A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Megy a drukk szombatra is!!!!!! És utána még minimum 3 hétig!!!!

Bea
beus77

Cyprus: drukk-drukk folyamatosan, ez lesz akkor az első beültetésed?

ICSI volt/lesz?

Beus:
a D+ ha továbbtenyésztik nemtomhány napig az emberiókat...de ez akkor lehetséges ha van minimum 4 petesejt/emberió? Asszem mi is ezt jelöltük be, de aztán örülhettünk annak, hogy megmaradt 3 a visszaültetésre.

Hogy lehetne elérni/befolyásolni azt, hogy maradjon embrió fagyasztásra is? vagyis sok termékenyüljön meg? Volt már ilyen itt valakinek?

Anikó
tatulány

Nem, júniusban 2 embrió összeszedte magát, szóval volt végül beülti. Ez most a 2. lesz. Apánk azt mondta, hogy IVF-nek indulunk és most az lesz az első lépésük, hogy rögtön lemérik a petesejt falát, és ha túl vastag, akkor megszúrják őket. Merthogy a múltkor ez volt a probléma. Persze ez hónapról hónapra változhat, az emberi szervezet kiszámíthatatlan. Szóval majd eldől, hoyg mi lesz.
cyprus

Igen volt, kispinty például ilyen szerencsés volt:)))
cyprus

hali,

Igen, megint álmos vagyok és el is aludtam 40 percre. Alig bírom magam összeszedni. Cyprus júniusban nem voltam ennyire ki... Akkor a pocakom fájt azért feküdtem jobbára. Most nem fáj, csak ha pihenni akar, akkor elkezd feszíteni úgy, hogy ha nem fekszem le kőkemény lesz. Na az már rossz érzés.
Nem akarom ugye jelnek venni a dolgot, de sok anyuka meséli, hogy alig emlékszik az első három hónapra, olyan kótyagos volt.
Nagyon szorítok neked péntekre Cyprusom!

Menek mert jönnek a gyerekek!
Kriszta
dobsakriszta

Szia Cyprus!

Nagyon sok drukk Neked péntekre, kívánom, hogy minél nagyobb szám legyen a tenyeredben a szivecske mellett, amikor felébredsz :lol:

Puszi

CseKa

Kép
cseka

Sziasztok Lányok!

Cyprus nagyon drukkolunk neked :D

Nekem voltak fagyibabáim 6 de abból csak 3 ébredt fel és végül maradt egy gyönyörüség aki egy kicsit velem maradt még hányingerem is volt
de aztán ugy döntött hogy nem marad tovább. :(

Ma voltam 3.napi vérvételen és volt ott egy pár láttam hogy ugyanolyan papir volt a kezében a lánynak hát megkérdeztem hogy nem a fórumról van.
Sajnos nem de azért örültem hogy megismertem öket és nekik is novemberben lessz lombikjuk.
Meséltem nekik hogy innen mennyi mindent lehet tanulni és hogy segitünk egymásnak.
Mondta a leányzó hogy akkor ö is felnéz ide.
Nagyon aranyos pár voltak.

Andi
zsembi

Egy kis vicc hogy jobb kedvetek legyen.

Egy anya férjhez adja 3 lányát, mind egy napon esküszik.
Kicsit aggódik a mama, mert még egyik lánynak sem volt dolga férfivel.
A lelkükre köti, a nászútról azonnal írjanak virágnyelven levelet, hogy a férjük ne értse.

Az első lány már a második napon küld egy lapot amin csak ez áll: Nescafé.
Az anyja rohan a boltba vesz egy üveggel, a címkén ez áll: Isteni az utolsó cseppig.

A második lány is bejelentkezik, a lapon egy cigi márka.
Az anyja rohan a boltba vesz egy dobozzal, a cimkén ez áll: Extra hosszú.

Kicsit megnyugszik, de a harmadik lány csak nem jelentkezik.
Vagy 2 hét múlva jön egy lap, elég reszkető írással: South African Airways.
Az anyja rohan az utazási irodába, kér egy kis reklámfüzetet és döbbenten olvassa:
Naponta tízszer, a hét minden napján, mindkét irányba.

