A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Aranyos Katócocska!
Én is úgy szerettelek volna személyesen is...:D
JÓÓÓÓ ötlet a havitali!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Sziasztok!

Ma kicsit le vagyok lassulva, de élvezettel olvastam a talibeszámolókat, na meg az újabb szuper macsek sztorit. :D

A mi esténk is jól sikerült annak ellenére, hogy későig tartott. Isteni finom ételeket ettünk, a borok sem voltak rosszak. Hosszú idő óta most nyalogattam bele először egyik-másikba. Jól esett. És képzeljétek akkora husit kaptam!!! 2-t mert a barátnőm nem ette meg a sajátját. Na mondjuk az már nekem is sok volt. A csoki hiányzott a mi palettánkról, de a tietekről tuti nem :lol:

Cypruska, ne add még fel!!! Tudod egy is elég, na meg a többi is tuti megindul. Csak nem volt korai a pungi, hiszen nagyok voltak a tüszőid. Ha tovább vár apánk, akkor durrantak volna. Az meg nagyon rossz lett volna.

Barbi, köszi jól vagyok! A hasam még nagyobb mint normál esetben, ami szerintem a progi szuritól van. Ezért a normál gatyáimba pont nem férek bele. A pocak ritkán szúrkál, inkább irányít :lol: sokat kell pihiznem, de nem bánom.

Doront pont egy éve csinálom és nagyon élvezem!!!

Sajna most mennem kell, majd még benézek!

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok lánykák!

Cyprus jelentkezz hogy miujság remélem van jo hir.

Lányok átküldtem a képeket jellezzétek hogy megkaptátok e.
Tatukám neked már megint nem megy át. :(

Az én párom szülinapjaként kicsit bevolt csipve mert ünnepelt a kolegájával egy kicsi is megárt neki mert amugy nem iszik.

Zel ez az egérke olyan mint egy gyerek édes lehet.

Tényleg találkoznunk kell minden honapban mert nagyon szupi volt.

Andi
zsembi

sziasztok!

én is csatlakozom az előttem szólokhoz: nagyon örültem a talinak, és igen, ismétlés lesz mindenképp!!
érdekes volt az "ismeretlen ismerősök " csevegése! :lol:
és nagyon jó, hogy Cseka is el tudott jönni, így láttunk követendő példát is!! :lol:
szépem

Zsembi - én megkaptam a képeket, köszönöm! nem lehet, hogy rosszul volt beállítva a gép, mert elég homályosak sajna.
Nekünk is inni kellett volna vmi erőset, hogy utolérd a párod, mire hazaérsz! :lol:

képzeljétek, én meg mikor hazaértem, meglepi fogadott, sok-sok virág, tortával, el is fújtam a sok gyertyát (vajon mit kívánhattam?? ) :) , és mikor szedegetem le, hát igen csak meglepődtem: 34 db volt, a 28 helyett... azt hittem poén, de kiderült, hogy a sógornőm és a párom se számolta meg , a úgy gondolták, hogy 10db/csomagból ha 3at vettek, 2 híján felpakolták. csakhogy 12db volt egy csomagban... :lol: :lol: így ugrottam át gyorsan 6 évet....
szépem

Cyprus - ne keseredj el még, minden jóra fordulhat!! hétfőn kell telefonálnod?

Kriszta - mi az a Doron? jó a tippem, a gyerekangol?
te írtad annak idején, hogy vörösbort ajánlott a doki beültinél??

Yami - a menzit próbáld lassítani, ami azt jelenti, pihizz!! (már ha lehet ilyet neked mondani..) :lol: hétfőn jó korán telcsizz, vagy még jobb tán, ha odaülsz reggel 7re, addig sem telik az idő.

Zel - Egérről tudsz fotót felrakni?

Bodza - mi az a D-terv? sajnálom én is, h nem tudtál jönni, de legalább jól telt az estéd.
szépem

csajok, utánanéztem, asszem a 404.oldalon, (aug.30.) volt az utolsó Grillázs-féle összefoglaló tábla. frissítére lenne szükség, próbáltam vele vmit kezdeni, de meghaladja a képességeimet.. ha vki vállalkozna rá, tök jó lenne!
szépem

Ági - várunk!!
szépem

Sziasztok! :D

Nagyon jó volt a tegnapi csokitali, nagyon jól éreztem magam. És jó volt találkozni veletek és megismerni benneteket!! Remélem fogunk még talizni, nem is olyan soká!

