A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szasztok!
Fülben is lehet mérni ébredési hõmérsékletet?
Vera
Névtelen

SziasztokKép

Egcsi: itt vagyok, ragyogokKépKép "Megerõszakoltam magam" és nem neteztem. Itthon vagyok, készülök a nyelvvizsgára. Közben pedig megint megjött.

Karmen: kérlek, javíts: ma van a köv. c 2.cn.

Kitty: nekem a Profasi beadása (11cn) után 11 nappal vettek HCG-re vért és neg. lett. De a cicim még tegnap reggel (26.napon) is érzékeny volt! És estére megjött...

Alma: gratulálokKép Vigyázz magatokra!

Cat: XXXXXXX és ++++++++ meg mindenKép
Dokibácsi egész héten nem lesz??? Kihez menjek 3. napi UH-ra?
Vera: valóban kényelmesebb, mint hüvelyben, de az a tapasztalat, hogy az alfélen mért hõ ingadozik a legkevésbé a külsõ hõmérséklet hatására. (Érthetõen írtam?)Kép

Virág: mikor lesz tali? most itt a nyár, vége a hétfõi angoloknak, gyerekeim nyaralnak, nagyon ráérnék...Kép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

na egy próba a mai képekre.

Karmen

Kép
karmen

Jovika! Javitottalak, holnap már jó lesz a képen.

A dátum a tábl. alján nem lett javitva, igy elsöre nem vettem észre mindent. Sajna a hátteret nem tudtam rátenni, hiába ez a photoshop még nem megy. De nem adom fel.

Cat! Keddre nagyon szoritok, a fene hogy én csak du. tudok jönni.

Karmen
karmen

JoviKép
Köszi a drukkot. Katika lesz csak a jövõ héten, az meg UH-t nem tud csinálniKépKépKép Mi Beának kihúztuk a mensijét Utroval, így visszaér a doki az inszemjére. Azért gyógyszered van ?

KarmenKép
Köszönöm a szorítást. Ma is 37,2 volt a hõmKép, de lehet, hogy a nagy meleg miatt. Nem biztos, hogy fogom tudni kedd délutánra az eredményt, csak akkor ha az asszisztens bentmarad 3-ig. Ha nem akkor szerdán, így nem maradsz le semmirõl!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Már régóta olvasgatlak Benneteket, mi is próbálkozunk egy kicsi babát összehozni, de sajna nekünk sem igazán sikerül. Sõt inkább egyáltalán nem. Van egy 3 éves lányom, õ is Clostis kezeléssel lett. Most már 2 éve hogy nem védekezünk, és semmi eredmény. Másfél éve járogatok rendszeresen dokihoz, szedem a Clostit rendületlenül, meg kapok még hozzá FSH hormont is injekcióban, és 2 inszemináción túl vagyunk. 1 gyerek zökkenõmentes létrehozása után nem gondoltam volna, hogy ennnnnnyire nehéz lesz a 2. babát megalkotnunk. Egyre nehezebben viselem lelkileg..... Bár perpillanat szünetet tartunk, nyár van, megpróbálunk kissé kikapcsolódni ebbõl a témából, hisz a lányom elõtt 3 év, most meg már a második év is csak szinte errõl szól. Szedtem (szedtünk) már MACA-t, jártam homeopátiás orvosnál, talpmasszázson és akupunkturán, soha semmi eredményt nem hozott. Túl vagyunk mindenféle orvosi kivizsgáláson, talán kicsit alacsony a progeszteron szintem, 5-6 egységgel kevesebb, mint kellene lennie, bár kapok gyógyszert, és a ciklus közepe utáni 3. naptól Utrogestan-t, mégis közel ugyanolyan eredményeket produkálok, mint amikor egyáltalán nem szedek gyógyszert. A lányom elõtt 3-3-3 hónapig szedtem 2x1 Clostit semmi eredménnyel, mikor felemelték napi 3x1-re rögtön terhes lettem, és 7. héten elvetéltem progeszteron-hiány miatt. Aztán a köv. hónapban már a 3. naptól szedtem a Clostit, szintén 3x1-et, és lám az eredmény már lassan 3 és fél éves .... :-)))) Most már napi 4 szem Clostit szedek. Egyre nehezebben viselem.......