.

Andi
zsembi

Cyprus, szorítok Neked nagyon. :D :D Szerintem mindenképpen a D+ módszert jelöld be, én is mindíg azt szoktam.
Ugyanis, ha több megtermékenyült petesejted lesz, mint három, akkor továbbtenyésztik őket, és amelyik a legjobb, azt teszik vissza. Ilyenkor már többsejtes állapotban vannak. Mert ugye mondjuk 5 embrióból hogyan döntsék el, hogy melyik hármat tegyék vissza, viszont így látják, hogy melyik fejlődik jobban.
Ha meg, ne adj Isten, nem lesz ennyi petike, akkor úgyis ahhoz igazodik a biológus.

Kriszta, küldd el lécci priviben az emil címedet, hogy el tudjam küldeni. Bár terhesség alatt nem hiszem, hogy lehet csinálni. :)
katóc

Kriszta - ezek nagyon jó jelek!! reméljük a bébi veszi el az energiád! ez nektek a 2.? (bocsi, nem vagyok képben) angolt tanítasz?

Cyprus - persze, hogy megy a drukk, mind péntekre, mind szombatra s azt követően is!

Tatuka - azt nem lehet befolyásolni, hogy jobban osztódjanak. a táptalaj mindig ugyanaz, minden körülmény, így csak a sejteken múlik a dolog. sajna.

Zsembi - ez jó kis vicc volt, nekem tetszett!

Cseka - nem raksz fel UH-képet Daniról?? kérünk, kééérünk.. :lol:
szépem

ja, én dec.05re kaptam időpontot Apánkhoz. az még sajna elég messze van...

a csokisták táborát szinten tartom: tegnap Ikeás mandulás-torta...mmhhhhhhhhhh...... :lol:
szépem

Halihó!!!!!
Van itt valaki?
Cyprus- nagyon szurkolok, de úgy érzem a soraidból, hogy minden ok. lesz
zsembikém! nagyon jó volt a viccc, :D

szépem! Veled mi újság?
Ezek szerint senki sincs itt :(

manoka
manoka71

manóka - én itt vagyok! nálam semmi újság sajna, negatív hcg, megjött, de már el is múlt... marad a január. ti döntöttetek?
szépem

szia!
Mi nem tudom mikor jelentkezünk be apánkhoz, mert Nekem a műtéttől számított 3 mensit meg kell várni, hogy újra bármibe is belekezdjek. Ez most kicsit tolódik mert a műtét óta ami aug29-én volt október 5-én jött meg (tehát ez az első) így ha normál ciklusként számolok, akkor is december elején lesz meg a 3 ciklus. Lehet, hogy azért kérek időpontot, hogy hogyan tovább.
Az 5. lombik ha lesz az donoros lesz, ezt már eldöntöttük. Amúgy közben elindítjuk az örökbefogadást is.

A lényeg apánk véleményét szeretném hallani, újra mert augusztusban mondta a donoros inszeminációt, de akkor nem nagyon volt türelmünk erre figyelni, mert akkor tudtuk meg a rossz hírt.

Ti januárban kezdtek újra? Hányadik lombik lesz?

manoka
manoka71

Manoka - igen, január, bár a kötelező 3 hónap dec. közepén telik le, de akkorra már nem indít programot Apánk. de nem is bánom, én féltem a szervezetem túl sűrűn bombázni, főleg, hogy túlreagál a szurikat. Az lesz a 4. alkalmunk.
Írok privit. jössz a talira?
szépem

Sziasztok lányok! 8)

Nincs valakinél véletlenül egy feleslegessé vált menszimanó? Ági? Cseka? Február? Kűgggggyetek már nekem egyet könyörgöm, hétfő óta epedve várom, nemtom mi lőtte! Lehet, hogy megijedt, és bujdosik, azok után, ahogyan a gólyával bántunk... :lol:
Yamita, te hogy állsz? Nálad kopogtatott már? :D

Cyprus, természetesen sokat gondolok rád majd pénteken, most biztos minden rendben lesz!