Én is kb. 10 után értem haza. El kellett még vásárolnunk a férjemmel, be kellett szaladni a munkahelyére, így elég későn értünk haza. Jól elfáradtunk. De nem baj, megérte!

Zsembi, megkaptam a képeket, köszi!!!!

Bodza, mi a D terv??? Sajnálom, hogy nem tudtál eljönni, és mindenkit aki nem tudott tegnap velünk lenni! :(

Szépem, boldog születésnapot!!!!!!! Szegénykém, ennyire öregítenek!!! Nem semmi, de gondolom jó móka volt amikor kiderült!! :lol: :lol: :lol:

Yami, örülök, hogy megjött!!! Látod, csak velünk kellett taliznod!!! :D

Cyprus, drukkolok, hogy megérjenek, megtermékenyüljenek, megtapadjanak és egészséges baba/babák legyenek belőlük!!!!

Mai babaragi szállítmány!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Jövő héten nem tudok jönni, de majd gonolok rátok! és drukkolok mindnekinek akinek kell!!!
Lehet hogy még benézek, ha nem, akkor hatalmas puszi Nektek!!!!!!

Bea
beus77

Sziasztok!

Szuper, hogy Bodza és Kriszta is jól éreztétek magatokat, Kriszta pici gyerekeket tanítasz ugye?

Szépem: nem semmi, hogy öregítenek, el pár év múlva fordítva jól jöhet majd...mármint, hogy fiatalítani fognak

Nemtom mi van a citromaillel....lehet nyitok egy másikat, addig is várom a fotókat a pároméra.....légyszike......
dr.denes@netquick.hu

Jó ötlet a havi tali-:))

Cyprus: remélem jó híreket kaptál, jelentkezz majd......

Ági: hurrááá, mi tudtuk, hogy nincs semmi baj..........

D terv = Dévai terv......valami meglepetés mikulásra Apánknak én is csak homályban tudom

Beus: Nektek jó pihenést, feltöltődést a lombik előtt!!!!

Anikó
tatulány

sziasztok.én új vagyok lene egy kérdésem.bocsi ha ném irok helyesen.hétfő volt a transzfer 8-án és gőrcsőlők és fáj a melem ez normális?
lavy

Szisztok!
Lányok! nagyon örülök, hogy ennyien ott voltunk a talin, remélem a következőn a "hiányzók" is ott lesznek.
Kató, Tatu, Yamita! A következő talin remélem többet tuddunk beszélgetni, bepótoljuk.
Bodzácska!!! Mi az a D- terve? A következő talin szeretnélek most már Téged is megismerni!!!

Drága Cyprus! Remélem a ma és héfőn is jó híreket kaptál!!! Nagyon szurkolok Neked!!!!!
Szépem! Isten éltessen szülinapod alkalmából!!!
Lavy A mellérzékenység és a poci feszülés, görcsölés lehet , attól, hogy a kapott gyógyszerek (utogestan, Duphaston vagy progi szuri) dolgoznak és ez testi jelekben is megmutatkozik. Ha nagyon erős görcseid vannak, akkor azzal nem árt orvoshoz fordulnod!!!

manoka
manoka71

Sebaj Szépem, majd 34 éves korodban megünnepled a 28-at. Milyen jó lesz majd, meglásd! :D :D

Yami, én azért mindenképpen telefonálok hétfőn, mert nem merek csak úgy odaülni reggel hétre, még Apánk morcos lesz. :D A gyogyóbeállításra eddig még mindig délután kellett mennem, mert délelőtt a stimusok mennek, műtét van, transzfer van, és csak utána jövünk mi. Szerintem. :wink:

Én is megkaptam a képeket, köszi. Hát igen, egy sajtkukac vagyok, mert majdnem mindegyiken bemozdultam. :oops: :D

Szia Lavy!
Ha kicsit görcsöl a hasad és fáj a melled, az még teljesen normális. Az én első transzferem után annyira fájt a mellem, hogy a ruhát nem tudtam elviselni magamon. Ne pánikolj, pihenj sokat, egyél sok husit és igyál sok vizet! Sok sikert kívánok! :D

Katóc
katóc

Lavy! Te voltál már korábban ezen a fórumon, vagy mással keverlek?

manoka
manoka71

Manóka, én nagyon remélem, hogy rendszert csinálunk a találkákból, és akkor majd helycserés támadással mindenkivel tudok beszélgetni. Addig is csevegünk itt, de már arcokat is tudok társítani a nevekhez, és ez jóóóóóóó! :D :D
katóc