Szivesen beszélgetnék hasonló cipõben járókkal, akiknek a második, illetve a többedik bébi nem sikerül.

Katie
Katie

Sziasztok!

Nekem egy fiam van, aki már kamaszkorba lépett. Már régóta szeretnénk még egy-két gyereket, de nagyon nem akar összejönni. Pontosabban könnyen "összejött" a baba, de a 9. héten mindig elvetéltem. Mindenféle vizsgálaton átestem (genetika, hysteroscópia, pajzsmirigy mûködés, stb.) és mindig mindent rendben találtak. Aztán úgy alakult az életem, hogy elváltam és megtaláltam az igazit. Már 5 éve hivatalosan is egy pár vagyunk és persze nagyon szeretnénk közös gyereket. Újabb kivizsgálások jöttek és kiderült, hogy valamivel alacsonyabb a progeszteron szintem a kelleténél. Erre hónapokig szedtem a Clostit, de semmi eredmény. Nemrég 2. inszeminációra Pocaklakó költözött a pocakomba. Már a 10. héten jártam és kezdtük beleélni magunkat, hogy ezúttal nem lesz gond, amikor (épp egy héttel ezelõtt) UH-n kiderült, hogy már nincs szívmûködése a babának, és így a terheséget be kellett fejezni. Ez volt a 6. sikertelen babavárásom.
Egyre elszántabb vagyok baba ügyben, és félek tõle, hogy lassan kiöregszem, ezért meg szeretném kérdezni, hogy tudtok-e olyan orvosról kishazánkban, aki elsõsorban vetélések okainak felkutatására szakosodott?
Arra is gondoltunk, hogy esetleg valamilyen immunológiai probléma áll a háttérben, de fogalmam sincs hova lehet ezzel az ötlettel fordulni. Nem tudjátok véletlenül?

Katie ha van kedved, írj.

Humi
humi

image {babak}
karmen

Kép
karmen

Kép
karmen

Na elsöre a kép nem ment tökéletesen.

Katie! A clostit nem lehet 3 hónapnál tovább szedni. Ha szeded akkor is kell minden ciklusban UH vizsgálat, mert könnyen okozhat cisztásodást is. Sajnos itt többen is vagyunk, akik évek óta vágyunk babára, tudom milyen nehéz, de neked legalább már van gyermeked. Biztos lesz hamarosan kistestvér is, nekem lelkileg nagyon sokat segitettek itt a lányok. Ha a prog. alacsony, akkor nem marad meg a baba.

Humi! Sajnálom amin keresztül kell menned, szerintem is ezt kell tenned, egy jó orvost találni, aki kideritheti a vetélések okát. Én Pesten senkit se ismerek.

Cat! Akkor még van remény.

Karmen
karmen

JovikaKép

Sajnálom, hogy megjött.Kép Milyen nyelvvizsgára készülsz ?

KatieKép

A legjobb helyen jársz a problémáiddal. Vannak még egy páran a "te" cipõdben, biztosan tudnak majd segíteni. Kívánom, hogy hamarosan a "friss"-be igazolj át.

HumiKép

Szomorúan olvastam a történetedet, remélem hamarosan megtaláljátok az okot és minden helyre jön.

KarmenKép

Nagyon belelendültél a táblicskuba, kösz, hogy javítottál.

CatKép

Drukkkkkkkkkk!!!!!! A 37,2-es hõ nagyon biztató !

Egcsi
egcsi

Sziasztok Lányok!

DorissalKép találkoztam itt Pesten, jó nem? Kedden megy vissza Svájcba, és akkor lesz netje is. Jól van mind a 2 Picur, nagyon örültünk egymásnak, és sok puszit küld Mindenkinek!

Nikie
nikie

Egyre gyorsabban készül el a táblázat, csak ma elöször nem a teljeset tettem be. Amúgy meg nem fáradtság, amugy is netezek este mindig. Meg hétvégén.

