A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Mamacka - Én a karácsonyi mézeskalácsot tuti nem fogom kihagyni ;) :D :lol: az isteni finom!!!

Ollem - Gargalizálj valami fertőtlenítő cuccal. Ha nem nyeled le, nem tud ártani .. Vagy amit nekem ajánlottak, tömény kamillás oldattal...
Én most fogom kipróbálni, mert indulnom kell tanítani .. és ott aztán beszélni kell :?

Gitka - el tudtuk olvasni ;) :)

Katavirág - Én pl. a homeopátiás bogyókban nem hiszek .. a derekamra most pár hete semmit nem ért .. olyan fájdalmaim voltak, hogy majd megőrültem :? :? :? egy csöppet nem enyhített rajta.
Egyedül a kenegetés, meg a mozgatás javított rajta .. (de persze utóbbi fájdalomcsillapító híján fájdalmas volt :()

Én maradok a természet patikájánál .. gyógyteák és társaik ... :D
Enni fogok fincsi gyümölcsöket, mert úgysem fogom kibírni ..
A kádban fürdést sem bírom ki .. muszáj .. persze szigorúan langyosban!!
Szerencsére a tatár beefsteaket nem szeretem :lol: :lol: azt nem lesz nehéz kihagyni .. de pl. a májast igen, de májból készült készítményeket sem szabad állítólag... :?

Én továbbra is örülök, hogy tavaszi baba lesz! Csak ezt az influenzás időszakot éljem túl baj nélkül!!!

Kép
szösszenet

Amúgy én is nagyon szeretm a fokhagymát de most nem bírom... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka

jajj még olyan messze van az október 30 :(

Annyira szeretném már látni, hogy minden rendben van...

Kép
Kép
Kép
mamacka

szerintem májat is lehet...csak mértékkel... anno a szüleinknek direkt ajánlották ilyenkor...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Imádtam a hagymát a terhesség előtt, most valahogy rá sem bírok nézni, sőt a szagától múltkor majdnem "vukkoltam".....Anyukám sajnos a terhességem alatt is szereti.....meg a fokhagymát is..... :?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mamacka, en is oktober 30 korul megyek 4D-re :!:

Mennyit dumalunk a kajakrol, mint akik eheznek... :wink: Na majd tavasszal meg majd irjuk egymasnak a jo kis fogyokuras tippeket... :wink:
katavirag

A majban sok vas van. En ma ettem majkremet. Miert nem szabad enni :?:
A peneszes sajtban lehet Listeria, ezt megertem. Bar ami tiltott, azt most meg jobban kivannank, nem :?:
katavirag

éN NEKIÁLLOK KILENCVENNAPOZNI AMIKOR MANÓ OLYAN FÉL ÉVES LESZ... ÁRONNÁL KILENCHÓNAPOSKORÁBAN KEZDTEM, SZÜLINAPJÁRA MÁR CSINI IS VOLTAM...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Állatorvos sógor azt mondta, hogy csak a nem pasztörizált sajtokkal lehet gond...

Kép
Kép
Kép
mamacka

bocs csak a gyerek az ölemben és lenyomta acapslockot...

Kép
Kép
Kép
mamacka

nicci: köszi az infót a 4D-s UH-ról,felírtam az elérhetőségét... :wink: Én ha igaz már holnap után megyek,mert már be vagyok jelentkezve,csak annyira félek nehogy közbejöjjön valami...Nem merem teljesen beleélni magam,mert kissé zűrös életet élek... :roll: Majd ha ott vagyok pénteken akkor majd örülök,de akkor tiszta szívemből!! :D

ollem: mennyit agyaltam neked,mikor a torokfertőtlenítés szóba jött,és a gargalizálás...De eszembe jutott neked valami: Tantum Verde oldat vagy mi a csoda...Azt tudom hogy Tantum Verde...Én még nem használtam,de egy másik topikban egy kismama mesélt róla,hogy ő már használta,ez is valami gyógynövény alapú dolog,és neki bevállt.Ha gondolod te is próbáld ki. :) :wink:

Kép

Kép
mezsó

A Tantum Verdét én szopogatós gyógyszer formájában ismerem, és tényleg jó .. tegnap éjjel attól tudtam aludni. Lezsibbasztotta fél fejem :lol: Az oldat is biztos jó!!!

