablat :-)))

Chrissy,
ORRRIASI GRATULA Noemihez Kép Kép Kép Kép Kép, sok boldogsagot es gyors felepulest kivanok! Kép Kép Kép Tunderi a kisasszony Kép Kép Kép

Love,
Neked is hatalmas gratula Evelinhez Kép Kép Kép Kép Kép, es orulok, hogy megkerultetek Kép Kép Kép Tovabbi szep elmenyeket kivanok Nektek! Kép Kép Kép

Kispapa koszoni szepen a gratulakat, ma mar hatarozottan eletkepesebb formaja volt :-)))

Magdi,
vegul is Te kiiras szerint akarsz szulni, akkor meg nem surgos, igaz? ;-)))

Angi,
Nyuzsizzel csak, ugy mindig jobban telik az ido! :-)))
Kepzeld, ma kiderult, hogy alulexponaltak lettek az uvegfestekes kepeink :-( rendesek voltak, mert visszavettek, hogy megcsinaljak normalisabban, de ez megint ket nap :-(
Mire sutsz tortat Matyinak, csak ugy vagy alkalomra? :-)

Babajaga,
pedig bizony ki fog bujni :-))) es szamodra o lesz a tunderkiralyno :-)))

Szilvi,
gratula a szep eredmenyekhez! :-)))
Mindjart kuldok tablat, hatha a baba felbatorodik, ha meglatja magat az elen :-)))
Azert keddtol szerintem nem gyarapodhatott ekkorat :-)))

Rita,
az emelygessel, rossz szajizzel egyszerre mult el, arra emlexem, hogy amikor az AFP-t levettek, mar tuti jol voltam :-))) Aztan persze nem mondom, hogy alkalmasint soha nem tert vissza, de az mar inkabb affele kismamis onkenyeztetes volt :-))) es az is befolyasolhatta, hogy eros dohanyos letemre ugye nem cigizek.

Nicki,
gyumibol annyit ehetsz, hogy a fuled ketteall :-)))

De,
tok jo, mar Te is NSTzel :-))) nekem kb. felora volt. Nem tudom, hogy ha ebresztgetni kell a babocat, hosszabb-e.
Remelem is, hogy csipni fogja a buram nezegeteset, mert terveim szerint eleg surun fogja latni ;-)))

Evi,
jo mozizast! :-)))

Nelli,
gratula a 12 hetesseghez :-)))
Tok jo, ezek szerint nem vagy vele egyedul :-)))

Bella2,
udv itt es szinten gratula! :-))) Tablaba is jossz? Nelli biztos orulne :-) Akkor irj meg adatokat (utso mensi, eletkor, hanyadik baba, hol elsz...)
Nekunk volt 12. heti UH, bar a dokim nem erre, hanem a kovetkezo, AFP utanira mondta, hogy kiemelkedoen fontos. De ettol meg lehet az.

Minden jokat Nektek!

Szilvi, Angi, Babajaga, Ellimami: GIGAMEGADRUKK!!! :-)))

Par nap, es en is kerni fogom a drukkokat :-)))

Kaska
37+4
kaska

Akkor most a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love KépEvelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine KépZsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy KépNoémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 40+0 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]2.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 39+6 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]3.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 39+1 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 38+1 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]5.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 38+1 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]6.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 38+0 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]7.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+4 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]8.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+4 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]9.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+4 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]10.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 37+2 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]11.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 37+1 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]12.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 36+2 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]13.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 36+1 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]14.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 36+0 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]15.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 35+6 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]16.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 35+0 33 év/1.b. Budapest 2003.07.20. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]17.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 34+5 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]18.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 34+2 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]19.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 33+4 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]20.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 31+2 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]21.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 29+3 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]22.[/size] Tündér [size=-2]2002.11.15.[/size] 28+6 26 év/1.b. Diósd 2003.08.20. [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]23.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 28+2 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]24.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 27+0 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]25.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 26+6 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]26.[/size] Kisegér [size=-2]2002.12.06.[/size] 25+6 27 év/1.b. Budapest 2003.09.12. [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]27.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 25+5 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]28.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 24+0 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]29.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 23+6 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]30.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 23+5 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]31.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 22+0 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]32.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 21+5 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]33.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 21+3 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]34.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 19+6 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]35.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 18+3 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]36.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 17+0 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]37.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 15+0 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]38.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 15+0 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]39.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 14+1 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]40.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 13+1 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]41.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 12+0 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Sziasztok Lányok!

Most jutottam, oda, hogy beléptem a fórumra és végigfussam, az elmúlt napok termését.

Látom volt szépen babaes&#337;, ezért minden frissmaminak-papinak és persze babócának gratula, jó egészséget és sok tejcit kívánok!!!!!!:-)))

Akik finish-esek azoknak kitartást, és pihenést kívánok, nemsokára a kezetekben lehet a kis csöppségeteket.

Ma reggel voltunk UH-n, kérem szépen minden rendben, szépen növögetünk, a kislányság 150% (a dokim szerint), és minden a rendje-módja szerint fejl&#337;dik.

Anita: ha lesz élményem természetesen megosztom Veled(Veletek), mind a kórházról (Budai Honvéd kh.), mind a szülészn&#337;kr&#337;l. A szül&#337;tájékoztatóra érdemes elmenni, megmutatják a szül&#337;szobát havonta 1X péntekenként van ilyen tájékoztató. Mondjuk még ráérsz vele, de érdemes meghallgatni.

