A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ancsi:
Ha photoshop, akkor vicces, ha nem, szánalmas...
Ja-ja, nem azt mondtam, hogy a legolcsóbb, de sztem nem vészesen drága, nem egy Gundel 8) 8) 8) Egyszer ZOO közben betértünk a Bagolyvár étterembe, ettünk két rántotthúst, üditővel azt majd 15e-t fizettünk. De mi voltunk a hülyék, hogy meg se néztük az árakat, azt hittük, az is ilyen ZOO féle beülős :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
De a kedvenc éttermes sztorim gyerekkoromból van: elmentünk ismerősökkel valami bazi sznoib helyre Budakeszinkb 16-17 éve a két család fizetee vagy 30-40e ftot (nem mi fizettünk 8) :roll: :roll: ), a pincérek végig ott álltak mögöttünk, meggyújtották apu cigijét, meg ilyenek. Apuék nagyon nem tudták elengedni magukat... Az adagok nagyon kicsik voltak. Amint hazaértünk az egész társaságnak kellett főznie anyunak borsófőzeléket :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Trófea jól hangzik, ha minden igaz, pont a munkahelyemnél van ez a hely :) HA visszamegyek oda dolgozni, akkor tudom, honnan hozok kaját itthonra, ha nincs semmi alapanyag itthon :)

Vica
vica94

Sziasztok!

Pgabi, jajj, de édes kicsifiú! :) :) :)
Orsidnak meg bódogat!!!!!!!

Johi, Fannibébi is nagyon édes! :) :) :)

Niki :) szia!

Nuk, gyógyulást! ++++++++++++++

Neet, drukk-hegyek és +++++++++++!

Lindi, ez a doki tényleg gáz, én is váltanék.
Ekcéma nálunk is így, meg kb.ilyen korban kezdődött, szerencsére most sem nagyon durva. Nyári időszakban nem is volt, most kezd jönni megint (boszitopik!!!) Szal a héten asszem megyek ELIDEL receptért a dokihoz. (Anyósom azt mondta,hogy lehet,h olcsóbb, ha szakorvos írja föl, mintha a házidoki! Holnap megkérdezi.) Pnek nagyon száraz lett a bőre, a sima fürdéstől is kipirosodott ma, pedig csak patikai krémek meg víz érte. Itattam vele calcimusc-ot, mert kifejezetten allergiás tünetei voltak. :(
Kezdeti taknyosodás is van, P kicsit, B estére jobban szörcsögött, nappal tüszögtek. Most várom, hogy ebből a vírusból lesz-e asztma,vagy sem...jajjj...

És olyan rohadt hideg lett, hogy lassan kezdődhet(ne) a téli álom!:(
rídonli#

Szrek :) nem vagy semmi, hogy "csak úgy" eladod a lakásotokat. Jött egy gondolot, meg egy teli hóbakancs és uccu, feladtad a hirdetést? Irigylésre méltó, én nem tudnék ennyire ad hoc lenni :oops:

Vica
vica94

Ríd :) kitartást és jobbulást kívánok ezerrel Nektek. Igen, a mackók nálunk is kopogtatnak téli menedékért :roll:

Vica
vica94

Vica:
Már egynél is :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: jár nekem... Most már a férjem is pedzegette, hogy fogynom kéne... :( :( :( :( Csak olyan hülye vagyok, hogy nem merem elkezdeni, mert azóta sem jött meg, bár van két - teszt, valahogy ott motoszkál bennem, hogy lehetek terhes... Ha mégis, Houdininek fogjuk hívni :lol:
És amúgy qvára jól esett!!!!!!! Ezért nem tudok lefogyni, mert IMÁDOK ENNI!!!!!

nukada

Zsan :) Meme nagyon édes a képen :)

És minden gyerkőc szép és kedves - nem akarok sorolásba bocsátkozni, mert tuti kihagynék valakit és nem akarok senkit sem megbántani. Ezért akinek inge, vegye magára :D

Vica
vica94

Jajj, be kell hozni a teraszról a pálmákat :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

nukada

És megy a kandalló esténként ezerrel :roll: :roll: :roll:
Zoli azt mondta ma, hogy reméli novemberig nem kell bekapcsolnunk a fűtést!

