A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Enikő!
Mikor van ez a Játékdzsungeles foglalkozás? Már tervezem 1 ideje hogy Kittit elviszem játszóházba,de eddig nem jutottunk el.

Köszi a nadrágbeszerzési hozzászólásokat!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Gyors csak 2 kép rólunk,végre eljöttek barátnőmék és csináltak, mert apánal mindig homályos lesz! Kép
Kép

Szopi után büfire várva!
20140113113746

Anett,nagyon édik vagytok a csajoddal!!!! :lol:
Ilyenkor én is annyira szeretnék babát!!!!! :roll: :roll:

Zozo,nálatok mi a helyzet???
Van elég tejcsid???
Csajaid alszanak éjjel????
8)

Kép
bibi226

Jégvirág!
Van ott egy másik cipőbolt közvetlenül mellette, talán Marco, de nem vagyok Szegedi... És talán bőrtáskák vannak az előtte levő kirakatban... :oops: Nincs nagy betűkkel kiírva, hogy Siesta!

Kép
kajla

Dénesnek BOLDOG NÉVNAPOT!! :D

Anett!
Nagyon szépek vagytok együtt!!!! :P

Nórus!
Megnéztem a TeszVesz-t :wink: Tényleg szuper cuccok vannak és sokkal jobb áron mint a Vaterán!! Köszi!!

Bibi!
Kitartást a hisztihez 8) Nem lehet könnyű :(

Szilde!
Gratulálok a babához!! Remélem jól vagy,semmi kisróka meg hasonlók!!

Zitacicu!
Sajnálom a munkát. Remélem azért találsz valami neked való állást.

Tényleg nehéz lehet gyerekkel együtt munkát találni :(
Nem is értem miért csodálkoznak ha csökken a magyar népesség :shock:

Enikő!
Zalán NAGYON szép kissrác :P

Én most 4 napig egyedül leszek-vagyis Kittivel kettesben. Apjuk elutazik Angliába :( Most megtudom milyen lehet egyedül gyereket nevelni. Még szerencse hogy csak 4 napra megy.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Ez a Tabán u. ovi, de szerintem az ovik nagy többsége ilyen....
Gira, bocsi, rossz ovira emlékeztem az is K. betűs, a Karolinával kevertem, elnézést Karolina :oops: :D Ez ma reggel kaja főzés közben ugrott be, bocsika még egyszer...

Kinga, minden okésos lesz, nálunk is utazott már el apa 4 napra szintén, büdösül hiányzott az tény, de túl lehet élni és utánna még jobban örültök egymásnak :D

Enikő, tényleg Viola hogy áll a dumálással?

Bea, akkor már értem miért dumáltatok rögtön :D Nálunk Pipi rögtön tudta, hogy kistestvére születik, szerintem túl korán megtudta és folyton azt várta, hogy mikor születik meg. Sokat simizte a hasamat, meg sokat beszélt hozzá, jött velünk uh-ra, stb. Amikor megszületett, vittük haza és iszonyatosan örült neki, nem hozzám szaladt, hanem a tesóhoz :roll: Emlékszem az első éjjel hajnal 4-kor jött be a szobába, mert Tomdi sírt és ott virrasztott szó nélkül, amíg el nem aludt újra. Mindig mindenbe bevontuk és azon igyekeztünk a legjobban, hogy a megszokott napi rendet ne bolygassa fel a tesó. Most is nagyon szeret vele játszani, a játékaira szerencsére nem féltékeny. Persze vannak veszekedések, viták, de szerencsére a féltékenységet majdnem teljesen beárnyékolja a testvéri szeretet.

Anett, nagyon helyesek vagytok Málnussal :D

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Anett, jók a képek, nagyon jól nézel ki!

Siesta cipőbolt a Fekete Sas utca Kígyó és Nagy Jenő utcai részén van, ha az Anna-kút fele megyünk, akkor jobbról. Ma már kint volt a tábla is, hogy Siesta Shoes.

Ági és
KépKép
exdeus

Valaki keresett fenyő gyerekágyat, itt egy Drewex: http://www.teszvesz.hu/item253514183_fe ... dovel.html

Jégvirág: nekünk az első fajtához hasonló van (SBC SC 361/91Y, ez van a talpán), semmit se tud a hangközvetítésen kívül, de ez épp elég. 2 csatornás, ez is elég volt eddig. A visszabeszélési funkciót én is feleslegesnek tartom.

szszkinga: ugyeugye (teszvesz)? :wink: Időpontok: http://www.elektroparty.hu/?p=jatekdzsungel

ceniko: a Játékdzsungel foglalkozásait én is kinéztem már magamnak, csak rossz időre tartogatom...