Zsembi! Király a vicc! :D
noczi

na, noczi képzelheted, most másztam ki a forró fürdőből, hogy vééééégre legyen már valami.. de semmi :( én is hétfő óta várom lelkesen, bezzeg ilyenkor nem siet, csak ha nyaralni megyek.. :D
már egészen rossz kedvem volt, de felvidítottak a soraid...
lehet hogy tényleg hallott a rohadék a gólyákról?? :lol:
pedig szorítottam nagyon, hogy ma mehessek mert így csak az olasz órámról lógtam volna, holnap meg este 10ig dolgozom... bár már az sem baj, azt is megoldom..
Na, akkor csajok ide a mensimanókkal!!!! :D

Zsembi jó volt a vicc, többször is elolvastam :D
Cyprus, hajráá-hajrááá, majd a talin gondolunk Rád egyszerre, az már jelentős engergiabomba!!!! :lol: :lol:

Hanyatkám mi volt délután?

Édes Bodza nagy ölelés....
yamita

[quote="manoka71"]szia!
Mi nem tudom mikor jelentkezünk be apánkhoz, mert Nekem a műtéttől számított 3 mensit meg kell várni, hogy újra bármibe is belekezdjek. Ez most kicsit tolódik mert a műtét óta ami aug29-én volt október 5-én jött meg (tehát ez az első) így ha normál ciklusként számolok, akkor is december elején lesz meg a 3 ciklus. Lehet, hogy azért kérek időpontot, hogy hogyan tovább.
Az 5. lombik ha lesz az donoros lesz, ezt már eldöntöttük. Amúgy közben elindítjuk az örökbefogadást is.A lényeg apánk véleményét szeretném hallani, újra mert augusztusban mondta a donoros inszeminációt, de akkor nem nagyon volt türelmünk erre figyelni, mert akkor tudtuk meg a rossz hírt.

Lombik, vagy inszemináció???!!! :oops: :oops: :shock: :shock:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

kagyló ! Inszem vagy donor? Nem tudom, ezért kell apánkat alaposan kikérdeznem. Ő inszeminációt mondott, de először tudnom kell, hogy az eddigi kezeléseknél milyen vastag volt a petesejtburok. Ha vastag volt akkor nem fogom feleslegesen bevállalni az inszemet akkor a lombikot fogjuk kérni.
Kagylókám, mi van veletek? Nagyon csenben vagy

Szépem! Megyek a talira, csak francia után kb. 18.00 körül érek oda. Ha lesz még ott valaki akkor szívesen benézek :)

manoka
manoka71

Kagyló - Manoka jól írta, ha saját fiúkkal megy a dolog, akkor lombik, de donor esetén- mivel az elvileg nagyon jó minőség, annál elég az inszem.
szépem

ja, most látom csak, már írtál. szerintem 6 után bizti maradunk még.
szépem

Yamita, tényleg, a forró fürdő! Na megyek is, fejest ugrok a kádba! Péntekre össze kell hoznunk valamit, a fenébe is! :x (Holnap amúgy sincs doki bá, ha nem változott a munkarendje az utóbbi időben...)
Ha holnap sem jön meg, megfenyegetem egy terhességi teszttel, az általában bejön! :lol:
noczi

Szépem! Válaszoltam!!!
Jó éjszakát neketek!!!!!!!!

manoka
manoka71

Jó éjt Manóka! :D
noczi

Sziasztok!
Van itt még valaki???
hanyatka

Megjöttem apánktól meg táncról is :)
6 előtt mentem és 3 kismama volt előttem,mindenki elég sokáig volt bennt,így fél 8kor végeztem.Szegény apánknak nehéz napja volt, elég rosszkedvű,nem nagyon viccelődtünk,mint ahogy szoktunk :(
Velem minden renben,vasárnap kezdem a szurikat és jövő szerdán reggel megyek az első Uhra.
Kérdeztem tőle a wellness hétvégét és egyáltalán nem javasolta,a medencézést,meleg vízben fürdőzést :(
Így marad a kirándulgatós,pihizgetős hosszú hétvége!
hanyatka

Zsembi!Naon kiru volt a vicc,2x olvastam el :)

Cyprus!Megy a drukk ezerrel péntekre,meg utánna is!!!
Yamita,Noczi! Csalogassátok má elő azt a menszimanót.Ott kell lennie valahol az ajtó mögött :) :wink:

Bodzikám!Millió pusszanat!