Karmen
karmen

Lányok
Sziasztok!! Egy kicsit eltüntem, de most annyi minden volt itthon is.Most egy picit tudok netezni, aztán viszem ki a csajokat a strandra.
Azért az elõbb elolvastam az eddigieket.

Karmen
Nagyon ügyi vagy, már teljesen profi a táblázat.

Cat
Drukkolok ám Neked!!!Szóval kedd délután mész vérvételre.Érzel bármit is? Mert a hõd az tuti!
Én szerdán reggel megyek, légyszi küdjetek egy kis drukkot nekem is. Az eddigi 37 fok 2 napja 37,1. Valamint a cicik fájnak,és meg vannak duzzadva, de mint olvastam, ez csak a Profasi hatása.

Újak!
Üdv. itt a topicban, meglátjátok a lányok nagyon sokat segítenek, és itt biztos mindenki megérti a másik problémáját, hisz hasoló cipõben járunk minden.

Kitty
kitty123

Humi!
Nagyon szomi a sztorid, írtam mailt neked!

Cat! Igen, a hõd nagyon szupi, biztos siker! Kedden várjuk az eredményt!

Karmen! Gittával mi van, hogy Te csinálod a táblikat? Persze nem baj, de hol van Gittus?

Nikie
nikie

Nikie! Lemaradtam róla, én már csak azt olvastam, hogy át kellene venni a táblázatot. Szerintem most pihenni akar, a csalódást felejteni, kevésbé koncentrálni a babatémára. Ugye lányok, jól gondolom ezért ment el? Vagy nem lesz netelérése azért?

Nikie! Megvan már mikorra várod a babát? Akkor beirom a táblázatba. Hogy érzed magad? Amugy meddig érezted azt a hülye érzést, hogy mindjárt megjön?

Karmen
karmen

Sziasztok,

Hálásan köszönöm a bíztatást. Nagyon remélem, hogy hamarosan kiderül mi okozta nálam a sorozatos vetéléseket és akkor lelkileg is könnyebb lesz feldolgozni a történteket, ami most még nagyon friss.
Addig is csatlakoznék hozzátok.

Egyben lenne 2 kérdésem:
- Van valakinek tapasztalata a "Persona" nevû peteérés idõpontját kimutató készülékrõl?
- 10 nappal missed ab után normális a 37C°? A Hcg-nek mennyi idõ múlva kell visszaállnia?

Kitty:
Nem biztos, hogy a tüneteid a Profasi okozza. Én is azt hittem anno, aztán pozitív lett a teszt. :-) Szoritok neked, hogy nálad is így legyen!

...és neked is Cat.

Humi
humi

Humi Kép
A "Persona"-ról nem is hallottam ez milyen?? Valamelyik német adón láttam a reklámját egyszer, de nem tudtam, hogy nálunk is lehet kapni. Ez mit(mibõl) mutat???
Nagyon kívánom, hogy kiderüljön, hogy miért nem tudnak a babók megmaradni.
Párodat megnézték már? A barátnõm (neki most született babája)anyukája mesélte, hogy mielõtt õ megszületett neki is volt 5 vetélése, és nem tudták, hogy mi miatt van. Majd teljes kivizsgálás következett a mamánál nem találtak semmit, de a papa spermiumai valamilyen hibásak voltak, és emiatt a babók mind betegek lettek, és ezért voltak a vetélések. Õ akkor (1970-es éves vége) kapott valami gyógyszert, és azóta megszületett a barátnõm és az öccse is, vetélés nélkül. Azóta az orvostudomány is rengeteget fejlõdött, szerintem érdemes lenne a ficánkákat is megnézetni, és lehet, hogy azonnal meglenne a probléma oka.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Mostanában keveset tudtam jönni, de olvaslak ám titeket!

Humi!Kép
Tényleg nagyon szomorú a történeted, de biztos sikerülni fog, ne add fel!
Kaptál a Clostin kívül Utrogestan-t vagy Duphastont-t progeszteronpótlásnak?