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Hahó!

Bea, Kinga! Köszönjük szépen a névnapi köszöntéseket, bizony most ünnepeltük a Dénes napot! És köszi Timiéknek és Melindáéknak is, akik szóban köszöntötték fel Dénes! :lol: :lol: :lol:

Enikő! Csudiédes a kispasid! A Játékdzsungeles foglalkozást mi is kinéztük, de Dini a változatosság kedvéért beteg... :cry: Szuper, hogy Viola jól érezte magát! :)

Szilde! Gratulálunk, boldog babavárást kívánunk! :lol:

Anett! Szépek vagytok nagyon! :lol: :lol:

Bibi! Nem egyszerűek ezek a dackorszakos hisztik, mi is benne vagyunk rendesen! :cry: :shock: :evil: De nálunk dettó olyan a helyzet, mint nálatok, átölel a kis gazember, és mondja, hogy "szejet anya", hát elolvadok és kész! :)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

A játékdzsungeles Bukfenc foglalkozásra fel kell iratkozni! Mert a létszám korlátozott és sok az érdeklődő, úgyhogy előtte levő héten célszerű időpontot egyeztetni... Az első alkalom után, ha tetszik a foglalkozás, beír a fejlesztőpedagógus hölgy a következő hétre is... Tehát nem úgy van, hogy ha esik és úgy döntök akkor beállítok... :roll:
Amúgy a legelső alkalom ingyenes :wink:
Utána 750 ft/ alkalom (1 óra) de lehet 5 alkalmas bérletet is venni 3000 ft-ért. :wink: Sztem nem vészes az ár, és kicsit közösségbe van a gyerek+ még fejlesztik is, csupa haszon :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Dénesnek nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!(előbb elmaradt,bocsánat)

Csajok jövő héten csípőszűrés, tudja vki a Tornyos doki magánrendelését???Hol rendel egyáltalán, telefonszám, ára stb..????
20140113113746

Sziasztok! :)

Szilde :)
GRATULÁLOK!!! :D :D :D Boldog babavárást kívánok!! :D

Bea :)
Nekünk SCD 465 van.
Minden okés vele, eddig remekül szuperált! :wink:
A visszabeszélhetőséget én is hülyeségnek tartom, de az éjjelifény az
sztem hasznos!
Igaz, itthon a sólámpát használjuk éjjelifényként, de pl. ha elutaztunk, akkor a bébiőrt használtuk annak! :wink:

Enikő :)
A pasid eszméletlen jóképű!! :lol: :lol:
Jól látom, hogy "fogy" a haja?? :D

Zsuzsi :)
Dénesnek utólag boldog névnapot!! És jobbulást...

Anett :)
Nagyon szépek vagytok! :D

Norus :)
Köszi, én kerestem kiságyat, de megvesszük a Brendonosat 9450-ért! Kókuszmatrac már megvan! :)

Tegnap voltam dokinál, minden okés, holnap megyek kukucsra uh-ra! :D
Lujza :) Bocsi, tegnap elfelejtettem megkérdezni, de holnap pótolom, ha még aktuális... :oops:

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Igen, még aktuális. Nagyon vártalak a hírekkel. Örülök, hogy minden rendben van nálatok. Én is alig várom már, hogy mehessek. Köszönöm még egyszer, előre is hogy megkérdezed.

Olyan gyönyörűek a gyerekek. Nagyon szeretem a fotókat nézegetni.

Lujza
lujza 75

Hali.

Lányok, holnaptól fűtenek! Éljen. Habár én ma este elindítottam félárbócon a hősugárzót, ha már megvettük...

Enikő, és milyen árban volt ez a foglalkozás? Mennyi idő? Na közben látom, leírtad, végül is négyszer egy hónapban nem is vészes ár. Na majd megbeszélem apájával. Mondjuk Peti a mondókázásért nem nagyon rajong, de egy próbát lehet, megérne.

Zsuzsi, akkor utólag Isten éltesse névnapján a fiadat! És jobbulást kívánok neki.