Jaaajj Csajok, elfelejtettem mondani, hogy ma voltunk a Zurammal a Kátayban, és vettünk egy tök aranyos csoki fodue-t. :D 4990,- pénz volt, lehet hozzá venni 4 db tányért is ugyanennyi pénzért, de nem muszáj. Most nyereményjáték is van, ha 5000,- forint felett vásároltok, kaptok nyereményszelvényt, amivel vásárlási utalványt lehet nyerni, a fődíj asszem 500.000,- forintos. Szerintem fél óra alatt el tudnám ott költeni. :oops: :oops: Ha nagyon eltötyögök. :oops:
katóc

Természetesen fondue-t, nem pedig fodue-t. :oops: :oops: :oops:
katóc

Köszönöm szépen csajok a köszöntést!!

Katóc - örültek otthon a sok-sok csokinak, amit felhalmoztál a boltban? :lol: ténylge nagy hatással lehetett rád a csokifondü, ha már be is neveztél egy szettre!! jó nyalakodást hozzá!! spéci csokit hol kapsz hozzá? hát igen, a Kátayban nem nehéz elverni a pízt...
szépem

az jutott elmés eszembe, hogy milyen mókás lenne, ha összehoznánk a férjeket egy talira,azzal a feltétellel, hogy csak a bébi-témáról beszélgethetnek... alighanem érdekes diskurzus sülne ki belőle, jól lehetne mulatozni a "szakbarbárokon." legalábbis nálunk még mindig előfordul egy-két sületlen kérdés, pedig nem vagyunk már kezdők... :lol: na??
szépem

ma folytattam a csokizást: anyu csinált nekem feketeerdő-tortát, meg ettem Hanyatka toffifijéből is, nem lesz ennek jó vége.... bár igazság szerint semmire nem vágyom jobban, mint hogy végre ráállhassak Dévai apánk csodamérlegére....!!!!
szépem

na, elbújtatok?? magamat szórakoztatom csak? :lol: :lol:
na jó, pihizzetek, asszem holnap is pangás lesz, de azért benézek majd, puszi nektek!!
szépem

Szépem köszi, a Zuram azonnal benyomta a pezsgős csokiját :D , de sajnos nem mindet Ő kapta, vettem ajándékba is egy barátunknak, akinek szülinapja volt.

Egyébkét a Csokizóban lehet kapni csokigranulátumot is, azt is vettem a fondue-höz. De valszeg nem utoljára voltam ott. :lol: :lol: :lol:

Azért ha szerveznénk egy ilyen "leendőapukáktalálkozót", én szeretném otthagyni a fülemet egy kicsit. Szerintem szétröhögném magam. :lol: :lol: :lol:
katóc

Sziasztok!

Szépem! Boldog szülinapot kívánok! ( akárhányadikat) Jót derültünk a gyertyás sztorin.

Az én férjem már nem lepődik meg, ha vinnyogok a gép előtt. Megkérdezi, megint mit művelünk...

No rakok fel képeket...
Egér. A nappaliban a sarokgarnitúrán...

Kép

Öcsi és Egér, a ahelyszín ugyanaz..
Kép

Öcsi
Kép

Ő pedig Sanyi, aki besegít az ugatásban. ( kb 30 cm-es madár )
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 6.3524.jpg[/img]

Puszka mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zel

Kép

na, Ő Sanyi.....

Kép
Kép
Kép
zel

szia Manoka én voltam 2005 ben és az első lombik sikerült és két gyönyörü kislány van már 2 évesek.a baratnöm neven irtam mért ö nem tud jol magyarul és én már nem emlékszem a tünetek.
és nagyon izgul és fél mert ez a 3-ik transzfer.az éjel és fajt a mele.nem tudom hogy nekem voltak ezek a tünetek.
lavy

Szia Lavy!
Ilyenkor előforduló tünetek a mell-és poci feszülés, szurkáló, esetleg görcsölő érzés a pocidban, van akinek annyira érzékeny lett a melle, hogy hozzáérni nem tud. A barátőd lehetőleg ne aggódja túl magát mert az a babá(k)nak nem tesz jót. Beágyazódás szempontjából az első 10 nap ami fontos, ez alatt minden eldől. Nekem volt olyan már a 2-3 napon hogy gyalogosan közlekedtem és meg kellett állnom, mert hirtelen olyan görcsös fájdalom nyilalt a pocimba, hogy megmozdulni nem tudtam, ez pár mp-ig tartott majd elmúlt. Ajánlatos sokat pihenni, ez nem azt jelenti hogy folyamatosan feküdni kell. Nagy sétákat beiktatni , persze egy-egy délutáni szundi is megengedett :D
Ami jól esik az t kell csinálni. Úgyhogy Ne aggódjon.
Ha tényleg erős fájdalmai vannak és ez folyamatos akkor hétfőn egy telefont nem árt megengedni a dokinak.
Csatlakozom Katóc tanácsához, sok folyadék, sok hús, zöldség és gyümölcs fogyasztása javasolt.
Az ikrekről teszel fel képeket?