nukada

Nuk :) egy percig ne legyen lelki furid. Hosszú idő után jól éreztétek magatokat és jól esett a finomság. Mondom :): egészségedre :) (és a tesztet miért nem csinálod meg? már biztos kimutatná, ha van egy Houdinid :) :wink: )És akkor vagy így-vagy úgy, megnyugodnál, nem? Legalábbis nem lennél bizonytalan :roll:

És én is imádok enniiiiiiii :P

Vica
vica94

Nuk,
aviva női torna kéne neked, az meghozza mensit :D
ha szeretnéd, van könyvem :)

Vica,
:oops: annyira azért nem vagyok ad hoc :) volt már egy-két átpánikolt éjszaka is , de előbb-utóbb mennünk kellene innen, mert kicsi lesz az egy szoba kettőnknek, ellenben van egy kis kertünk, amit művelni se pénzem se időm és a szomszédok szájába meg kimenni nincs kedvem, úgyh az egyik okoskodás az, hogy a kert helyett inkább legyen egy félszoba - nem azért, mert zavar egy szobában alvás Ábellel, sőt, hanem mert az zavar, h amikor ő már alszik, én akkor is égetem a villanyt- persze lájtosan, de akkor sincs full sötét :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vica:
A van két "-" teszt, az azt jelenti, hogy negatív teszt :lol: :lol:
Legközelebb majd nagybetűkkel írok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Szrek,
értem :) mi sem tudtuk, hova akarunk költözni pontosan, amikor meghirdettük. végülis volt rá másfél évünk hogy kitaláljuk... :? :lol:

Nuk,
hát ez az :roll: most akkora rugikat hord Ábel, mint B 8-9 hos korában :o :lol: hamar utoléri majd a bátyust :D

Ancsi,
jaja, én fiamban is akkora fifika van már... ö is felkéredzkedik ha kutyát lát az utcán, és ha megijed, fel is veszem, de nem automatikusan mint az apja. tud már kamuzni is rendesen, eszméletlen, miket kitalál, hogy pl az idöt huzza este (ma is eljátszott mindent, még fél 10-kor is hirtelen ujra "éhes lett" meg eszébe jutott vmi, hogy ne kelljen aludni menni ....)

Szia Vica :D köszi :)

Rid,
++++ hogy ne legyen komoly baj!
fibi

Köszi lányok, egyelőre enyhébb nátha csak, csak most ott motoszkl bennem ez a hülye asztma...
Fifikában P sem szenved hiányt! :wink:
Jóéjt mindenkinek!
rídonli#

Szrek :) értem, köszönöm a tájékoztatást :) Sötét szoba projectet meg megértem. Párom sokszor dohogott - amikor még bfokon laktunk, és mi is egy szobában voltunk mindennel -, hogy nem nézhet tv-t, ugyanis én nem engedtem, hogy vibráljon az egész szoba a tv miatt. Szóval, drukkolok, hogy sikerüljön mihamarabb az egész cucc :)

Nuk :) hát ezt bebuktam, de ciki :oops: , esküszöm gondolatjelnek "olvastam". :oops: Nyugodtan írhatsz kicsi betűvel, nem az olvasással, az értelmezéssel van gond 8), nem baj, ráfogom a terhességi amnéziára :P :wink:

Vica
vica94

Barbi :) Nektek nagyon szép mászókátok lett :) Gratula a bilizéshez, tuti nem érzi Angi erőltetésnek :D

Na, én is el, ez az én formám, senki nincs :cry:

Jó éjt mindenkinek,

Vica
vica94

Sziasztok!

Ma meselte egy ismerosom, hogy a szent imreben rutin beavatkozas a szules utani meh "pucolas" :roll:
Eleg remesen hangzik.

Nalatok tenyleg igy volt? Nem lehet meguszni?
:(

Napsi
_napsi-

Éllatkerti JátszóZOO péntek de. nekem is ok!
ki jön? Barbiék, Szrekék, Rylieék, Zsanciék (ha meggyógyultak)?
Indi?
Johi?
Vica?
Fibi?
Nuk?
Monisa?
többiek?

