Sziasztok,
Na itt vagyok én is. Jó mozgalmasra sikerült ez a hétvégénk, ugyanis tegnap óta Vandával kutyaiskolába járunk

Szombaton is és vasárnap is 2-2 órás a foglalkozás, ráadásul vasárnap reggel 9-től van

Ez annyira nem tetszik benne, de hátha kap egy kis nevelést

Elég nehezen kezelhető kutyó, mármint eléggé buzgága, és sok minden elvonja a figyelmét. Ma délután meg jöttek a sógornőmék vendégségbe, nem rég vittük haza Őket, úgyhogy nem unatkoztunk

Jaaa, meg voltunk shoppingolni az új, ferihegyi market centralban is

Hát, vettünk sok-sok mindent, felsőket, cipellőket, stb., úgyhogy nagyon-nagyon örültem
Törpe,
Örülök, hogy jó volt a mozi
Nyunyi,
Szuper lenne, ha jönnétek! És naná, hogy Ördivel együtt
Elan,
Drukkolok Neked nagyon szerdára!!! De meglátod, minden rendben lesz Maszatkával
Gabicsibe,
Nagyon örülök, hogy jössz a talira!!!

:D:D Hurrááá!

Örülök, hogy végre Téged is megismerhetlek személyesen!
Nikó,
Annyira, de annyira örülök, hogy jelentkeztél!

:D:D:D Te is hiányoztál!
És igen, remélhetőleg márciusban tudunk kezdeni (remélem, addigra sikerül rendbe hozni magam egészségileg – vérkép…), és IGEN, egyszerre leszünk kismamik!!!!!

:D:D
Tudom, hogy fura, hogy a történtek után…, de már rettentően várom, hogy újra mehessek…
Kitartást a holnapi munkanaphoz, és hát, én folyamatosan dolgozom, de most extrán nincs kedvem dolgozni menni
Nonóka,
Szegénykém

Mi történt az apósoddal? Mielőbbi jobbulást neki!
Mindenkinek mennek a babatapik, babanövesztők, és egyéb drukkok (tehát mindenkinek, ami kell

):
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gyönyörű álmokat mindenkinek!