Nikie!Kép
Nem tudom írtam-e már, de hatalmas gratula, nagyon örülök nektek!

Karmen!Kép
Jól beletanultál a táblázatfelrakásba!
Jól emlékszel, Gitta pihen egy kicsit, fog jönni, de ritkábban.

Cat!Kép
Én is nagyon szurkolok!

Lányok!Kép
Olyan furcsa, a 19-20. napon picit barnásoztam (hõ 37), a 21.-en picit véreztem, ekkor a hõm már csak 36,7 volt, bár felébredtem a mérés elõtt 10 perccel és nem tudtam visszaaludni, lehet hogy ez befolyásolta. Ma, a 22. napon 36,9-et mértem, reggel picit mensi-szerûen fájt a hasam alja, de hamar elmúlt. Volt egy ici-pici piros folyás (nem barnásozás, mert annál pirosabb volt, de nem is vérzés, mert nem volt élénk, nem volt bõ, csak a vc papíron látszott).
Ezeket így most nem tudom hová rakni!

Hétfõn voltam Pesten és elmentem P.-hez is. Elõttünk pont Krissi volt nála, találkoztunk is a lépcsõház elõtt.

Kezdeném szervezni a debreceni talit, de nem tudom milyen idõpontra tegyem! Felõlem lehet bármelyik hétvége, de mostmár lassan meg mindenki nyaralni, ezért vagyok bajban az idõponttal. Mit javasoltok? Kik jönnének el?
Úgy gondoltam, hogy 2 napra is lehet jönni, 6 fõt, (3 párt) tudok külön szobában elszállásolni, további 2 fõ részére felállíthatunk sátrat a kertben, ha valaki vállalja, illetve még 2 fõ alhat esetleg a nappaliban, de ott nincs igazi ágy.
(Mivel ez nagyobb kirándulás, gondolom a legtöbben szívesen hoznák a párjukat is.)
Várom a jelentkezõket és az ötleteket!

Puszi, Leone

KépKép
leone

Leone! Megyek Debrecenbe (akkor már találkozok egy babanetes lánnyal, de szerintem beleférne még egy Kép) aug. 20-án a virágkiállitásra.

Karmen
karmen

LeoneKép

Én is mennék, de valószínüleg csak egy napra és papa nélkül, mert Németországban van.

Egcsi
egcsi

Lányok

Hol vagytok? Gondolom valami kellemesebb programotok van a netnél ebben a kánikulában.

Humi
Én is érdeklõdnék, mi az a Persona, és hogy mûködik?
Mindenképp próbálj komolyabb helyen utánajárni, mi okozza nálad a sorozatos vetéléseket.Én azt hiszem, hogy van egy olyan dolog, ami ezt okozza, hisz ez már nem véletlen. Ha megtalálják a problémát,kezelés után biztos sikerül Neked is. Nagyon szorítok Érted, Te is nagyon megérdemelnéd már a babát.
És köszi, hogy szurkolsz nekem. Rám is fér.Ahogy közeledek a szerdához,egyre inkább úgy érzem, hogy fölösleges is elmenni vérvételre, úgy sem jött össze.Nem vagyok rosszul, nem vagyok fáradt,még csak pisilni sem kell gyakrabban. Szóval olyan mint máskor.Sajna. (Ha most tudnék rajzolni lefelé görbülõ szájas sárga embert, rajzolnék.)

Kitty
kitty123

Kitty Kép
ne lefele görbülõ szájasat rajzolj, hanem boldogat Kép egyébként a "trükk" : ) csak ne tegyél közéje space-t ha mégis inkább szomorkás vagy akkor : ( abból lesz Kép. De kívánom, hogy sikertelen hónap ellenére maradj optimista, és akkor a következõ ciklusban biztos sikerül Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

