A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Babaproject elött álló Székesfehérváriak

Ja, és remélem, hogy sikerül Mazsiról képet felraknod!
Vendég

Kata
Akkor a tali szombat 14:00, ez a végleges?
Hova is mentek túrkászni? :D
Vendég

Nati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leszel a babás-párom??? :P :P :P :wink: :wink: :wink:

ezt már irtam régebben,de nem ment el? :roll:
Vendég

Csajok, most nincs lelkierőm mindenre válaszolgatni, de többen kérdeztétek a turkit: én a Pókhálóba (Benke 5. környéke, 10 emeletes alja), a József utcába (TB-val szemben szerdán és pénteken), és a Gyár u-Mártirok sarkára (hétfő 1200/kg, kedd: 1000, sz:800, cs 600, p 400, sz 200/kg)járok.

Jó éjt, Vicuska gondoskodtál róla, hogy jó éjszakám legyen!! :wink:

Már csak Nati az egyetlen, akinek csatlakoznia kell!!!!!! :lol:

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

No, vége mára. Még 1 rendszert újralövök és hazamegyek henyehunyálni. Majd holnap folyt. köv. :)
Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Jó reggelt!

Na mi ez a nagy pangás? Mindenki turiba ment? Csak én dolgozom?

Vicuska, hogy vagy?

madiani

Sziasztok!
De jó kis nap volt ez, kár, hogy pont kikapcsoltam a gépem mielőtt ilyen jó hírek születtek!
Vicuska, GRATULÁLOK!!! Biztos nagyon örültök, mióta próbálkoztok? Annyira jó, örülök, hogy rátaláltam a topikra, tényleg nagy az összetartás!
Chrissyy neked is gratu, szuper hogy minden rendben, a szombat is tök jó lesz, minden!!! Na most vidámka vagyok, fel is kerekedek lassan és veszek néhány tágabb bugyit, a pici tangáim szűkké válnak...:P
Na meg Elevit-utánpótlás kell, már fogyóban.
Ani, milyen turiról van szó? az a prohászkás? vagy melyik?
Vendég

Szia Márti!

Kata írta párral fentebb hova jár turizni, jó kis babacuccokat szokott venni. Sztem aki tehette most oda ment a József A. utcába. :)

madiani

Sziasztok!

a hőm visszaesett:36,5 :shock:
a hasam görcsöl.
ennyi volt???? :roll: :(
Vendég

Szia Vicusak!

nem tudsz görbét felrakni, nem emlékszem tegnap mennyi volt a hőd. Nagyon görxcsöl a hasad vagy csak épp érzed?

madiani

nem tok görbét rakni :? 4 napja már 36,7 volt.ma lett 36,5
cici fáj,hányinger van,mensi nincs,nem tom mér görcsöl a hasam.lehet tényleg többet kéne pihenni?
Vendég

A szerveted jelzi amikor meg kéne jöjjön, leesik a hőd, sőt még kis vérzés is lehet. Amíg a görcs nem erős sztem nincs okod aggodalomra.

madiani

Na most lépek haza, mert szétfagyok az irodába (megrendelhetné már a főnököm a gázt, meg fogunk fagyni). Na pápá.
Írj Vicuska, hazaérek és nézlek megint.

madiani

nem fogom kibírni 1 hétig,akkor lesz újra uh :roll:

ma még dolgozok ,de hétvégén nem és hétfőn elmegyek reggel a körzeti dokihoz és kiiratom magam táppénzre: :roll:
ha addig meg nem jön :roll:
Vendég

Sziasztok,

Vicuska,

Először is gratula a kis petezsákhoz. :lol: :lol: Másodszor meg no para, nekem is leesett a hőm egy napra, majd ujra felment, ez normális, és a görcs is normális, na meg az, hogy PIHENJJJJJJJ.......... légyszi.

Alig várom a holnapi talit, már nagyon kiváncsi vagyok azokra, akikkel még nem találkoztam.