manoka
manoka71

igen majd délután mért én nem tudom hogy kel és a parom majd tesz.köszi szépen a tanacsokat
lavy

Sziasztok csajok!

Szépem tényleg volt akkor meglepetés mire hazaértél jo lehetett.
A fényképek meg tényleg homályossak lettek bocsi érte de olyan izgágák vagytok jól irtad Katóc. :D

Manoka rólad meg nem is készült kép igaz hogy késöbb jöttél és ugy belefeledkeztünk a csacsogásba, na majd legközelebb.

Drága Cyprus?????

Zel fantasztikussan édessek a kutyusok és Sanyi is. :)

Tatukám elküldtem a képeket te is küld hátha a tied jobb lett.

Én is nagyon vennék ilyen fonduet de kitaláltam hogy azt kérek majd karira.

Tényleg a csoki hozzávalót csak ilyen helyen lehet beszerezni????????

Yami, Hanyatka ti vagytok a nagy szakértők ebben.

Mindenkit puszilok babaragik, tüszönövik és nyugisugik elinditva.+++++++++++++++++++++++++++++

Andi
zsembi

Szépem ez a férjes dolog jo ötlet de az én párom tuti hogy egy idő után a sportról jobban elbeszélgetne ha talál rá kuncsaftot és tuti van a férjeitek közt ilyen.
Nagyon kiváncsi lennék de én is ott felejteném a fülemet vagy felvehetnénk titokban. :D

Andi
zsembi

sziasztok csajok! Bocsi,hogy t3gnap mégsem jelentkeztem be.

Szóval kedden a kutyaséta után a WC-n tiszta vörös vér volt a bugyim,egyből hívtuk apánkat,aki azonnal behívott. Megnézett UH-n, és egy hematómát, bevérzést talált. De szerencsére a méhszáj közelében,mert így a vér ki tud folyni. Aláíratta velünk,hogy nem akarok korházba menni,még annak tudatában sem,hogy a terhességem elveszthetem.
Felírt antibiotikumot is. Azóta fekszem rendesen. Bár most féloldalasan. A vérzés szerencsére csak minimális, bár a hasam fájdoogál. Szerdán este rosszul lettem,görcsös hányás, amitől megindult a vérzés is. De szerencsére csütörtökre ismét csökkent. Beszéltem apánkkal,aki azt mondta,hogy akkor ne szedjem az antibiotikunmot. Azóta jobban vagyok. Bár ma eléggé fáj a hasam.
Na majd 24.-én kiderül,hogy jól döntöttem e.
Ja a héten sikerült 2 kg-t fogynom.
És a lényeg úgy döntöttem,marad mind a 3 babóka! Ami segített a döntésben Bencsik Andreas könyve volt.

Szépem boldog szülinapot.

Ja és irígykedem a tali miatt.
Ági28

Sziasztok! :)

igen, holnap reggel jó korán telefonálunk :D (én is gondolkodtam, hogy odavetem magam a küszöbre 7-kor, de aztán mégsem :lol: )
izgulás van :D
beus, ahogy írtad, csak egy kis találka kellett veletek, gondolom, hogy egy pár órára lelazultam és nem agyaltam. :D
nagyon jó volt Veletek, én is benne vagyok a gyakrabban taliban 8)
na, még nem is néztem a képeket, akkor mindjárt lecsekkolom őket!
katóc, hűűű, otthoni csokicsináló, miiiii??? :lol: :lol:
uram is benyelte a marcipános csokit.. elégedett mosollyal :D

ági, sok puszi neked, vigyázz magatokra és ne aggódj!!!! minden rendben lesz! laposvas állás, tudatos lét :)

puszi Nektek, jó hétvégéét!ami még maradt ;)
yamita

Yamikám!
Ezerrel drukkolok!!!!!!!!!!!!
Ölelés, Bodzid
bodza2005

Zsembikém! Köszönöm a fotókat!
Tatus, Te is küldenél? Léccccike!
Cukrok vagytok, hogy hiányoltatok!!!:-)
Úgy igyekeztem, hogy odaérjek, de nem sikerült.
Azért nem is írtam, hogy bizonytalan a péntek, mert mindenáron el szerettem volna jutni egy órára legalább.
SZÉP VASÁRNAPOT Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

hú csajok találtam itt a babaneten egy fórumot a vérzéssel kapcsolat ban,kicsit megnyugtattak az ott olvasott dolgok.
Ági28

Sziasztok!