A Persona egy olyan kis készülék ami más-más színnel jelzi a termékeny és nem termékeny napokat, szimbólummal az ovuláció napját, stb... és mindezt a leírások szerint 94 %-os biztonsággal tudja. Vannak hozzá kis tesztcsíkok, amiket vizeletsugárba kell tartani (a készülék mutatja, hogy mikor) és azt kell behelyezni a készülékbe, ezt értékeli és ennek alapján ad információt. Eredetileg fogamzásgátlásra találták ki, de szerintem ennek az ellenkezõjére is ugyanolyan jó. Az egyetlen baj vele, hogy elég drága.
Több infót, demót a mûködésérõl, stb. itt találtok:
[url=http://www.persona.org.uk/WhatisPersona3F.cfm" TARGET="_top]http://www.persona.org.uk/WhatisPersona3F.cfm[/url]

Találtam a neten olyan csomagküldõt ahol megrendelhetõ és Mo-ra is szállítanak. Gondoltam kipróbálom, de érdekelnének a tapasztalatok. Ismeri valaki?

Kitty:
Egy kicsit optimistábban Kép Fel a fejjel sikerülni fog!

Orsi:
Köszi a bíztatást.
Csináltak már genetikai vizsgálatot nálunk és az egyik elment babócából is, de semmi eltérést nem találtak.
A páromat nézték, vele minden OK. Biztos vagyok benne, hogy nálam van a gond. Azt gondolom vagy immunológiai oka van vagy tényleg progi hiány okozza a bajt.

Leone:
Az 5 vetélésbõl 4-nél Duphastont szedtem, a mostani missed ab elõtt pedig Utrogestan kapszulát kaptam. Mindig megszokásból írták fel, anélkül, hogy hormonszintet néztek volna. Ez így normális dolog?

Ti hogy bírjátok ezt a hõséget?

Humi
humi

Humi Kép
Hõség: sehogy Kép az üzemi hõm 25 fok. Felette haldoklom, és leginkább semmihez sincs erõm.
Megnéztem ezt a personas oldalt, szerintem nagyon drága, és nem hiszem, hogy jobb, mint az LH tesztek vagy egy minimikroszkóp. Nekem az LH teszt bevált(5500 Ft 7 db), Cat dokija a minimikroszkópot használja (kb 10 000 Ft). Feleslegesnek tartanám ennyi pénzt kiadni egy ilyen szerkezetre. Emelett teljesen ingyen ott a hõgörbe, ami csak egy kis odafigyelést igényel, és akkor elég egzakt eredményt ad. Ha gondod van vele, akkor a kielemzésben tudunk segíteni, és a helyes mérési módot is szívesen leírom, ugyanis ennek a módszernek ez a legfontosabb része.
Ha nem a pároddal van a gond, akkor kellene nálad egy teljes hormontükröt csinálni. Nekem ebben a hónapban csináltak, nem egy nagy ügy. Jól emékeztem, hogy dokit kerestél?? Budapesti vagy? Dobj egy mail,ha gondolod, és megírom, hogy én kihez járok.

kellemes estét: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok,

Írtam, hogy szerintem is elég borsos ára van a Personalnak. Viszont egyszer kell megvennem, utána kb. 2500,- ft hozzá a havi tesztcsík adag. Ezen kívûl úgy gondoltam, hogy ha majd egyszer teljesültek az álmaink babaáldást illetõen - mert ,muszáj, hogy teljesüljenek Kép -, utána gyógyszer helyett fogamzásgátlóként fogom használni. De jó lenne már ott tartani!

Orsi:
Mail ment.

Humi
humi

Humi Kép
Ha kipróbáltad, mindenképpen oszd meg velünk a tapasztalataidat Kép.
A babaáldást illetõen mindegyikõnk vágyai teljesülni fognak!!! Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kitty! Nem mindenkinék vannak tünetek, van akinél csak késöbb jelentkeznek. Szóval várd ki a szerdát, ne legyél ideges. Még bármi lehet. Igaz, a többség megérzi ha babás, de többeket is tudok, akik nem! Neked hinned kell.

Cat! Szeded még a cinket? Kiváncsi vagyok, neked használ-e.

Karmen
karmen

Humi!Kép
Mennyi Duphastont szedtél? Az nem baj ha hormonvizsgálat nélkül kiírják, mert ártani nem fog, inkább az a gond, ha kéne de nem adják. Azért mégse lenne rossz tudni, hogy mennyire volt alacsony a progeszteron szinted.

