A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

huhh, Zsanci, akkor mi olcsón megúsztuk ezt a vírust :shock: (már ha nekünk is ilyen volt, de mondom, nagyon hasonlít, és nálunk is a Rhus toxidendron meg a Borax hozta helyre) Istinél nem volt láz, vagyis én nem vetem észre, csak a pöttyöket, de azokat nem lehetett nem észrevenni mert pár napig megvoltak. Hasfájás se tűnt fel, Isti szokásos showt nyomja (súlyosbítva egy alkati szeres primer rosszabbodással), Liliróza meg minden este üvölt valamiért... nem baj, szeme tisztul, szája nő, Istit pedig majd elviszem ördögűzőhöz, közvetlen a szétválasztó műtétetek után :)

votiv 8)
votiv

Zsanci!
felírtam a szereket, köszi! nekem gyanús, hogy én valami influ szerűséget kaptam el, mert már szerda óta enyhén fáj a torkom, de semmi takony, legalábbis napi 3 zsepinél nem több. (nekem meg 1 torokfájós nap után másnap jön az orrfolyás mindig) és ma nagyon fáj egész nap a fejem, és a nyakam, meg az izmaim. (nem vagyok fejfájós típus)
Lencsét kérdeztem, semmije nem fáj. Az arcán van 2 db csípés, ami biztos nem az a bizonyos pötty. Nála az öblögetés kizárt, mert a fogkrémet is mindig lenyeli. szóval marad majd a homeo. ha meg fáj a gyomra, azt meg tudja mondani (tegnap is mondta, hogy fáj a feneke a kúptól :( ) és adok neki fájd. csill-t. (kúpot, v. Nurofent)

ma egész nap az új ágyban döglöttünk (ha már éjjel nem alhattam itt, mert kivittem L-t a régi nagy kanapéra), és a szgépből megy neki a Mazsola, és így pihenünk. csak kölesgolyót akar enni,semmi mást, pedig rendeltem finom kaját is. :?

nem viszem el egyelőre dokihoz, kár lenne citálni, és akkor kiderülne, hogy piros a torka és kapná is az antibigyót.

ancsipancsi

Vot,
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

és fülbevalód nagyon szép lehet, ha Isti igy megdicsérte!
zsancikant

Ríd!
hogy nem sima nátha, az fix. férjem hozta angliából szerintem, valami fos fertőzés, mert mint előbb írtam, harmadik napja vagyok rosszul, de nem folyik az orrom. (mondjuk nem is hiányzik)

ÉS HÁT A DOKIK MOBILJÁNAK JÓTÉKONY HATÁSA:
idegességemben felhívtam, hogy mit lehet most majd tenni, ha musz lesz lázat csill./orrot dugítani, és megnyugtató választ adott. szóval nagyon kell a mobil.
ancsipancsi

Votiv: ja, nincs baj a becékkel (a toportány teljesen okés, az uram TÜncit leggyakrabban Kis Terroristának, vagy Szörnypóknak hívja :lol: ), csak annyira konzekvensen használtad már a Józsit, mintha máshogy nem is hívnátok.

Kép
Kép
tinu

Ancsi, nem riogatni akarlak, de én is csípésnek néztem Istók pöttyeit elsőre.
és miért használsz még kúpot? Lencse már tök nagylány, bőven elég lenne neki a szájon át csillapítás sztem.
Mondjuk én eleve nem állhatom a kúpot, 1-2x használtuk összesen Istinél, akkor is az apja adta be, és Istók marha nehezen viselte :roll:
biztos azért mert pont ott tartogatja a zabszemét :P

votiv 8)
votiv

Ancsi: jobbulást neked is!!
Nagy ágy király lehet!

Zsan: nálunk a konyha marha kicsi és mindig belerúgok valamibe és ha már vagy harmadszor akad el a lábam akkor utána felmegy azagyamba a vér és bazi pipa leszek :evil: Én nemtom ki tervezte a házunkat de igen sokszor szidom kedves felmenőit :twisted:
Bár igaz akkor az volt a koncepció, hogy minima egy főétkezést a lakáson kívűl ejtsen meg a család és hát a többit is az üzemi konyhán, de ez nem ad felmentést az alól, hogy egy teakonyhát kellett ide biggyeszteni :roll:
Uff... szal megértem a hely problémákat.