Ági, örülök, hogy minden rendben van! Biztosan jól döntöttetek, kívánok Neked egészséges és boldog babavárást!!! Küldök mellé egy kis energiát is! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tatu, küldjél lécci Te is képeket! Azon rajtva van Manóka is!!!!

Az én férjem is megette pénteken jóízűen a pezsgős csokit, nagyon ízlett neki!!!!! Azért egy falatot én is kaptam belőle! :oops: :oops: Tényleg fincsi volt!

Cyprus!!!!! Mi újság??? Várjuk a jó híreket! Neked is küldök egy kis energiát! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép estét mindenkinek! 1 hét múlva jelentkezem, addig is legyetek jók! Megy a drukk mindenkinek, és a babaragik is!!!!! Hiányozni fogtok!!!

Mindenkit soxor puszilok!!!

Bea
beus77

Megjöttünk....voltunk Vecsésen, most nyílt a Market Central Ferihegy bevásárlóközpont........és láttunk egy 3-as ikres családot babakocsival :D hát jó hosszú volt......párom mondta, hogy ilyen kéne neki is dadával együtt :P

Húúúú, Katóc, elcsábultál a fondüe-készletre? Nemcsodálom, biztos fini volt..

Szépem:
poén lenne a leendő-Apuka tali, elképzelem , hogy úgy beszélgetnek mint mi, megbeszélik a Dévai alagsor rejtelmeit, katonaszámot :oops: :oops: , ne meg a sport sem maradna ki.

Yamita:
nyugisugik megelőlegezve++++++, csak semmi izgalom, innentől pörögnek az események kb. 2 hétig, utána meg lelassul az idő, sztem estére készülj....pár órás várakozással megspékelve.

Zel:
Egér nagyon cuki, igazán jó dolguk van, szundi a nappali kanapéján :D jó kis állatseregletetek van.

tegnap elvittem végre a macskuszomat oltásra, ha már ottvagyok gondoltam leméretem, nagyobb mint 1 újszülött, 4,6 kg a drága :)

Zsembi:
köszönöm a képeket, én majd holnap bentről küldök Nektek, azt a gépet jobban ismerem mint az itthonit.

Anikó
tatulány

Katóc, az fondue-készelt??? Nem semmi, a legközelebbi csokipartit akkor nálatok tartjuk!!!! :D :D Na jó, csak vicceltem!

Manóka, írtam privit!

Most már tényleg megyek!

Pussssszzzzantás!!!!

Bea
beus77

Ági:
jó kis izgalmas heted volt :cry: gondolom majd elájultál kutyaséta után, úgytudom ilyen sokaknál van, a hematóma idővel felszívódik majd. mitől alakul ki az ilyen????

Örülök,h megszületett a döntés a babákról, nem lehetett egyszerű. Boldog és legfőképp problémamentes babavárást kívánok!!!
Hát alaposan felfordul majd az életetek az biztos :D
Időnként kérünk életjelet-:))

Cyprus: mit jelent a hallgatásod, nem jó hír vagy nincs otthon netetek?

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Na, akkor jól sikerült a pénteki tali! Hurrá!
És Ági is rendben van! Hurrá, hurrá!
Éééééééééés a menszim is megjött még péntek este! Hurrá! Hurrá! Hurrá! :D Holnap reggel telcsizés!

Szép estét! (csak örömködni jöttem, már megyek is...) :D
noczi

Noczi!
Válaszoltam priviben!
Pusza, B.

Zel!
Egér annyirabaromiranagyonédespofa!!!!!!!!!

Yamikám!
Drukkhegyek!!!!!!!!!!!!

Zsembike!
Olyan szépek és vidámak vagytok a fotókon!!!
Köszönöm!

Tatus!
Várjuk és köszi előre is!!!!!!!!!

Baboca!
Elküldtem a D-tervet priviben, mert kérdezted.