Kaska: gratula a kispapi szigorlatához, én pont most mondtam le egy vizsgát, mert sok nekem ez a meleg, a pörgés, meg a vizsgastessz így egyben.
Egy gyors kérdés, hogy ezt a listát a mamikrók, babókról HTML-ben csinálod, és bevágod a textboxba? (ne nevess ki ha túl laikusnak t&#369;nök)
Milyen s&#369;r&#369;n nézed a netet?
Mondjuk jómagam sajna nem mindennap jutok a gép elé, vagy csak ilyen kés&#337;n, de ha leírod mivel jár ez a dolog, talán tudok segíteni, bár nekem sincs már túl sok hónapom hátra.... (30. hét:-)) - mondom ezt azért mert még nincs gyerekszoba, se kiságy, se festés, se semmi, szóval van még mit csinálni, és júliusra szabadulok úgymond fel....
Szóval írj, err&#337;l egy kicsit b&#337;vebben, hogy mivel jár ez:-)

Kívánok mindenkinek jó pihit, szép álmokat és vigyázzatok magatokra!

Tündér
29+6
Ui: Bocs ha valakinek nem válaszoltam név szerint, de már eléggé fáradt vagyok, és még mindig nagyon meleg van
tündér

Jó reggelt Lányok!

Bella2! De jó, hogy átjöttél ide! Üdvözöllek! És milyen jó, hogy egy naposak vagyunk. Így a táblába hova kerülsz? Elém vagy mögém? De legalább nem vagyok egyedül a végén.

Tegnap határidõs dolgot kellett megcsinálni. Hát a fõnököm nem kímélt. 3/4 7-ig ültem benn nála. Nagyon fáradt voltam már reggel 7-tõl. És most éjjel szinte semmit nem sikerült aludnom.
Viszont az émelygésem már jobb. Kevésbé vagyok rosszul Bella2! Neked ez hogy alakul?

Nelli
nelli2

Sziasztok Kismamik!
Már régen jelentkeztem, inkább csak olvasgatlak Titeket.
Elõször is gratulálok minden új babához a friss szülõknek, az anyuciknak meg sok tejcsit kívánok!!!
Üdvözlöm az újjakat itt a topicban! Nem semmi már a 21. vagyok...
Én továbbra is csak keményedek, már 8 hete mást se csinálok, mint itthon fekszek, szedem a gyógyszereket, +magnézium, calcium pezsgõtablettát iszok... Szegény férjemet sajnálom, munka után még várja a házimunka. Bár szó nélkül mindent megcsinál, nem kell mondogatni neki, hogy ezt, meg azt kéne csinálni, és alapos isKép Tegnap voltam dokinál, méhszáj még mindig teljesen zárt, baba szívhangja is jó volt. Szóval most már kicsit nyugodtabb vagyok. Lassan 32 hetesek leszünk, akkor még nyogodtabb leszek... bár ennek az aggódásnak sosem lesz vége... és a keményedéseknek?
Hermi 29+4
hermi

SZiasztok!

Laura babája tegnap 15.30-kor megszületett! Kép A neve Antal, 2120 gr és 48 cm! KépKépKép Egyelõre nincsenek együtt a baba alacsony vércukorszintje miatt (tegnapi info), de reméljük, hamarosan! Kép

Szilvi! Elsõ hely! KépKépKép Nagyon szép innen szülni! Kép

Angi! Nektek is hatalmas drukk! Kép

Jöjjenek már azok a lánykák! KépKépKép

Ellimami? még mindig kórház?

mennem kell ...

Márti+Vilka (8. napos)
márti

Laurának nagy nagy -gratula a babához! Reméljük, hamarosan vele lehet mindig, és nem lesz semmi gond.

Hermi! Jó, hogy ilyen megértõ, és segítõkész férjed van. Legalább nyugodtan tudsz pihenni.

Nelli
nelli2

Szilvi.

Látom, te is Tidrenczelnél fogsz szülni - reméljük minél hamarabb. Kép Kérlek írd majd meg, milyen volt a szülés alatt, közben, utána. Így a terhesgondozás alatt nagyon meg vagyok vele elégedve. Kép

Saci
charlottee

Sziasztok!

Na ma megint egy kánikulai napnak nézünk elébeKépEnnek nem tudok örülni,épp elég elviselni magamat,nemhogy még ezt a hülye forróságot isKépDe mondjuk ez legyen most a legnagyobb bajom,nem igaz?Kép
Sokan panaszkodtatok arról,hogy hajnalban felkeltek,és nem tudtok visszaaludni.Sajna én is így vagyok ezzel,minden reggel 4-fél5 fele pisilés,és utána egy órás forgolódás után visszaalszom,de reggel 7-kor kelni kell,mert a két kicsi fiamnak indulni kell az oviba,szóval elég ramatyul kelek reggelente.Napközben próbálok pihengetni,de sajna a meleg miatt elég nehezen megy ez isKép

Nicki! Örülök a jó vérképednek!Kép A visszér miatt megértem, hogy elvagy kenõdve nekem is a második terhességem alatt jött ki a lábamon,de rá egy évre én megmûtettem.Akkor nagyon szépen megcsinálták,most viszont megint kezdek felfedezni magamon egy egy ujabb kékes lilás erecskét,sõt emellé ugye párosulnak a hajszálerek is.Ez elég elkeserítõ,de én hiába használtam a krémeket,nem használt semmi semKépMost többet pihentetem a lábaimat,sokat felpocolom,ajánlották azt is,ha van egy egy megerõltetõ napom akkor már reggel fáslizzam be,de hát ebbe a nagy melegbe nekem eszemben sincsen még plussz szadizni magamat.
Majd a terhesség után kiderül,hogy milyen lesz,ha nagyon nem leszek vele kibékülve,akkor megint kés alá fexem.
Én eddig kb.2-3kg-t híztam,de nekem csak elõnyömre válik,mert amúgy vékonyka a testalkatom.Igaz,hogy nekem nem túl elõnyös helykre rakódik a zsír,mert az arcom kerekebb lesz,és tokám is kezd alakulgatni.De ezt majd a szülés,szoptatás után megpróbálom eltüntetni.