Ági és
KépKép
exdeus

Zsuzsu!
Nem jártatok Ábellel tegnap a Sportorvosiban?
Vittem Hannát ortopédiára.Ti már menni készültetek.
Vaciláltam.Lemaradtam.Ha tényleg ti voltatok.

Anett!
Nem voltál a pároddal a Vasasban kedden a 4.emeleten?
A legutóbbi fotód elgondolkodtatott.:)
Szépek vagytok!

És persze minden gyerkőc gyönyörű!!!:)

Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Sziasztok!

Szilde!
DEEEEEEEEEEEEEEEEE! Mi voltunk! családilag. Vérvétel....apja vitte be én nem merem. Kár, h nem szóltál, bár siettünk. Majd legközelebb, de legyél bátor!
JÓ EGÉSZSÉGET , SOK BOLODGSÁGOT NEKTEK IS!

Zsuzsi!
Dininek vidám névnapot így útólag, de annál nagyobb szeretettel!

Bea!
Mégegyszer köszi!!!! Ma már gyerekdaloktól zeng a ház.....Mi mesélt Gréti apucinak? :D

Csajok!
Akinél padló fűtés van, ott szőnyeget tesztek rá??????

VASÁRNAP 9-16IG BABABÖRZE, MARS TÉREN......
akiket érdekel....
Ági!
Emlékszel mikor nyáron vérvételen voltunk mennyire vérzett Ábi?! Most ismételtünk, de csak éppen megcsippentették az ujját, mégis sikerült 3 kémcsőnyi mintát venni. Eredmény holnap, de ha megint akvadékos borítom a bilit....

ZItuska!
Kukucs UH-s képet kérünk! Na meg Botit is régen láttuk...

Kinga!
Kitartás az egyedülléthez, nálunk csak-egy napra megy el a férjem, de nagyon hiányzik akkor is. Jövő héten továbbképzi magát Pesten, két nap, de megyünk vele :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket!

Szilde!Nem mi voltunk!
20140113113746

Sziasztok.
Zsanett26 barátnője vagyok, végre én is fel tudtam jönni, Igaz lassan már szülök ( 33 hetes vagyok). Van egy 6 éves lányom Vivien, és a kistesó is kislány lesz Jázmin.
Üdv mindenkinek. Kép Ketten
szandra29

Ha minden igaz feltöltöttem a vonalzóimat.

Kép
Kép
szandra29

Szandra,üdv. itt!! :wink:

Zsuzsi,bocsi kicsit megkésve,boldog névnapot Déneskének!!! :D
Örülök(bocsi9,hogy nem csak nálunk van dackorszak!!!!
:lol: :lol:

Kép
bibi226

Anett! :D
Nagyon szépek vagytok :D

Zituska!
Mi volt az Uh-on?

Kép

Flóra mostanában elég sokat szokott hányni. Lehet, hogy nem elég fejlett a gyomorszája? Próbáltam azt is, hogy ne teljesen vízszintesen feküdjön. Szerintetek mikor fog elmúlni?
Mennünk kell csípőszűrésre és mivel a kórházban szültem hasi UH-ra is a jövő héten. Sokan szoktak lenni? Jó lenne, ha nem kellene órákat várni a vizsgálatra. :?

Betty
Kép
rbetty

Zsuzsu!
Kicsi a világ!:):):):)
Nem voltam benne biztos,hogy ti vagytok.Ábelre kaptam föl a fejem,de inkább profilból láttam.Majd bátrabb leszek igérem.:)

Anett!
Jobban belegondolva miért is lettetek volna ott... :oops: :oops:
Volt egy fiatal pár a dokinál,nagyon szimpatikusak,és a lány hasonlított rád sztem.:)Jó lett nagyon a fotó amit felraktál!

Szandra!
Üdv körünkben!Érezd jól magad!

Edit

szilde
Szeged

Okt.18-án A Módszertani Bölcsiben 9-12-ig nyílt nap lesz!!!!
Érdekel valakit!!??? 8)

Zsuszs,köszi az infót a Expóról!
Én reggel 9-re megyek!
JÖnn még valaki?????