Az én baba-mama könyvem írja, hogy kerüljük a belsőségeket és az abból készült pástétomokat .. Meg írja a nem pasztörizált tejtermékeket, a nyers cuccokat .. az újramelegített kajákat .. (mármint, hogy azt jól nézzük meg)

Kép
szösszenet

Tantum Verdéről még nem hallottam...nem vagyok jártas az ilyenekben....
köhögés egyébként nálam már több mint egy hónapja tart..... :(
hol jobban, hol kevésbé..... :(

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mezsó!
Bocsánat,de nem tudtam válaszolni a 4 D-s kérdésre,mert nem voltam net közelben, de látom már megtették helyettem.Azért nézd meg a www.sono4d.hu-t, ez a honlapjuk.

Kép
ágnes27

Tudtátok?

12. hét. A nemtől függő fejlődési különbségek ekkor jelennek meg először. A lány magzatok például gyakrabban végeznek állkapocsmozgást, mint a fiúk.

A nők már kicsinek is nők... be nem áll aszájuk! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Voltunk UH-n minden rendben volt! Az elején alig találta meg a babát, mert majdnem a köldökkömnél van, teljesen a méhem tetejében fekszik, és hát az ugye messze van a hüvelyemtől :) De aztán meglett, és azt is láttam hogy pont ott vannak a lábacskái ahol érezni szoktam a mozgást :) Szóval tuti az :)

Jah, a Crl: 60,9 mm, ami 12+3-nak felel meg, a nyaki redő (NT): 1,3 mm, ami tökéletes :)

Majd megpróbálok képet csinálni a videóról, de előtte át kell nézetnem apával, mert nem szeretném ha megenné a szalagot...

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

ollem: nyugi én sem vagyok jártas ebben a gyógynövényes témában,hisz írtam hogy nekem is egy másik kismama írta. :) Én is most kezdtem el kiművelni magam a várandóságom idején...a homeopátiával se foglalkoztam ezelőtt,most meg azt is magas fokon űzöm már. :lol: Amúgy köhögésre remek a Stodal szirup,nem tudom alkalmaztad/alkalmazod-e már,nyugodtan használhatod ha még nagyon köhögsz mivel ez is homeopátiás szer. :D

ágnes27: semmi baj hogy nem írtál. :) Hát köszi hogy belinkeltél nekem egy oldalt,én rá is klikkeltem,de sajnos nekem azt írja ki,hogy lap nem megjeleníthető! :roll: mi lehet a baj?biztos jó címet adtál meg?

Kép

Kép
mezsó

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2008.11.21 21:28-kor.
1bambi

jaj de szeretném már én is látni babszemet....

Gratulálok a szép eredményekhez!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Húúú de sokat írtatok!!!! :lol:
Az első 12 hétben én is bevettem 2 alkalommal Algopirint, mert annyira fájt a fejem, hogy több órás szenvedés után nem láttam más megoldást. Amikor engem is utolért az influenza akkor pedig Rubofemt vettem be a fejfájásra. Tegnap én is homeos bogyót kaptam a fejfájásra. Én hiszek benne...De maj meglátom.

Én minden nap sok gyümölcsöt eszem, általában minden órában "ennem kell", megnőtt az étvágyam, és ilyenkor eszem egy banánt, vagy almát, vagy körtét, vagy barackot, vagy szőlőt, ezektől nem fogok hízni, de az evési kényszerem csillapítom. :lol: :lol: :lol:

Holnap megyek a védőnőhöz, nekem szerencsém van, mert a férjem nagynénje, úgyhogy bármi hülyeségemmel zargathatom. :D :lol:

Október 29.-én pedig UH, még a 16 hetes vérvétel előtt, aztán a 4D-t rá 1 hónap múlva tervezem, akkor már kb.20 hetes leszek. :D :D :D