Ma reggel voltam az infektológián, minden rendben van, bennem már csak régebben lezajlott fertőzés van, tehát én már tulestem azokon a vírusokon amiket Bazsi most elkapott. Nagyon örültem.

Utána bementem az Inter-be, vettem a fiuknak pókemberes pizsamát, le volt árazva. Tök jól néznek ki, remélem örülni fognak neki.

Ma este meg anyunál alszanak a srácok, ketten leszünk a lakásban. Apa azt mondta, hogy sexparty-t fogunk rendezni, és pucéran rohangálunk majd a lakásban, és rendelünk valami fincsit. :lol: :lol: :lol: :lol: Marha jól hangzik. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vica,

Még annyi, hogy szerintem is irasd ki magad táppénzre valamilyen ürüggyel, mondjuk kaptál egy kis rota vírust, az most nagyon menő, aztán majd ha már lesz szívhang szólhatsz, hogy nem mész vissza.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Mostanában én is úgy "érzem" a hasam, mint az elején, nem görcsöl és nem fáj, csak érzem, mintha puffadnék vagy mi. De a vérzés/pecsételés elmúlt, de megint az van, amit Ani is mondott, pisilésnél olyan furi érzés, olyan hirtelenkiürültahasam-féle. Többen mondták ezt,de hogy mitől lehet?! Anyukám is emléxik rá, még az én pocaklakó-koromból. Nem tudom, mikor, mitől kell tartani, mi a rossz jel, még nagyon kezdő vagyok, de igyekszem nem állandóan azon gondolkozni, vajon minden oké-e.
Vicuska, szerintem ha nagyon fáj vagy nagyon félsz, menj el még ma a nővédelmibe uh-ra, valaki biztos megnéz, legalább megnyugszol! És nehogy, még véletlenül se filózz olyanokon, hogy "ennyi volt??", mikor nem láttak 6 hetesen szívhangot én is ezt csináltam és pokol volt az a hét, folyton az járt a fejemben, hogy túl korán örülök. De ez hülyeség volt!!! Ha nem vészes, csak annyi amit pl leírtam, akkor ne aggódj! feküdj sokat és kényeztessenek! :)
Ani, köszi, tudod pont kiszúrta a szemem Kata turi-tippje, de már látom! :D Jövő héten benézek én is, most megelégszem a felvásárolt bugyikkal meg a narancsbőr megelőző krémemmel! :)
Vendég

Vicuska,
pihenjél nagyon sokat!!!! Ne izgulj, olvasd vissza a csajok anno mit írtak!!!! Mindenek hasonló tünete volt!!!!

Márti,
fura, amit írsz, igaz, én nem vagyok még terhes, de nem tudom mi lehet... A pihenés neked sem árthat :P

Judy,
úgy látszik ma vásárlós nap van :P Én megvettem Müller Péter új könyvét (Boldogság) és a Gólyára várva új könyvet, amiben egy hosszú ideig próbálkozó nő írja le az érzéseit, nehézségeket, stb... Mintha az én kinlódásom nem lenne elég :roll: Ja, és vettem fincsi teákat - imádom őket :P
Hűűűű, az esti party, nem hangzik rosszul!!!!!!
S lányok, milyen terhesen? Meddig lehet / szabad / szoktátok??? :oops: :oops:

Kata,
voltam a József A-ban de sajnos nem találtam semmit :cry: A többit sajnos nem tudom hol van....

Ani,
ma jobban vagy? A hozzászólásaidból erre következtetek :P Úgy látom az idegeskedés neked sem tesz jót!!!

Chrissyy,
bírod még? Kitartás, holnap látni szeretnénk!!!!!

Képzeljétek, jövő héten már rókázhatok is, holnap délután hozzák a mosogatógépünket :P :P :P :P hűűűűűűűűűűűűű nagyon örülök neki!!!!! Szuper!!!!!! Emiatt sajnos nem tudok sokáig maradni, de azért megyek mindenképpen!!!!!