R
rylie

íme a művész úr tegnapi alkotása

KépKép

és két kép a féléves szépségről:
Kép Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
nem vagyok én kápó, csak mefigyelésem alapján a kúp szépen és hamar leviszi a lázat, míg a Nurofen csak több óra után. így a kúpot tartom a leghatékonyabbnak, szóval, ha nagy a láz, azt nyomom. na meg van ám olyan, hogy kilöki a kezemből a Nurofent, nem fogadja el, és akkor benyomom. persze eddig életében ha 5x kapott, sokat mondok. nem viszem túlzásba és én is utálom csinálni, de nem fájhat az annyira, csak inkább kellemetlen.

gyerekeid irtó édesek, viszont a rajzolás után én idegrohamot kaptam volna!

különben Lencse a múltkori beírások óta megevett már egy doboz tejfölt a hűtőből, és a Liga margarint kezdte gyúrni, mikor elkaptam :D.

rossz hír: hasmenésem van. 2x mentem az utóbbi 10 percben, Lencsének meg kezd felmenni a hője. a "csípések" két részletben jelentek meg és kettő van belőlük. :(

szerintetek a boraxos homeo szer akkor is használ majd, ha elrágja a bogyókat? mert nem akarja szopogatni.
ancsipancsi

ÁGYRÓL MAJD PERSZE TESZEK BE KÉPET, CSAK RENDEZŐDJÖN A SZITU NÁLUNK.
ancsipancsi

Ancsi, jó az is ha elrágja. vagy csináld úgy, hogy egy pohár vízbe bedobod az 5 golyót, és napközben gyakran itatgasd belőle, míg el nem fogy.
borax mellé Rhus toxidendront (mérges szömörce 8)) is adhatsz, lehet hogy tényleg csak csípések és elmúlnak tőle :)

hát én se örültem, de szerencsére mosható a filc :lol:
(és még mindig jobb, minth a falat firkálta volna így össze)

votiv 8)
votiv

Votiv,
épp azt néztem, hogy a falat totál megkímélte! :)
egyszer L. egy mosható Crayolával (azóta mindenben ilyen jót veszek) összecseszte a főbérlő kanapéját, amit a férjem pár mozdulattal leszedett szivaccsal, pedig plüss volt.

boraxot majd csak akkor adok, ha lesz is vmi a szájában persze, most csak előre érdeklődöm :).
ancsipancsi

Votiv,
jaj de édes Lilirózád :D boldog félévest neki :) (lehet h már betöltötte, csak lemaradtam, bocs )

Zsan,
ez borzalmasan hangzik. +++++
én nem értem, hogy birjátok az éjszakázást, én totál zombi vagyok, ha csak 3-nál többször ébreszt a 2 gyerek összesen.

Ancsi,
Nektek is +++ meg jobbulást!

Deni,
szépek a képek :)
a csontkovács egy pesti pasas, aki manuálterapeuta is, barátunk járt nála, ö ajánlotta. és mondta a telefonban, hogy pont jokor hivom, mert szülés után 3-4 honappal lehet menni csak, és tetötöl talpig átgyur majd, mert biztos szétcsusztam.

KépKép
fibi

HELP
3/4 óra múlva indulok patikába, és addig ha vki tud segíteni,légyszi! olyan homeos szer kellene, amely a takony miatti fülduguláson segít,amolyan gyulladáscsökkentő és duzzanatcsökkentő. férjemnek mióta leszállt a repülő,nem dugult ki a füle. :( majd Belladonnát mindenképp veszek neki.
ancsipancsi

A Dulcamara az orr-fül-gége régió hurutja esetén javasolt, melyet esetleg orr- és füldugulás kísér. E szer indokolt, ha a fülgyulladás fertőzés vagy átfázás után lép fel. Naponta 1-2 alkalommal 5 granula Dulcamara 9 CH ajánlott.

A Kalium muriaticumnak kivételesen jó hatása van a fül-orr- gége régióra, különösen az orrdugulással és a fülkürt hurutjával kísért mucosus fülgyulladások kezelésekor. E szer hatását jól kiegészíti az Arsenicum jodatum 9 CH-ban.

ezt találtam
ancsipancsi

Vot: szuperek a képek. Lili milyen cuki és mekkora már. Isti pedig egyszerűen szuper, megmutattam Fanninak és nagyon bejött neki. Bár tudom, hogy már foglalt, de azért még reménykedünk. :lol:

Neet: boldogot neked.

Ancsi: jobbulást nektek.

Zsanci: a szaltó szép lehetett, húh én már igy olvasva is frászt kaptam, de milyen jól esett, nagyon szerencse. Jobbulást nektek is.

