A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Jó reggelt csajok!:)

Nyunyi,Gabi,Kriszti,Anett,Zsókuci,Törpe

Köszike a jókívánságokat ,annyira jól esik!:)

Anett
Mától kismami leszel,mennek a drukkok! :lol: :lol: :lol:

Estikém
Most láttam csak,nagyon sajnálom! :cry: :cry: :cry:
Láttam ma mész vérvételre,azért szorítok,hátha mégis!

Elan
Aki ott van az már ott van! :lol: Nagyon drukkolok neked és mennek a babanövesztők ezerrel!++++++++++++++++++++

Zsókuci
Hát W dokiról hasonló véleménnyel vagyok,örülök,hogy ilyen jól sikerült ez a kis beszélgetés!Persze,hogy gyulladás nincs ez meg hatalmasan jó hír! :lol: :lol: :lol:
Azért annyira számít ez ,ha a dokinak,van hozzád mindig egy kedves szava!:) Ezért választottam én is őt.Az emberség mindenekelőtt!:)

Arjudo
Köszi a privit,megjelöltelek iwiwen,úgyhogy nagyon remélem,hogy holnap összefutunk!
Nem semmi lenne,ha egy kórterembe mehetnénk mindhárman Krisztával együtt persze!:)

Kriszta
Köszi a jelölést,bár nincs képed így én nem tudlak kukkolni!
Ha megismersz gyere oda mindenképp!Vagy lökj oldalba! :lol: :lol:
Puszi neked!
sehike

Nyunyikám
Téged ki ne hagyjalak! :lol:
Gyönyörű napot neked!
Majd délután írok neked,mert szeretnélek megkérni valamire,csak most nincs időm!:)
Ja mennem is kell, most adja be apa először a szurikát,remélem sikeres lesz! :oops:
Puszika
sehike

Lányok, köszönöm, hogy szorítotok! Én is arra "kondicionálom" magam, hogy annak nagyobb az esélye, hogy a 80%-ban leszek benne ;)

Zsókuci, drága vagy, amúgy a második kerületben lakom, de tegnap a melóhelyemről mentem, ami W. doki rendelőjéhez képest a világ végén van.. azért félre odaértem, még örültem is, hogy találkozunk; nem ér késni :-P :D

Nagyon örülök, hogy jól sikerült a találkozás, és hogy rendben van minden! Mikor kezdtek?

Megadrukkok a mai BMC-s járatnak!

Gabicsibe, kezd alábbhagyni az evésrohamom, nem tudom, ennek most örüljek, vagy sem...
elan

Kicsi Sehim!!!!!

Neked is szép napot Kicsikém!!!!! :P Várom a kérést Drágaság!!!! :wink:

Elan babám!!!!

Nyugi,Minden rendben lesz!!!!Evésroham evésroham,hormonok ide oda ingáznak!!!!!!!!Egyszer igy egyszer ugy!!!!!Lehet ,de remélem nem !!! de lehet mindjárt jön a róka is!!!A terhesség érdekes tüneteket pródukál!!!!Az a lényeg hogy ott van maszatka a kis petezsákban!!! :P És ott is marad még vagy 8 hónapig!!!!! :wink:

Na megyek dolgozok egy kicsit,majd késöbb belesek!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj Elan,ugye nem baj hogy maszatkát írtam,rosszul írtam !!!Bocsesz kicsikém!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Ja Sehikém!!!Remélem sikerült a szuri!!És remélem nem is fájt!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, dehogy baj! Köszönöm, hogy ennyit foglalkozol a lelkemmel, mondanám, hogy anyám helyett anyám vagy, ha nem lennél fiatalabb :-P :))) Drága vagy! :)
elan

Sziasztok!

SziasztokMindenkinek szorítok továbbra is és küldöm a tapikat is.

