Manó!

Igazi Terrorbori lettem megint, mint fél éve…

Persze, sok off van, ami igazán mindenkit érint, így az nem is off.
Ezennel a fórum életével kapcsolatos offokat, én, Terrorbori ünnepélyesen on-nak nyilvánítom!
Ez alól kivételt képeznek a „regisztráltam igen-nem-nemigen” verziók

mármint ha Ti is így gondoljátok.
Uff
Múltkor benéztem oda, és sok dolgot láttam, ami ide is jöhetne. Bár, nemtom, akkor működött-e babanyet. Szóval azért arra figyeljünk, hogy ne következzen be az, amitől Ckat is fél! Én se tudok/szeretnék több fórumot olvasni Veletek kapcsolatban.
De ez persze csak az én véleményem…
És én ugyebár nagy off-ellenes vagyok. Még akkor is, ha én is offolok néha.
(és Manó, kérdésedre válaszolva, a jóéjt sztem tipikusan off, hiszen ez fórum, és nem chat. De ez megint csak magánvélemény!!!

)
Lurkoldal sztem is menekülésnek lenne jó.
Én ilyenekben nagyon konzervatív vagyok. Megszoktam a babanyet működését (különösen az oldalszám, és fotó feltöltés funkciókat). A leállásait is!
Andi! Lehet, h Nálatok az éhség jele az ököl rágcsálás, de én is úgy tudom, mint Ckat is írta. Az kezük/öklük az első kapcsolatok egyike a külvilággal. Egyszerűen kéznél van, és még mozgatni is könnyű, plusz a szájába is befér. De ettől még lehet, hogy Botondnál az éhséget (is) jelenti.
Lynia! Ádám is nyúzza magát. Eddig az arca volt a sztár, most a térde. Sztem ez is az ismerkedés jele. Hiszen ők még nem tudják, hogy milyen a testük, hogy egyáltalán mi tartozik a testükhöz, mi az anyukához, és mi a külvilághoz. Vmelyik személyiség elmélet szerint 2 éves korukra tisztázódik számukra teljes mértékben, hogy én nemegyenlő Anyával!!!! Szóval rágcsálják csak a saját öklüket!
Gondolkodás fejlődése nagyon-nagyon sematikusan a kézzel kapcsolatban: valami (=kéz) – mozgatni tudom – mozgatni tudok mást is vele – ide tudok vele hozni vmit – hatni tudok dolgokra – más dolgokhoz nem kell – hangokkal is ide lehet hozni dolgokat – kommunikáció, én-hatékonyság
Tücsi! Keringőzzünk?

Én inkább mosógépbe akarok kiabálni!!!!
Vekerdy jófej. Meg Popper is. Őszintén ajánlom mindenkinek, mindkettőjüket! De beszélgetni sajna nemtok róluk, mert nem igazán ismerem a műveiket.
Off
Popperhez jártam egy órára. Az az ember annyira nyugodt. És állandóan eszébe jut egy-egy pszichós szempontból érdekes eset. Mintha az egész életet pszichodrámának látná! És tényleg az!
on
Nenoke! Vastag hálózsák nélkül, de nekünk is volt már ilyen dupla füri, dupla öltözés.
Egcsi! Én csak elsőgyerekes, de uncsiöcsim ugyanezt csinálta. Már pelenka nélkül járt mindenhova, de kakiláshoz kérte (mindenkitől, nem csak az anyjától). Tesóm azt a taktikát választotta, hogy ő nem erőlteti, mert rajta kívül mindenki más erőltette. Plusz oviba csak pelenka nélkül lehetett menni. A teljes szobatisztaság, és a teljes pelenka-elhagyás között kb 2-3 hónap telt el. Visszaesés csak érzelmileg terhelt helyzetekben. Viszont nem igazán szeret kakilni…
Megoldást nem tudok, csak leírtam egy tapasztalatot.
Na, behoztam a kevés írást!