Deni,
basszus! Bence már 5 hónapos????
Sok boldog 5 hónapot!!!!!!!!!!!!!!!
ma ismét dokinéni látogatóban voltunk. Most MemeBuddha alakitott egy durvát:
egész éjjel nem aludt, és most nem túlzok. 9kor felkelt (este) és fél kettőig egyfolytában sirt, akkor közöltem Levivel, h most húzzanak el az ügyeletre (mert ugy Igi is felkelt, és őt is nekem kellett ellátnom)
De mondtam L-nek, ha elalszik a kocsiban, hozza haza, majd holnap dokinéni. Elaludt, L haza, Meme már a lépcsőházban felkelt, és folytatta a sirást. Akkor már túl voltunk 2 adag Belladonnán, Infacolon, Nurofenen és Dentinoxon. Totál lázálom szerűség volt az éjjel, hajnali 4 fele azt találtam ki,h biztos eltörtük vmelyik csontját...akkor levetkőztet, és átnéz mindenhol, de semmi jele...Előtte már olyanokra gondoltam,h esetleg vakbélgyulladás. Semmi nem használt igazán, totál berekedt, reggelre a sok sirástól lázas is lett... Reggel 6-kor elaludt, aludt 7 ig. Mikor 4kor elkezdtem vizsgálni, h nem törtem e el vmilyét, felkapcsoltam a villanyt, arra felkelt már B is, Igi pedig már ismét ébren volt. Na, akkor ők kitalálták, h nem alszanak tovább, esznek, isznak, jól mulatnak...én ekkora már totál őrült voltam, és üvöltöttem, h tünés aludni, stb...
Levinek ma kivételesen rengeteg munkája volt/van, aminek szintén nem tett jót az,h éjjel nem aludt...és erre reggel rácsörögtek, h a holnapi határidő helyett,, inkább ma délutánig csináljon meg mindent.
Elmentem velük játszótérre, Meme végig üvöltötte azt az egy órát, amig ott voltam .Semmi nem volt jó neki, se kézben, se kocsiban, semmi. Enni nem akart.
Délután 4.re volt IP a dokinénihez, én már kettőkor felkaptam a picit és elindultam, mert a nagyok is zombik voltak, én meg igen különösen. Elmentem vele a Tescoba, és mert a kocsiban egy szava nem volt (na, ilyenkor gondotam rá,h esetleg a dereka tört el...

) és vettem 2 gombóc fagyit, meg tejszinhabot. Kezembe ezzel az óriás vacakkal, MEme rámnéz, és elkezd üvölteni. Kirohanok a boltból, vissza a kocsihoz, olvad, ragad a fagyi, kocsinál kiveszem Memét, sétálunk, amig meg nem unom a fagyit és a sirást, és el nem dobom a fagyit. Akkor beülök a kocsiba, és délután fél négykor végre hajlandó szopizni (HURRRRRÁ)- IGy teleeszi magát, berakom a helyére, elindulunk, és pár perc múlva édesdeden alszik a kocsiba.
Odaérünk,bemegyünk, felkel, egész kedves. Kiveszem, beszélget az asszisztens Szilvivel, erre ő elkéri,h hadd fogja meg egy kicsit, mert olyan édes, odaadom, és nem sokkal később lebukja szegényt. No, meg persze magát is.
DOkinéninél vidáman beszélget, nyálat folyat, stb...semmit nem talál dokinéni, és hát eljövünk, (ja, életünkben először ir fel Panadolt, és vmi más nem homeopátiás fájdalomcsillapitót). Itthon újból sirás-rivás. Most egy 10 perce sikerül ráhelyeznem az ágyra, és azt csinálja, amire nem is gondolunk!!!!!!!!!!!!!
Többiek javulnak, de egy kósza percem nem volt rájuk, csak amikor kiabáltam velük éppen...
Igi még mindig úgy gondolja (jogosan) ha sikit, akkor mindent megkap. De mivel ma olyan zombi voltam, nem reagáltam rá, vagyis egyszer, amikor én is elkezdtem sikitani. ÉS, hog miért sikit? Mert nem tömöm egész nap mézeskeksszel!
bocsi, de ez most jólesett...