A debreceni talira akkor egyenlõre Egcsi jelentkezett, várom a további jelentkezõket!

Karmen!Kép
Akkor te csak aug. 20-án jössz Debrecenbe? Vagy eljönnél egy más idõpontban is talira?

Ma volt egy kis vérezgetésem, mostmár nem értem, ez a mensi lenne? A 23. napon???

Remélem a ti hétvégétek kellemesebben telik mint a miénk, teljes nagytakarítás van, ablakmosás meg minden ami belefér!

Leone

KépKép
leone

Leone! Már a nyár végig van tervezve, egyelöre ugy néz ki, most csak akkor tudok menni, akkor is férjemmel, szüleimmel megyünk, de közben tudnánk találkozni is.

Még Pestre is tervezünk egy utat, 1 hétre mennénk, Vácon lakunk majd, de én Pesten el akarok menni egy csomo helyre, ahova évek óta csak vágyok (Campona, Csodák palotája, stb.)ha lesz kedve a lányoknak, akkor velük is találkoznék. Jul.26-aug.2. között valamikor.

Leone! Ha normális szokott lenni a ciklusod, szerintem ez korai lenne menszinek, pláne hogy csak kis vérzés volt.

Karmen
karmen

Proba
Névtelen

Lányok
Segítsetek, ha tudtok! Reggel megint 37,1 volt a hõm, meg a cicifájás, stb. így aztán úgy döntöttem, hogy felhasználom az elfekvõben lévõ tesztemet.(Medi-Lab)Ez 10 napos terhességet kimutat, így aztán nekiugrottam.Van egy vége nyilakkal, aminek bele kell érni a pisibe.De mivel én a reggeli kávém elõtt próbáltam (amikor még nem vagyok magamnál)véletlenül egy kicsit beleejtettem, úgy, hogy a középsõ része is beleért.
A teszten utána nem látszott semmi különös, elõször a tesztcsík, utána 1 percen belül megjelent egy határozott másik csík is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek ér ez így? Nem is mertem szólni a férjemnek, hátha csak a baleset miatt volt.A Profasi utáni 13. napban vagyok, annak már el kellett múlni a hatása.
Mi a véleményetek?
Kitty
kitty123

Kitty Kép
szerintem vegyél holnap egy tesztet és csináld meg, de a csík az csík Kép Kép Kép Kép nagyon drukkolok, hogy babó legyen a pocidban Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Kitty, ne viccelj már, a kávé nem lehet terhes, csak TeKépKépKépKépKép Gratulálok, vedd tutira!!! KépKépKép

Velem semmi, már a harmincmittomén hányadik napon járok, de szerintem tuti megjövetel lesz belõleKép

Cupp,
Beja
beja

Sziasztok!

Kitty Kép
A csík az csík, kávéval vagy anélkül. A teszt Hcg-t mutat ki, tehát ha az nincs akkor csík sincs, akárhova ér is el a pisi. Ha jól emlékszem a Medi-Lab a legérzékenyebb tesztek egyike, úgyhogy Profasi utáni 13. napon már jogos lehet a csík. Szerintem kezdheted beleélni magad, hogy kismama lettél. Hatalmas gratula!!!! Kép Kép Kép Kép

Leona Kép
A vetéléseknél Clostys elõkészítés után, 3*1 Duphastont szedtem. A mostani babaelhalás elõtt pedig Serophen-es elõkészítése után elõszõr 3*1 majd a 7. héttõl (akkor pár napig véreztem) 3*2 Utrogestan (vagin)-t kaptam.
A progi szintem kb tavaly ilyenkor nézték, akkor 7 és 11 volt. Erre kaptam Clostyt, utána való hónapban 21 és 23 volt az értéke. Azóta nem nézték. Viszont babavárás alatt idõnként teljesen megszüntek a terhességi tüneteim. A dokim szerint ez normális, dehát nem tudom...?
A vérezgetésed bármit jelezhet, akár jó hírt is Kép

Orsi Kép
Persona tapasztalatokat majd megírom, de ez még min. másfél hónap.