Fibi, köszia képeket! dobtam egy hátast Ábeltől :D óriási!!!!! és milyen helyes :D csakúgy mint a bátyó!

Zsanci, én imádom Memét, meg az összes fiadat, azért külön is mert olyan eszméletlen vagány a szerkójuk :D és tényleg ne izgulj, vagy hívd fel TI-t holnap, hogy megnyugtasson :)

PéterGabi, olyan szép a kisfiad!! :D :D :D Orsidnak boldog szülinapot innen is :) majd meglátod, a két lány milyen nagyon fogja kényeztetni az öcsikét :D

Fanni milyen cuki kis balerina :) és már bölcsis nagylány! olyan sokszor ő jut eszembe, ha Lilirózára nézek, mert ugyanolyan kis picuri, törékeny leányzó :D

Neet, nagy kalappal a vizsgához! sikerülni fog! :D

Lindi, én lecserélném a dokit. Most ez így nagyon lazának hangzik, de én majd fél évig kínlódtam, mire lecseréltem a mi dokinkat. de azóta tudom, hogy sokkal hamarabb meg kellett volna tennem. mert iszonyú fontos, hogy bízni tudj a gyerekorvosban, hogy jól kommunikáljatok, és ne kelljen felülbírálni a döntését, mert ez "elmegy" ameddig mondjuk "csak" egy krémről van szó, de egy kritikus helyzetben már nem működik, és sajnos a gyerek issza meg a levét :?

na megyek, Lili este 8 óta most kelt másodszor sírva, de már Istiók is áttámolygott az én helyemre.. isteni éjszakánk lesz :roll:

votiv 8)
votiv

Szia Napsi :)

nálam is volt méh "pucolás", számomra nem volt kellemetlen, pedig még fájdalom csillapítót sem kaptam a szülés során, amitől esetleg nem fájhatott. Még poénkodtunk is a dokival, miközben csinálta. Sztem nem rémes dolog, és valszeg nem is minden doki csinálja. De én úgy vagyok vele, inkább legyen, mint hogy valami esetleg bent maradjon, aminek kint a helye. :roll: Majd jönnek a többiek és elmondják a saját tapasztalataikat :)

Jó éjt mégegyszer,

Vica
vica94

Napsi, teljesen dokifüggő! meg persze attól is függ, szépen egészben kijött-e a méhlepény. Mert ha nem, akkor még az a doki is "kipucol", aki egyébként nem tenné, hiszen nagy a veszélye a gyulladásnak, ami rossz esetben méheltávolítást is szükségessé tehet, de még akár bele is halhat az anyuka.
Tudom, nem vígasz, de ez abban a pillanatban, amikor már a kezedben a babácskád, aligha fog számítani :)

votiv 8)
votiv

Nuk! Angi nekem is két negatívval "kezdte", de én TUDTAM!!! :lol: :wink: 8)

Pgabi! :lol: :lol: :lol: én azt hiszem látom 8)

Szrek! de jóóóóóóóóóóó, hogy nektek is jó!!! akkor ti is drukk jóidőért!
Angi is mostanság "kapott" rá a kerítésre. s áltban nem zavarja, hogy még a lába sem fér vmelyikhez, ha ő egyszer kinézett egy kerítést, akkor menni kell! :wink: :lol:

Lindi! csak a többiekhez csatlakozom: Váltsatok! nem baj ha messzebb a másik! telefonhoz nem kell út, s egyébként is hála van autótok. :wink:

Fannilány is milyen édes! s az ablakos képen spárgázik? :shock: :D a kilátás se kutya! :lol:

péntek zú fixi! :wink:

++++++++++ minden betegeskedőnek

Napsi! :shock: :?: ez vmi rosszindulatú pletyka.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Neet! drukkolhatok is, de úgyis meglesz :wink: :lol:
gödibarbi

Jó reggelt!

Lindi,
dokis sztorid Kép
Csatlakozom Votivhoz, váltsd le a spinét! másodjára is ekkora bakit!! Vagy ha tudta, akkor ekkora szembehazudást!! eszem megáll!!