Vot: én marha perverz vagyok, mert imádok kúpot adni... na jó csak vicceltem, de annyira nem vészes nálam a dolog. MOndjuk már Fanninak nem nagyon lehet, mert ő már nem csípi annyira mint én. :wink:

Képzeljétek a bölcsitől megőőőőőőőrülök, látják, hogy Fanninál minden rendben és szívesen ott maradn és szeretne is ott aludni, hát csak nem engedik, mert ami szabály az szabály, majd csak jövő héten. Szegény gyereket alig lehet hazahozni a bölcsiből.

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
majd eljössz egyszer kúpot adni nekem? :lol: :lol: :lol: :lol:
szegény Fanni, Lencse is mindig a "tölcsibe" akar menni, mióta 1x voltunk "egész napos" játszón a Fonyód utcában.
ancsipancsi

Sziasztok lányok!

Zsan! Nem semmi éjszakátok volt :cry: Reméljük Memén gyorsabban áthalad ez a csúnya betegség.
Igi sikítás: úgy látszik ez a 2005.februári évjáratú gyerekek típushibája. Gréti is így érvényesíti nálunk az akaratát, és bőven osztogatja :evil:

Indi! Nekem is van egy egész doboz Ikeás konnektordugó, 2 hete vettem, és persze a mi konnektorjainkba nem jó, pedig ez is Prodax, de nem teljesen kerek a belseje, így nem megy bele.
De már látom Macs megelőzött. De ha ez is kellene, szívesen neked adom :)

Ancsi! Bulást nektek is!

A prof.ról nekem is van egy sztorim:
Pont a H-ban voltam, hazaindulás előtt vártam, hogy adjanak recepteket, de mindenki pont kajált a csecsemősöknél, én meg addig leültem Bajnival benn az asztal mellett a székre. De közben az Olga dokinéni nagyon intézkedett, mert az egyik csaj, aki pont a prof. betege volt, de persze a prof. valahol odavolt, így a csaj nem is nála szült, mondjuk ez még a kisebbik baj volt, de nem találták a csajnak a Hepatitis-es eredményét, mert állítólag a prof-nál volt. És mivel nem volt meg a lelet, így a babának automatice be kell adni valami Hepatitis elleni oltást. Hiába tudta mindenki, hogy 99,9%, hogy negatív volt, pont akkor hozta a futár az oltóanyagot. Olga telefonálgatott jobbra-balra, de azt hsizem nem járt eredménnyel.

KépKép
KépKép
lindicita

Bajnimnak nagyon csúnya a bőre, tegnap dokinéni is látta (nem emiatt vittem mondjuk) és írt fel rá egy krémet, aminek a neve: Elinom vagy Elonom, de lehet, hoyg egy b betű is van benne valahol (már Petinél van a recept). Nem szeroidos, arra rákérdeztem. Ismeri valaki?

Votiv! De szép lepedőtök lett :))))
Liliróza gyönyörű kiscsaj :)

Neet! Boldog szülinapot!!!
lindicita

Ancs: bármikor... :lol: :lol:
Nekem ma már közölte Fanni, hogy ő most már kijárta a bölcsit és jövő héten már oviba megy. hihi, mekkora tévedésben él szegény gyerek.

MI is csatlakozunk a sikítozókhoz, Fanni igen durván tudja előadni magát, főleg ha valaminek örül vagy pont, hogy nem.

Kép
Kép
johanna1975

Csajok!
Nem akar valaki véletlenül babakocsit venni?
Én most vettem Bajninak, de sajna neki még nem jó, nem ül még annyira, mint amennyire ez a kocsi megkívánná.

Itt egy kép róla, a márkája: Cam Portofino

Kép
lindicita

Johi,
mindig elfelejtem irni, h a pihenöszék nekünk is nagyon bejön, Ábel el is alszik benne néha :) látszik h 1napon van a szülinapja Fannival :P
fibi

Ja, és még a legszebbet nem is írtam. Ma én is bőgteme gy sort. Tegnap éjjel fél 12-ig fordítottam, el is küldtem e-mailen. Ma kiegészítettem volna valamivel és nem találtam a dokumentumjaim között. Na, mondom nem baj, rossz helyre mentettem, de majd az elküldött e-mailem mellékletéből előszedem. Hát nem rossz dokumentumot mellékeltem? Így nincs meg, amit tegnap este fordítottam. :cry: Úgyhogy reggel állhattam neki még egyszer, mindkét gyereket bevágtam az etetőszékbe, így volt egy kis nyugtom.
Még jó, hogy nem volt olyan sok, mert már egy részét leadtam.
De ha Peti este hazajön és előbányássza valahonnan a tegnapi dokumentumot, biztso hogy gutaütést kapok ...
lindicita

Fibi! Bajni is imádta a pihiszéket :) Már tovább is ajándékoztam tesóméknak. (pedig Gréti idejében azt gondoltam, hogy ez egy fölösleges luxuscikk, és ehhez képest annyira kihasználtuk)
lindicita

Fibi: örülök, hogy szereti... akinek kölcsönadtuk, ők is imádják, hát majd remélem egyszer ketteske is hasznát veszi.