Dé! Sajna nem kívánom az ilyen gyümölcsös,zselés kosarakat,de most már csak kibírom amíg befut a málna a piacraKépAzért köszi a jó ötletetKép

Évi! A La Halle jó ötlet majd benézek oda is,nem is tudtam,hogy ott is árulnak kismami rucikat.Én tényleg azért nem szeretnék drága holmikat venni,mert én már nem gondolkodom több gyerköcben,azt hiszem,hogy megállnék a háromnálKépPersze még bármi megtörténhet,de most úgy gondolom,hogy ez az utsó terhességemKép

Bella2! Üdv közöttünk,gyere gyakran,itt mindig nagyon jó lenniKépHa nem csinál a dokid 12.heti UH-t,akkor mikorra tervezné?Szerintem is fontos,az elsõ 3 hónap az ami nagyon fontos a fejlõdés szempontjából,nagyon fontos látni,hogy minden rendben van-e a babával,és persze nálad is!Szóval szerintem ne hagyd magad lebeszélni róla,neked is nagyobb megnyugvás lenne,ha látnád,hogy minden okés veletek!Én legalábbis a 8.heti UH után alig vártam a 12 hetes UH-t,hogy tudjam jól fejlõdött-e a babuci?

Chrissy!Kép Nagyon szép kisbabád vanKép Én csak itt irigykedemKépKép

Nelli! Gratula a 12.héthez,remélem innentõl kezdve már csak jobb lesz neked is.Én amit még mostanában észrevettem,hogy akkor is rám jön az émelygés,enyhe rosszullét,ha nagyon nagy melegben vagyok kinnt az utcán,vagy ha nagyon áll a levegõ a lakásban.Biztos ez a hülye meleg is ránk tesz egy egy lapáttalKép

Na lányok mára elköszönök,ma ballag el a nagyfiam az oviból,szeptembertõl belép a nagybetûs életbe,az iskolások táborábaKép
Mindenkinek nagyon szép napot,próbáljatok hûssölni is vmennyitKép
Rita
14+2
rita01

Sziastok!!!
Laura!

Nagyon örülök a kisbabádnak!
Gratulálok!

Szilvi hajrá!!!
Szeretnék bekerülni a TOP TEN-be!!!

(Még mielõtt szülnék...)

Zsófi(36+3)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kismamik!Kép

Márti, Nadine, Chrissy, Love és Laura
Gratulálok a babákhoz, mindenkinek mielõbbi felépülést és jó egészséget kívánok KépKépKép

Ellimaminak jobbulástKép

Finiselõknek DRUKK-hegyekKépKépKép, a többieknek kitartást a nagy meleghez Kép (a finiselõknek is) és további jó pocisodástKép

Bocsi, de szaladokKép
Toffifee + Zsombi
toffifee

Sziasztok Kismamik!

Egy nagyon kellemes vérvételen vagyok túl! Kép Korán reggel azt hiszem ez minden kismam álma ,nem?!?!? Vagy tévedek?!?!? Kép

Tegnap voltunk dokibácsinál.Nem volt valami kellemes a vizsgálat,amit csinált,és az eredménye sem,mert teljesen zárt méhszájjal találkozott odabent és azt mondta,hogy még nagyon fent van a baba,úgyhogy tuti 2-3 hetet még 2 in 1-ben kell töltenünk. Kép Pedig mi már azt hittük a kispapival,hogy nemsokára szülni megyünk.Nem baj,annyira azért mégsem vagyok szomorú,hiszen ez a kislányunk döntése,hogy õ még jól érzi magát a stabil 37 fokban és ezt nekünk szülõknek kötelességünk tiszteletben tartani. Kép Kép
Az UH viszont elmaradt,mondván ilyenkor már semmi különleges újat nem tud vele megmutatni.Minden oké és ez a lényeg. Kép
Ezen felbuzdulva viszont én ma délelõtt gyorsan be is iratkoztam jövõhét szombatra a Praxis rendelõbe egy harmadik és remélhetõleg az utolsó 4D-s Uh-ra. KépMár alig várom.Dokibácsihoz úgyis csak két hét múlva kell menni.Egy kis mozizás meg közben sem árt. Kép

Hatalmas gratula Laurának.Kívánom,hogy Antal hamar megerõsödjön és együt lehessetek! Kép Ja és köszönöm az ötödik helyet. Kép

Rita,
a La Hallerol én sem gondoltam volna,hogy tartanak kismami ruhát,mígnem egyszer a kirakatában láttam pocakos próbabákon.Én nagyon jó rucikat szereztem ott be.Remélem te is sikerrel fogsz járni. Kép
Sok sikert a kisfiadnak a nagybetûs élethez!!!
Ahol 3 gyerek van,ott már a negyedik is elfér. Kép
Mi elvileg négyet tervezünk.Még csak az elsõ jön,de ami késik nem múlik!!! Kép