Én egy jó hosszú időre eltűnök igazábol nem fog velem történni semmi extra. Megyek dolgozni hétfőn amitől előre izgulok nagyon.
Most ezt találom jónak, napok óta csak olvaslak benneteket és nem tudok mit írni. Tudom erről papoltam én is Krisztának de ez nem megfutamodás vagy feladás csak most egy időre gondolni sem akarok a lombikra meg erre az egész dologra, hogy nem sikerült meg ......
Szóval jók legyetek örülök, hogy megismertelek benneteket. Mindenkinek hajrá!!!!!!
nikó

Elan drága,

Hát igen, én is a város másik feléből mentem, mindenhol dugó volt, már sík ideg voltam mire beértem :evil: :evil: Ráadásul annyira utálok késni, hogy ihaj. De talán ez így volt jó, és így nem kellett megvárnod a dél órás bentlétemet :lol: Annyira jól estek W. doki szavai, annyira EMBER volt tegnap... kész voltam utána egész este ettől. Amúgy március környékén tervezzük a kezdést.

Nikó,
:cry: de megértelek...remélem, hamarosan csupa jó hírekkel jössz vissza, illetve az mindenképpen jó, hogy velünk maradsz read-only üzemmódban :wink: Puszillak ezerszer!!!

Sehike,
Örülök, hogy egy véleményen vagyunk! :D

Nyunyi,
Puszi neked! :D

Kép

Kép
zsókuci

Mindenkinek szép Kép -ot!

Elan
Te legalább már lattad kismaszatot!!!Az a 20% nagyon kevés,úgy hogy nyugi,csak pozitívan!!!!Millió Kép (Rebe,Süni nektek is küldöm)

Zsókuci
Hála legalább ott minden rendben,a nehezén akkor túl vagy!Remélem könnyű harcom lesz imádott W.-vel,nem szeretném elhagyni :( pontosan azért amilyen.

Anett
Bár már túl is vagy rajta,de ami jár az jár :wink: Kép

Nikó
Megértelek és sok szeretettel várunk vissza!

Törpikém
Ha beteg vagy akkor holnap mi lesz?
gabicsibe

Sziasztok Lányok!!!

Mennyien kerestetek, bocsi, de baromira havas vagyok.. 8) Ugyanis még másfél napot dolgozok, ezalatt kellene bepótolni a következő két hetem.. :shock:

Szóval hétfőn beültetés, mától megy az Utró és a progiszuri, amit megtanítanak ma beadni azuramnak.. :oops: mindketten be vagyunk carva.. :D Kriszti holnap te leszel a felügyelő amíg valagba bök!! :lol: Miindjárt elküldöm a papírt privibe, csak még le kell vadásznom a jogtárból.

Na szóval, gratulálok az Új kismamiknak.. :D

Sehike, nagyon drukkolok ám, majd beszéljünk jóóóóó??? Puszka

A másik, hogy hétfőn lesz a beülti, de megkérhetek mindenkit, hogy NE hívjatok és írjatok rólam úgy, hogy "kismami" hétfőtől.. nem szeretném.. Köszi, remélem nem bántottam meg senkit ezzel :oops: , de én erről más elveket vallok.. :roll:

Bocsi, de most rohanok.. :shock:
torolve_20130114141731

Sziasztok Csajszik!
Türelem rózsát terem vagy legalábbis egy kozultációs időpontot.
November 6 12-13 óra között kell tiszteletünk tenni.
Köszi a bíztatást, kívánok Mindenkinek nagyon szép napot és sikeres októbert.
moncso70

Kata
Tiszteletben tartjuk a kérésedet!És nagyon szurkolunk,hogy sikerüljün :D
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Anettem drága gondolok ma nagyon rád. Megy a drukk ezerrel.

Vikkata,

Nagyon szorítok hétfőre.

Elan,

Jaj ez most nagyon izgi. Persze, hogy a 80%-ban vagy. Hisz ott volt maszatka!!!

Lexi,
Megkaptam a pü-t és válaszoltam is rá, de egyszerűen nem ment el, mert nincs ott a küldés ikon. Ezt már annyiszor eljátszotta, ilyenkor úgy de úgy utálom a privit.