Kép
adri0422

elgondolkoztam azon, hogy a kicsiként kisebb, mint a mensitől számított kora...
Lehet ez attól, hogy nincs étvágyam??? Kevesebbet eszem....
Egyébként szerencsére olyan napok is akadnak, hogy tudok enni. Ma pl. 9 db mandarin, 2 szelet vajas kenyér uborkával, pár villányi tojásos nokedli, meg kukoricás majonéz.ennyit ettem ma. Ja bocsi még egy túró rudit is.
Nem túl sok, nem??? Vagy ez elég??? Régen többet ettem...ebéd kétszer, vacsora kétszer..... :oops:
Többet kéne ennem???
Vagy csak később fogant a kicsikénk......

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ágnes27"]M írta:ágnes27ezsó!
Bocsánat,de nem tudtam válaszolni a 4 D-s kérdésre,mert nem voltam net közelben, de látom már megtették helyettem.Azért nézd meg a www.sono4d.hu-t, ez a honlapjuk.

Mezsó,
jó linket adott meg Ági, csak a tárgy ragot kell kitörölni belőle :lol: :lol:
www.sono4d.hu ;) :)
Így már be fog jönni ;)

Csajok .. nekem egyre jobban fáj a torkom. Már nem kapar, nincs köhögési ingerem, egyszerűen fáj .. a nyirokcsomóm, meg a garatom .. minden :cry: :( :cry: Viszont lázam az nincs szerencsére! A babának az tud ártani .. :cry:
Ha még vannak varázsszerek erre az állapotra, jöhetnek :!:

Kép
szösszenet

Szerintem lehet valami a levegőben, mert ma d.u ismét beleállt a fájás és nagyon kerget a róka is.
Beszéltem a nődokimmal és szerinte se kell aggódjak 2 szem aszpirin miatt, de inkább szedjek NoSpa-t vagy algopirint.

Én a tej látványától is kiszaladok a konyhából. Nem birom még a joghurtokat se.
Amit egész nap enni tudnék az a savanyúságok és a narancs.
Ennyi idősen a lánykámmal már kb +5-6kg volt rajtam és már az apa nadrágja is szoritott.
Most -3kg és a régi farmerem fenélben bő :lol:

Babakukucskázóknak gratula az eredményekhez. Szép nagy babák lesznek, ha mát most nagyobbak.
Vendég

Ollem!
Mikor én voltam uh utóljára az én babám is 3 nappal volt kissebb mint a vonim szerint.
Vendég

Ollem - Szerintem, amit felsoroltál, az minden, csak nem sok ..
Én úgy gondolom, naponta legalább egyszer, de jobb kétszer valami könnyed főtt ételt enni .. nem pár falat tojásos nokedlit!!!! Meg a vajas kenyér is kevésnek tűnik önmagában .. felvágott+zöldség ;)
Mondjuk lehet rossz, hogy magamból indulok ki, mert én rengeteget eszem normál állapotomban is. Azzal, hogy babát várok, csak picit nőtt meg az étvágyam, be kellett iktassak köztes evéseket, gyümölcsöket, salátákat .. bármit :D :lol:

Kép
szösszenet

ollem, az első 10-12 hétben a babák nagyjából egyformán fejlődnek, úgyhogy most még nincs köze a mérethez annak, hogy mennyit eszel. Inkább az a valószínű, hogy később volt a fogamzás.

4D uh-ra mi a praxis rendelőbe megyünk, egy csomó egészségpénztárral leszerződött, és szerencsére az is közte van, ahol a férjemnek van szerződése. Már nagyon régen költöttünk róla, úgyhogy remélem egy pár 4D-re futja belőle :)