Chrissy,
Noémi egyszerûen gyönyörû!!!! Nem tudok mást mondani! Kép

Kismamik,
ugyan nem hatalmazott fel rá Elli hogy tudósítsak felõle,de a tõle kapott tegnapi SMS alapján jól vannak.A CTG is regisztrálta nála a jóslófájásokat,így azok már tuti ott vannak és azok. Ja és azt mondta nekem,hogy a kisfia még nagyon jól érzi magát odabent! KépBízzunk benne,hogy ha jobban vannak,akkor hétvégére hazaengedik õket. Kép
Hatalmas DRUKK Ellinek,hogy mihamarább otthon lehessenek akár egyben,akár már kettõben. Kép

Hermi,
az ilyen tündéri kispapik a világ lecsodálatosabb ajándékai közé tartoznak.Éljenek a házias kispapik!!! (köztük az enyém is!!!) Kép

Tényleg borzalmas meleg van ma megint.Vigyázzatok magatokra kismamik!Én itthon hûsölök leengedett redõnyök mögött.így még elviselhetõ! Kép

üdv mindenkinek
Évi + Petra baba_38+1
Kép
Évi24

Rita! Gratula a kisfiadnak a ballagáshoz! Biztos nagyon megható lesz.
Nekem pl. a 13. héten csinálnak UH-t, de gondolom, az se olyan rossz. Én is nagyon várom, hogy megerõsítse, minden rendben.

Évi! 4 gyereket szeretnétek? Az a mai világban nagyon szép teljesítmény. csak csodálni tudlak.
Jó, ahol az apuka el tudja tartani a családot. mert gondolom, majd családanya leszel egy jó ideig.

Én most határozottan jobban vagyok. Tényleg vízválasztó a 12. hét.

Nelli
nelli2

Sziasztok, van új kép a profilomban!

Én vagyok pocakosan, az öcsémmel, és a legkisebb hugommal:-)

Zsófi(36+3)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Zsuzsófi!
Milyen érdekes hogy ilyen nagy a korkülönbség a tesóid és te közötted! Szép nagy a pocakod! Gratula!

Nelli!
Gratula a 12. héthez. Egyébként jobban vagy már? Végre valaki utánunk is jött!

Évi!
Szerinted mennyivel elõbb kell bejelentkeznem a Praxisba, ha menni akarok azt hallottam 1-2 hetet várakozni kell annyian vannak. Hú nem is tudtam hogy a La Halle-ban vannak kismamarucik. Nekem egyik kedvenc boltom, fõleg mikor leértékelés van augusztusban meg februárban.

Toffifee!
Hogy vagytok? A fiatalember hogy bírja a meleget.

Rita!
Gratulálok a kicsi fiadnak! Én biztos végig fogom bõgni minden ilyen ovis, iskolás ünnepeket fõleg anyák napját. Akkor nem irigyellek õsszel iskolás lesz a fiad! Várja már? Lesz sok dolgod augusztusban, mindent beszerezni. Majd visszér ügyben késõbb beszélünk kíváncsi vagyok hol, mennyiért csinálták ezt a mûtétet. Nekem is azt mondta a dokim amíg terhes vagyok nem tudnak neki mit csinálni majd szülés után meglátjuk milyen lesz.

Laura!
Gratulálunk a babihoz, lassan tényleg mindenapra jut egy szülés!

Bella2!
örülünk hogy itt vagy! Gratulálunk! Nem értem hogy-hogy nem csinálnak 12 hetes Uh-ot? Szerintem ez kötelezõ nem?

Na mindenkinek sok sikert! Képzeljétek tegnap délután úgy éreztem mintha megmozdult volna! Bár lehet hogy csak beképzeltem. Majd figyelem az eseményeket! Most búcsúzom egy idõre, elutazom egy hétre vidékre anyuékhoz. Valahogy a gyerkõccel nem bírjuk a meleget a panelben. Hetedeiken lakunk, déli fekvés, képzelhetitek! Jó lesz a fiúnak is állatok,kert, strand miegymás. Ráadásul ott lesz a húgom is az egy éves lányával aki 200 km-re lakik tõlünk úgyhogy ritkán találkozunk. Lélekben veletek vagyok!! Finisesek hajrá!! Szerintem megint jó hírekre jövök vissza!

Nicki
15+1
Nicki

Nicki! Köszi, határozottan jobban vagyok.
Bella2 utánunk jön ugyan, de napra pontosan megegyeik az állásunk.

Jó is, a gyerekkel kinn lenni a levegõn, élvezni a pihit.

Az anyák napja nagyon megható tud lenni. Nekem most volt az elsõ az oviba (bölcsiben még nem volt). Még ki se mondtak semmit, de már csorgott a könnyem.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Beugrottam körülnézni,még van egy kis idõm a ballagásig.
Közben látom,hogy született egy picurka fiúcska is,gratulálok Laurának,biztosan hamarosan már együtt lehet a babucijávalKép

Zsuzsófi! Tényleg szép nagy a pocakod,és nagyon édi a kishúgodKépAz öcsédbõl pedig jól látom,hogy egy nõcsábász lesz?KépKépKépKép

Nicki! Visszér ügyben ha bármi érdekel majd,akkor szóljál,és megbeszéljük(írjuk)KépJó kis "nyaralást" a következõ napokra,valószínûleg a meleg végig fog benneteket is kísérni.
Köszönöm a gratulációkat a kisfiam ballagása végett.Az az igazság,hogy õ már tavaly elballagott eccer,de mivel még úgy gondoltam,hogy maradjon egy évig "gyerek",ezért ez a mai ballagás lesz számunkra az igaziKépValószínûleg pityeregni is fogok,a másik kisfiam csoportja búcsúztatja õket,szóval ma két gyerköcöm is megfog rikkatniKépDe egye feneKépKép

Na jól van kismamik,akkor lelépek.Vigyázzatok magatokra babócástulKép
Rita
14+2
rita01

Hááááj,
csak bejelentkezem...

