2003.06.09 21:10
2003.06.10 07:33
Aztán el is indultak kifelé és kintrõl figyelték, hogy ki esik el benne.Annyira mérges lettem, hogy alig láttam a pipától!Szóltam a mentõsnek, hogy ez nem gáz? Mondta, hogy de igen, majd megnézi.Mondanom sem kell, hogy egy szintén 20 éves csajszi volt a mentõs, mit tudott volna õ tenni akkor?

2003.06.10 07:49
Gratulálok a kislányodhoz!
Én ugyan erre sem panaszkodhatom, mert engem elláttak, amennyire kellett, bár aznap én voltam az utolsó
).Jó a Pfund, Csütörtökit is dícsérig, Szilágyi is normális a saját betegeivel(amúgy egy állat, õ az osztályvezetõ), a CSergõffy is elégjó és van néhány tehetséges fiatal. Nekem pl. nagyon szimpi volt a Jósa, amikor vizsgált.Semmit nem éreztem!
2003.06.10 09:34
2003.06.10 10:14
2003.06.10 10:37
((((. 2003.06.10 19:43
Bár a fájásokat elég jól viseltem,de ha még sem így lett volna,akkor sem hagytam volna,hogy ilyeneket mondjanak.

De nagyon úgy néz ki.
De aztán belejövök és arra is rájövök,hogy végül is fontos volt,amiket mondtam
Ezek egyébként elég beszariak voltak,mert nagyon kussoltak,amikor szóltam.Meg nem gyõztek másfelé nézegetni
Azt hittem,az agyam eldobom! 2003.06.11 20:06
2003.06.11 20:26
2003.06.11 20:58
De az almádi strand jobban bejön nekem. Ja és persze be akarták szedni a parkolási díjat! 2003.06.15 09:16
.De hogy miyeln lehet a szülõszék,laszti,KÁD...
Azért kipróbálnám.De ha lehetõséget sem adnak..
És mindent meg is teszek azért,hogy sikerüljön a következõnél.
Így Eszterkeszépen becsúszott anyukája hóna alá és a szobatársa szerezte vissza onnan és segített mellre rakni,mert a nõvér eltünt
2003.06.16 11:59

A pünkösdöt lent töltöttük Anyuéknál Almádiban. Nagyon jó volt!!! Szombaton mentünk le és 3 óra alatt értünk Érdrõl Martonvásárra. Azt hittem az agyam eldobom. Nem is tudom mi lett volna ha nincs légkondi az autóban. Bence így is nagyon hisztis volt, hát még úgy! Vasárnap átmentünk a balatonfüzfõi strandra. Nagyon tetszett. Még soha nem voltam ott de egész szimpatikus lett. Hétfõn Káptalanfüreden voltunk fürödni, de oda soha többé nem megyek. A strand szépen felújított, de ahogy térdig érsz a vízbe bokáig süllyedsz az iszapban. Ha derékig ér a víz, akkor térdig ér az iszap. Kegyetlen