Kép
bibi226

szilde, zsuzsu72: tegnap délelőtt mi is ott voltunk a Sportorvosiban, mind a négyen, úgy fél12-fél1-ig. Jó sokan voltunk... Apa vitte be Dórit nálunk is a vérvételre.

zsuzsu, nálunk padlófűtés van, és nincs szőnyeg a kövön. (A szobákban, ahol parketta van, nincs padlófűtés, ott van szőnyeg.) Nem az a "sütős" hideg, de azért a zokni nem elég a felnőttlábra sem. Mondjuk mi nem hajtjuk túl 21 fok körül szokott lenni a termosztát a nagyszobában, de idén még nem indítottuk el.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

SZiasztok!
Bibi!
köszi, nagyon rosszul vagyunk, Patinak tüdőgyulladása van, de szerencsére nem kellett bentmaradnunk a kórházban.
tej nincs, és kiderült h. allergiás a tejalapú tápszerre, szigorú diéta, csak az a baj h. a másik tápszert nem akarja enni, most szokunk át (remélem sikerülni fog)
ja, amúgy alszanak éjszaka
csak én nem, akkor vasalok stb...
:shock:

Enikő!
este írok privit.
Vendég

Nóra!
hol szültél?
Pati 20.45kor született a klinikán.
Vendég

Norus!

Akkor ott mentünk el egymás mellett...:(
Minket azután szólítottak az ortopédián,hogy a vérvételi labort bezárták.10és 11 között értünk oda vmikor.Bár érdekes módon nem kellett sokat várni...?
Hanna lányom rózsaszín fölsőben,meg farmerban volt.Kis szöszi.
Mikor elunta a várakozást pörgött körbe-körbe.
Rémlik?:)

E.

szilde
Szeged

Sziasztok!

Kicsit elvesztem, de ünnepeltünk! :wink:
Kedden volt a 3. házassági évfordulónk, voltunk vacsizni, kaptam szép virágot és a kedvenc parfümömet!!! :lol:

Szandra!
Üdv itt!!! :lol:

Betty!
Flóra nagyon szép! :lol:
Mi köze van ahhoz a hasi uh-nak, hogy a kórházban szültél?? :roll:
Mi is voltunk anno uh-on, hogy megnézzék a gyomrocskáját és hogy jól zár e!El fog múlni!!!!!

Kriszta!
Holnap jelentkezem!

Zozo!
Jobbulást nektek!!!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Helló!

Köszönjük a névnapi köszöntéseket! :lol: :lol:

Zsuzsu
, nálunk mindenhol padlófűtés van, a kő (előszoba, konyha) nagyon tutin átmelegszik, rajtunk nincs zokni, Dénesen van. A szobákban laminált van és rajta szőnyeg (nem fedi az egészet), még a szőnyeg is kellemesen langyos lesz!

Rbetty
! Hányni szokott vagy bukni??? Nem mindegy! A hányás veszélyes lehet, ha hányni szokott meg kell mutatni azonnal dokinak. Ha csak bukizik, azt kb. 3 hónapos korára kinövi. Ha addig nem, akkor el szokták küldeni dokihoz, hogy megvizsgálják a gyomorszáját! Egyébként Flóra nagyon szép! :):)

Zozo! Szegény Pati :(:(:(, gyors jobbulást kívánunk neki! :)

Csibe
! Boldog évfordulót! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Edit!
Bocsi, de nem emlékszem Rád, noha jó az arcmemóriám. (amikor nyáron voltunk vérvételen annyira megszúrták Ábelt, h fél napig vérzett az ujja , már attól féltünk, h véralvadási gondok vannak. Szerencsére épp taliztunk Ágiékkal és Ő megnyugtatott, h normális. Ez a rossz esemény volt Bennem, így nem figyeltem kik vannak még ott)
Na ja, picit ritka az Ábel név, bár mostanában kezd divatba jönni. :)

Hogy érzed Magad? pocaklakó?

Nóri!
Mi korábban voltunk, remélem Nálatok is rendben lesz minden!
Mi egy lánycsapatot fogtunk ki, valami sportolók voltak.

Azért kérdem a padlófűtést, mert úgy érzem a szőnyeg szigetel. Viszont a kövön meg hatalmasat eshet az Én rohangászó, helybenfutó, hisztiző .....imádott gyermekem......
tanácstalan vagyok...... :shock: :o

Zozo!
Nagyon sok gyógypuszit Patriciának!
A gyerekdoki nem tud segíteni abban, h kapjatok anyatejet egy anyukától???????
MIELŐBBI GYÓGYULÁST!!!!!!

Bibi!
Én megyek a börzére, de még nem tudom mikor.