Ágica!Jól vagytok???Pihizgecc???
hanyatka

Kriszta!!!Gyanús vagy te nekem :)Bárcsak igaz lenne!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
hanyatka

hello Csajok!
Ági gondolok Rátok! nem lehet egyszerű...de úgyis jó döntést hoztok.
Kriszta megjelöltelek az iwiwen. Kis kollega! és "fődi"féleség, na jó 20 km...Remélem kismamitünetek ezek az álmosságok.
Nóczi, kérek segítségetiwiwen priviben
Ki akar franciázás után csokizni? Manóka? :oops:
hajrá hanyatka!
katóc! A borzalomra én is kíváncsi lennék, akár priviben is.
Lányok eza mensi egynyavajás vacak! Amikor kellene, nem jön, amikor meg nem kellene jön. Tetszik a teszttel való fenyegetés.
A talira menőket kérem, hogy vágjanak be helyettem is valami extra csokis és édes cuccot. Innen elég macera feljutni, meg órám is lesz, szóval egyetek igyetok helyettem és a nevemben is.
Vendég

Jó reggelt!

Úgy látom, ma én vagyok az első! :D

Zsembi, jó a vicc! Jót nevettem rajta! :D

Yamita, Nócz, most én küldöm felétek a mensimanókat. A múltkor engem is elkerült és az utolsó pillanatban végre megtalált. Akkor Ti küldtétek felém, most visszaküldöm őket, de ha lehet akkor jövő hét végére vagy utána köv. hét elejére küldjétek vissza. :lol:

Szép napot mindenkinek!

Bea
beus77

Sziasztok csajok!

Noczi: én küldök Neked egy április óta felgyűlt mesi-adagot, a múltkor Beusnak is bejött:)

Szépem: csak nagyon régi uh-s képem van, majd hétfőn megyünk 4d-s uh-ra, az arról kapott képet megpróbálom felhegeszteni...

Mindenkinek sok puszit küldök!

Kép
cseka

Sziasztok!
Kicsi Uram itthon betegeskedik, szóval megint csak villámlátogatok.
Kata, jót vihogtam Véreskezú Eduárdán... :) Ha esetleg gépen meglenne a Nagy Mű, nem lehetne a hálón is terjeszteni? Esetleg pü-ben elküldhetnéd, vagy ilyesmi, nagyon kíváncsivá tett a cím. Naaaaa, léciléciléci! :lol:
Cyprus, drukkolok! Most már rendben kell mennie mindennek.
Kriszta, remélem, ezek a tünetek jót jelentenek. Mikor kellene tesztelni? (Bocs, de mostanában annyi minden van, időnként elvesztem a fonalat...)
Nóczi, valami fejlemény? Segített a forró fürdő? Én küldöm, küldöm, ne is lássam sokáig! :) Remélem, jó darabig neked is az utolsó lesz! :)
Katóc, tényleg le a kalappal előtted, ha végigcsinálod azt a borzalmat... grapefruit... Broáf.
Hanyatka, hajrá!
Ági, hogy vagy? Remélem, pihensz nagyokat!
Most lelépek. Holnapra jó bulizást azoknak, akik mennek a találkára, Cyprusnak meg szép álmokat délelőtt, és derűs ébredést! :)
február