Mindenkinek szép, "sikeres";-), boldog hetet kívánok!!!!!!!!!!!!!!!!
bodza2005

A macsekos sztorik is irtó helyesek!!!!!!!! :lol: :lol:
Elképzelem Őket... :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Lányok!
Kaptam egy könyvet, amit 1 óra alatt magamévá tettem, annyira érdekes és elgondolkoztató. Amióta itthon van, 2 napja, több családtagom is elolvasta, aki nálunk járt, pedig nem is ajánlottam, csak meglátták és nem tudták letenni.
Ha valakit érdekel: Beszélgetések Feldmár Andrással (Fliegauf B.) Szerintem minden szülőnek és leendő szülőnek :-) hasznos olvasmány lehet. Ha valaki elolvasta, megírná nekem, hogy tetszett-e? Köszönöm!
Alukáljatok, mert álmosak vagytok!!! :lol: :lol: :lol:
bodza2005

Kép
bodza2005

Jó reggelt!

Úgy látom megint én vagyok az első :-) Hiába várom a progi szurimat. Sajna nem tudtam szombaton veletek csacsogni, mert anyukám főztje után beájultam és este 6-kor ébredtem fel. :oops:
Vasárnap meg unokahugi szülinapozás volt.

A jó hír az, hogy a pocaklakók szerintem jól vannak, én viszont nem. A manduláim teljesen kivannak, alig tudok nyelni. Kinek van szuper praktikája rá?

Igen, gyerekangol tanítok :D

Cyprus, remélem minden ok!!!
Ági, nem irigyellek az izgalmak miatt!! Kitartás, nagyon szorítunk! Én is örülök, hogy megtartjátok a babukat mind :D Pihizz sokat! Keresztszemest próbáltad már? :D

Remélem a kövi talin én is ott tudok lenni, mert a beszámolók alapján szuperos volt.

Nem én írtam a vörösbor kortyolgatást, hanem valaki más, de most nem emlékszem ki volt. Talán Kata76... Öregszem!

Szépem, nagyon boldog szülinapot neked! Nem a gyertyaszám a lényeg, hanem hogy mennyinek érzed magad.

Na megyek az ágyikóba, majd igyekszem még jönni.

babaragi mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++

Kriszta
dobsakriszta

helló! Ági tudod én 5 ! hétig véreztem, ebből 3 hétig konkrétan ömlött a vér, 10 centis haematoma volt szintén a méhszájnál, így jött kifele is, befele is. Álltam a WC fölött és folyt a vér. Aztán látod :lol:
Mindjárt visszaolv., csak tegnapelőtt jöttünk haza, ,nagyjából vagyok képben.
cYPRUS???
Taliképeket nem kaptam :cry:
beber77

Halihóóó,

tatu, nyugisugi rám is fér.. reggel volt egy kis kavar Apánknál, ilyen lista milyen lista melyiken hol vagyok (azt hittem megb..sz az ideg) este 7-re megyek, NAGYON aranyos volt.. remélem, hogy már a leletekkel sem lesz semmi baj, minden tényleg rendben van.
noczi, juhuuu :D
csajok, én viszont már 3.napos vagyok, alig van valami..ez nem baj??????

én ma nem dolgozom :lol: apával lógunk :D
helyettetek is! :wink:
yamita

Lyó reggelt Lánykák!
A mail-lista tagjai: Yami, Hanyat, Tatus, Zel, Zsembi, Február, Cseka, Katóc, Ági, Manóka, Szépem, Finch, Beus, Noczi, Beber, Moncso, Cyprus, Kagyló, Bodza. Aki szeretne fotót, egyéb küldeményeket, infókat kapni, írja meg nekem priviben a mail-címét, hogy felvegyem e listára.

Yami! Írj, hogy mi volt reggel!!!:-)
bodza2005

Sziasztok!

Megfaaaagyok :cry: :cry:

Kriszta: torkodnak jobbulást, de valamit nem tudunk? babááák? Teszteltél már?

Bodza: nekem is leírnád mailben a D tervet, csak kb.-re tudom.

Yamita:
háááá, semmi sem megy simán :cry: , csak majd a babásodás!!!!
Készüljetek pár óra várakozásra.

Anikó
tatulány

HAli,

nem teszteltem, tudom hogy van(nak). Megígértem Cyprusnak, hogy kitartok péntek reggelig. Elvileg már csak 4-t kell aludni, nem? :D
Tatu miért fázol ennyire?

Noczi mi volt apánknál???

Kriszta
dobsakriszta

Sziasztok Lányok!

Beber küldtem a képeket.

Cyprus mi van veled?

Nóczi akkor hozzád is elértek a mensimanók. :D

Andi
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: