Sziasztok!
Monyo, mi történt pontosan, már ha nem vagyok indiszkrét? Nagyon sajnálom, hogy ennyire rosszul érint! A kiskrapekokkal kapcsolatos, gondolom.

És muszáj feladni? Nincs valami megoldás? Olyan régen küzdesz babáért, nem szeretném, ha vége lenne!
Surmi, bocsi, de képtelen voltam már tegnap gép elé ülni és írni is, de Cocus linkje elég tuti.
Köszi Mazsola!
Jenny, én nyelv alatt mértem mindig, az tutira jó volt, de ha már hónaljban kezted el, folytasd is úgy, különben fals eredményt kapsz. A köv. ciklustól meg szájban v. hüvelyben mérj, amelyik kényelmesebb, persze lehet popsiban is az ezért rajongóknak.

Ja, és még lehet, hogy csak most volt/lesz peteérésed, még várj, a ciklus első felében meg nekem is nagyon cikcakkos volt minden görbém, az nem érdekes, inkább a második fele számít, peteéréstől.
Robcsi, én szeretnék 3. babát, csak ne nekem kelljen megszülnöm.

Vagy majd 10 év múlva. De meglátjuk, hogyan alakul az életünk, mert ha pl. ebben a kis lakásban kell maradnunk, akkor nem vállalok be még egyet, de ha netán sikerülne házat vennünk pár év múlva, akkor lehet, mert nagyon szeretnék egy kislányt. Aztán persze amit kidob a gép...
De jó neked, hogy csak egyszer kel fel éjjel a törpid, nálunk nagyon változó, most éjjel pl. óránként volt fenn kajolni Endi, máskor viszont egyszer ébred, nem tudom, mitől van ez.
Bettike, de jó, akkor szorgalmasan mérj, és tedd ide a görbuszkádat, hogy elemezhessük, és belédbeszéljünk egy szép kövér kisbabát.
Puszkány mindenkinek