Ma voltunk NST-n, rendszeres méhösszehúzódások, 2 ujjnyira nyitva vagyok, úgyhogy én balga mág a Balatonban akartam pancsizni, mire a doki inkább magzatvizet prognosztizált Kép...talán a hétvégén????? Már olyan kiváncsiiii vagyok!!!!

De ez a kánikula! Borzasztó! Kép..Én mongyuk lassan szabadulok a tehertõl, de középpocisok?? nem irigykedem..

Ja, gratula Chrissynek és Laurának is Kép

A többieknek jó hétvégét, holnap talán hosszabban jelentkezem ( ha a mai takarítást-színházat-és traccsolást túléli a pocakom Kép ),
puszi
babajaga
39+2
Névtelen

Sziasztok!
Sajnos hosszabb ideig nem volt gépem (április 24 óta).
Ezért utólag is szeretnék gratulálni minden újdonsült anyukának és babájának (akinek még nem tudtam). Nagyon sok boldogságot, örömet és persze tejcsit is!Kép

Kaska, Manócska, Tündimami, Gallainémagdi,
Kitartás, lassan ti is babáztok. Drukkhegyek nektek!

Maci_2 + 2,5 hónapos Roni
maci_2

Sziasztok,

Laura,
Gratula a pici fiukahoz, remelem minel hamarabb egyutt lehettek.

Babajaga,
Nem akarsz a dobogorol szulniKép Mindent beleKépKépKép

Szilvi,
Hol vagy, csak nem meggondolta magat a manokaKépKépKép Oriasi DRUKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ellimami,
Ez jo hir, csak igy tovabb, hagy nojon meg egy kicsit babocaKépKépKép

Kaska,
Tegnap volt 3 eves a fiam, ezert sutottem a tortat, de sajna mar nem lesz egy napon a szulinapjuk. Mondjuk en megertem a csajszit, nem akar osztozkodni semmiben a batyovalKép
Ja, irigy a cserkoert, mert itt meg nem nagyon talatamKép

Rita,
Hat bizti meghato lesz a ballagas, de olyan furi belegondolni, milyen hamar megnonek.

Nicki,
Jo utat es pihizz egy nagyot.

Zsuzsofi,
Tenyleg furi egyutt latni a kistesoiddal, de gondolom, igy mar lesz gyakorlatod a manokavalKépKépKép

Evi,
Fel a fejjel, egy-ket nap alatt sokminden valtozhat. Ez egyebkent szerintem alakti dolog is, nezz meg engem 2. babo es terminusban meg mindig total zartKép

Hermi,
Gratula a Kispapidhoz, pihizz csak ez a legfontosabb mostKép

Ma ha a bevandorlasi hivatal is ugy akraja megerkezik a mamam. Ezektol mindig tartunk egy kicsit, mert olyan kiszamithatatlanokKép En tegnap este menetrendszeruen josolgattam, majd hajnalban leallt ujra a dolog, de mar csak egy het es igy vagy ugy latni fogom miniketKép

Angi
40(hat 2. babaval nem hittem, hogy eljutok eddig)
angela2

Andi! Már az is lehet, hogy a hétvégén meg lesz a baba! Drukkolunk!

Mindenkinek jó hétvégét!

Nelli
nelli2

Rita! Gratula a nagyfiad ballagásához és sok sikert neki a suliban!

Bella2! Üdv itt és jó pocakosodást!

Laurának GRATULA, sok boldogságot!

Zsófi! Hú mekkora pocakod van! Már te se húzod sokáig! Kép

Nicki! Vigyázzatok magatokra és jó pihenést!

Babajaga! Szóval akkor mehet neked a MEGADRUKK! Látom te is a Szent Imrében szülsz, kiváncsian várom a szüléstörténetet és szorítok, hogy minden úgy legyen, ahogy te szeretnéd!

Angi! Neked is DRUKK!

Ma voltunk az elsõ NST-n. Hát a vizsgálat szerint minden oké, és a doki szerint jövõhét pénteken ellõhetjük a startpisztolyt, de persze csak a valószínûsége lesz nagyobb az érkezésnek. 3115 g-ra becsülte a súlyát, de nem veszem készpénznek... Viszont borzasztó volt, hogy 11-tõl 12:45-ig dekkoltunk abban a borzasztó meleg SZTK-ban, ráadásul úgy, hogy én voltam az egyedüli paciens. Szegény Kispapim hõsiesen végigvárta velem, de már úgy sajnáltam. Nem gyõztem hülyéskedni neki, hogy egy kicsit elviselhetõbbé tegyem a szaunázást. Utána viszont megvette a lányának az elsõ játékot, és megígértette velem, hogy ráteszem minden nap a pocakomra és hallgattatom vele a muzsikát. (Zenélõ plüsskutya Kép ). Azt szeretné, ha születése után felismerné, csak nem tudom nincs -e már késõ ehhez. Állítólag min. hat hét kell a születés elõtt ehhez a "tanuláshoz".

Na jó nem fecsegek többet, hûsöljetek, pihenjetek sokat és DRUKK a végzõsöknek!

36+1

Ha "elsütjük a startpisztolyt" az azért értelmesebb lett volna. Kép

Sziasztok Kismamak!