Mazsit próbálom átküldeni a telefonomról, ha sikerül felrakom :P
Vendég

Sziasztok, ma sem sokat leszek, de még most mondom, hogy holnap 2-re nem fogok odaérni, mert a hugimat kísérem el nyelvvizsgázni, 13.15-re megy, és kb fél órát lesz bent. Amint végez, hazaviszem, és megyek!!

Vicuska, nyugi!! Ott van a babó!! :wink:

Kép

Kép

hoppá

Nati: mint kiderült a napokban, szerintem attól függ ki milyen érzékeny ott bent, azt mondják a dokik, hogy ha nincs baj, olyan, mintha nem is lennél terhes. Nyilván a pocak ahogy nő, ööö szóval érted, felmerül egy pici akadály. Más: mire gondolsz, hogy fura?:)
Vendég

Márti, pisilésnél nekem is van furi érzés, amikor megyek p-ni, mindig olyan érzésem van, hogy rettenetesen tele van, aztán szinte pár csepp után vége... De valszeg bébike nyomja a húgyhólyagot, amiatt telik meg olyan gyorsan (mivel kisebb hely van benne) És emiatt hisszük azt, hogy baromira tele van. Nekem mostanában lufi-has érzésemm van, mintha belülről felfújták volna :lol:

Kép

Kép

hoppá

Nati!

Bírom még. Egész jól vagyok. Fájdogál a pocakom meg a derekam, de nem vészesen. Bízom benne, hogy kibírja Martinka a holnapi taliig. Utána jöhet. Na nem mintha előtte nem jöhetne, de már nagyon várom a talit, kiváncsi vagyok mindenkire. De ha a kis drágánk jönni akar, akkor had jöjjön. Lesz felmentésem, ha hiányzom. De ügyi baba, és reméljük akkor fog jönni, amikor apa itthon van szabadnapon. Ami hétfő, kedd, szerda lesz. Örülnénk, ha 23-a előtt megszületne, hogy még mérleg legyen. Aztán majd meglátjuk. Ma itthon van apa, megy du suliba 4-7-ig, holnap már megint megy du-ra, meg vasárnap is. Holnap lesz a tali, akkor megint nem fogok unatkozni. Aztán hétfőtől megint itthon lesz, mert hétfő suli, kedd-szerda szabadnapos. Csütörtökön kell mennem nst-re, ha addig semmi. Hétfőn meg jön a védőnő.
Na eldugulok, nem írom le az év hátralévő részét.

Majd még megpróbálok jönni.

Ki az vagy kik azok, akik 2-re jönnek holnap? Remélem nem leszek egyedül.
Vendég

Márti jön 2-re!
:D
azaz, lufi-érzés!!! kössz!
Vendég

jaj elfeljetettem: valaki, aki ott lesz 2-kor, megadná priviben a számát? köszi! :)
Vendég

Szép délutánt!

Judy
Látom, nálatok is pókember őrület van. A párom fia is tiszta lázban van tőle. :D
Jó programnak ígérkezik az esti parti. ;) :D

Kata
Ez a turi felpiszkálta az én fantáziám is. :D

Vicuska
Sok pihenés és semmi aggódás! Minden rendben lesz!

Nati
Kimaradtam a vásárolgatós napból. Fél 10 után keltem fel és csak döglöttem otthon. Ilyen hülye időben nincs kedvem kimozdulni otthonról. :?
Gratula a mosogatógéphez!!!

Chrissyy
A fél2es busszal megyek, sztem ott leszek már 2 előtt.
Vendég

Nahát, csak én nézelődök itt? :roll:
Vendég

nem én is!
:D
Vendég

Annyira unom magam, hogy az fantasztikus.... Az idő is rossz, én is nyűgös vagyok....
Viszont csalamádét ennék, de nagyon!
Vendég

hehe
én mindig utáltam a savanyúságot, most is:) épp takarítok mert az tegnap elmaradt, ma valahogy több energiám van
Vendég

Még mindig szemezgetek a vasalnivalóval, de nem vitt rá a lélek, hogy hozzáfogjak... Majd talán vasárnap.....
Vendég

:D lustaság fél egészség, én már csak tudom!
Vendég

Ja, a kosz meg melegít. :lol:
Vendég

msn?:)
Vendég

Sziasztok!