Szandra!
Szia! Nagyon szépek vagytok! Sok boldogságot, jó egészséget Nektek !

Csibe!
Boldog házasságiévfordulót!!!!!! :D

Betti!
Nagyon szép a lánykád!
Ha a gyereksebésztre viszed csípőszűrésre, ott érdemes szólni, amikor beadod a papírt, h pici babával jöttél és elvileg előbbre vesznek.
Ábelem is nagyon sokat bukott, félévesen múlt el, amikor már kapott főzeléket. (mi nem voltunk semmilyen kivizsgáláson)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Csibe! :D
Annyi a jelentősége, hogy aki a klinikán szül, annak állítólag már ott helyben megcsinálják a hasi Uh-t. Így nekünk viszont most esedékes.
Köszi a dícséreteket!!! :D

Betty
Kép
rbetty

Betty!
Értem.
Csak azért nem értem mégsem, mert én is a kórházban szültem, de minket emiatt nem küldtek uh-ra!
Na, mindegy.... :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Betti: Nagyon szép a csajod :wink: Az ortopédiára időpontot kell kérni, mert nem fognak fogadni! :shock: Meg van a napi limit, hogy hány babát láthatnak el naponta... :x
Amúgy ha felhívod őket azt fogják mondani, hogy 8 és 9 között menjetek valamikor... Ezt mondják mindenkinek :lol: Amikor mi voltunk (Zozo Patival, meg én Zalánnal) akkor 9 után kezdték csak el a rendelést... (ez az újklinikán történt)
Kedden és csütörtökön 12 és 14 óra között tudsz időpontot kérni, -avagy feljegyeznek-... ezen a számon: 545-425

Szandra üdv itt :) mesélj magatokról, merre laktok, hogy viseled a babavárást...??? Szépek vagytok a kislányoddal :wink: Oviba jár vagy már suliba? Hova?

Anett: Nagyon szépek vagytok, milyen csinos vagy 8)

Szilde: Ha a profilodban a vonalzóid között nyomsz egykét entert, akkor a vonalzóid egymás alá kerülnek :wink: Dobhatnál fel képet Hannáról, meg sem ismerném ha taliznánk (téged se 8) )

Zozo: Hú basszus gyógyulást kívánok nektek, de nagyon hamar...++++++++++++++++++++ Honnan szedhette össze, baci, vírus, vagy megfázott? Milyen az új tápitok?

Bibi: Melyik a Módszertani bölcsi?

Gira: Mi ma fejlesztőztünk,holnap ráérünk 5 után. Bogi nem lesz itthon (mama hazaviszi) mi meg szombaton megyünk utánuk a csipetekkel :wink:

Csibe: Hú de figyelmes a párod :) Milyen parfümöt kaptál?? :P

Violám ma a fejlesztőbe mondta hogy kabát :) Tök szépen,teljesen érthetően :) Nem röhögni, én úgy örültem, hogy elsírtam magam :oops: :lol: 8) A logopédus fejlesztő pedagógusunk el volt ájulva :lol: Én is :wink:
Bogit beirattam néptáncra az oviba, nagyon élvezte a próbaórát, ő akart menni :lol: Meg kézműves foglalkozásra is...
Zalán 5650 gramm kukiba, még mindig hasfájós és napközbe nem alszik valami sokat! Cserébe az icakát hellyel közzel átalussza (csak én nem :lol: 8) ) No ennyi vótam mára, fáradt vokk, lépek Sanyitnézni. Jóéjt :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Betty!
Ha csak bukós a picid, van egy jó cuccos rá. Vízben kell a port feloldani, és egy kanálkával adni neki belőle kaja után. Az a lényege, hogy a gyomorban kicsit "zselésíti" a kajcsit, vagyis nem jön fel olyan könnyen. Nekem annó felírta a dokinő, ki is váltottuk, de végül nem kellett használni, mert addigra elmúlt. Most nincs kedvem kimenni a konyhába megnézni a nevét, ha nem baj, de ha gondolod, nekem itt van bontatlanul. Ha érdekel, írj privit. Egyébként amikor én vettem, elég nehezen is kaptunk, nem lehet túl sok gyógyszertárban kapni.

Kép
tita80

Enikő!
Köszi.mostmár jó.
Sajna nincs friss kép rólunk.:(:(És gépümk sincs...
Remélem ez változni fog..

Edit

szilde
Szeged

Álláskeresőknek!