Mai UH-soknak gratula! :) Szép méretek :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Egyébként én sem vagyok nagy étvágyú, alapesetben max egyszer eszem egy nap...mióta megint babát várok egész nap eszem. :oops: :lol: Biztos megint hízok egy csomót, de nem baj a védőnőm engedélyezte. :lol:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

szösszenet: jujj ez nagyon ciki... :oops: :lol: tényleg volt ott egy tárgy rag a honlap címe után...nekem fel se tűnt,csak most hogy így mondod!! :lol:

ollem: háát nem túl sok amit megeszel... :roll: Lehet hogy kellene azért kicsit többet próbálnod enni,mert hát a vajas kenyér+uborka tényleg nem túl tápláló... :roll: Lehet hogy te jól laksz vele,de a picúrodnak is kellenek a tápanyagok! :) Egyetértek szösszenettel azt hiszem ő írta,hogy esetleg valami felvágottat is megpróbálhatnál párosítani.Meg hát a néhány falat nokedli az sem túl sok...Hmmm...reméljük majd azért megjön az az étvágy nálad is...Bezzeg én...ha étvágyat át lehetne passzolni csak így egymásnak,én szívesen dobnék az enyémből neked!! :lol: :lol: :lol:

meli: a tejtermékek nálam nagyon bejönnek most! :) Joghurtot joghurttal tudnék enni az se lenne baj.Terhesség előtt is szerettem,de most... :) Viszont én nálam meg a narancslé volt menő még az elején,most meg már rágondolni is szőrnyű... :? :x

Kép

Kép
mezsó

Jajj lányok,már csak 2-őt kell aludjak a 4D-s UH-os kukucskáig!! :)

Kép

Kép
mezsó

Ne aggódjatok mennyit esztek a baba elveszi ami neki kell!
A sok evés nagyobb baj mint a kevés... persze azért van minimum amit érdemes magunkba erőltetni...

Lassan elmúlhatna ez a hányós rész... igaz akkor meg majd azon megy az aggódás, hogy jajjj nem szabadna ennyit enni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

[quote="mezsó"]s írta:mezsózösszenet: jujj ez nagyon ciki... :oops: :lol: tényleg volt ott egy tárgy rag a honlap címe után...nekem fel se tűnt,csak most hogy így mondod!! :lol:

Dehogy ciki, egyszerű figyelmetlenség ;)
A lényeg, hogy most már látod :) :)

[quote="mezsó"]E írta:mezsógyetértek szösszenettel azt hiszem ő írta,hogy esetleg valami felvágottat is megpróbálhatnál párosítani.Meg hát a néhány falat nokedli az sem túl sok...Hmmm...reméljük majd azért megjön az az étvágy nálad is...Bezzeg én...ha étvágyat át lehetne passzolni csak így egymásnak,én szívesen dobnék az enyémből neked!! :lol: :lol: :lol:

Igen, én írtam.
Mert igaz, hogy a pici kivonja, ami neki kell .. de ha nincs mit kivonni :shock: :shock: akkor baj van ;)
A saláták mindig csúsznak .. és abba lehet csinálni otthon pár perc alatt csirkemell csíkokat fúszerezve .. nyami .. és vmi fincsi saliöntet ... nah, nálam ez napi 2szer lemegy a meleg kaja mellett :oops: :oops: De mondom, én vasággyal vagyok 57 kg .. a 176 centimre.
Szóval étvágyam az nekem is van.
Jelenleg nem tudnék olyan kaját mondani, amit nem kívánok ..
Komolyan .. még a fokhagymás méz is izgatja a fantáziámat :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Hát ha én nem is vagyok olyan vékony, mint TE (56 kg, 170 cm), én is bármit meg tudok enni, reggeli, ebéd, ami főtt kaja, és a vacsi mellé, most már a köztes időben gyümölcsök és joghurt, kefír, saláta, minden jöhet..... :D :D :D Esténként néha egy kis nasi, ami már lehet, hogy nem kéne :lol: :lol: :lol:
Engem végig elkerült a vuk, HÁLA, így egy dekát nem fogytam, de ettől a sok kajától még nem is híztam.... :lol: :lol: :lol:

Kép
adri0422

[quote="adri0422"]S írta:adri0422zösszenet!