Judy, fantasztikus estétek lesz, élvezzétek ki de rendesen! :)

Nati, szuperül vagyok, nem tudom hogy miért de vannak olyan napok amikor már reggel érzem hogy nem lesz jó. Akkor egész nap szenvedek, bármit is eszek vagy iszok.

Holnap, érkezem de még nem tudom hogy kettőre odaérek-e mert Vikinek mondtam hogy ha kell elmegyek értük, és hát ugye Levitől függ mikor érünk oda. Viszont ha elsétátálnak sztem én is megyek 2-re.

Vicuska, hogy vagy? Most dolgozol ha jól emlékszem. Vigyázz magatokra!

Chrissyy, bár még nem találkoztunk de veletek álmodtam, megszületett a kis drágátok és a korházba látogatttunk. Nagyon jó volt. :)

madiani

Ani
Nálam is hullámzó volt a kedvem. Egyik nap felkelni se volt kedvem, nemhogy enni, hadakozni is kellett néha Vukkal, másnap viszont kizabáltam volna a hűtőt!
Ezek szerencsére abbamaradtak.
Valaki isteni kaját rendelt... Vasárnap muszáj lesz paprikás krumplit csinálnom egy kis nokedlivel. :D
Vendég

Én holnap megyek kettőre, nem tudok sajna soká maradni, de megyek :P

Már csak a happy end van hátra a könyvből - apa pont megjött... 3 év próbálkozás, 6 inszem és 2 lombik ami eddig volt, kíváncsi vagyok a végére is nagyon :wink:

Úgy volt, hogy ma jönnek vendégek, erre lemondták :cry: de a túrótortához valókat már megvettem.... így a fincsi túrótortát elkészítettem és már ott figyel a hűtőben, holnap ez lesz a desszert az ebéd után, már alig várom - ma gyüminapom van :roll:

Megyek, lepihenek, fáj a pocim, egy jó nagy kosarat kellett a kocsihoz cipelnem, apa persze jó leszídott, de hát kit kérhettem volna meg???????? :shock:

Holnap még jövök délelőtt ha tudok, szép álmokat nektek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rengeteget írtatok,és most hulla vagyok,bocs ha nem nagyon reagálokT

Először is nagy gratula Vicuskának,ilyen görcsök még nekem hetekig voltak,pihizz,és menj el táppénzre!!

Andi!Nagyon szép lett a lakásotok,és csodálom,hogy 2 millából megúsztátok,én többre tippeltem!Mi jövőre fogunk járólapozni,és fürdőt,WC-t cserélni,már előre félek ezektől a munkáktól,kosztól,stb..

Kata!Köszi,hogy felajánlottad ,hogy elviszel minket kocsival a talira,de mostmár tuti,hogy nem megyünk,sajnos!

Kriszti
!Szóval Nektek is Martinkátok lesz!Jó választás! :wink:

Judyék már lehet,hogy nagyban rohangálnak pucéran a lakásban!Jajj,most akkorát röhögtem,mert elképzeltem őket!! :D :D :D :D :D :D Bocsi! :oops:

Martinka végigaludta a múlt éjszakát,mi is pihentebben ébredtünk.Már látszik a fogacska,de még nem tört át.

Nati
!Nem voltunk a Ringató foglalkozáson,mert pont elaludt a kisgyerek,de majd talán jövő héten átlépünk.
Mosogatógép?Irígy-irígy!!

Lányok!Érezzétek nagyon jól magatokat a talin,egyetek,igyatok,beszélgessetek jókat,aztán kérek képeket!!

Jó éjt Mindenkinek!