Lindi: ilyet én is szoktam csinálni. Mármint, hogy nem találom, hogy hová mentem, brr de idegesítő.

Kép
Kép
johanna1975

votív! köszönöm a felajánlást, kihasználtam :wink: :oops:
kőceid édesek. s a nagyobbik veri kreatív :lol: 8) :shock: :lol:

ancsiéknak és zsanéknak +++++++++++

johi! lütty egy rendszer! nemhogy örülnének??!?! :roll:
fanniduma: ha így folytatja akkor jövőhóban diplomamunkáját írja :lol: végülis már munkatapasztalata is van! :lol:
gödibarbi

MA elcsábultam egy orrszívóporszívóra. Azóta verem a fejem a falba, hogy miért nem vettünk már hamarabb. Mivel a lányom imádja a porszívó hangját, nem is nagyon zavarja és tök jól kijön a cucc!!!!

Réka becenevei:
Szarosmanci, kakamanci, büdösbogár, trotyimanó, szarógalamb (ezek a bekakilási becenevei)
Krumplinudli, Angyalbögyörő, Cicavirágbogárszál és kisbüdöskurva, ezt akkor szoktam neki mondani, amikor meglátja az apját és elvigyorodik és nyúlkál érte, szal ez a féltékenységi beceneve

Votiv:
Isti és Lilijózsi nagyon édesek, Lilijózsi még manó-forma, de már inkább egy aranyos, szép lánymanó, vagy azt már tündérnek hívják??? :wink: :wink: :wink:

Este majd még jövök

nukada

Lindi: nekünk is ugyanilyen babakocsink van! :D Csak zöldben. Nekem nagyon bejött, mert könnyű. Bár Tünci már ül rendesen. De lehet dönteni a hátát, nem muszáj benne ülni! Vagy úgy se smakkol?

Kép
Kép
tinu

sziasztok,

Fibi,
priviben nevet számot kérhetek? izé, csontkovácsról.

Lindi,
akkor Grétit és Igit össze kéne ereszteni, kivi lennék, ki győzne.
:lol:
sógoroméknak PONT ilyen járgányuk van.

Ancsi,
már késő valszeg, de mi náthára ilyeneket szoktunk, mint allium cepa, ars. album, sambucus nigra és komplex cuccok, mint a coryzalia.

Votiv,
ez a pasi.... :lol: :lol: :lol:
És IGi uezt a kezére szokta alkotni, mondtam is Lnek, h uigy fog kinézni a srác 20 év múlva is, de akkor azok már örök firkák lesznek a kezén (uis rocksztárnak szánom, mert olyan kis vékonka... 8) )

Meme egész nagyokat alszik a Spin Doctors cédére... :lol:
de őt papnak szánjuk... :wink: B-t meg politikusnak...

És Lilirózát meg elvennénk feleségül, jó? ird be a naptáradba, h 2027. június 18-án menyegző lesz! :wink:

többit később, most ilyeneket kell csinálnom, mint ööööö vacsora, vagy mi, meg ööö megágyazni...nem tom mért cseszeget ezzel Levi. Ha már meg tudta fürdetni őket, a vacsi meg az ágyikó nem is lenne olyan nagy munka... :lol: (nagyon elkapatom én a férjemet...)

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Mire ma odaértünk a dokinénihez, hörgésnek se hire-se hamva nem volt. igy gyogyultnak nyilvánitottuk.

hátha másnak is jól jön immunerősitő Echinacea D4/D6 vagy Ch5 egy hétig napi 1*2,m 1 hét szünet és ezt igy tavaszig, ill. kinek meddig szükséges

Zsanci, hát ez a nyavalya elképesztő :shock: na iylenkor tényleg nem marad más,mint egy fél üveg béjlizt apró kortyokban

Érdekes a Rhus Toxicodendron, én ezzel gyógyitottam ki magam abból a terhességi inhüvelygyulladásból (pattogó ujj) amit már operálni akartak, mert nem használt a kezelés rá. Ez egy másik dzsollidzsóker akkor, kivül-belül hasznos.