Üdv Mindenkinek!
Bocsánat, hogy ilyen sokáig felétek sem néztem.
Nagyon köszönöm az üziket és a képeket (találkozótok)amiket küldtök, és elnézést ha nem válaszolok mindegyikre.
Valaki megtenné, hogy dióhéjban öszzefoglalja mi minden történt Veletek az utóbbi időben, hiszen olyan nagyon lelkesek vagytok, hogy reménytelen számomra végigolvasni az utóbbi pár hét eseményeit.
Egy örömteli eseményről tudok, hogy 3 pici pocaklaó már úton van. Gratulálok Ági, kívánok sok örömet és boldogságot. (Az anyagiak miatt szerintem nem érdemes töprengeni, biztosan nem egy sétagalopp, de emiatt.... A Nagycsaládos alapítvány nagyon sokat segít, akár ruhában akár élelmiszerben.
Lehet, hogy butaság, de van egy mondás: Ha a Jóisten ad bárányokat akkor add hozzá legelőt is).
Kívánok mindenkinek nagyon szép napot, kitartást és erőt, küldenék babragacskákat és mensimanókat kinek mire van szüksége. :lol:
moncso70

Sziasztok csajok!

Örülök hogy tetszett a vicc.

Noczi,Yami én küldöm nektek a mensimanókat tölem most mennek el.

És akkor egy kis vicc mára is.

Hosszú, átszerelmeskedett éjszaka után a fiatalember aléltan dől le a csaj mellé, akit az este csípett fel.
Körülnéz a szobában, és az íróasztalon meglátja egy férfi fényképét:
-A férjed? - kérdezi idegesen
-Nem, te kis buta, tudod, hogy nem vagyok férjnél.
-Akkor a volt pasid?
-Egyáltalán nem - válaszolja a csaj a fülét harapdálva.
-Akkor meg ki az?
-Én, a műtét előtt...

Andi
zsembi

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatásokat! Én is remélem, hogy ezek jó jelek, de csak csendben, gyök alatt, titokban :lol:

Már csak 8-t kell aludnom a tesztig! Azt már fél lábon is kibírom remélem! Mindenki azt mondja hamar lesz 19-e, csak nekem telik lassan. Bár tegnap délután is szószerint elájultam magam a fáradtságtól. Már nem bírtam tovább, fél háromkor ledőltem és 40 percet pihiztem. Kb úgy éreztem magam, mint aki maratoni futás után volt. Édes nem? :shock:

Noczi én is elküldtem feléd a mensi manómat, nekem most úgysem kell :D

Katóc írtam privit neked.

nekem is van aranyos viccem
Kriszta

A székely ember elmegy az állatkertbe, aztán hazamegy a fiához. Kérdezi a fiú:
- Hol voltál, édesapám?
- Az állatkertben!
- És mit láttál ott édesapám?
- Láttam én egy zebrát.
- És az milyen édesapám?
- Hát tudod, milyen a ló?
- Tudom.
- Na, ez ugyanolyan, csak csíkos.
- És még mit láttál, édesapám?
- Zsiráfot.
- És az milyen?
- Tudod, milyen a ló?
- Tudom.
- Na, ez ugyanolyan, csak hosszabb a nyaka és tarka.
- És még mit láttál, édesapám?
- Pingvint.
- És az milyen, édesapám?
- Tudod milyen a ló?
- Tudom.
- Na ez nem olyan.
dobsakriszta

Kriszta ez is nagyon ari annyi jó vicc van. :D

Érzel valamit? Ez a fáradság jó jel szerintem nagyon drukkolok.

Andi
zsembi

Kinek van macskája közületek?

Nekem van egy fiú és most kilopta a szekrényböl a melltartóm párnáját tudjátok az a bélést és most azzal szaladgál a szájában és néha idehozza nekem és nyávog és nézi.
Ilyenkor mit szeretne mit csináljak mert látszik rajta hogy valamit akar de nem tom mit.

Andi
zsembi

Zsembi :lol: :lol: :lol: nem lehet, hogy most vált a macskád ivaréretté, és szexuális vágyai vannak?
noczi

Mindkét vicc aranyos!

Elfelejtettem reggel útnak indítani a babaragitat! Ezennel elindítom őket sos-ba, hogy célba érjenek!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszta, szerintem a fáradtság jó jel! Drukkolom nagyon, 19-e már mindjárt itt van! Kitartás! Tényleg, érzel valamit?

Zsembi, Tatunak van cicája, ő biztosan tud segíteni neked, ha jön!.

Bea
beus77

Noczi azt nem hiszem mert Kilett heréltetve kiskorában.

Esetleg arra gondoltam hogy a macskák szoktak vadászni és a barátnöm is mesélte hogy a macskájuk mindent odavisz a küszöbükre amit elfog egér madár, de az enyém az kiskorátol lakásban van.
Nem tom mit akar nagyon izgatott és dörgölödzik hozzám én meg megdicsérem hogy milyen ügyes.

Andi
zsembi

Na megyek az Obiba mert az uramnak maszkot kell vennem az esti szexuális játékunkhoz ö lessz a szerelő.

Andi
zsembi

Na ez jo vicc volt nehogy bevegyétek :D Festő és azért kell a maszk mert olyan munkát csinálnak most. :D

Andi
zsembi

Nem tudom mi ütött ma belém de nagyon vicces hangulatomba vagyok lehet hogy megbolondultam. :D

Andi
zsembi

Igen, a mi macskánk is azt csinálta, mint a barátnődé... Volt olyan, hogy patkánnyal állított haza, örültem neki nagyon. Valamilyen szinten biztos él a te macskádban is a vadászösztön, és egér hiányában kénytelen valami helyettesítő cuccot találnia, amit megszadizhat... :D De igazából nemtom, a fene sem érti a macskák lelkivilágát...
noczi

dehogy bolondultál meg! jó a kedved és az szuper! :lol:

Hát nem érzek semmit a fáradságon kívül. Szerintem most kikapcsoltam az agyam, nem akarok figyelni a jelekre. EGyszerűen a tesztet programozom a kicsi fejemben, hogy zebra legyen.
A cicim néha érzékeny, a hasam meg dirigál :D hol alvást, hol pihit=vízszint, hol kaját! na ezt elég sűrűn. Nem úgy eszem mint szoktam, az tuti.

Tudom, ezek jó jelek, de akkor sem élem bele magam a tesztig. Gyáva nyuszi vagyok?

K.
dobsakriszta

Kriszta az jo ha nem éled bele magad nagyon bár ugysem lehet másra gondolni hiába mondják az okosok hogy ne gondoljunk rá.

Olyan édes ez a kis dög ahogy hurcolássza azt a szivacsot mingyá megzabálom.

Na most tényleg megyek majd du benézek.

küldöm én is a mai adag babaragikat+++++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Zsembi, a macsek édes! szerintem is vadászati zsákmánynak szánta! :D :D
dobsakriszta

Igazad van, persze hogy arra gondolunk és nagyon nehéz nem elszaladni a gondolattal. De azért hősiesen próbálkozom.
megyek pihikélni, majd jövök.

Ugye Ági jól van, Csak nincs itt????

Kriszta
dobsakriszta

Zsembi de édes, vagy tök jó kedvem lett tőled.. :D:D:D szerelő, mi?? :D
a macskát meg el is képzeltem :lol: ahogy szaladgál a cicitartó betéttel 8)

noczi nálad valami? nálam még mindig semmi.. egyébként én is erre gondoltam, hogy majd kap a pofájába terhességi tesztet.. (bár nekem petevezetők nélkül azért meglepő lenne...bár nem vagyok csoda ellenes ;) )
yamita

Kriszta, éld csak bele magad, ha úgy könnyebb!!! Nehogymár annyi örömöt se érdemeljünk meg, hogy a tesztig beleéljük magunkat! Utána már úgyis ott van minden fekete-fehéren (=egycsíkosan-kétcsíkosan)... Ha a jelek megvannak, bízz csak nyugodtan a kicsikéidben! (Mondom én, aki a harmadik héten eddig mindig feladta a reményt... :oops:
noczi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?