Sajnos nagyon összecsúsztak a dolgok körülöttünk, s nem a türelem mintaképei vagyunk ilyenkor
Na, de mindegy is! A lényeg, hogy nagy baj azért nincs - csak nem alszunk eleget! (napi 5 óra azért az kevés...) Párom még mindig fent a lakást csinosítja
Zizi1: hát autóval szerintem semmiképp NE merj elindulni szülni... annál bármi jobb, ahogy Kerekpocak írja egy barát, taxi... de az én barátnőm pl. úgy ment be szülni, hogy előre lezsírozta a szomszéddal, hogy beviszi majd - a saját autójukon, mert a szomszédnak csak jogsija volt kocsi nélkül...aztán haza is vitte az autót!
Szóval megoldás mindig van! Csak érdemes előre szervezkedni!
Engem a párom biztos be tud vinni, ha éjjel vagy reggel indul meg a szülés, délelőttre apukám van beidőzítve, mert ő 14-22ig dolgozik többnyire, hát délután meg remélem babóca nem próbálkozik a születéssel
Bár gondolom, ha elkezdem érezni hogy esemény alakul, akkor ha felhívom a páromat s csak utána indulunk akkor még időben leszünk ... kb 1 óra alatt hazaér, a Jánostól pedig kb 20 percre lakunk... aztán majd ki tudja hogy alakul. Azért izgulok picit!
Azért tényleg jó lenne találkozni, s nem "egyedül" szülni a sok ismeretlen között!