Nekem most semmmi nem jut eszembe, pedig kérdeztetek sokan, bocs, tessék rám szólni, ha nem válaszolok.
indianyo

Indi:
De jó, hogy gyógyultak vagytok!!!!!!!!!!
Ez a felnőtt, vagy gyerek dózis, vagy ua mindkettő? Nekem is kéne immunt erősíteni :lol: , mert megint fáj a torkom... :evil: Ez nem lesz így jó, hogy egymásra köpködjük a gyerekkel a bajokat... Pedig a torokcsakrám rendben, bevallottam a Zoliank az összes szeretőmet... :oops: :wink:

Zsanci:
Még jó, hogy nálatok a gyerek dönt pályaválasztás téren 8) 8) :lol: :lol: :lol: Amúgy a Hban én is úgy imádkoztam, hogy alkudoztam: ha nem lesz Rékának semmi baja, akkor mehet apácának!

Johi:
Ovis nagylányod :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Nuk :) ez most gyereknek való adag, felnőttnek talán napi 5 golyó is lehet, de ezt nem kérdeztem meg. Én eleve a neten találtam ezt, ott 1 golyót ajánlanak naponta, de doktornéni szólt, hogy kettő legyen.
napi 2 felnőttnek is tuti jó. ezen kivül van echinacea szirup is (dr. Theiss féle, dm-ben és gyógyszertárban is kapható), abból lórúgást alkalmazunk nyavalya kezdetén és utána gyorsan el is szelel.

Votiv :) én ezt a lepedőt ki nem mosnám, oylan szép :) és velem milyen hosszan eltelefonált Istók a minap és mekkorákat kacagott közben, oylan jó volt hallani.

képzeljétek, ma végig a saját lábán jött a ded, még egy órát forma 1-es egyszemélyes kiskocsibajnokságot is tartott az obiban, és egyszer se kérte, hogy felvegyem, nem volt fáradt.

jaj, Deni, tudom már: basszus :lol: el se tudom képzelni Bálintot káromkodni!
indianyo

2 oldalt olvastam vissza gyorsolvasásban, de sok a ködös rész. Ami tuti: A zsanci-féle gyerekek nem piskóták és köszi mindenkinek a köszöntéseket.

Ancsi,
szül. szerint csepeli suttyó volnék, azóta volt már minden, években mérhető volt Erzsébet city, London city, Népstadion környéke 3 helyen is, majd végül Budatétény. Tiszta vagyok? ;)

Rájli,
apákok egy náthától is tudnak szenvedni, de ez most más. Azért ha sír egy pasi, hajlok arra, h elhiggyem, h fáj neki.... a szőnyegünket meg kidobom, mert tegnap sikerült egy otthonszülés szerűt játszania férfias kivitelben, és lehetetlen kimosni a foltokat. (vér...)

és mennyi minden volt még... BK után megpróbálkozok lassabban visszaolvasni és jobban reagálni.

Ja, a képek szuperek, Lili, Isti, Attis gyönyörűek, a teljesség igénye nélkül. Istók paplanrajza nekem fel se tűnik, ha nem írjátok, tökre passzolnak a színek, én meghagynám, egyszer még sokat fog érni. D:

Ancsi,
egyébként hol derült ki, h tegnap voltam 31? Még magamat se tudom visszaolvasni, ez már a vég... :lol: :shock: :lol:
neet
neet

Neet,
ugyan nem tőlem kérdezted, de pl skype-os adatlapod volt árulkodó :D
apának bulást, ez nagyon durván hangzik :(

Nuk, Zsan, Ancsi,
jobbuljatok :D

Lindi,
tök jó ez a kocsi, kár, hogy nálunk nem játszik :)

sikítozás életkorfüggő, nem? terrible twos :D

Indi,
ez jó hír .D

mindenkinek ++++++++-ok aki igényli :D meg aki nem, az is :D
és Isti-féle lepedő nekem nagyon bejön :D :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

aNEETám :) a szkájp a bűnös indiszkrét hirek közlésében, én meg jól toávbbadtam. Mitől fájt G-nek és mitől vérzett? Asztem hogy dáthás volt komolyabban csak :shock:
indianyo

Szrek,
skype? Ti ott leselkedtek?

Mi a sikítás ellenszere? Sajna apa nem bírja addig, mint én, s reagál, mikor sztem nem kéne. Eszter meg tökéletesen tudja, h félórás sikítás után BÁRMIT elér... :?
neet
neet

Pletykás Indi, :)
aranyér-műtét.