Rebe,
Kedd :D hajrá.
vic12

Senki nem válaszol nekem az örökbefogadásos kérdésekre? :( Pedig azt hittem tudtok egy pár dolgot róla.
vic12

Kicsi Elanom!!!

Köszönöm amit írtál jól esett!!!!! :P nagy ölelés neked!!!! :wink:

Kicsi Vikkatám!!!!

Narancs értettem!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Puszi és nagy ölelés megy neked azért!!!!Jó szurizást!!!!!!!! :lol: :wink:

Kicsi Vic-em!!!

Mi is érdekel pontosan téged örökbefogadás téren???????Lehet tudok segíteni,!!!! :wink: De nektek ugysem lesz rá szügségetek!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kicsi Nikóm!!!!

Ha már késznek érzed magad akkor gyere !!!!!Várlak nagyon vissza Kicsikém!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Ha jobb igy a kis lelkecskédnek akkor menny!!! :roll: Pusza és ölelés!!!!!!!!!!! Kép

Moncso!

hamar el megy az az 1 hónap!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nonóka: Megy a drukk neked! ++++++++++++++++++++++++++

Sehike: A holnapi beültihez szorítok!

Dgabi: Kép Szerintem bármelyik doki választhatod, mindegyik nagyon jó!

Gabi: Igen, randizunk kedden! :D Remélem mindkettőnket szuper hírek várnak! :wink: Babanövesztők neked: ++++++++++++++++++++++

Elan: Nem is olyan sok az a 20%! Hidd el kismaszat ott lesz a jövő héten is! Babanövesztők neked: ++++++++++++++++++++++

Anett: A mai beültihez megy neked a drukk!

Nika: Gratula a párod jó eredményéhez! Remélem a párod álma valósággá válik! :wink:

Zsókuci: Örülök, hogy minden okés veled nőgyógyászatilag! :D És annak is, hogy ilyen jól sikerült a dokival a beszélgetésetek! Akadnak még pozitív meglepetések az egészségügyben!

Nikó: Megértelek téged! Foglald is el most magad mással, aztán ha eljött az idő, várunk vissza! Néha azért addig is nézz be, és számolj be, mi történik veled a hétköznapokban!

Kata: Örülök, hogy meglesz a beülti! És szorítok neked is természetesen!

Moncso: November 6. mindjárt itt van, nincs egy hónap! Hajrá!

Vic: Én nem tudok semmit az örökbefogadásról.

Nyunyika: Igen, már nem sok van a vérvételig! Egyenlőre még nyugodt vagyok, nem mondom, hogy nem jár egyáltalán a fejemben, de igyekszem nem foglalkozni ezzel.

Süni drága: Hogy vagy? Fáj még a pocód?

Mindenkinek:
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kicsi Rebém!!!

örülök,hogy jól vagy Kicsikém!!!!Drukkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi szívem,

Igazából az érdekelne, hogy ti tudtok e olyan szervezetet, aminél nem kell ilyen sokat várni az örökbefogadásnál? Te írtad, hogy a sógornődéknek 3 évet kell várnia.
Sok olyanról hallottam, hogy ezt lóvéval intézték el. Persze nem az állami örökbefogadásnál, hanem már állítólag vannak ilyen cégek, akik ezzel foglalkoznak. De ezt én is félve merem megkérdezni. Tényleg merő kíváncsiság. És igen, remélem nálunk nem kerül rá sor, de tényleg fel szeretnék készülni a legvégső esetre is, ezért kérdeztem.
Valamint külföldről is lehet örökbefogadni?

Zsókuci,

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali tegnap a dokival. Azért őt is mennyire inspirálhatja, hogyha sokunknak sikerül. És biztos úgy van vele, hogy a köv. lombik tuti sikerül nektek. Szupi, hogy rendben vannak a dolgok odabent.
vic12

Kedves Vic12!
pü ment az örökbe fogadásról.
moncso70

Moncsi,

Köszi megkaptam. Várom a levelet. És nagyon köszönöm.
vic12

Elan! Nagyon szorítok!