Hát ha én nem is vagyok olyan vékony, mint TE (56 kg, 170 cm), én is bármit meg tudok enni, reggeli, ebéd, ami főtt kaja, és a vacsi mellé, most már a köztes időben gyümölcsök és joghurt, kefír, saláta, minden jöhet..... :D :D :D Esténként néha egy kis nasi, ami már lehet, hogy nem kéne :lol: :lol: :lol:
Engem végig elkerült a vuk, HÁLA, így egy dekát nem fogytam, de ettől a sok kajától még nem is híztam.... :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó a súlyod, tök vékony vagy biztos :)
Akkor sorstárs vagy :)
Nálam sem járt Vuk egyszer sem, és még nem is híztam .. és enni nagyon-nagyon jó!!!!
Éljen - Éljen!
Már csak a bacit sikerülne elűznöm! :?

Kép
szösszenet

Adri, Te nem vagy vékony?? Akkor az a múltkori kép? :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, de jó hogy mondtad, így már tuti el tudunk menni mi is!!!!

Jajj de jó :) Megyünk 4d-re :) Én a 16-17. héten mennék először :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Felvágottakat terhesség előtt sem ettem sokat...igazából húst sem eszek nagyon.....talán egy héten egyszer vasárnapi kajából...ennyi....
Szóval nem szeretem a felvágottakat...inkább kőrözött, vajkrémek...vaj, régen májkrémet is megettem már nem szeretem...
Most pizzát fogok enni, már sül a sütőben, mert megéheztem...ezen is csak paradicsom van, brokkoli, és sajt. kész pizza én csak megsütöm...tudjátok milyen.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="ollem"]. írta:ollem..tudjátok milyen.

sajnos tudom - finom ..
én is akarok - én is - én is .. :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet!!!

Nagyon fincsi volt a pizza... :wink:
Megettük ketten a férjemmel, na meg a kicsikénk a pocimban!!!
Sajnos nem tudok neked fénypostán küldeni......ha lehetne megtenném.... :wink: :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Ollem - Édes vagy :)
Mi is rendeltünk párommal ;)
Don Pepe pizzát ettünk és hozzá egy görög salit, sok fetával és hagymával :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!!

Kép
szösszenet

Jó reggelt! :)

Hogysmint?

Enyém gyerkő most ébredt, szopizott aztán alszik tovább :wink: Én meg már nem fekszem vissza, inkább olvasgatok itt a neten. :)

Szép napot mindenkinek!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Jó reggelt mindenkinek :D :D
Megvolt a tegnapi uh.A doki azt mondta,hogy minden ok.A babó jelenleg 53,4mm,a nyakiredő pedig1,1mm.
Párom is volt velem,és odavolt örömében a látványtól.

Ami a gyógyszereket illeti-én kb 8 hetesen szenvedtem fogfájássa,és a gyógyszertárban azt mondták,hogy aszpirint ne,hanem panadolt.

Nuska,üdv köztünk :D
Mamacka-nagyon jók a munkáid.tetszenek.
Mezsó-beszámolót kérünk a 4d uh-ról mihamarabb :) :)

a kajaügyről,és a fürdésről az a véleményem,hogy nem kell semmit túldramatizálni,vagy tiltólistára tenni.Elvégre nem betegek vagyunk,csak babát várunk :D :D Ha megkívánok valamit,megeszem,ha fürödni szeretnék,akkor befekszem a kádba.
Szerintem a szervezetünk megsúgja,hogy mire van szüksége,és akkor azt kell enni-inni.
Egy pár éve,még nem volt sem uh,sem védőnő,sem ilyen kórházi ellátás,és mégis megszültek a nők valahogy.
(a nődokim azt mondta,hogy a jelenlegi tapasztalatai alapján a falusi és a roma anyukákkal van a legkevesebb gond,mert ők nem pánikolnak be minden apróság miatt,a természet rendjeként fogják fel a terhességet,és az egész ezzel járó hűhót,és nincsenek a média által túlinformálva,vagy elinformálva)
Az én nagymamám bábasszony volt a faluban,ahol éltek.Ő mindig azt tanácsolja,hogy figyeljem a szervezetem,figyeljem a babót,és a szívem megsúgja,hogy mire van szükség.Én ehez tartom magam.
Ez természetesen az én magánvéleményem,kövezzetek meg,ha nem értetek velem egyet :wink:

Na lányok,kicsit hosszú lettem.
Hol kell azt a vonalzót elkészíteni?nem találom.Béna vagyok én a kompihoz :?
szibi

Sziasztok,

majdnem éhen haltam mire végig olvastam az irományokat....
Pizza, görög sali, paradicsom, fokhagymás kétszersült:) Még csak 8 óra van, de már korog a gyomrom.