Sajnos azt kell kozolnom, hogy Tundimamit a dokineni minimum ket hetre felpolcolt labakra es agybanfekvesre itelte. Szerintem ez magan sem egy szuper dolog, de ilyen hosegben talan emberkinzasnak is megteszi. Sajnos ki kell birnia kedvesemnek.
Mindez azert tortent, mert gondolom mint a kedvesem mar regebben is irta, tovabbra is kemenyedik a hasa es a mehnyak (vagy mi is) mar csak 0.5cm. Ez ugyan nem sok, sott tul keves, de a dokineni szerint nincs tul nagy baj, mert nem nyilik es rendesen tart. Ennek oromere ayert agyra italte paromat, hogy megse ugraljon, nemhogy valami baj tortenik. A dokineni szerint ket hetet kibir, aztan meg ha akar jonni a baba, akkor johet, ha nem, akkor meg maradjon, amig el nem erkezik a rendes terminus.

Egyenlore ennyi, majd tovabbitom az uzeneteket od-vissza.
Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi baj.

Szabolcs, alias Tundimami kispapija
tündimami

Sziasztok!!!

Csak egy pillanatra ugrottam be. Köszönöm a drukkokat, és a rengeteg gratulációt! Ma végre sikerült hazajönnünk! Zsanett nagony jó baba, csak szopik meg alszik (igaz ha épp felébred és nem vagyok fél méteres közelben, akkor bizony kiereszti a hangját). A szüléstörtténetet megpróbálom leírni a hétvégén.

Kaska
Megnéztem a táblát, amit még kedd hajnalba küldtél el 00:14-kor, nagyon jót nevettünk a párommal, mert nem 00:12-kor született Zsani, hanem 00:15-kor, tehát az még nagyon friss volt Kép

na megyek alszok egy jót, mert a lány az hagyott a kórházban is, csak az ágy nem Kép

Nadine + 4 napos Zsani

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Megint jol kifutottam magam, meg jo, hogy delelott pihiztem! :-) Kulonbozo kezmuves boltokban jartunk (kispapa most mar badigardol) :-), szeretnek ugyanis a dokinak meg a szulesznonek valami kis szemelyes aprosagot csinalni a boritek melle... mar amennyiben marad ra idom :-)))

Aztan nagybevasaroltunk a holnapi bulira. Mivel tobben itt is alszanak nalunk, vasarnap estig valszeg nem leszek :-( De olyan jo lesz talalkozni a baratokkal, a videkieket az iden meg nem is lattam!

No hadd lam a mai termest :-)))

Laura,
HATALMAS GRATULA Antalhoz Kép Kép Kép Kép Kép es nagyon drukkolok, hogy minel hamarabb egyutt lehessetek, teljes harmoniaban! Kép Kép Kép Kép Kép

Marti,
koszi a hirek tovabbitasat! :-)))

Nadine,
de jo, hogy meg talalkoztunk, mielott kitor a hetvege! Jo, hogy hazaertel Kép Kép Kép meg egyszer GRATULA Kép Kép Kép, Zsani maradjon is ilyen jo kislany! Kép Kép Kép Kép Kép Varjuk a sztorit Kép Kép Kép
Latod, milyen vagyok, pont nem vartam meg, de legalabb nem volt helytelen a tabla! ;-)))))

Tunder,
eloszor is Neked is nagyonnagyon koszi az erdeklodest a tabla sorsa irant :-)))
nem HTML, a topicnak van egy sajat nyelvezete, de ezzel nem sokat kell torodnom, par pofonegyszeru sablon. Pl. beirom, hogy table { } szokozok nelkul, es a zarojelek koze becopyzom a cuccot. Maguk a tablak Excel tablazatok, es hala az elodoknek, nagyon autonom darabok, pl. magukat idoszerusitik.
Amugy meg egyezzetek meg Szabolccsal, Tundimami kispapijaval! Neki mar kuldtem reszletes infokat, es nekem mindegy, hogy ki veszi at a cuccot, csak legyen gazdija :-) Neked ugye az a hatranyod, hogy nem tudsz mindennap jonni, neki meg az, hogy nem birja folyton kovetni a topicot - de szerintem sokkal jobb, ha kicsit ritkabban van tabla, mint ha egyaltalan nincs!
Gratula a jo UHhoz! :-))) Huha, 150%-os leanyzo :-))) en mar beernem 100-zal is :-))) csak maceralhatnam! :-)))

Nelli,
az egyidosoket erkezesi sorrendben rakom be, en is igy lettem 3. a "harmasikrek" anyukai kozul :-)))
Fonokodtol ez csunya dolog volt :-(, viszont orulok, hogy jobban vagy! :-)))

Hermi,
de jo, hogy ujra jelentkeztel :-))) egek, 8 hete fekszel?! Csucsszuper turelmes kismami vagy, es a ferjed is nagyon rendes kispapa, csak gratulalhatok hozza :-))) Meglasd, minden jo, ha a vege baba! :-)))

Rita,
hat nem irigylem a reggeleidet... mondjuk mostanaban en sem elhetem a hetalvok edes eletet, mert reggel 7-8 korul mar minden pozicioban agyonfekudtem a csontjaimat, es muszaj kicsit mozogni. Viszont kanikulaban is kivaloan alszom, csinalok en barmit, amihez nem kell rendezett agyi mukodes :-]
Hat az oxigenhianyra meghiszem, hogy erzekeny vagy most, hogy ketto helyett szuszogsz! Jo, hogy megfigyelted, talan konnyebb lesz elkerulni ezeket a szitukat :-)
Gratula a nagyfiadnak a ballagashoz :-) en is jartam mar ovis ballagason, olyan nagyon helyesek :-)))

Evi,
hat en inkabb hatalmas gorogdinnyekrol vagy sokgombocos fagyikrol almodozom, mint vervetelekrol, de izlesek es pofonok ;-)))
Nagyon aranyos vagy, hogy igy hallgatsz a kicsi lanyra, aztan hatha megis meglep Benneteket, tud az a mehszaj gyorsan is valtozni :-)))
Ellimaminak zsakkal kuldom a MEGADRUKKot es a :-))))))-t!