Fibi,
wow!! mekkora lett Ábel!! és ez a mosoly!!!! :D

Gabi,
pocaklakód :D :D :D :D

Johi,
Akrobata-vagány Fannid nagyon édes! :D

Neet,
akkor neked egy KALAPPAL!!!!

Napsi,
engem is pucoltak, előszörre nem is emlékeztem rá, és a dokim győzködöt, hogy higgyem el, tényleg. Másodjára már emlékszem, ogy pucoltak, de abszolút nem fájt, max. picit kellemetlen. De hidd el, egy pár pillanat az egész és úgysem arra figyelsz...

Votiv,
mi mennénk pénteken a zuuu-ba, csak írja meg valaki, hánykor, hol... és lehet, hogy Pocak is jön... :D

Barbi,
ugyehogy???! Én is TUDTAM! mindahányszor, még teszt előtt! :D

Nuk,
nanehogy lelkifurdád legyen egy kis desszerttől :D és ha igaz, akkor a férjurad nem 55 kg-san vett el, nem? És különben is! Érezze magát megtisztelve, hogy van egy szupi felesége, meg egy gyönyörű lánykája! NA! :D
Én meg utálok enni, még is, ha egy hentes meglátná a combom-seggem, már pácolna is sóba csorgó nyállal és eladna, mint pármai sonkát. Tuti senki nem venné észre a különbséget!!!

Egyébként szoktam itthon tornázni, Füles meg édesen beáll, hogy ő is, csak a hasizom gyakorlatoknál rámül és én meg 13kg plusszal kell, hogy felüljek. szerintetek van izomlázam? :lol:

Füles újabban énekel...: " tüccsök komma hede-gűűl" ilyenkor meg tudnám zabálni...

szép napot mindenkinek!

csók

Macsek
macskanyu

mi nem jövünk állatherti játszóba
indianyo

Napsi,
ez ne térítsen el, de amikor 2 nemalvós éjszaka és 20 órás vajúdás után kibújt a lányom és megtörtént a pucoválás, majdnem leugrottam az asztalról, h körberohanjam a Holdat. Pedig még hónaljat is silkepillel szedek és én sem kértem érzéstelenítőt a szüléshez... ennyit a fájdalomküszöbről. Viszont pár mp az egész, és bőven megéri az a fájdalom, mintsemhogy bent maradjon valami, aminek kint kéne lennie, lásd Vica kollegina sorait. :)

És nem ér, mert nálunk nem én ölelgettem dedet, hanem apuka, aki visszamerészkedett a szobába addigra, úgyhogy ő élvezkedett, én meg ... jujj... ;)

Mindenkinek köszi a drukkokat, remélem, lesz foganatja. :)

Votiv,
éjszaka hogy telt?

Macska,
izomláz az mi az? Ne vágjál fel, h neked van, ami lázadozhat. :lol:

Reggel jeges volt az ablak és zúzmarás a fűűűűűűűűűű.... :roll:
neet
neet

Neet,

ülj fel Eszcivel a hasadon/mellkasodon 100x és megtudod! És felvágok, naná, hiszen van jó éles késem! esetenként a nyelvemet is felvágom... :mrgreen:

Indi,
:(
macskanyu

Jah, és nálunk is a fű fehéredett ki, dérből kifolyólag..brrr és láttam az blakból egy fehér cicát, szerintem alapból a macsek is színes volt...
macskanyu

Napsi,
én két dokinál szültem kétszer. és mindkettő pucolt. Egyiknél emlékszem,h bent maradt egy db, a másiknál asszem nem, de ettől függetlenül volt. Nekem mindkettő vacak volt, viszont itt vagyok, tehát túléltem, de azért nem sokszor csináltatnám magamon, ha nem muszáj. Én a másodiknál konkrétan káromkodtam, a gyerek meg nem tudta lekötni a figyelmemet, mert a kocsiban figyelt, csak épp nem rám. Jobb hiján, apjának a kezét harapdáltam, és ugye...khmm... káromkodtam.
De ne izgulj, tényleg túlélhető!
És inkább LESZ puceválás, mint NEM.
Ki a dokid?
AKinél tudsz alkudni, az pl. a Bardóczi, Lindi is kialkudott egy nem pucolást! Ugye Lindi??? :wink:

VOtiv,
akkor mi jövünk Zooba...holnap megyek TIhez, igy ott majd jól rákérdezek, h mennyi esélye van ennek a vacaknak...