Tegnap ismét bevásárló körúton voltam :) Nagy szerencsém van, mert most pont a mell alatt szabott fenékig érő felsők jönnek divatba. Most ezek tetszenek :) Vettem is egy csomó új felsőt :) :) + kismama melltartót is :)
Ja a kispapa pedig megkapta a hangoskönyvet. A hálátlan, nem igazán örült neki :( :(

Kép
emi29

Szösszenet!!!

Én éreztem hogy fogsz még ma( tegnap) pizzát enni.... :lol:
Egészségetekre!!!! :wink:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Egyébkébt már én is nagyon-nagyon éhes vagyok.......Nagyon!!!
Fel is hívtam anyukámat , hogy mikor jön, mert boltba ment és hoz friss zsemlét, meg ilyeneket.... :D Lehet, hogy ma is vajas zsemle lesz, de uborkát eszek hozzá.... :lol: Felvágottat nem hiszem, meglátom, ha megérzem az illatát/szagát....
Már teát ittam, lehet, hogy iszok még egyet....
Két három bögre gyümi tea(Pickwick) Ugye nem árt???
Mindenkinek szép napot!!! Bocsi, kihagytam az újakat! Szóval aki új ,és még nem "taliztunk" itt, üdv!!! :D
Szóval szép napot!!!! :lol: :lol: :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary,

Hát szerintem sem volt elég tápanyag dús amit leírtál. Ráadásul, ha jól emlékszem, írtad, hogy magzatvédő vitamint sem szedsz.
Persze, azt is teljesen megértem, hogy nincs étvágyad. Most ez természetesnek mondható, ilyenkor sokan nem kívánják az ételeket és fogynak is.

Remélem, hamarosan megjön az étvágyad. Próbálj meg belecsempészni az étrendedbe egy kis zöldséget is (pl: pari, főzelékfélék, vagy saláták, ahogy Szöszi írta.... )

Szibi, és mindenki, aki most volt UH-n,

Gratula nektek a nagy babákhoz.

Kép
emi29

Szibi,

vonalzót tudsz készíteni pl. a babafalva.hu-n. Ha a vonalzó elkészült, akkor kapsz két kódod. Ezek közül a BBCode-ot kell bemásolni a következő helyre:

Felül van két legördülő menü (Társalgás és Segédletek). A Segédletek menüben kell rálépni a Profil sorra. Ekkor bejön a felhasználói oldalad. Az oldal közepe táján van egy olyan menü, hogy aláírás. Ide kell bemásolnod a BBCode-hoz tartozó linket. A link URL-el kezdődik.

Remélem sikerül.

Kép
emi29

Ettem egy paradicsomot is..... :lol:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Na ma voltam ultrahangon!

Elég kicsik vagyunk még!Lehet ebből június lesz... :lol:
3 mm embrio van,de szívhang még nem volt.Jövőhéten kell visszamennem és akkor remélem már lesz!!!Növekszünk,csak nem megy olyan gyorsan...
Viszont a doki azt mondta nem kell szednem semmi vitamint Gravida és társai...hagyjuk a maga útján fejlődni!

annus11

Sziasztok!

Mindenkinek szép napot kivánok!
Szerintem nem kell aggódni a táplálkozás miatt, hiszen a baba ugyis elveszi amire szüksége van.

Ollem:
Hamarosan minden undorod el fog múlni ahogy nekem is elmúlt és akkor majd nem győzzük olvasni hogy miket kivánsz és eszel.
Egyébként elmúlt a torokfájásod?

Aki ultrahangon volt mindenkinek gratulálok.

Kép
geni

Geni!
Már alig várom, hogy kívánjam a kajákat....
torokfájás....nem fáj a torkom...azért még köhögök...de már jobb....
köszi kérdésed!!! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?