Piroska,
gyönyörű Dia!!!!!!!! És lehet, hogy nem tudtál visszaolvasni, de néhány hozzászólással ezelőtt épp azt írtam Neked, hgy ha bármi kérdésed van, nyugodtan hívj, bármikor!!!!!! Ezt továbbra is fenntartom!!!!!
Sajnálom, ami a Mamáddal folyik, de most tényleg csak a saját ösztöneidre/megérzéseidre hagyatkozz! Én imádom az állatokat, de nem vagyok állat+baba párti, és valahogy én is minden lakásban megérzem, ha állat van bent, de ha Nektek ez így jó, akkor ebbe nem szólhat bele senki. Az én Anyukám szerencsére ennek pont az ellenkezője, csak akkor mondja el a véleményét, ha kérdezem. Anyós bezzeg..... No comment, mert csak felmegy a vérnyomásom.
Fejés, hát, nekem nem volt elég tejcsim, így 3 hónapig éjjel-nappal fejtem (kézivel), iszonyat fárasztó volt, de mindent a babáért! Nekem is kisebesedett a cicim, és az első 2 hónapban sokszor annyira fájt a szoptatás, hogy végig sírtam, de nem adtam fel, ezért is szopizhatott Marci 6,5 hónapos koráig, bár kizárólagosan csak 2 hónapig.
Tiop,
szupik ezek a vonalzók!!!! Engem is kezd elkapni az ünnepi hangulat!
Atkins diéta,
én eddig csak rosszat hallottam róla, mármint hihetetlen hatékony, de minden fontos tápanyagot megvon a szervezettől, és néhányan már bele is haltak, többen súlyos vese- és májkárosodást szenvedtek tőle, úgyhogy Amerikában már be is tiltották, ha jól tudom. Szénhidrátra meg IGENIS szüksége van a szervezetnek, csak nem túl nagy mennyiségben. Főleg az agy a legnagyobb szénhidrát- és fehérje fogyasztó!
Az Atkins-diéta éppen olyan, mint az összes többi egyoldalú diéta: ideig-óráig nagyon hatékony, de hosszú távon tarthatatlan, és nagyon komoly egészségkárosodáshoz vezethet!!!!! Én azonnal abbahagynáma férjed helyében, és egy több mozgással járó és kiegyensúlyozottabb diétára térnék át, ami lehet, hgy lassabb, de hosszabb távon tarthatóbb.
Más:
Képzeljétek, a férjem is megbetegedett! Hurrá, most már 2 fiút is kezelhetek.
Viszont egyet sosem tudtam megérteni, és iszonyatosan zavar: a férjem dohányzik (ami önmagában is nagyon idegesít), de még ilyenkor is szívja azt a sz@rt, mikor a tüdeje és a légcsöve amúgy is jól le van terhelve (a szervezetéről ne beszéljünk). Idegbajt kapok tőle ilyenkor, sírni tudnék, de mikor megjegyzem neki, hoyg legalább most ne, meg hogy mennyire aggódom miatta, akkor az a válasz, hogy csak hisztizek, és valamiben meg kell halni!!!! Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én ettől vagyok mostanában totál kiborulva (szegény Piroska már kapott egy kis ízelítőt). Lassan 4 éve vagyunk együtt, és eddig SEMMILYEN próbálkozásom nem hatott, a könyörgéstől kezdve a veszekedésig és kiabálásig. Néha elkezdett leszokni, 2,-3 hónapig bírta, aztán minden kezdődött előről.

MÁR CSAK 4 HÉT ÉS LAURA IS 1 ÉVES LESSZ!!!!!!