Humi
humi

Kitty
Én is azt mondom, hogy a két csík az két csík, vagyis nagyon-nagy valószínûséggel kismami lettélKép. Szerintem holnap ismételd meg, mondjuk kávé után Kép és, ha holnap is két csík, na akkor kalapokat dobálunk az égbe KépKépKép
Humi
Korábban kérdezted, hogy a ßHCG mennyi idõ után ürül ki. Kb. három hét. Nekem márciusban volt embrió elhalásom és három hét után pozitív tesztet produkáltam, majd négy nap múlva megismételtem, akkor már negatív volt. Az orvosom azt mondta, hogy 3-4 hét mire kiürül teljesen.
Cat
Ma mész vérvételre? Ha megvan az eredmény azonnal írj, mert már most görcsben vannak az ujjaim úúúúúgy szorítok !!!Kép
Kérdezted, hogy mivel stimulálnak. Ma kezdtem a Suprefactot szúrni (1/2 ml 3 napon át, majd lecsökkenteni 1/4 ml-re még ), holnap bekapcsolódik a Gonal-F (3 ampulla- ez 3 napon át, majd 3 napig napi 2 ampullára csökkentve).Jövõ hétfõn UH. Lehet, hogy jövõ 7végén, vagy utána hét elején leszívás.
Lujza
lujza

LányokKép
Köszi a sok drukkot, de azt hiszem hiába volt. Ma volt a HCG vérvétel, de a múlt héten a szép 37,2-es hõm vasárnap felment 37,3-ra, na akkor már újjongtam, de korai volt, mert pünkösd hétfõn bezuhant 37,0-re, és ma is ennyi volt. Görcsöl a hasam, a lezuhant hormonszint miatt, és meg fog jönni.
Most jön a 3 hónap pihi, aztán lombik. Most úgy gondoltam, hogy teljesen leállunk, tehát ide is csak ritkán fogok jönni, és a hõmérõt is a sutba dobtam. Mindenkinek sok sikert kívánok, azért persze nem teljesen tünök el, magánban levelezni fogok (ahogy a párom mondja este 7 után rendelek otthonKép)

KittyKép
GratulálokKépKép Ez tuti babaKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat! A 37 még nem kevés. Ne add még fel a reményt!

Kitty! Holnap tényleg csinálj még egy tesztet szabályszerûen, és akkor Te is megnyugodhatsz. Biztos baba van a dologban. Gratulálok!

Nelli
nelli2

Sziasztok

Ha valaki terhes tuti, hogy 37es a hõje
Ha más tünetek vannak, de a hõ nem stimmel még lehet reménykedni?

Köszönöm a segítséget elõre is

Zsuzsu
Névtelen

Sziasztok LányokKép

Lécci javítsatok ki ma 5 cn köszike Kép nem vagyok szomi mert úgyis össze fog jönniKép

Kitty Kép
Nagyon örülök nektekKépKépKép és eddig még én sem hallottam kismama kávérólKép

Alice
Alice

Lányok
Köszi mindenkitõl a gratulációkat,de még bizonytalan vagyok a dologban. Úgy döntöttem, hogy ma már nem veszek tesztet, úgyis a reggeli tesztelés a biztosabb, holnap reggel meg 8-kor úgyis megyek HCG vérvételre. (Ma megint 37,1 volt a hõm)Hát addig meg fél lábbal is kibírom.(Persze állandóan ezen fogok agyalni)
Szorítsatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beja
Miért írtad, hogy a harmincixedik napon vagy, nem jött meg, de tuti meg fog? Ha volt action, nem lehet baba?

Cat
Nekem sem sokkal magasabb a hõm (37,0- 37,1)mégis reménykedek.Amikor a kisebbik lányomat vártam, a stabil 37,2- es hõm is leesett 36,8-ra. Míg tuti nem jön meg, ne add föl!