Sehike! Megy a drukk holnapra!

Zsókuci! Örülök, hogy dokibácsi feldobott, tudom, hogy ez nagyon sokat tud jelenteni.

Nikó! Sajnálom, de abszolút megértem, de gyere, ha úgy érzed!!!!

Vikkata! OK. De drukkolni 1000-rel azért szabad? Úgy-e?

Mai hcg: 2,2, várom a mensit.
estike66

Noncso, gyorsan elrepül az idő. Addig intézd el az ügyes-bajos dolgaidat, mert sűrűn teszel látogatást a BMC-ben.

Vic, én sem tudok semmit az örökbefogadásról. Mi mindig az aktuális problémával foglalkozunk. Ennyire nem néztünk előre. Remélem, nem is lesz rá szükség!

Anett, remélem minden oké!

Vikkata, megértelek. Szurkolok nagyon neked is!

Rebe, megvagyok, köszi. Már csak nagyon picit fájdogál a hasam. Nem is iszom annyit. Meddig kell a túrót nyomatni???? Veled mizujs?

Férjemet reggel le kellett szállítanom a magas lóról. Szegénykém annyira meg van győződve, hogy sikerült. Azzal magyarázza, hogy minden tökéletesen alakult, betartottam az orvosi előírásokat is (sőt még túlzásba is vittem), nem voltam beteg, pihiztem stb. Azért reggel mondtam neki, hogy sajnos nem ezen múlik a sikeresség. Muszáj reálisan gondolkodni, mert nem szeretnék nagyon pofára esni. Persze tudom, csak pozitív gondolatok :D
süni76

Szép napot mindenkinek!
Sajnos időm kevés, munka ezer!

Estike sajnálom.... :cry:

Gabicsibe,
ma semmi tünetem nincs :lol: Tegnap ittam egy liter hársfát, meg homeopatás stodaltot.
Ma se köhögés se hőemelkedés!
Lehet megláttam a szurikat és sokkot kaptam??!!?!?! :shock: :lol:
Dobok privben telszámot, dobj te is nekem, és akkor este még rádcsörgök, vagy dobok smst, hogy minden ok, vagy van e változás!
Jó?

Mindenkinek megadrukk!

Puszi

Törpe

Kép
törpehzs

Süni,
Én jól vagyok, köszi! Nem fáj a hasam egyáltalán. Már nem fekszem egész nap, voltam sétálni, kezdek mozgolódni light-osan.
Én egyenlőre nyomatom a túrót minden nap. Egyenlőre még nem unom.
Ja, amúgy én is kérdezem tegnap a párom, hogy na szerinted? Megérzés? Azt mondja, ő úgy érzi hogy sikerült. Tegnap reggel amikor ment dolgozni, látott az M6-os építkezés mellett kisrókákat játszani. Azt mondja ez is jel.
Hát én nem tudom. Én is azt akarom hinni, hogy sikerült, de nem akarok én sem pofára esni. Meglátjuk. Aznap reggel akarok tesztelni!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kicsi Vic-em!

Gondolom én már le sem írom a dolgot,mert moncso megírta!! :wink: Alapítványnál 3 év a várólistán,mert ők polyás babót szeretnének!!! :wink: Pusza

Drága Kicsi Estikém!!! :cry:

Nagyon sajnálom!!!Mentek tovább?????Pusza :roll:

Kicsi Sünike!!!

Lehet párocskád érez valamit?!!!

Kicsi Anettem!!!

Már bíztos a pocidban vannak a cseppek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Gyere majd ,várlak nagyon!!!! :P

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszönöm holnapra a szorítást,rám is fér ,már van egy kis gyomoridegem,pedig nincs miért, már tudom minden hogy működik!:)

Holnap valószínűleg anyáékhoz megyek,ha végzek és jó pár napig ott is leszek,de az is lehet,hogy végig!
Úgyhogy onnan nem tudok majd nektek írogatni és olvasni sem.Nagyon fogtok hiányozni,már most érzem!