Mi a múlt hónapban az urammal össznépi álláskeresésbe fogtunk. Tapasztalataink: A Déli Apró egy nagy kaki. Mi úgy csináltuk, hogy ahová szerettünk volna elhelyezkedni, oda mindenhová leadtuk az önéletrajzunkat (függetlenül attól, hogy volt-e hirdetve). 2 héten belül mindkettőnket felvettek :D (Mondjuk én visszamondtam, mert jobb megoldás adódott :mrgreen: )
Szóval így sztem lehet munkát találni gyorsan.
Vendég

Sziasztok!

Rbetty!Szép Flóra nagyon! :D Mi is jövő héten megyünk csípőszűrésre, már készen vagyok hogy mi lesz, mennyit kell várni!Péntekre tervezem a dolgot,de nekünk uh volt a klinikán!Nem értem ezt az egészet, most kell időpont vagy nem?Nekem a gyerekdoki azt mondta, nem kell!

Szandra!Üdv itt!Szépek vagytok! :D

Zozo!Szegények, nagyon gyors gyógyulást kívánok nektek, szegény Pati, szörnyű lehet!

Enikő!Gratulálok Violához, nagyon ügyi!

Csibe!Boldog házassági évfordulót így utólag!

Tegnap voltunk tanácsadáson , Lollikám 3400 g (2650-el jöttünk haza) és 50,5 cm!!!!Szépen hízunk, D vitamin cseppet 2-re is emelte a doki! :D És nagyon jól viselkedett!
20140113113746

sziasztok

rég jártam erre, meg nem is nagyon irogattam, de olvasni, amikor van időm szoktam.

A csípőszűrés témához szeretnék hozzászólni. Mi az elmúlt három hónapban háromszor is voltunk, mert felmerült a gyanú, hogy nem stimmel minden. Én a kicsit a gyermekklinika - Tisza parton - sebészeti ambulanciájára vittem. Itt fél 9-kor kezdődik a rendelés, általában pontosan, de érdemes már 8 körül ott lenni. Elég nagy a rendelő és általában egyszerre behívnak egy kisbabát, meg egy nagyobb gyereket. A kisbabákat így előre tudják venni anélkül, hogy kint gyilkos szemekkel néznének rátok a többi szülők. Én a múltkor csípő uh-val együtt egy órán belül végeztem a gyerekkel. Ja és ide nem kell időpontot kérni!

Amúgy nagyon szépek a babák. Az új anyukáknak gratula.

Rólunk csak annyit, hogy 5 hónapos lesz Stella 18-án. Elkezdtem a hozzátáplálást, mert én decembertől dolgozom, apa lesz itthon vele. Még nem tudom, hogy fogom túlélni az elválást, de majdcsak lesz valahogy.

Munkát keresőknek: valóban jó módszer az ha keresetlenül is beküldöd az önéletrajzodat, bár vannak álmok amik így sem valósulnak meg.... Tapasztalat...

Mindenkinek szép napot!
Márti
stella2007

Sziasztok.

Csak gyorsan, mert indulok Petiért. Tegnap 50%-os akció volt a Vásárhelyi P. utcai D2-ben minden cipőre, papucsra, lehet, ma is van, akit érdekel, nézzen be, mi tegnap 3300 Ft-ért egy csomó mindent vettünk anyukámmal.

Ági és
KépKép
exdeus

ziasztok!

Édesek a képek nagyon!!!! :D :D

ZOZO!!
Gyors gyógyulást nektek!!!!!!!!!!!

Enikő!
A módszertani bölcsi az agyagos utcai.Oda járunk mi is! :wink: :D

Bibi!
Nem láttam még tesódat de mondjuk mostanában már nem maradok ott ,csak 11.30 után megyek értük amikor már ettek.

Exi!
Én is úgy vagyok vele hogyha már melót nem találok akkor legalább a munkaügyi központ támogatása által elvégzek ezt azt.Hátgha az összejön.Bár engem konkrétam angol érdekelne de arra meg 16 ember mehet egy csoportba és már 49 en vannak szóval az is elég kérdéses.Meg van olyan hogy aktiv gyeses e valaki vagy passzív ..szóval :twisted:

Képzeljétek ma elesett a Norbi és Niki cirógatta meg puszilta és átölelte aztán meg fel akarta venni.... :shock: :lol: :lol:

Állástéma:a férjem kollégája s ezt csinálta 70 helyre küldte el az önéletrajzát míg felvették a céghez.

