Regi
Köszi a linket, azt meg tudod mondani honnan lehet a használatát letölteni? Vagy azt küldik vele??
Aztaa az tok jo hogy ennyit alszik egyben.
Meg jo hogy irtad akkor en is LLest rendelek.
Tünde

utánna olvastam és télleg az volt, hogy nagyon hátrahajló méh esetén nem ajánlott. Na most már csak a dokival kell megkonzultálnom az enyém milyen.
Az nehezíti a dolgunkat, hogy sem én sem a férjem nem akarja, hogy hormonális fogamzásgátlást alkalmazzunk ezúttal. Elég volt 1x megjárni.
Anitja
Nekem nem szokott sirni a picur a..aaa valahogy elalitottam a billentyuyetet. Na akkor most igy ekezet nelkul...szoval, de jo otlet volt nagyon a popsi
torlo kezben melegitese. Ugy tunik halas, hogy nem a hideg izevel torolgetem.
Bfagi
4 l azert nem semmi.
Na asszem megjott vegre a
TAJ kartya. Hat tenyleg 1 honap volt. Persze meg nem biztos, de az egeszsegbizt penztartol jott valami a postara.
Mar csak apanak kell elmennie az akvi kivonatert. Az mar megvan egy ideje.
Oltas nekunk nem latszik semmi.
Granda
Szivbol gratulalok a kicsi Lindahoz. Nagyon edesek vagytok. Ha lesz idod varjuk a reszletes tortenetet is. Hat vegul is Linda nem szuletett meg elobb ahogy szeretted volna
Sense
Lili is hangosan nyel.
Nagyon jok a kepek. Sajna a babaknak vannak ilyen siros napjaik. Az elejen arra is gyanakodhatsz, hogy a kornyezete megszokasaval jaro stressz miatt sir.
K.Timi
En is benne vagyok a taliban. Mondjuk azt meg szeretnem megvarni, hogy Lili 2 honapos legyen. Nekem is nagyon sok az itthon let, pedig nem dolgoztam
vegig pont ezert. Eleg porgos munkam volt.
Gremese
Hat szerencsere nalunk a szulok toleransak. Nem is tudom mi lenne, ha nekunk kellene menni mindenhova. Egyik csalad Egerben, masik pedig Kecskemeten.
azert jo lenne megbeszelni veluk hatha megertenek.
Mi volt kontrollon? Na akkor minden rendben volt, szuper.
Ezt a visszaszippantos dolgot nekem is csinalja, de ettol jobb szokasa is van amikor szopi kozben hatra dobja a fejet.
na most mar gyerek is olemben. szoval erdekes lesz
viranka
edes lehet mira, ahogz szeretget balint babat.
Kiskolbi
Boldog szulinapot
Regi
Nagyon jo a montazs
Era

de csak nem kell sokaig maradnotok.
Siras
Ha nem eroteljesen sir csak nyuszkolodik mi is szoktuk hagyni egy kicsit, nem rogton vesszuk fel. De ha uvolt ahogy Gremese irja, akkor anya azonnal agyon
szeretgeti. Foleg mikor a poci is faj, az anya szeretgetes hatarozottan megnyugtatja.
Segitseg
Nekem is csak a ferjem van aki segitsen. De persze szegenykem a munka utan 7 korul hazaesik es o is faradt en is igenyelnem, hogy foglalkozzon velem is
meg a babaval is, hogy legyen idom magamra. Szoval neha van pityerges emiatt, de azert probal segiteni. Meg ilyenkor mindent eldob es jon vigasztalgatni.
Szoval a takaritasbol nem csinalok ugyet nektek sem szabad, pedig nagy rendrakos manias vagyok am

.
Akkor csinalom ha van idom ra es akkor se mindent egyszerre. Beosztom.
Bufiztetes
En mindig vallra rakom meg hajnali hullakent is, de a kisasszony, ha eccer mar bealudt nem hajlando bufizni. Mi meg a pukikkal szivjuk meg ilyenkor.
De nem annyira veszes.
Teso projekt
Hat mivel mi nagyon magunkra vagyunk utalva es elkepzeltem ugyanezt az idoszakot kistesoval, szerintem mi a kov. babat csak akkor vallaljuk ha Lilla mar
betoltotte a 2t. Akkor mar mehet oviba. Persze nalunk az 5 ev alatt 10 szazalekkal kicsit nehez tervezni. Szoval ha elobb jon ugy kellett lennie. De 1 eves koraig tuti
nagyon vigyazunk, addig nem szeretnem. A ferjem meg szerencsere ram bizta azt mondta akkor jon amikor akarom.
Amugy en is azert tuntem el mert a het eleje horror volt. Nagyon sokat sirt es nyuglodott, szinte nem lehetett letenni, folyamatosan foglalkozni kellett vele.
Kezdtem azt hinni, hogy nem eleg neki a tejem es volt hogy mar masfel, 2 orankent szopizott. Aztan elmentunk a vedonenihez es kiderult, hogy az en kis
tundermackom tuleszi magat, feszul a poci es jonnek a gazok es ez a gond. Ja igen azt elfelejtettem írni, hogy 3430 grammról 4160 grammra hízott 2 hét alatt

Azota figyelek, hogy csak 3 orankent egyen, ha nincs nagy siras. Es jobb a helyzet.
Meg persze Espumisan cseppeket is kap, de szerintem a Gremese teajat is kiprobaljuk.
Amugy o is annyira kifaradt, nem nagyon tudott aludni, ki tud dugig tele hassal, en sem alszon jol olyankor, es szerdarol csutortokre 10 tol 5 ig aludt egyfolytaban.
En annyira elszoktam attol, hogy ennyit alhatok, h teljesen felporogtem.
Sajna ma mar nem aludt ennyit, de csak kb 3 orankent kelt. Csak az volt a gond, hogy megint nyuszogott, meg puffogott almaban igy en eleg gyakran keltem.