Macs,
:lol:
én ezért szoktam le a tornázásról...ez a plusz teher nekem már sok volt... :wink:

Barbi,
nekem is csorgott a nyálam a mászókátokra!!!!!!!!!!!

Johi,
akkor konzultáljunk Bach csepp ügyben.
Fanni nagyon nagylány lett!!! :lol:

Nuk,
Rékát felirtam a listámra!!!! :wink: :wink: :wink:

Lindi,
új dokit!!!!!!!!!!!
Én elég béna vagyok ált. a dolgokban, de pl. gyerekdokit azonnal cseréltem mindig, mikor már tehernek éreztem,h felül kell biráljam a döntéseit. Már a harmadik orvosunknál tartunk, egyelőre igen elégedettek vagyunk, báááár egyre több a betege... :wink: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ja, és Igi meg azt énekli: "Válom, hogy a telajózsa, kinnyijjon az asztal kövön, s a négyes busz bedöcögjön..."
és nem énekelhetem én sem másként, mert kijavit.

Ja, és a minap Meme sirt, Igi meg elkezdett neki énekelni: "Sálgán világzik a tök, lassan hazadöcögök, útközben meg-megállok, és nagyokat kiáltok..."
zsancikant

nektek csinál olyat a gyerek, hogy minden, de minden kaját megszagol, még mielőtt bekapna (vagy nem, az ellenőrzés eredményétől függően)
szerintem ilyet senkinél nem látott, megőrülök tőle, mint valami étterem-ellenőr :roll: :lol:

Neet,
nálunk is ez a koreográfia volt szülés után - engem puc, gyerek apjánál; a kapcsolatunkból adódóan én ezt sokáig nagyon nehezen könyveltem el magamban h miért nem én tapiztam a kölköt ;)

Napsi,
én a varrásnál viselkedtem rendbontóan :lol: de lehet, hogy már a pucolásnál megkezdtem a vitustáncot :lol:
viszont inkább tényleg ez és így minden kint van, mint utána műtét ;) és mivel sem a szülés, sem a varrás sem egyéb nem volt fájdalommentes ez már gyakorlatilag nem számít :lol: viszont hasznos

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!

Vica:
fel van húzva a lába fordított V alakban,látszik a lábszára és a combja,jó nagy terpeszben ül és alúl ott figyel a lényeg :lol: Na nem túl nagy még,de ott van :wink:

Neet:
ügyes légy! :D

Zsan:
Igi nótái haláliak :lol:

petergabi

Gabi,
fiad gyönyörűséges!!!!!!!!!!!!!!!!
Lányodnak pedig utólag mi is sok sok boldogságot kivánunk!!!!!!!!!!!!!
zsancikant

Neet,
HAJRÁ NEET!!! :lol:

Nuk,
éljen a görög étterem, a mi kedvencünk a rakparton van, NYAMM 8)

Lindi,
doki :shock: :shock: :shock: Válts! Szteroidot letagadni NAGYON gáz! Ugyanarra jöttem rá - nem tudom ki írta itt, Votiv talán? - hogy gyerekorvosnál annyira fontos a bizalom, hogy ha nincs meg, tényleg jobb, ha cserél az ember.
Védőnőt megértem, én sem ugrálnék annak, aki már egyszer elküldött melegebb éghajlatra, ahhoz már szerintem überprofinak kell lenni :wink:

Napsi,
üdv! Engem egyszer sem puceváltak, valszeg minden szépen kijött. Viszont enyim doki is pucevál, ha kell (barátnémnak pl. kellett). És inkább kelljen, mintsem hogy gubanc legyen belőle. Szóval doki- és helyzetfüggő! Ki az orvosod? :D Hol tartasz? :)

Gyerkőcök mindmind gyönyörűek :D

és KÉSZ vagyok, oh yeah!!!! 8)

Votiv,
nekünk a péntek sajna nem jó, de nagyon nagyon jó állatkertezést nektek!! :D

Indi,
éljen a gyógyult D. 8)

Másra nem futja, éjszaka apró horror volt, Dóci csúnyán köhögött, mi meg felváltva simiztük... nagyon el akarja sunnyogni a mai oltást (3 éves). De legalább megnézi a dokibácsija :D

vera
kisün

Sziasztok!

Koszi a valaszokat. Hm, hat nem tul biztato :( De az is igaz, hogy ez jobb, mint egy fertozes vagy meheltavolitas.
Engem is kipucoltak a lanyom szuletese utan (nem itt), azt hittem lerugom a doki fejet, ugy fajt, nagyon sz.r volt.

Amugy Balint Balazs a dokim.

Napsi
_napsi-

Gabi,
kis kukis szépséges 8) Kicsit nekem is nézegetnem kellett, de bizony ott fityeg, aminek fityegni kell :lol:
kisün

Napsi,
abban viszont biztos lehetsz, hogy BB annyira gyengéden fog puceválni, amennyire csak lehetséges! Már ha kell! És nyugodtan beszéld meg vele előtte a félelmeidet, érzéseidet, úgy veszem észre többek elmondása alapján, hogy ő nagyon fogékony az ilyesmire :D
kisün

Sziasztok,

Barbi,
húúú nagyon tök jó a mászóka, jövőre mi is gondolkodunk valami hasonlón (csak talán kisebben, ekkora nem fér el :D )
A bilizéstől odavoltam, én még vagy félévig nem gondolok vele, az enyém köc még alkalmatlan :wink: :wink:

Már nem tudlak követni benneteket :oops: biztos egy csomó minden jóról lemaradtam, de a nagyon jó hírek gyorsan kiderülnek :D

Mi jól vagyunk - köszönöm aki kérdezte :) - minden napra van valami új öröm, hol egy új szótag :mrgreen: hol valami más, mindegy - öröm :D

És biztos jönnek mókusok ..... de én bírom ezt az időt! :D csupa egészség ilyenkor a szabadban lenni. Állandó kirándulhatnékom van :roll:

Pénteki zúzáshoz jó időt kívánok, én a hatvani Bátor Táborban leszek, így sajna mi nem megyünk.

Kép
akata

Jóó reggelt!

Puceválás: igen, Grétinl megúsztam, B.ZS. kegyes votl hozzám.
Viszont Bajninál nem emlékszem, hogy volt -é avagy sem, valahogy mással voltam elfoglalva :? , de inkább igen, mint nem

Vica! Doki a III.utcai, és Dr. (?) Huszti Katalinnak hívják. Aki teheti kerülje.
Nektek ki a dokitok?

Emlékeztek, mikor benne voltunk a TV2-ön a Liptai Klaudiás műsorban? Most meg hívtak, hogy a Claudiával beszélgessünk a Bajni születéséről. Szerintetek menjek?

KépKép
KépKép
lindicita

Napsi! Másodjára én Bálint Balázsnál szültem, és mint írtam, nem emlékszem, hogy volt -e, de ha volt is, nem hiszem, hogy fájt, mert akkor arra emlékeznék.
lindicita

Napsi, nekem BB apukája a dokim, és most májusban NEM csinált méhpucolást!!!
(Első szülásemnél csináltak, és nekem semmi emlék nem maradt róla, pedig nem volt érzéstelenítés - és Tudjukki végezte :wink:
Ja, és most, hogy nem volt méhkitörlés, elég döbbenetes nagy alvadt vérdarabok ürültek az első pár napban belőlem... :shock: ez most jó guszta volt... meg persze, lehet, hogy másnak ez nem játszik be :roll: és hát tény: ezek NEM FÁJNAK, csak nem guszták :wink: )

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Vica! Te milyen terhességi amnéziáról beszélsz? Csak nem??????? :D

Akata! Barátnőm is járt rendszeresen a Bátor táborba még a gyerekei előtt, sőt ő volt az egyik szervező.
Te mit fogsz ott csinálni?
lindicita

Vica!
a Trófeában pont az ez lényeg, hogy elhozni egy falatot se lehet, mert akkor az ember megpakolva távozna:). csak az a tiéd, amit megeszel, meg megiszol ;-)

Nuk,
tudom én, hogy miért mondtad, csak gondoltam megemlítem, hogy van egy Trófea is, csak távolabb! :)
engem egyszer elvitt a férjem Náncsi nénihez Valentin napra v. szülinapomra, és az asztalunkat feldíszítették szíves lufikákkal, meg kitettek magukért. nagyon finom volt a kaja, az étterem zsúfolt és sznobokkal teli :), a wc csúcsszuper, gyönyörű, a számla közepesen magas.

Fibi!
A LEGJOBB MONDATOT NEM IS MESÉLTEM! Lencse tényleg megijed mindentől, csak h. körülötte forogjon a világ. múltkor pl. elalvás helyett bömbölni kezdett, hogy megijedt az ALVÁSTÓL.:D

Zsanci!
nálunk Lencse maga talál ki dalokat.
MÚLTKOR APJÁT MEGÖRVENDEZTETTE EZZEL:
SZERETEM A KISAPÁT
SZERETEM A KISAPÁT
NAGYON SZERETEM A KISAPÁT
..... és még párszor elénekelte :D

Indi!
nektek is felmentésetek van Zoobol, olyan messze van bkvval, és ha nem jönne össze X ember,még sokba is kerül. (legalábbis nekem sok, na, amúgy biztos nem drága a többi játszóhoz képest.) egyszer nincs kedved eljönni a Fonyód utcai játszóba Dominóval? ott 715 Ft-ot fizetünk ebéddel együtt és 9-től fél 3-ig (vagy meddig) lehet ott lenni, csak be kell jelentkezni. ennél sokkal többet külön játszóra nem szívesen adok, inkább elhívok pár babát játszani ide L. kis szobájába, persze itt sokkal kevesebb a játék, de eddig nem volt panasz :)

ZOO/BETEGSÉG:
én még nem vagyok jól (és a nyomi szívritmus zavarom se jött helyre, pedig azt hinné az ember, hogy lassan 4 hónapos terhes leszek,ilyenkorra már...), Lencsét meg valójában nem "tudom hova tenni". ha Zsanci nem mondta volna a Coxsackiet, akkor most meg lennék nyugizva, hogy 3 napos láz volt. szerintetek?? úgyhogy most kihagyjuk szerintem (hacsak nem csoda történik addig), de 1x kipróbálnám, ha már olyan csúcszupi kis játszóház.

NA, AKKOR PÁR FOTÓ:

ezek a piros pöttyök jöttek ki ma rajta:
Kép

itt a nagy fenyő fr. ágy, aljában van ágyneműtartó, csak ízlésesen elrejtették :)
Kép

ez meg Lencse ágya , ez is ágynemű tartós. ideiglenesen egy paplanhuzatot húztam a matracra, hogy megóvjam:
Kép

ezt meg tegnap sütöttem, finom foszlós lett. a receptet én találtam ki, a fonást meg férjem csinálta :):
Kép
ancsipancsi

Lindi,
cégem támogatja a Bátor Tábort, sokan - főleg a nem gyerekesek vagy nagy gyerekesek - nyáron táboroztatnak ott, mi most vagy ötvenen :) festünk, renoválunk, takarítunk és egyéb magasztos dolgok :D

Ancsi,
engem a foszlós kalács fogott meg leginkább :D de az nagyon!

Kép
akata

Kisün! A védőbanyát nem küldtem el melegebb éghajlatra, csak szépen megkértem, hogy ne jöjjön. De tudok én jólnevelt is lenni, tényleg szépen mondtam neki, hogy mi úgyis hol itt vagyunk, hol Szolnokon, és hogy az elsőgyerekes anyukáknak biztosan nagyobb szükségük van az ő szakértelmére, szóval tényleg nagggyon kedves voltam vele. És szerintem akkor, mikro anyatejet szeretnék leadni, ne az esetleges sértettségét nézze, és ne is velem foglalkozzon, hanem a többi babával, aki esetleg kaphatja a fincsi, pár napos anyatejet. Szerintem.
lindicita

Lindi!
én aszerint dönteném el, hogy tudok-e bőgés nélkül beszélni az "élményről",vagyis, hogy szeretnék-e a tévében meghatódva/szomorúnak mutatkozni. (tekintve Bajnika születése körüli komplikációkat) ha téged ez nem zavar, vagy simán tudsz már róla beszélni, akkor hajrá, egyre nagyobb tévésztárok lesztek :). meg kérdés, hogy férjed akarja-e.

LENCSE ARANYKÖPÉSEI:
- tegnap belógott a fürdőbe, s mikor az apja kérdőre vonta, akkor a mutató ujját lengetve ilyet szól: "csak azt akartam, hogy apa, miért ragasztottad fel azt a szart oda, KÖNYÖRGÖM?" :D (egy tappancsos izéről van szó)

- aztán este meg a szobájában apjával fújatja a strandlabdát, majd engem kérdőre von a mutató és hüvely ujját összecsippentve, le fel mozgatva, hogy :"anya, kérdezem, miért eresztetted le azt a rohadt labdát?"
persze ezek tükrözik, hogy milyen rondán beszélnek a szülők :(
ancsipancsi

Ancsi! Kalács nagyon guszta :)

Hát sajnos a gyerek tényleg azt mondja vissza, amit a szülőktől hall, úgyhogy nagyon oda kell figyelni. Unokatesóm fia, mikor ilyen pici volt, annyira csúnyán beszélt, hogy nem lehetett elmenni vele sehova. Persze csk azt mondta, amit az anyjáéktól hallott. A kistesójához az volt az általános hozzászólása, hogy Dödölj meg! De a legcifrább káromkodásokat mondta, amit én még leírni se mernék.

Nekem szerencsém van, mert mi egyáltalán nem beszélünk csúnyán, így nem kell odafigyelni a gyerekek előtt.
lindicita

Lindi!
káromkodni (Istent káromolni) mi sose szoktunk, és max. ilyenek mennek, hogy sz..r, rohadt, franc,a legdurvább a lóf.... nagyon nem gázos a helyzet szerencsére, nem kell visszafognunk magunkat túlzottan, vagyis alapvetően nem vagyunk szabadszájúak. ilyen dögölj meget meg sose mondanék senkinek, csak max. ha valaki az életemre tör egy horrorfilmben. :) de naná, hogy ezeket tanulja meg.

mikor tegnap ettem a fonott kalácsot, gondoltam Grétire, hogy ízlene neki,mint anno a croissant, csak ez enyhén édeskés. (de fél kiló liszthez csak 10 dkg cukor van benne, az is nádcukor)
ancsipancsi

a kalácshoz még annyit, hogy bizony (sajnos) disznó zsírral készült, attól ilyen foszlós. ugyanis újabban nem vagyok már meggyőződve, hogy a disznózsír ártalmasabb lenne, mint a sütőmargarin, főleg nem ilyen kis mennyiségben. (úgyhogy én pl. a májat is mindig libazsírban sütöm és nem műolajban, ennek ellenére nagyon kevés olaj v. zsír fogy nálunk). mellesleg tettem 2-3 deka margarint is a tésztába, de a lényeg, hogy volt 3 nagy harapás a margarinkockán!!! :D Lencse megvámolta múltkor.
ancsipancsi

Lindi,
párod mit szól a LC-megkeresésre? szerintem ahogy neked, nektek jól esik :D

Kata,
abszolút megértem :D én is így vagyok, gimiben ilyenkor mindig volt legalább egy kirándulás, többnapos, szerintem marha szép az idő ilyenkor és nagyon jó kirándulni :D

Kép

Kép

szrekuc

kísértetise...

Tegnap eszembe jutott az esküvői videó alapján valami...
Ha a Réka az esküvőnkön (nászéjszakán) fogant volna, pont március 8-án kellet volna születnie :shock: :shock: :shock: :shock: Persze másfél hónappal később fogant és márc. 8án született, de ez most nagyon érdekes (legalább is számomra)

nukada

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?