Megvolt ez első úszás Mátémnak.Nagyon élvezte ,teli volt élménnyal alig vett levegőt úgy mondta hogy milyen nagy busszal vitték őket meg hogy ezt meg azt kellett csinálni..ÉDES!!!

Ja kész vagyok Norbikám szökik ,elszalad előlem kimenne az útra .Nálatok is volt ilyen?Mit csináljak vele?????
Mennem kell Norni sír ma kapta a 18 hós szurit. :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok!

Anett: Nagyon szépek vagytok, és csodásan hízik Málnus. Nem pótolsz hozzá ugye?

Kajla: Igen, ez a baj hogy nincs nagybetűkkel kiírva :)

Nyúlanyó: Édesek lehetnek a gyerkőcök, akkor Pipi fantasztikusan viselte a tesó érkezését. Irigyellek érte :)

Zsuzsu: Örülök :) Mesélte, hogy találkozott Ábellel, szedett gesztenyét, melyik játszótereken voltunk és hogy ő tolta Ábelt. :) És hogy Ábel pici baba és még nem tud beszélni :)

Rbetty: Édes :)

Szandra: Üdv, ti is szépek vagytok :) Gratula a pocaklakóhoz, és kitartás a végéhez.

Csibe: Boldog házassági évfordulót :) Gréti is a kórházban született és mi soha nem voltunk hasi uh-n. Én se értem....

Bibi: Dackorszak szerintem mindenhol van, mindenkit utolér valamilyen formában. Nálunk is van, hajjajj...csak nálunk nem földhözvágós hisztiben nyilvánul meg hanem nyafogós, időnként toporzékolósba....

Zozo: Szegénykéim, Patinak gyors gyógyulást, remélem Vivi jól van.

Enikő: Gratula Viola kabátjához :)

Állás: Én is úgy kerestem anno hogy beadtam a környező települések középiskoláiba a papírjaimat nyár elején, aztán lett is szeptembertől munkám.
Szegeden nem is próbálkoztam, az esélytelenek nyugalmával....
De hogy 2 gyerekkel a hátam mögött mi lesz....bele se merek gondolni. Mindenesetre már nem fogok tudni nem szegedi állást bevállalni. :(

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Köszönjük a jókívánságokat!!!! :lol:

Enikő!
A Kenzonak kaptam az elefántos parfümjét, én ezt nagyon szeretem! :D

Álláskeresés ügyben nem tudok segíteni! :(

Csípőszűrésre nekünk anno kellett időpont, a Boldogasszonyon voltunk a Sportorvosiban.

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

zozo: Orosházán (dokim ott dolgozik). Patinak gyors gyógyulást!

szilde: ő adott „koncertet” egy kis haverral? Én a nagyobbikat felügyeltem, ő csíkosban volt és állandóan a székeken mászott. Az ortopédián nagyon gyorsan végeztünk mi is a múltkor (a doki is szimpi volt), a kardiológián is. Marcsival 2 éve a klinika sebészetén sokkal többet vártunk a csipőszűrésre. Időpontot nem kellett kérni.

zitacicu: Marcsi is célozta az úttestet egy időben, én nagy pocakkal nem is mertem vele gyalog menni, mi van, ha nem érem utol. Valahogy játéknak vette, mint a fogócskát, direkt csinálta egy ideig, mostmár nem olyan vészes.

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Sziasztok. Köszönöm az üdvözléseteket és a kérdéseket.
Hát akkor megpróbálok válaszolgatni.
Kislányom Vivien 6 éves, de csak jövőre megy iskolába, most a gedói oviba jár ( régen temető utcai), egyébként Zsanett fiával járunk egy oviba.
A Csillag téren lakunk, sajnos, alig várom hogy elköltözzünk onnan.
Férjem Diegoba dolgozik, meg maszekban parkettázik, szőnyegezik és Pvc-zik. Ha valakit esetleg érdekel, akkor szóljon :lol:
Én tanár vagyok magyar-orosz, de már nem is tudom mióta nem tanítok.
Már igen nyűgös napjaim vannak, csodálkozom, hogy a családom még bírja és mi lesz majd ha még egy csajszi kerül a családba :lol:
Előre sajnálom az uramat.......
Nagyon szépek a gyerekeitek.
Most búcsúzom, otthon nincs netem, de heti 1x zsanettnál tudok írni.
Üdv mindenkinek

Kép
Kép
szandra29

Nóri!
Akkor nem ő volt...
Valószínűbb,hogy váltottuk egymást.
Nem semmi,hogy a lánykáitok közt ilyen kis korkülönbség van.Ügyesek vagytok és bátrak!
Nem nehéz ősszehangolni a dolgokat?Egy kicsi meg egy pici....
Sógornőmnek nagyon nehéz volt.
Milyen a két gyerekes lét?Nagyon más?
Próbálok készülni rá...:):)

Edit

szilde
Szeged

Zsuzsu!