Pussz!!
Vendég

Lassan kereket oldok én is.
Akik nem jönnek, azoknak jó hétvégét! Sajnálom, hogy nem ismerhetek meg mindenkit. :( De majd a következőn. :D
A többiekkel meg akkor holnap 2kor. :)
Jó éjszakát!
Vendég

Jó reggelt,

Akkor ma 14.00-kor tali????? Alig várom. :lol: :lol:

Én bemegyek 1 körül a Plaza-ba, veszek egy parfümöt a hugom szülinapjára, meg beugrom a C&A-ba egy kicsit babarucikat nézegetni, aztán megyek 14.00-re. Ani tudja a telszámomat. :lol: :lol:

Vicuska,

Nem akarsz jönni egy kicsit minket megnyugtatni??? Bár láttam a vonalzódat, valószínüleg no problem, de azért egy kicsit bejelentkezhetnél. :lol: :lol: Ha már a talira nem jössz.

Alexaa,

A pucéron rohangálás elmaradt, de a többi megvolt, ja és megint jól bekínaiztunk. Szegény Barbi a végén még ferde szemmel bujik elő. :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni, de remélem a legközelebbin megismerhetjük kis Martinkát is. :lol: :lol:

Nati,

Ejnye-bejnye, emelgetünk amikor már lehet ott a csöppség a pociban???? Nem szabad, vigyázz magadra. Mikor tervezed a tesztelést?????? :lol: :lol:

Maci,

Paprikás krumpli nokedlivel,???? Na ezt sem hallottam még. Bár külön külön imádom őket, de együtt???? :shock: :shock: :lol: :lol:

Chrissy,

Remélem még egyben vagy????? Jó lenne talizni veled is. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Úgy látom megint nagyon hétvége van....

Judy,
Danika felirata nem látszik, nagyon zöld!!!
Hm, kínai, én is imádom, de itt nálunk nincsen kinai :cry: De azért a többi se rossz, amit apával rendeztetek :P

Vicuska,
jó lett volna ha még benézel hozzánk, mielőtt elindultok Szentesre (a nagyszüleim Nagyszénáson laknak és mindig szentes felé megyünk :P ) Tetszik a tickered, nagyon helyes!!!!

Alexa,
sajnálom, hogy nem jössz, de remélm legalább Ti is jól fogjátok magatkat érezni! S annak meg nagyon örülök, hogy Martinkának kint a foga :P :lol:

Maci,
nokedlival a paprikáskrumpli :shock: én se hallottam még ilyet...

Kata,
kalappal a hugidnak, bár ha ilyen angoltanára volt, mint Te, akkor biztos könnyen veszi az akadályokat!!!!

Ani,
mai nap???? milyen???

Márti,
nálad jelentkeznek még a furi érzések (nekem azért furi, mert nem tudom milyen :shock: )

Na megyek főzni.... ENNI KELL :lol: :lol:
Vendég

Csajok nagy hírem van!

Martinka 12-én 22.38-kor 3000grammal, 52cm-rel megszületett! Mindketten jól vannak! Sok boldogságot nekik, és rengeteg tejcít kívánunk!

Kép

vikike_

Bocsánat tejcit :oops: !

Kép
vikike_

Chrissy,

ÓRIÁSI GRATULA NEKED, ÜGYES VOLTÁL. SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK.
Képeket majd kérünk ha kijöttök a kórházból.

Akkor ma megünnepeljük a topic első babáját.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

ÓRIÁSI GRATULA MARTINKA ÉRKEZÉSÉHEZ!!!!!!JÓ EGÉSZSÉGET,GYORS FELÉPÜLÉST,SOK-SOK TEJCIT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudtam,tudtam,hogy ezért nem jelentkezett Kriszti!Gyanús volt!Hurrráááá!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

[b]Chrissyy! Nagyon nagy Gratula! Egészséget és sok tejcit kívánok! Várunk mielöbb vissza :) hírekkel, képekkel! :D[/b]

Boszorkány volnék? : tegnap ezt írtam délután :"Chrissyy, bár még nem találkoztunk de veletek álmodtam, megszületett a kis drágátok és a korházba látogatttunk. Nagyon jó volt. "

madiani

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?