Bocs, ennyi volt a reklám, majd jövök.
neet
neet

Neet: óóóóóóóóóóóó akkor hogy Bálintot idézzem: basszus, az biztos valóban nagyon fájdalmas.

Szrek:) tudom már mit is akartam: akkor msot anyukáddal teljesen összeköltöztök? vagy midnent attól tesztek függővé, hogy alakul a lakás eladása?
indianyo

Sziasztok!

Lindi, nem ELIDEL az a kenőcs? Mi már többször használtuk ekcémára (nem súlyos), bevált. Egyszer a Nagyi elvitt minket egy ismerős "szuper" bőrgyógy.hoz, aki Elocomot írta föl Pnek, aki még 2 éves sem volt akkor, és elfelejtette!! elmondani a doki,h gyereknek csak higítva szabad használni... Még jó, hogy ki sem váltottam, miután a neten megnéztem, hogy mekkora durva szteroid. A kulcskifejezés ez volt "gyermekeknél fejlődési rendellenességet okozhat"... Na, ekkor a mi házidokink felírta az lidelt, ami ragyogóan karban tartja az ekcémáját. Csak a 2 csuklóján, meg a könyök és térdhajlataiban van, a karja lába csak száraz, elég rá a patikai testápoló, és mindez inkább téled, és idén még semmi jele.)
Babakocsi klassz, de nekünk már van egy kollekciónk :wink:

Indi, gyógyult Dominó-hurrrá! :)

Neet, szegény Eszciapa, gyógyulást neki!+++

Nuk, Réka becenevei :mrgreen: Eszembe jutott,h Pt én is hívtam szarzsáknak néha, ha nagyon büdi volt :)

Zsan, fiaid ígéretes pályája :) :) :Jobban van Meme?

Vot, gyönyörűek a gyerekeid!!!!!!!!! :)

Délután elvonultam 2 kerek órára gyerek nélkül, nagyon régen történt velem ilyen... Elvásároltam a bababónuszos c&a kuponomat, Bnek egy édes meleg plüss együttest vettem féláron, és még Pnek szép kordgatyát 1500pénzért. (Jellemző, hogy egyből a gyerekcuccok felé mentem...) Megnéztem méga deichmann gyerekcipő-felhozatalát is (téli meleg), de elég gyér volt. Asszem, maradunk az asso-nál, árban is jobb. Vagy tudtok vmi jó helyet még?

Deni, holnap nem börzézek, a múltkor jól bevásároltam. :)

Megyek, apánk fájlalja, hogy a gép előtt ülök, jogos...

Jóéjt mindenkinek! :)
rídonli#

Rídonli! Elocom volt, azt hiszem. De direkt rákérdeztem, hogy milyen krém ez, és nyilván sejtette, ha nem csípem az antibigyót, miért kérdezhetem és azt mondta, hogy ez nem tartalmaz szteroidot.
Gyógyszerész keverte ki, nem tudom hány % Elocom + Burrow (erre meg azt mondta, hogy gyulladáscsökkentő). Hazudott a vén ribi? :shock: (sajnos ki sem állhatom a nőt, és azt hiszem érzi is)

KépKép
KépKép
lindicita

Rídonli! Elocom volt, azt hiszem. De direkt rákérdeztem, hogy milyen krém ez, és nyilván sejtette, ha nem csípem az antibigyót, miért kérdezhetem és azt mondta, hogy ez nem tartalmaz szteroidot.
Gyógyszerész keverte ki, nem tudom hány % Elocom + Burrow (erre meg azt mondta, hogy gyulladáscsökkentő). Hazudott a vén ribi? :shock: (sajnos ki sem állhatom a nőt, és azt hiszem érzi is)

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi: mienk körzeti is elocomot írt fel Kamilla ekcémás ujjára!!! Amire hozzáteszem TI semmit se adott, mondván elmúlik!
Szal én mint a jógyerek megint kiváltottam ezt a sz@rt, aztán jól nem használtam el, mert minket meg az hökkentett meg, hogy mellékvesehormont tartalmaz! :shock: He? Néztünk össze apjukkal, és jól landolt a bontatlan csomag a gyogyótár kukájába :evil: Helyette sudocremet kentem a ded ujjára és azt is mikor eszembe jutott éjszakára, és elmúlt.

Neet: Apjuk :o ááá szegény akkor jár neki a ++++++++++++++

Indi: nekünk is felírta TI ezt a enchi izét de 2X3 golyó mennyiségben + még a Vincetoxit is azt heti 1X3 golyóba. Mi ezek szerint ennyire tropák vagyunk... :roll:
De az király, ha D már nem köhög!!!
És én kérdeztem egy olyat, hogy amint mondtad D a te problémád "miatt" köhög és hogy ezen tudott-e segíteni TI valami bogyesszal, mert lenne egy ismerős akinek úgy néz ki hasonló a problémája (anyuka kórházba be, azóta folyamatosan lázas a 3 éves kislánya és nincs semmi tünet, vagy eltérés a laborjában sem) és ha nálatok tudott segíteni a dokinéne, akkor elküldeném hozzá őket is!

Votiv: lepedő :) és Józsika nagyon szép kislány!

Ancsi: milyen filc az ami mosható??? Hol lehet kapni mennyiért?

És képzeljétek ma kaptam kimenőt kozmetikába és ezer év után ki lettem ragyátlanítva és azt is megtudtam, hgoy terhességi májfoltjaim lettek! :o Eddig észre se vettem....
És cserébe ma Apjuk lelépett mulatni, mert egyik barijának megszületett a gyermeke és ezt feltétlen meg kell ünnepelni egy kis lerészegedéssel 8)

Nekem meg riportot kéne írnom! Nekem! Tiszta röhej... :roll:
na valamit rittyentek..ja persze hf ez is, még mielőtt azt gondolnátok, hogy új állást kaptam 8)

Szakáll veletek!
Rylie
rylie

Lindi, nekem volt patikai, igaz, az nem gyereknek, hanem felnőttnek való volt, de sztem csak a hatóanyag %ában különbözik, és az szteroidos volt. Próbálj utána nézni aneten, én is ezt tettem, csak már nem emlékszem, hogy hol. (Talán drinfo?)
rídonli#

Kérdés: behalt a hidegpárásítónk (baromi mérges vagyok, csak 2 télen át használtuk), kéne venni egy újat. Tud valaki ajánlani olyat, ami nem szórja szét a vízkövet? (És nem kerül rengetegbe?)
rídonli#

Betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!!

Neet,
Isten éltessen utólag is :D Apának pedig ++++++!!!

Ríd,
Borid és lasagne, trükkös a csajod :lol:

Barbi,
Fogzáshoz +++++!!! Hátrafelés menés :lol:

Ancsi,
Éljen az új ágy :)

Becenevek? Nálunk csak azok vannak, Adélnak nem is hívjuk a csajt :lol:

Votiv,
Kőcök édesek és a rajzolás igazi remekmű :D :wink:

Johi,
De jó, h Fannid ennyire kedveli a bölit :) de azért a szabály az szabály elég kiakasztó :roll:

Lindi,
Fordítás :( Babakocsi nagyon jól nézik ki, de nem rég vettünk mi is.

Nuk,
Nálunk is először az a pumpás orrszívó volt, ami semmit sem használt, nem is értem miért árulják :roll:

Indi,
Szuper, h gyógyultak vagytok!!!! :D

Csajom nevében köszi a dícseket :D

Fibi,
Ilyen izzadékonyság nekem is elég sokáig volt a terhesség után. Aztán ahogy helyrebillent a hormonháztartás, el is múlt.

Rylie,
Sapit anyum kötötte, lemásoltatom vele majd a mintát és elküldöm neked :wink: Kimenő rulez :) Én meg itten morgok magamba, h apa holnap megint lelép oszttalira, meg egyébként hetente 2x bowling edzés, áhhhhh. Azt hiszem el kéne már menni nekem is vhova :roll:

Denis képek nagyon jók :D Bencus milyen nagy fiú és Bálint meg Kamilla, zabálnivalók, ahogy ügyködnek :lol:

Deni,
Tényleg szuper vendéglátó vagy :wink: Boldog hófordulót Bencusnak, meg persze Bálintodnak is! :D

Kata,
Mi újság veletek?

Arwen,
Milyen dögös pasid van, olyan édes, ahogy kidőlt :D Építkezéshez sok erőt előre is! És tényleg milyen hihetetlen, h vmi előkerült az ellopott cuccokból.

Kép Kép
curse

Barbiék csúcsszuper mászókája:
Kép

votiv 8)
votiv

Lindi!

Szerintem is Elocom lehet, amit felírtak neked, főleg, ha patikai készítmény. Az Elidel, amit Ríd is írt, az sárga-fehér tubusos, és bazi drága, majdnem 4000 pénz. Az Elocom valóban szteroidos, sajnos Emmánál néha kell használni, igaz ő jóval nagyobb Barninál. Többször voltunk bőrgyógyászaton, kipróbáltuk az Elidelt meg más krémeket is, de végül csak az Elocom segített. De csak olyankor használjuk, ha nagyon durva a helyzet, értsd nagyon belobban az ekcémája, de olyankor is elég 2-3 napig használni, és csak a kritikus helyeken. Meg Fenistil cseppet adok még olyankor, amúgy meg a sima patikai testápoló.

Jön ma valaki TEMI börzére? Én készülök, sztem olyan 10 magasságában leszek ott.

Kép
Kép
manoka11

Lindi!
"Az Elocom egy erős hatású kortikoszteroidot (mellékvesekéreg-hormon) tartalmazó, bőrgyógyászati alkalmazásra szánt gyógyszer."
"Kétévesnél fiatalabb kisgyermekek kezelésére kizárólag orvosi felügyelettel alkalmazható."
"Tartós alkalmazása gyermekekben befolyással lehet a növekedésre és fejlodésre."
Forrás: http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pi ... wrd=elocom

sajnos mi is ezt kaptuk az öreg doktorbácsinktól Isti ekcémájára. sikerült több hétig nem kiváltanom, aztán az apja (aki szintén szteroidokkal tartja szinten az ekcémáját :() kiváltatta velem. egyszer be is kentem, akkor visszahúzódott az ekcéma, de ahogy abbahagytam a kenést, mindjárt rögtön előjött. Úgyhogy akár naponta kelett volna használni (noha egyáltalán nem megoldás az ekcémára), azt meg nem kockáztatom, hogy még lükébb legyen a gyerek :P

amiben nincs szteroid, az az ELIDEL
"Az Elidel krém fehéres, szagtalan, ruházaton foltot nem hagyó, könnyen kenhető krém, mely 1% pimekrolimuszt tartalmaz. Nem tartalmaz szteroidot."
viszont érdemes ennek is elolvasni a mellékhatásait:Ritka esetekben rosszindulatú elváltozásokról - beleértve a limfómákat és a bőr daganatos megbetegedéseit - számoltak be az Elidel krémet alkalmazó betegek körében. Az eddig rendelkezésre álló tapasztalatok alapján sem megerősíteni, sem megcáfolni nem lehet, hogy ok-okozati kapcsolat állna fent a jelentettek és az Elidel alkalmazása között.

a neten találtam egy gyógyszervizsgálatot is, amely kifejezetten az Elidel rákra hajlamosító hatására vonatkozott, mivel "agályok merültek fel", végül megelégedtek a javallatok, a cimkék és a betegtájékoztató kis módosításával...

én azt mondom, hogy az ekcémát csak a homeopátia képes meggyógyítani. különben is egyedül a homeopaták gondolják, hogy egyáltalán gyógyítható :D egy jól választott alkati szer simán rendbe tudja tenni. (TI csinál alkati szer-meghatározást magánba is, 5e FT, sztem ennyit megéri rászánni) :)

votiv 8)
votiv

Fibi, izzadás nálam is volt, akár 10 percenként is mosakodhattam volna, úgy vert a víz. de már elmúlt! (a kopaszodás sokkal súlyosabb volt, azóta is várom, hogy nőjjön vissza:P) rakjál fel képet a srácaidról léci! :D :D :D

Szia Manóka! :D Látom Boti is mindjárt féléves nagyfiú lesz! Mesélj, hogy vagytok? Emma jól kijön az öcsikével? és Boti miket csinál?

Curse, köszi, aranyos vagy :D és mondd, lánykád mi minden jót eszik már? mi a kedvence? és hányszor szopizik? apafej milyen versenyre gyúr? vagy just for fun löki a golyót? egyébként hol gyakorol? és Adél mit fog kapni az első szülinapjára? egy saját mini bowling golyó biztos tetszene neki :D

votiv 8)
votiv

Neet, apjukodnak++++++!!! ez iszonyatos :( :(

Rylie, ugyan nem tőlem kérdezted, de Istijé egy Stabilo Trio Scribbi, és a leírás szerint a rugós hegy fejleszti a koordinációt, eltörhetetlen, a háromszög formája segít megtanulni a helyes tollfogást, és "a szuper moshatóság korlátlan szórakozást jelent rajzoló gyermekének, és lelki békét az ön számára" :mrgreen:
Istike ajándékba kapta, de biztos lehet kapni. A neten ezt találtam: http://www.varazsbolt.hu/index.php?item ... ikk_id=480

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?