Zsuzsofi,
tuti helyesek vagytok a kepen :-))) ez am a vagany poci :-))) lehet, hogy megsem en nyernem a pocibajnoksagot ;-)))

Nicki,
szuper lesz ez a kis csaladi nyaralas :-))) en iszonyuan imadtam gyerekkoromban nagymamameknal lenni, hat meg azutan, hogy be is koltoztunk a varosba...

Babajaga,
ugy latom, fokozodik a helyzet Nalatok :-))) Apropos, hogy is fogjak hivni az ifju holgyet? :-)))

Maci2,
koszi, hogy gondoltal Rank! :-))) Minden jokat Nektek Ronival! :-)))

Angi,
isten eltesse Matyit :-))) es drukk anyukadnak! :-)))
Hajra joslok, torjetek az utat az igaziakhoz! :-)))

De,
orulok, hogy minden OK :-))), de el nem birom kepzelni, mit csinaltak Veled ennyi idon keresztul :-0
Vilcsi csorgos Totyi pingvint kapott kispapajatol :-))) en is szoktam neha ritmusra zorgetni, ha enekelek neki :-)))

Szabolcs,
melyseges egyutterzesem Tundimaminak, vegye korul magat minden foldi joval, es pihizzen sokat, hatha jobban fogja birni a hamarosan bekovetkezo termeszetes alvasmegvonast! :-)))
Tunderrel meg egyeztessetek tablaugyben :-)

Maris kuldom a tablakat, mindenkinek nagyon jo hetveget kivanok! :-)))

Szilvi, Angi, Babajaga, Ellimami: tovabbra is MEGADRUKK!!! :-)))

Megosztom Veletek ma reggeli faviccem: tudjatok, mi vagyok en most? Egy Mehkaska ;-)))

Kaska
37+6
kaska

Akkor eloszor a babocak: Kép

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Benjámin László 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
Docika Balázs
Edelweiss Gergõ 3120g, 50cm 2003.03.14. ( - 5 ) nap
Zsurló Hajnal Anna 4320g, 54cm 2003.03.15. napra pontos babaKép 9
Csík Artúr 3100g, 51cm 2003.03.18. ( - 9 ) nap
Beu Lõrinc 4450g, 62cm 2003.03.19. ( + 11 ) nap
Maci_2 Veronika 2670g, 50cm 2003.03.23. ( - 23 ) nap 10
Csucsuka Anna Zsófia 3900g, 53cm 2003.03.31. (+ 3 ) nap 10
Urszila Júlia 3200g, 50cm 2003.04.09. ( - 12 ) nap
Leszter Petra Jázmin 3600g, 56cm 2003.04.09. ( - 2 ) nap
Ányez Benedek 3300g, 53cm 2003.04.14. ( - 7 ) nap 9
Borsi Máté 3700g, 57cm 2003.04.20. ( - 10 ) nap
Toffifee Zsombor 4050g, 54cm 2003.04.22. ( + 2 ) nap 9/10
Csilla1 Ármin Arnold 3460g, 51cm 2003.04.22. napra pontos babaKép 10
Anna Dániel 3360g, 55cm 2003.04.22. napra pontos babaKép
Anyakati Véda 3650g, 55cm 2003.04.24. ( + 2 ) nap
Dinihe Szonja 3700g, 57cm 2003.04.25. ( + 3 ) nap
Love Evelin 3650g, 57cm 2003.04.26. ( + 11 ) nap
Snoopy Levente 3100g, 53cm 2003.04.27. ( - 17 ) nap
Andi Dániel 3200g, 55cm 2003.04.28. ( + 3 ) nap 10
Mariann Márton 3000g 2003.04.28. ( - 29 ) nap 10/8
Beus74 Gábor 3750g, 56cm 2003.04.29. ( - 13 ) nap
Dale Edina 2200g, 47cm 2003.05.20. ( - 17 ) nap
BéOrsi Julianna 4330g, 58cm 2003.05.20. ( + 7 ) nap 10/10
Ari Borbála 3300g, 53cm 2003.05.22. ( - 2 ) nap 10
Pálma Bálint 3520g, 50cm 2003.05.23. ( + 16 ) nap
Márti Vilma 3480g, 55cm 2003.05.29. ( - 4 ) nap 9/10
Nadine Zsanett 3800g, 52cm 2003.06.03. ( + 15 ) nap
Chrissy KépNoémi 3650g, 53cm 2003.06.05. ( + 9 ) nap
Laura KépAntal 2120g, 48cm 2003.06.05. ( - 9 ) nap
</pre>
kaska