Kitty
kitty123

Cat Kép

A 37 meg nem olyan rossz, azert varjuk meg a vervetel eredmenyet, hatha! Ettol fuggetlenul jol teszed, ha pihensz egy kicsit. Ha nem leszel itt annyit, akkor majd megyunk a maganrendelesedre.Kép

Puszi, Alena
alena

Karmen Kép
ma 1 cn.
köszi: Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KittyKép

KépKépKép A biztonság kedvéért azért csinálj gy másikat is, de GRATULA!

CatKép

Még ne mondj le errõl a hónapról, a 37-es hõ nem rossz ! Mikor lesz eredményhirdetés ?

Azt hiszem én kezdek kihülni. Már napok óta 36,1 és 36,3 között ingadozik a hõm. Mostanában kéne lenni a tüszõrepimnek -papa persze 1400 km távolságbanKép -nem tudom tud -e még ennél mélyebbre süllyedni a hõm.

Egcsi
egcsi

Lányok

Csak nem bírtam ki, és délután csináltam egy Gabriel-féle tesztet is. És az is fél percen belül ZEBRA!!!!!!!! lett.
Köszi a sok drukkot mindenkinek!!!
Holnap megyek vérvételre, de már magabiztosabban.Remélem minden jól fog menni,mert már nem vagyok olyan mai lány.

Kitty
kitty123

Kitty, gratulaaaaKépKépKép De hát én ezt már akkor tudtam, amikor elõadtad a kávés sztoritKépKépKép Vigyázz nagyonnagyon magatokra! Kép
Kérdésedre: Azért gondolom tutira, hogy megjön, mert a hõm alacsony, 36.1-36.4 közötti (már legalább egy hete mérem), szerintem nem volt peteérésem... Vagy még mindig peteérés elõtt lennék, így a 38. napon??? Á, nem hiszem... Kép A jövõ hónapban doki... szerintem Clostit fog adni...

Cat, nekem a fiammal még 36.7-es hõm is volt! Amíg meg nem jön, ne add fel, én is csak ezt tudom mondani!!!

Pussz,
Beja
beja

Kitty, látod nekem lett igazam, nem mindenkinél jelentkeznek a szokásos (mellfeszülés, gyakori vizelés) tünetek. Gratulálok!!!

Cat! Azért még várjuk meg annak a vérvételnek az eredményét.

A táblázatot mára már megcsináltam, a javitások holnap benne lesznek.

Karmen

Kép
karmen

Kitty,.
gratulálok!!! Fognak orulni a gyerekeid.

a hosszú ciklus ezek szerint, onmagában nem baj.Csak lassabban érik a tuszo. Valaki egyszer korábban kérdezte, hogy tojásfehérjeszeru nyákja van, de a hoje nem esaik és nem emelkedik, ez hogy lehet.
Akkor nem értem rá elmesélni, hogy nekem is volt olyan, hogy pl. a 7-8 napon volt érezheto nyákom, azonban a kilencedik nap kornyékén elmúlt,anélkul, hogy lett volna tuszorepi, aztán a 13-14. napon visszajott és csak ezútán kezdett emelkedni a hom. Lehet, hogy így a tuszoérés néha intenzívebb, néha pedig lassul és aztán újra beindul. No ez nem tudományos így, csak esetleg magyarázat arra, hogy miért hosszúak a ciklusok, mikozben minden rendben.

Cat,
ne keseredj el, elobb-utobb mindeen rendben lesz, meglátod!
Tuti.

bella
bella2

KarmenKép,EgcsiKép,KittyKép,BellaKép,LujzaKép

Köszi a drukkot, de csodák nincsenek. Negatív lett a BHCG-m, és a progim is nagyon alacsony, meg fog hamarosan jönniKépKép Ebben a hónapban nagyon hittem, és a pozitív gondolkodásban sem volt hiány. Ennek az erejében többet nem hiszek, nincs jelentõsége, csak jobban fáj az embernek a sikertelenség. Na azért nem vagyok ennyire letörve, a pihi az már nagyon hiányzik.

LujzaKép
Nagyon drukkolok a lombikhoz!!!!!!!

LányokKép
HurkivalKép mi van ? Megvolt már a lombik?

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?