Köszönöm kérdésed,tűrhetően vagyok.Vannak könnyebb-nehezebb napok.Émelygés,öklendezés,taccs megy néha,de vannak jobb időszakok is amikor néhány napra mindez megszűnik..
Majdcsak vége lesz.Hannával 3 és fél hósan még émelyegtem.
Baba jól van,méretei jók.
Most 24.-én megyek 12 hetes UH-ra.Hátha többet megtudok majd.:)

Bámulatos,hogy Ábeled milyen szép szöszi!Tőled örökölte?
Szép a kis családod együtt!:)
Akkor most lányra gyúrtok?
Tirza nagyon szép név.Honnan az ötlet.Lehet már más is kérdezte..

Edit

szilde
Szeged

Sziasztok!

Bea!
Gréti jó megfigyelő, de dolgozunk a beszédfejlesztésen! :lol: Puszi neki!

Edit!
Ki a dokid? (jöhet privátban is). Az a fontos, h egészségesek vagytok! Kitartás!
Köszi a dicséretet! Igen, állítólag én voltam ilyen tejfölszőke. oops: :oops: :oops: :lol:
Tirza: még bébiszitteres koromból van a név, vigyáztam egy ilyen nevű kislányra. A férjemnek is tetszik a név. Szeretnénk egy második keresztnevet is. A Nagy vezetéknévhez szinte bármilyen név társítható....
Igen kislányt szeretnénk!!!!!!

Csajok!
Megvan Ábel vérképe........ezúttal a süllyedést felejtették el és a vizeletvizsgálatot. :shock: :evil: :o A férjem megígérte, h boríthatom rájuk az asztalt......

Az eredmény közepes, vashiány, de ami aggasztó az az alkalikus foszfatáz érték, ami a referencia maximumánál 25%-kal több. Ez egy enzim, epebetegségre utal. Nekem is magas és Uh-n bizonyított, h epeköveim vannak. Olvastam, h a méhlepényen átmegy ez az enzim. Lehet, h magzati kora óta nem ürült ki??????
Ha valaki tud valami bíztatót irja meg, kissé kétségbeestem. Hétfőn felhívom a dokinkat, de addig csak idegeskedek......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Anett: szépek vagytok!!Aranyos nagyon Málnus!!
Szandra: Üdv itt, Téged láttalak szombaton Zsanettel?

Kész vagyok, ma vendégség volt nálunk, tegnap egész nap főzöcskézés, sütés, takarítás....áááá :roll:
Megyek is alukálni!!

Kép
gyanixi

Zsuzsu!

Az eredményhez nem tudok hozzászólni de remélem megoldódik minden és nem lesz gond.

Nikim beteg lázas volt tegnap 39.8 és egész délután nem tudtam letenni csak rajtam volt hajlandó feküdni alig bírt menni szegény.Amikor meghallotta hogy sír a Norbika odabotorkált és átölelte,mindez közel 40 fokos lázzal. :shock:
Éjjel velem aludt de jól odabújt, átölelt biztos nagyon szarul érezte magát.Folyik a nyála nagyon szerintem nem bírja lenyelni ,mert fáj a torka.Enni éppen eszik de nem az igazi.

Jégvirág ,Melinda, Exi,Enikő merre vagytok??

Kép
Kép
zitacicu2

Én vagyok, de nem nagyon tudok mit írni...
Hét végén csak épp olvasni van időm, mert itthon van a férjem, és igyekszünk kihasználni az időt, habár tegnap sem ért haza időben ígérete ellenére...na mindegy.

Peti tegnap sikeresen kiesett a kádból, nagyon ment az ökomag után...de a fején levő sebecskén kívül semmi baja nincs. Nem tudom, hogy csinálja. :roll:

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?