Ettõl függetlenül jó volt mindaddig amíg el nem estem. Összezúztam a lábam vagy 3 helyen, de elég csúnyán. Azóta se tudok vízbe menni vele.
2003.06.21 22:03
2003.06.23 18:29
Itt vki mindig kopácsol,fúr-farag,stb..Na de már biztos írtam néhányszor.
Ilyenkor üvöltés következik,de aztán csinálja újra.Az autót és a labdát már megkeresi,ha kérem.Nem is gondoltam volna,hogy így megérti már.
Én biztos megőrültem volna.
!!!De erőszakkal nem vihettem őket a vízbe,pedig szívem szeritn a fülüknél fogva ráncigáltam volna őket be!!!Nekem az esett nagyon rosszul,hogy akik hallották,rá se hederítettek.Igaz,ha jól emlékszem,kisgyerekes nem volt ott.kár,hogy ti nem voltatok ott,mert ketten biztos elintéztük volna.!
2003.06.23 18:33
Itt vki mindig kopácsol,fúr-farag,stb..Na de már biztos írtam néhányszor.
Ilyenkor üvöltés következik,de aztán csinálja újra.Az autót és a labdát már megkeresi,ha kérem.Nem is gondoltam volna,hogy így megérti már.
Én biztos megőrültem volna.
!!!De erőszakkal nem vihettem őket a vízbe,pedig szívem szeritn a fülüknél fogva ráncigáltam volna őket be!!!Nekem az esett nagyon rosszul,hogy akik hallották,rá se hederítettek.Igaz,ha jól emlékszem,kisgyerekes nem volt ott.kár,hogy ti nem voltatok ott,mert ketten biztos elintéztük volna.!
2003.06.23 18:37
És nem tudtam,hogy elküldte-e.
2003.06.24 08:19
2003.06.24 19:28
De egyre jobban vágyom rá.Mindig mondogatjuk,hogy a következő babót már csak nem kell a lépcsőkön cipelni stb..
2003.06.26 06:58
Bringa, Igika na és Irma eltüntek? Igika lent van Füreden? 
Azt hiszik hogy sajtból van a lakás.
Erről jut eszembe, biztosan nagy felfordulás lehetett Veszprémben amiután fejbelőtték azt a postást. 
Tündériek a képek. 2003.06.27 09:05
Úgy látszik a fogakkal együtt jön az étvágy is.
Én is csak akkor írok,amikor Bulcsú alszik.Egyébként le sem vehetem róla szinte a szemem.
2003.06.27 09:54
2003.06.27 21:07
2003.06.29 06:19

Ha jól esik neki akkor had egyen amennyit csak akar. Bence példáúl ezekben a meleg napokban főtt kaját nem nagyon evett. Minden mást dögivel, csak főttet nem.
Tegnap este hallottam a TV-ben. Remélem is hogy hamar elfogják a tettest!!
Jó hogy megtaláltál bennünket. Te is Veszprémi vagy? Én Pesten lakom, de a szüleim Balatonalmádiban élnek és elég sokat járunk le.

Milyen volt otthon? 2003.06.29 23:32
A biztosító meg ül a pénzén, egyelőre nem akar fizetni, holott minden sima szerintem. Itt a nyár, kocsi nélkül nyaralni sem tudunk, hát most várunk a jószerencsére. Egyébként ha már a strandoknál tartunk, menjetek el Akaliba, szerintem ott egész jó a strand, és nem is olyan drága - legalábbis tavaly még nem volt az.
Van szőlőnk is, de nagyon gyatra, beteg és öreg már, ki szeretnénk vágatni ősszel, hogy feljavítsuk a földet és majd egyszer újat telepítsünk. Általában az egész nyarat ott töltjük. 2003.06.30 22:07
,hogy sehol senki(Katit kivéve,vele tartjuk a frontot!),aztán meg egy csomó levél!
Egy-egy óvatlan pillanatban odalopózik és bekapcsolja.Ha meg elviszem onnan,akkor bömböl.
Először a szekrényajtót szúrta ki,de felfedezte,hogy mögötte van a szgép és az milyen tuti dolog.
Na meg ha megnyomkod rajta ezt-azt,akkor zúg,világít stb...
Tényleg,hol is laksz?
Hogy hívják a kisfiadat?
Édes lehet,ahogy lépeget!Lassan nem lesz szükségetek a babakocsira.Tényleg jó,hogy kiderült a vérszegénység.Azt sem tudtam,hogy te is az vagy.Egyébként miből gondoltál erre?Mármint hogy ez lehet a baja?Nagyon megviselte a vérvétel?
vagy
)Stílusa van,időtálló,nem esik szét stb..Mindettől függetlenül nem tudnék olyan alkásban lakni,ami ezekkel van berendezve.

Gratulálok népes családodhoz!Nem érzed magad kicsit egyedül?
Nem akarnál egy leányzót magad mellé?Nekem is van egy nagyobb gyerekem
Csak elvett feleségül.Na nem vérfertőzés,de a kedvenc férjem sokszor olyan,mint egy nagy gyerek
2003.07.01 11:06
2003.07.04 11:50

Szerintem nagyon meg is ijedhetett amikor elesett a kádban. 
Na meg a családját
Amíg nem szoktam még meg ezt a közömbösséget amit az emberek egymás iránt tanusítanak, addig nagyon sokat mérgelődtem rajtuk. Közömbösek és közönségesek bírnak lenni. Szerencsére abban a házban ahol lakunk 99%-ban vidéken felnőtt emberek laknak. Mindenki közvetlen és törődnek egymással. (Kivétel a szomszédunk!
)
Akartatok ilyen nagy családot? Milyen ott kint élni? A férjed mivel foglalkozik? 2003.07.05 07:20
De hát ez nyilván így van.
),de annyira gyönyörű,hogy el sem lehet mondani!De tizsta időben érdemes menni,hogy mindent lássatok.
.De talán egy-egy darab nem zavar.Vizsont az olyan hangulatot nem tudom elviselni,amit egy antikokkal berendezettlakás áraszt.Annyira "öreges",hogy nem jön be.
2003.07.05 08:35
. Kicsit zűrös dolog volt az én fiatalkori magánéletem, de annyi bizonyos, hogy már jó régóta arról álmodoztam, hogy nekem majd nem is négy, hanem öt gyerekem lesz. Tudod, abból kiindulva, hogy egy gyerek nem gyerek, két gyerek csak egymást nyúzza, ha három van, egy mindig kimarad, hát legyen négy, de ha már van négy, akkor már inkább... Csak reméltem, hogy kihorgászom az erre a feladatra érett hapsit, ez azonban csak félig-meddig jött be, hogy miért, azt most nem részletezném. Mostanra viszont már úgy néz ki, teljesen összecsiszolódtunk, így, heten, valamennyien.

van hátra. A férjem megbízatása négy évre szól, ő itt a Magyar Nagykövetségen sajtóattasé. Egyébként bölcsész végzettsége van, és mint ilyen, mindig azzal foglalkozik, ami éppen a szakmájába vágóan adódik. Ha innen hazamegyünk, maradhatna a Külügyminisztériumban diplomata, és lehet, hogy marad is, ám én (a gyerekekkel) többé nem tartok vele kiküldetésre, ezt tisztáztuk. Így hát lehet, hogy más munka után néz majd.
.2003.07.05 13:33
A szüléseidről is írjál! Az mindig olyan izgi! 2003.07.05 18:53

Elég siváran telik a hétvégénk. Béci ma egész nap segít költözködni az egyik szomszédnak. Remélem holnap azért többet leszünk együtt. A gyereknek is nagyon hiányoznak a kis meghitt együttlétek Apucival!
Nektek hogy telnek a napjaitok? 
Maximum én 3 gyereket képzelek el, de koromból következően úgy néz ki, hogy csak kettő lesz. Itt láthatsz Bencémről képeket.
1999-ben én is kint dolgoztam Ausztriában. 2 évet kint voltam mint szobalány. Linztől nem messze. Az első év még csak-csak elment valahogy, de a második már nagyon nyögve nyelősen.
Mi még szoktuk hívni Benyusnak, Beninek is. 

A Fókuszban láttam egyszer, hogy nem bírják rávenni a hajléktalanokat hogy menhelyen aludjanak inkább ha lehet maradnának a szabad ég alatt. Úgyhogy szerintem a börtönnel se tudnád őket lekenyerezni!
Pedig télen amikor -20 fok van én egy percig sem gondolkodnék rajta. 2003.07.05 20:24
Egyébként itt elég sok a nyári program,van mit csinálni,csak meg kell találni.
.És az tényleg izgi,bár mi itt már kiveséztük rendesen.De legalább mindenki kicsit újra élheti a sajátját is..
Bár én egyes esetekben azért még mindig visszatérnék a középkorhoz..
Szóval?Miért nem fér bele?És mi van,ha ikrek lesznek?!
2003.07.07 08:05
Nem nagyon akar annál a pár lépésnél többet egyelőre. Persze nem baj, nem is erőltetem. Egykezes vezetéssel már viszont olyan szépen szalad
Most jó lesz, az utcazene fesztivál, az biztos nagyon tetszik majd Hankának. Szerintem egész héten a városban leszünk
Nemtalizunk vmikor?
Most akkor csak beindul itthon az üzlet! 2003.07.07 14:00
2003.07.08 12:09
2003.07.08 13:55

Jövő héten lesznek kész a képek, majd teszek fel ide. 
Tegnap lementünk valamiért a boltba, de leizzasztott mire végeztünk pedig csak pár tételt vettünk.

2003.07.08 20:36
Legalább is a tünetek ugyanazok.Rágja a kezét(megint),folyik a nyála,de valami nagyon!!!De az az érdekes,hogy felül még ki sem jött az egyik(csak 3 van) és most alul motoszkál a szájában,de majd meglátjuk.

De igyekezz,mert már kíváncsi vagyok a porontyra ám!

Ha meg ikrek lennének..!Én nagyon szeretnék!De akkor nekünk 4 babánk lenne,mert elgalább 3 terhességet szeretnék végigcsinálni!Annyira jó volt az első!
2003.07.08 21:48
2003.07.10 08:35
2003.07.12 09:12
Persze veled nem is nagyon talizhattam, mert mi 27-én hazajöttünk, gondolom, 1 napig feküdtél, utána meg már az ember a babájára figyel
2003.07.13 06:40
Igazság szerint állatkertbe akartunk menni, de reggel 10 órakor már nem találtunk parkolóhelyet és 20 méteres sorok álltak a pénztár előtt, így úgy döntöttünk hogy kimegyünk a Campónához.
Bár az unokanővérem (aki szintén veszprémi) 40 éves volt amikor a 3. babót szülte. 2003.07.18 19:51
De tényleg!Tök jó volt,hogy semmi dolgom,csak a Manóval lenni,tanulgatni,mit kell csinálni vele,gyönyörködni benne,pihenni,beszélgetni stb...Sőt, az egyik legjobb élményem éppen a gátmosás volt minden nap!!!Annyira jól esett,hogy szinte hihetetlen!!!
).A doki felírta az ampullát(amit ugye testsúlyra mérnek),ami 10ezer!!!Ft lett volna.A szépséghiba az volt,hogy nem volt az ügyletes gyógyszertárban,sőt,az egész városban!!!Ráadásul nem tudtuk,pontosan mikor ment bele,így kétséges volt,hogy van-e értelme az oltásnak.De végül nem lett semmi baj.
Apa beleegyezett
Azt mondta,lehet róla szó...Csak kérdés,hogy a törpék mit is szólnak hozzá
Csak annyira jó ez az egész,hogyén szeretném minél többször átélni.
Szóval..

2003.07.21 07:23
2003.07.21 07:46

Sokkal kevesebbet kell hogy rászóljak. 
Keddig esőt jósóltak. A szomorú az, hogy már az aznapi időjárást sem tudják, nem a másnapit. 
2003.07.21 08:42
2003.07.21 20:56
nagyon édi volt.Persze sokmindenkivel meggyűlt a bajunk,mert hiába mentünk a kisvízbe a part közelébe,sok olyan ember van,aki nem foglalkozik azzal,hogy babával vagyunk.Pl. két csajnak feltétlenül ott kellett labdázni,mert ugye a fiúk csak így látják őket rendesen.És persze a labda nálunk landolt...

És persze mindenhol tologatni akarja őket,még a leglehetetlenebb helyeken is.
Tök jó lett.Az ajtóra meg kiírtam vele a nevét.
De sokra nem megy vele.Szerintem. 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|