Süni,Rebe,Gabi,Anett Nika,Elan

Jövőhétre megadrukkok,nagyon remélem mindenki jó hírekkel jön majd!Szorítok ezerrel! :lol:
Remélem senkit nem hagytam ki! :shock:
Ha mégis,persze nem direkt van és mindenkinek mennek a babatapik,petikenövesztők ezerrel!

Kriszta,Arjudo
Remélem holnap megismerhetlek benneteket!:)

Nikó
Teljesen megértelek! :cry:
De persze kívánom,hogy minél hamarabb visszatérj közénk!
Addig is nagy pusszantás és minden jót kívánok!

Kata
Örülök,hogy írtál.:)
Remélem sikeres lesz a szuri beadás,hát nekem már most fáj a sejhajom ettől az olajos szurikától.Robi ma kicsit vacilált,hogy-hogy szúrja belém!:)
Szegénykém sajnált!Dehát muszály.Kicsit bentebb ment,mint kellett volna de remélem nem nagy baj.Holnap majd a kórházban adatom be,hogy ő is lássa pontosan hova kell!
Millió puszika,és mindenképp beszélünk telcsin ha elindul a nagy pihizés!Gondolok rád sokat!
Párodnak nagy kalappal a szurikához!

Nyunyikám
A kérésem csupán annyi,hogy telefonon ,sms-ben tarthatnánk a kapcsolatot?Te mindig képben vagy kivel mi van,és jövőhéten sokan mennek eredményhírdetésre.Jó lenne tudni,róluk!:)
Persze nem akarlak zaklatni,csak izgulok mindenkiért.
Ha jövőhéten hazajövök akkor a párom majd tájékoztat,de ha mégse jönnék felhívhatnálak?
Mivel én sem tudok írni,neked majd megüzenem holnap is,hogy mi volt.Hátha érdekel itt valakit! :lol:

Millió puszika mindenkinek!

És jók legyetek!!!!!!
sehike

Kicsi Sehikém!!!

Persze!!!!Hívjál nyugodtan!!Sms ez hetünk!!!Nagyon szívesen!!!!!Holnapra megy a mega drukk Kicsikém!!!!!! :P Pusszilak!!!!!!!!És szerintem itt mindenkit érdekell mi van veled!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Drágáim!

Mára lépek mert vendégek vannak!!!!!!!!!!!Pussza Jóccakát

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehike és többiek, mennek a drukkok holnapra!!!! Persze, hogy kiváncsiak vagyunk Rád! :D

Rebe, én is nyomatom a túrót. Ma pl. körözött formájában. Ja, és ettem egy hatalmas tányér bablevest is. Ha jól tudom, a bab is fehérjedús :D
süni76

Sziasztok!

Egész nap feküdtem mint a fácán a tálcán mert a hasam olyan érdekes pozíciót vett fel hogy simán elmehetek hét hónapos terhesnek. Köldök felett gyomorszájig puffadok, rémes. Futottunk is tegnap este a szhelyi kórházba, először azt mondták menjek haza aztán aggódjak tovább, haza is jöttem de felhívtuk a János kórházat ott azt mondták csináltassak mindenképpen hasi uh- t mert lehet hogy vér van a hasban. Végül egy magándokinál kötöttem ki este nyolckor aki végre megcsinálta, van víz a hasban de nem gázos még azt mondta. Ugyanúgy puffadtam ma is, feszít, fáj, remélem holnapra jobb lesz. Alig várom hogy Pesten legyek és megnézzen a Szücsike.

Estike, Jezsoerika, Rebe, Anett, Lukrécia, Süni, Nikó, Nyunyi, Gabicsibe, Vic, nagyon szépen köszi a gratulákat és mindent! /ha valakit kihagytam bocs, nem direkt!/ :P :lol:

Arjudo!

Holnap remélem találkozunk, sok sikert az inszemhez, mi mindig reggel mentünk, párom leadta az "anyagot" és 11 körül mentünk vissza. A házidoki ki fog írni a zárójelentés alapján. Amúgy a beavatkozás nem fájdalmas és mindenki irtó rendes!!

Sehike!

Jó lenne holnap találkozni, azt mondták nekünk hogy dél körül érjünk oda, nyolckor indulunk itthonról. Ha látsz egy magas nagydarab, zöldszemüveges , barnahajú nőcit az én lennék, ha megismerlek úgyis szólok!!Igen, jó lenne együtt pihizni utána!!!
Figyellek!Puszik!! :P

Törpe!

örülök hogy nyugtatólag hatottam, hidd el, nálam jobban tuti nem félt senki, sírva mentem be a Bmc- be reggel és tényleg nem volt semmi rossz élményem, sőt. Az altatástól ezután tuti nem félek, nagyon rendesek voltak velem, fájni nem fájt semmi, még a branülbekötés sem.
Köszi a drukkot holnapra!!! Neked is sok-sok jót!!!! :P

Zsókuci!

Írtam vissza, köszike, örülök hogy jót beszélgettél W -vel és hogy erőt adott Neked! :)
Puszi!!!

Írnék még mindenkinek külön is de a párom nem nagyon enged felkelni, úgyhogy megyek aztán még később jövök.
Vigyázzatok Magatokra,remélem mindenki jól van, szép estét mindenkinek!!!!!! :P

Kép
krisztamili77

Sziasztok!

Gabicsibe, Zsókuci, Törpehzs, Rebe, Anett!

Köszönöm, hogy gondoltatok rám: Kép

Elan, Anett és akinek még kell így szorítok:
Kép

[b]Dgabi!

Kép

Kira!

Hogy vagy? Minden rendben a munkahelyeden?

Egy kis babatapi mindenkinek:

Kép

A holnapi BMC-s járatnak:

Kép

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Nonóka
nonóka

Kösz csajok a kedves szavakat!
A kivizsgálások alatt, egy hónapig végig otthon voltatok?
Elfogadnak máshonnan eredményeket, pl.vérvétel?
Nagyon rossz még a tapasztalatlanság, alig bírom kivárni a nov.5-öt, az első konzultációt!
dgabi

Sziasztok!
Szia Nonóka! Jól vagyok köszi, már érzem a tüszőket! De még csak picit! :-) A munkahelyemmel még semmi küli, de találtam egy oldalt ahol egy csajszi ugyan ebben a cipőben jár mint én és kérdezte munkaügyistől, hogy mit lehet tenni. Nagyon bíztató választ adtak! Majd valamelyik nap megyek a körzetihez és lebeszélem vele.
És Te hogy vagy? Pihensz????? Remélem!!!!
Gabicsibe!Hogy vagy? Nem nagyon olvasgattam mostanába! Remélem jól vagy! Mikor mész ultrahangra?
Mindenkinek pussz és további sok sikert! Mindenkinek drukkolok továbbra is!!! :) :) :) :)
kira76

Ha valakit érdekel!http://www.munkajog.hu/download/munkajog_kerdesek_valaszok.pdf Itt a 23. oldalt olvassátok el, ha szórikáznak a munkahelyeteken, vagy ha féltitek magatokat, mert pl. fiziki munkát végeztek, vagy valami ilyesmi!
Na pusszancs ismét!!!!
kira76

Törpi
Ment a válasz!

Sehike,Kriszta,Arjudo

Holnapra Kép

Vic
Én sajna nem tudok segíteni,sosem gondolkodtam el rajta.

Gabi
Attól függ mikor készült és miket csináltak meg.Itt nagyon alaposak és nagyon sok mindent megnéznek.Biztos hogy kell a ciklus 3. és 20. napján tuti a vérvétel.Ha még nem volt átjárhatósági vizsgálatod azt is megcsinálják és persze párodat is vizsgálják!Ne izgulj nagyon gyorsan elfog jönni az a november :wink: utána pedig pörögnek az események és csak rohan az idő :D
gabicsibe

Sehike,
Hát hogyne lennénk rád kíváncsiak! Várjuk Nyunyitól a híreket veled kapcsolatban! :wink:

Krisztamilli,
Ha nem lesz jobb, inkább gyere fel a BMC-be, lehet hogy infúziót kéne kapnod!

Dgabi,
A kivizsgálás alatt nem kell otthon lenned.
Lesz 3-szor vérvétel, az egyik alkalommal vesznek kenetet is, lesz uh, és ha nem volt átjárhatósági. De ezek mind csak egy-egy nap, vagy jobb esetben 1-2 óra. Vidd az összes korábbi leletedet az első alkalommal, ott megmondja a doki mit fogadnak el, és mit kell megcsinálni ott.

Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Krisztamilli,
Na jó, fáradok, holnap mész a BMC-be! Vedd úgy, hogy nem is mondtam semmit. Azt hiszem lefekszem aludni! :oops: :D

Holnapi BMC-s járat:
Kép
(Törpe bocsi, ezt tőled loptam, de annyira tetszett! :D )

Na jóccakát!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!
Kissé el vagyok maradva a mai napommal...Későn keltem, majd edzés, és annyira belemerültem, hoyg 2.5 órát maradtam lent..... :shock: :shock: De jólesett, fáj mindenem.... :lol: :lol:

Zsókuci!
Örülök a jó híreknek! Hajrá 2008 tavasza...Sztem mi is akkor megyünk.....Talán.... :roll: :wink:

Nikó!
:cry: :cry: :cry: Majd remélem összefutunk, bár mint írtam, iszonyatosan messze lakunk..(Csak a tisztánlátás végett, kb. 200 méter) :lol: :lol:

Katicám!
Reszkess!!!Megyünk!!!!Természetesen nézem amint a férjed szadizik!! :lol: :lol: :lol: Köszi a papírt, a főnővérnek továbbítottam is, utánajár holnap, hátha...Ő sem tudott róla! :shock:

Vic!
Én sem tudok az örökbefogadásról semmit, bár őszintén megvallom, tőlem nagyon távol áll ez a téma....Mi ezzel a lehetőséggel nem fogunk élni..... :roll: És Nektek sem lesz szükség rá, meglátod!!!! :wink:

Sehike!
Persze hoyg akarunk Rólad tudni!!!Ez nem kérdés!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol:
Na, átszerkesztem a táblát, és dobok egyet!
Bár lehet megint egyedül vagyok....Aztán majd Nika csatlakozik! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,

Ne haragudjatok, de csak most jutottam el idáig, hogy írjak. Nagyon sok a munka, meg minden napra van valami extra program, ráadásul a közvetlen kollégám is kidőlt, helyettesíteni kell, stb. De holnap már péntek :D:D

Most csak futólag tudtam átolvasni mit írtatok :oops:

A holnap BMC-s járatnak ezermillió drukk:

Kép

És persze mindenkinek megy akinek kell a babatapi, a babanövesztő, a petikeérlelő, és mellé ezermillió drukk is :wink:

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Szépséges álmokat mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Vendég

Gabicsibe!

Köszi, rámfér! :wink: Vigyázz Magatokra!

Rebe!

Marha szarul aludtam, fekve is fáj már, alig várom hogy elinduljunk. remélem azért lesz beülti... :cry:
Remélem, Te jól Vagy, sok puszi!!Köszii!!!

Hétvégén sajna nem tudok írni, Pesten maradunk, kivettünk egy szobát, így legalább közel leszek a kórházhoz ha valami gáz van, nyugodtabb leszek.
Nagyon fogtok hiányozni, mindenkinek kellemes hétvégét, vasárnap amint hazaérek már jövök is!!
Sok -sok puszi MIndenkinek!! :P

Kép
krisztamili77

Jó reggel gyors bekukk!!!

Arjudo,Sehike ,Erikám!!!!!!!!!!!!!A mai napra megy a drukkk Kicsikéim!!!!!!!!!! Kép

Most megyek,elviszem Ördit óóóóviba aztán kinyitok és jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sehike, Krisztamilli!

Nagyon szorítok Nektek!!!!!!! Jó pihizést, szép hétvégét!

Kriszti!

Tégy végre vallomást!! Fittness VB-re készülsz?

Szépséges pénteket mindenkinek!
estike66

Jajj Krisztamill!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Neked is megy a drukk mára!!!!!!!!!!!!!!!Ne haragudj!!!! :oops: Remélem minden okés lesz és meg lesz a beülti is!!!!!!!!!!!!!!Nagy nagy Ölelés neked Drágaságom!!!!!!!!!!!!!!! :P

Kicsi Elan!

Hol vagy Kicsikém!??Tegnap nem sokat jelentkeztél,!Minden ok?! :roll:

Na megyek dolgozok egy kicsit aztán jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, drága vagy, hogy kérdezed... azért nem jelentkeztem, mert nem akarom szétnyafogni a topicot :)

A kezdeti erős tüneteim (éhségérzet, émelygés, hasszurkálás) elmúltak, mintha elfújták volna... mára sem jöttek vissza. Remélem, azért kapaszkodik a maszat, nem sértődött be az UH miatt... Most igyekszem elterelni a gondolataimat jövő szerdáig. Olvaslak ám Benneteket azért, és nagyon szurkolok a mai BMC-seknek!

Kriszta: nagyon-nagyon örülök annak, amit írtál, hogy talán tavasszal nekivágtok újra. Hinned kell benne, hogy egyszer sikerült Nektek is, mert ha Te nem érdemleg meg, hogy anyuka légy, akkor senki.

Most eltűnök dolgozni, de később benézek még...
elan

Sziasztok!
Anett!
Válaszolok ma, igazán megkönnyeztem soraid! :wink: Tündér vagy! :lol: Csak ma megyünk Lexikémmel Fehérvárra! Most jutott eszembe, Te is csatlakozhattál volna, bár Te most fekszel.... :wink:

Estike!
Nem, nem készülök VB-re...Csak a szuriktól semmit nem híztam, erre a 2 hét várakozási időben, valamint a sikertelenség után zabáltam, és visszajött 5 kiló...Kicsit előrébb tettem fel bulis képeket, azokon látszik(főleg az edzős képeimhez viszonytva az iwiw-en)...Így jobban fogom érezni magam, ha újra "szépnek látom magam"! :lol: :lol: Bár ahogy a mondás mondja, szarból várat építeni nem lehet! :lol: :lol:

Megy a drukk mai napra, én ismét lelépek edzeni, és csak este későn leszek!

Lexikém!
MIndenhova írtam, ahol Te is megfordulsz! 1 óra a Béketér.....INdulás 13.20.Puszi
Vendég

Vendég

Krisztikém
Forgok is mindenhol és nevetek, mikor újból és újból belebotlok az üzikbe. Számomra ezek a kis üzenetek szinte már-már romantikus kis meglepetések. (A szánalmas kis életemet tekintve.) Ott leszek, ha késnék, a sofőrrel úgyis megoldod, hogy megvárjon. A Te érdekedben éppen ezért egy fiatal, jóképű sofőrt kívánok magunknak. :D
Vendég

Kriszti!

Te egy nagyon aranyoslököttcsaj vagy!!!!!
estike66

Estike!

Egyet értek!!! :lol:

Elan Babám!!!

Nyugi van,minden rendben lesz!!!!Jó én sem tudnék nyugodt lenni!De én tom hogy minden rendben lesz!!!!!!!!!!! :wink: ÓÓÓÓVatosan azzal a munkával!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :? Csak semmi megerőltető!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nonóka Szívem!

Hogy vagy Drágaság????? :wink:

Kicsi Rebe babám!

Már csak 4 nap!!!!Tesztelsz elötte?! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?