Es a kismamik: Kép

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Szilvi_ [size=-2]2002.08.29.[/size] 40+2 33 év/1.b. Budapest [size=-2]XI.[/size] 2003.06.07. [size=-2]2003.06.05.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]2.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 40+1 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]3.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 39+3 28 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]4.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 38+3 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]5.[/size] Évi_24 [size=-2]2002.09.12.[/size] 38+2 24 év/1.b. Budapest 2003.06.27. [size=-2]2003.06.19.[/size] [size=-2]MÁV Kórház[/size]
[size=-2]6.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+6 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]7.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+6 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]8.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 37+6 31 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]9.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 37+4 26 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]10.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 37+3 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]11.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 36+4 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]12.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 36+3 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]13.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 36+2 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]14.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 36+1 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]15.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 35+2 33 év/1.b. Budapest 2003.07.20. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Szent Imre Kórház / Dr. Balogh Tibor[/size]
[size=-2]16.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 35+0 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]17.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 34+4 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Cunderlík[/size]
[size=-2]18.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 33+6 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]19.[/size] Barbi [size=-2]2002.10.29.[/size] 31+4 28 év/1.b. Calgary (Kanada) 2003.08.05. [size=-2]2003.08.05.[/size] [size=-2] Rokyview Hospital / Dr. John Faul[/size]
[size=-2]20.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 29+5 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]21.[/size] Tündér [size=-2]2002.11.15.[/size] 29+1 26 év/1.b. Diósd 2003.08.20. [size=-2]2003.08.22.[/size] [size=-2]Budai Honvéd Kórház / Dr. Varga György[/size]
[size=-2]22.[/size] Minke [size=-2]2002.11.19.[/size] 28+4 27 év/1.b. Székesfehérvár 2003.08.26. [size=-2]2003.08.26.[/size] [size=-2]Fehérvári Megyei Kórház[/size]
[size=-2]23.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 27+2 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház / Dr. Csákány György[/size]
[size=-2]24.[/size] Batkamano [size=-2]2002.11.29.[/size] 27+1 29 év/1.b. 2003.09.05. [size=-2]2003.09.05.[/size]
[size=-2]25.[/size] Kisegér [size=-2]2002.12.06.[/size] 26+1 27 év/1.b. Budapest 2003.09.12. [size=-2]2003.09.12.[/size] [size=-2]Dél-Pesti Kórház, Dr. Forgács Vince[/size]
[size=-2]26.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 26+0 28 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]27.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 24+2 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Józsa Ferenc[/size]
[size=-2]28.[/size] Bera3 [size=-2]2002.12.20.[/size] 24+1 29 év/1.b. Budapest 2003.09.27. [size=-2]2003.09.26.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczegh Szabolcs[/size]
[size=-2]29.[/size] Nyuszimanó [size=-2]2002.12.21.[/size] 24+0 27 év/2.b. Espoo (Finnország) 2003.09.26. [size=-2]2003.09.27.[/size]
[size=-2]30.[/size] Eancsi [size=-2]2003.01.02.[/size] 22+2 28 év/1.b. Székesfehérvár 2003.10.09. [size=-2]2003.10.09.[/size] [size=-2]Fejér Megyei Szent György K./Dr. Orosz András[/size]
[size=-2]31.[/size] Hajnii [size=-2]2003.01.04.[/size] 22+0 29 év/3.b. Gödöllõ 2003.10.11. [size=-2]2003.10.11.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Szabó György[/size]
[size=-2]32.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 21+5 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]33.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 20+1 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]34.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 18+5 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
[size=-2]35.[/size] Bogár [size=-2]2003.02.06.[/size] 17+2 28 év/1.b. Budapest környéke 2003.11.13. [size=-2]2003.11.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Arnold[/size]
[size=-2]36.[/size] Nicki [size=-2]2003.02.20.[/size] 15+2 27 év/2.b. Budapest 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr. Béres László[/size]
[size=-2]37.[/size] Bogi [size=-2]2003.02.20.[/size] 15+2 1.b. Zala 2003.11.27. [size=-2]2003.11.27.[/size]
[size=-2]38.[/size] Rita01 [size=-2]2003.02.26.[/size] 14+3 28 év/3.b. Budapest 2003.12.01. [size=-2]2003.12.03.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház, Dr.Raft Miklós[/size]
[size=-2]39.[/size] Boróka [size=-2]2003.03.05.[/size] 13+3 31 év/1.b. Budapest 2003.12.10. [size=-2]2003.12.10.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]40.[/size] Nelli [size=-2]2003.03.13.[/size] 12+2 29 év/2.b. Budapest 2003.12.20. [size=-2]2003.12.18.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Hetényi Gábor[/size]
</pre>
kaska

Lányok!

Gratula minden friss mamának és babának, csak kapkodom a fejem, hogy "beindultatok"!!!Kép

Tündimami, csak szépen pihizzél, ezt a két hetet két lábon is ki kell birni, nemhogy felpockolt lábakkal, igaz?Kép

Lányok, én_még_mindig_köhögök!!!??? Szegény férjem már nem is birja hallgatni, de én meg nem tudom abbahagyni. Ooolyan nagyon rossz ez igy, de hiába kértem a dokitól valamit, amig baba van nem akar feleslegesen tömni gyógyszerrel. Szóval valószinüleg szegény pocaklakó végig hallgatni fogja anyukája "ugatását"...

Angi, teljesen megértelek a bevándorlási hivatallal, mi éppen 3 hét múlva várjuk anyukámat.És a kanadai vizumot nehezebb megkapni, mint az USA-tKép De remélem nem lesz gond, elvégre minden papirja rendben van, már otthon megkapta vizumot, itt csak be kell,hogy engedjék. Már nagyon várom én is, gondolom Te is igy vagy!!!Kép

Na, megyek is gyorsan, ma szerencsére hamarabb hazajön kispapa, hátha egyszer elkapná az esti óriási boksz és forgolódó sorozatot, amit nekem produkál Rugóláb...Amikor hazajön, sose csinálja, szerintem olyankor fülel, hogy ki van még itthon velünk...

Sziasztok, és jó 7végét mindenkinek!!!
Barbi
31+4

Kép
Kép
barbi

Ildianyu!

Köszönöm szépen a választ!

Syl
syl

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: