A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

babaimi: akkor ez most "jót" jelent, már mint azt, hogy nem kell beavatkozni?

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

((((Babim)))):öröm az ürömben,hogy nem kell műszeresenbefejezni?

Monyo:sajnálom,hogy párocskával nem sikerült zöldágra vergődnöd!
vedresandi

monyo: egyáltalán nem jó a párod hozzáállása, de ez már ki lett vesézve itt, ugye? :( Egyébként sok helyen megengedik, hogy otthonról vidd az anyagot, csak fél órán belül ott kell lenned vele. Nem értem a labor hozzáállását sem.

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva en sem ertem mert nem lehet vinni,valami birosagi dologra hivatkozott.

Kép
monyo83

Monyo, ötletem: vigyetek mintát otthonról, ott beviszi párod a "csapolóhelyre", és a kapott pohárkába átönti. Így meg van oldva, csak mindezt észrevéttitkosan oldja meg! :wink:

Baba, sír a lelkem, de nevet is, legalább tudsz továbblépni.
Vendég

athiz: ki fog hűlni az anyag, rájöhet a laboráns. Nem? :?

Szilvi

szilvaqueen

Szilva:sztem nem hűl ki az anyag.Ha jól emlékszem,Monyo azt mondta 5 percre van tőlük.Az a lényleg,hogy a hömérséklete ne változzon meg.Bele kell tenni egy hőtárolós cuccba.

Athiz ötlete nem rossz!!!
vedresandi

Akkor így mindjárt más, erre nem emlékeztem, hogy ott van a közelben
monyo: tényleg nem rossz athiz ötlete, termoszba vele :wink:

Szilvi

szilvaqueen

es szerintetek nem venek eszre?

a sperma elfolyosodasi idejevel mi van?azzal nem tudok mit csinalni.
abbol lehet hogy eszrevenek ha nem ott adjuk le a mintat?

na de mindegy is.hagyjuk.
monyo83

Monyo, azért egy kísérletet szerintem megér. Most szeretnél babát, vagy sem? Ne add már fel légyszi! Próbáld meg egy nagyon pici fiolába beleönteni a mintát, az még a párod farzsebébe is belefér, ráhajtja a pulcsiját vagy pólóját, semmit nem vesznek belőle észre, és mivel testmelegen van így tartva, az állaga sem változik meg, főleg, ha olyan gyorsan odaértek vele. Szeritem mindenképpen próbáld meg!
Vendég

Boni! Ne dógozz már annyit!

Szilva! Nincs azzal a hővel semmi baj! Tesztelj már, mert tűkön ülök! A mensis görcs kifejezetten jó jel.

Andi! Aztaaaaaaa! ...majd mi ringatunk.

Baba! Örülök nagyon!

Monyó! Én iszonyatosan mérges vagyok az uradra! :twisted: :twisted: :twisted: ...csak te ezzel nem sokra mész. :cry:

Szilva, Monyó! A törvény nem teszi lehetővé, hogy vitt anyagot vizsgáljanak. A visszaélések miatt. Ez érthető szerintem, csak a buta pasik ezt nem hajlandóak elfogadni, Húúú, de önzőségnek tartom!
Az elfolyósodási idő kb. 20 perc. Ezen tuti lebukik.

Kép
zölddisznó

zoldi ertem a torvenyt meg minden,de konyorgom nem megtermekenyiteni akarom magam csak megnezetni az uram spermajat.akkor sem ertem ezt.

tudom mi a velemenyed az uramrol. :roll:

kell egy kis ido meg megemesztem a dolgot,de tulleszek ezen is.

athiz,koszi tenyleg jo otlet,de nem fog menni.
monyo83

coca: akkor mi van a magánrendelőkkel? Oda viheted az anyagot. De mondjuk ott úgyis te pengeted a lóvét és akkor tökmindegy, hogy kié.
Én benne lennék egy holnapi tesztelésben is. És te andi?

Szegény párom inszemkor az andrológust is és a dokit is megkérdezte, hogy biztos, hogy nem fogják elcserélni a mintát? Nehogy egy félvér gyerek szülessen már :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Monyó! Azért van így a törvényben, mert teszemazt uradnak nagyon rossz a spermája. (Ne legyen így, nehogy félreérts) Ha más spermáját viszitek be, és kap egy jó eredményt, akkor inszemezhettek. És ez esetben megtermékenyíttetni is vihetne elvből más spermát. Ha ott adja le, és kiderül, hogy inszemre sem alkalmas, akkor nem taktikázhat tovább, Ezért van a törvényben már az első vizsgálat is helyben leadott cuccból.
Én nem vagyok biztos benne, hogy jót teszel, ha
[quote]m írta:egemesztem a dolgot,de tulleszek ezen is.
Nem kell "túllenni ezen. Már jó ideje kinlódik a témán. Szerintem nem megoldás, ha megint adsz neki haladékot. tudom, most kegyetlen coca vagyok, de szerintem ez a dolog nem fog változni. Nincs erre utaló jel nálatok. Szerintem.

Kép
zölddisznó

Szilva:benne vagyok a holnapban.Igaz neked van 4 nap előnyöd,de egye fene.Nem fizetek a korán tezstelők számlájára,mert fizikai kényszer alatt voltam :wink: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

coca ertem,csak az a helyzet hogy nalunk nincs alllamilag finanszirozott inszem,csak privatul de oda se lehet vinni anyagot.

egy az egyben megmondta hogy nem megy el,akkor most mit tehetnek?valjak el tole?mert ha nem torodok bele csak ez a megoldas marad.
monyo83

Monyó! És ha beletörődsz, akkor mire számíthatsz?

Kép
zölddisznó

MOnyó drága!

AZ Én férjem is rosszul volt agondolattól hogy ott kell produkálnia, de túltette magát rajta, mint ahogy a többiek párja is. Büszke is vagyok rá! de nagyon!

Nekik sem volt rutinfeladat, de megoldották! (pedig még az újság is régi volt ami ki volt téve :lol: )

ÉN könyörgök hát a párodnak hogy ha akar gyermeket, akkor szedje kicist össze magát! :cry:
Vendég

MONYO: kötözd le a párod, és támad meg egy wc pumpával , azt írány a labor :D
surmi
kockasfulunyul

surmi otthon megoldja, csak idegen helyen nem!
Vendég

Sziasztok,

Monyo :( Sajnálom, hogy így áll a dolgokhoz a párod.

Cocának (és kisröfiknek :) ) teljesen igazat tudok adni.

Neked meg el kell döntened, hogy mennyire akarsz gyereket. Szar dolog, de azt hiszem itt az ideje, hogy válasszál, hogy férjedet akarod jobban vagy gyereket, mert úgy látom másképpen nem fogtok dűlőre jutni. :( :(
Vannak olyan kapcsolatok, ahol a férj nem akar gyereket, és én úgy látom, hogy nálatok ez van. Ha nem így lenne akkor nem keresne állandóan kifogásokat a párod.

Kívánom, hogy megoldodjanak a problémáitok, de én tőle nem számítanék tuti arra hogy gyerekem lesz. :(

Csikken

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Monyó! :cry:
Én nem tudom, hogy mit is mondjak!
Az én párom is elment, pedig előtte kijelentette, hogy NEM!
Aztán még is akarja a bébit annyira, hogy ha én megcsináltatom a vizsgálatokat, akkor ő is!
Nálunk még újság sem volt, semmi sem!
Ott a vizsgálóban kellet produkálni úgy, hogy kijött a doki és magára hagyta egy kis időre!
Aztán még meg is vizsgálta elég rendesen, kívülről, belülről, uh-val és minden elképzelhető módon! (Most már jobban értékeljük Fábry ilyen vicceit!) És most novemberben ha letelik a 60 nap, akkor ismét elmegyünk!

Így sajnos tényleg azt kell mondanom, hogy neki kell akarnia a bébit annyira, hogy hajlandó ezt megtenni!

Egyébként nálunk a doki azt kérdezte, hogy hoztuk-e a mintát vagy ott adjuk le! Pedig előtte azt mondták, hogy nem vihetjük!
Így most novemberben vinni fogjuk!

És az is fura volt, hogy 1 óra múlva nézte meg a doki az eredményt! :shock: Na de most ha visszük, mire odaérünk fél óra és egyből megnézni! Kívi vagyok így milyen lesz az eredménye?

Kép
bettike
Eger

Monyó: nem szabad beletörődnöd!!!!!!

Babim: Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Boni: privi ment! :wink:

snufi

Sziasztok!

Talis lányok lesz ma vagy sem???

Monyó, én sem értem meg a párod! Enyémet is mint Bettikéét kivűlről,-belűlről megvizsgálták, és 30-án megint megy! MINDEN FEJBEN DŐL EL!!!
Én elhagynám, mert nem tudnám megemészteni, hogy aki elvileg mindenkinél jobban szeret az pont azt ne adja meg nekem amit én szeretnék olyan nagyon!

Baba, akkor kezdesz " megkönnyebbülni""? Ez túlképp jót jelent?
kata05

Telefonált a dokim a Kaáliból, jövő 7 szerda helyett kedden kell mennünk. Bettike, kérlek írd át a táblában, köszi.

snufi

Kata! Boni, Te és én tuti! Fél 5 a Nyugati "szokott helyén"
Andi? Gabi? esetleg más?

Kép
zölddisznó

Én ma fél 6 ig dolgozom,utána tudok csatlakozni,ha nem késő.
Hol lesztek helyileg?
vedresandi

Coca, oké!

Andi, szerintem nem késő! Ott döntjük el h merre is tovább!
kata05

Nekem el kell jönnöm háromnegyed hat felé, az Utró miatt. De ez titeket ne zavarjon. Elég is belőlem annyi :wink:

Kép
zölddisznó

Na, de Boninak is menni kell, ha a párja szól?!
Akkor tegyük át szombatra! Akkor talán mindenki tud többet maradni! Mehetnénk moziba? Nos??
kata05

Gabi is gyün! Msn-tem vele

Kép
zölddisznó

Nekem nem jó a szombat, mert készülök a vasárnapi 1 éves házassági évfordulónkra.
Boninak mag mindenképpen ma kell a teszt, mert különben nem tud holnap +at tesztelni.

Kép
zölddisznó

MONYO: bocsi :oops:
surmi
kockasfulunyul

Nekem jó ami nap nem kell olyan korán elmennem! na!
Vendég

Monyó, őszintén és tényleg sajnálom a dolgot, és azt is, hogy valahol igaza van a többieknek :cry: . Ha nem szeret annyira téged, hogy együtt gyermeket vállaljatok, akkor nem szabad megalkudni, persze akkor igen, ha jobban szereted őt, minthogy babát akarsz.
Én pedig akkor is azt mondom, hogy meg kéne próbálnotok becsempészni az árut, mert ki a fene fog belekötni abba, hogy mennyire folyékony a cuccos. Nem hinném, hogy emiatt hazazavarnák. De természetesen ti döntitek el, mennyi áldozatot vállaltok egy kisbabáért.
Vendég

Akkor holnap boni, andi és én gruppen teszt? :D

monyo: nagyon is igaza van a lányoknak

Szilvi

szilvaqueen

De athiz! Ha lebuknak a totál folyós cuccal egy esetleges várakoztatás miatt, akkor oda többet nem igazán mehetnek vissza.

Én inkább azt csinálnám, hogy elmegyek, magamra csukom az ajtót, és max. kimegyek negyed óra múlva, hogy sehogy sem akar sikerülni. ...hátha meglágyulnak.

Kép
zölddisznó

CSajok asszem meg fog jönni, már fáj a hasam de azé köll a teszt! :lol:

AKKOR MA TALI 1/2 17 KOR NYUGATI
Vendég

Boni! Majd egyeztessünk tel.on,mert nekem ma még be kell mennem a Kaáliba munka utánés utána tudok menni vhova.

Kérdeztétek, igen, jó hír..a körülényekhez képest.Vicc, h. ennek kell örülnöm, de azért örülök nagyon most

babaimádó
Kép
babaimado

Csak Coca az a baj h szerintem Monyó párja így el em megy! Meg ha meg tudja h még meg is vizsgálják! Mert valljuk be ez a rosszabb része!
kata05

Kata! Menjen el egy HSG-re (nekem nagyon fájt), vagy akár egy sima nőgyógyászati vizsgálatra! Az urológiai vizsgálat sem gázosabb, csak ha valami bibi van. Annyi a különbség, hogy más a lyuk. :lol:

Baba! Jössz? De jóóóóóóóóó!

Kép
zölddisznó

:evil:
kata05

El is felejtettem írni h levágatattam a hajam vasárnap!Azóta nem volt időm hajat mosni szval ha a talin egy csapzott nőszemély jön veletek szembe akkor az én volnék! :lol:
kata05

Kata! Örülök, h. végremegismerhetlek

babaimádó
Kép
babaimado

Baba. én is! :D
kata05

jaj, lányok, én is nagyon szeretnék már veletek találkozni :)

Szilvi

szilvaqueen

Én meg örülök, hogy végre megismerhetitek egymást!

Kép
zölddisznó

Andi! Te meg ha előbb ellógsz, akkor téged is jól megismerlek! :lol:

Kép
zölddisznó

Megpróbálok ellógni.Bonit majd hívom,ha megszöktem,de nem vagyok a TOP 10 ben (nem megy a nagy wc-zés 5 napja,és most nem jó :oops: )
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?