Sziasztok,
Kriszta,
Ment a privi
Nagyon gratulálok a szép petikékhez, igazán bíztató
Mennek a babatapik itt is: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabicsibém,
Millió drukk holnapra! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Várunk a hírekkel! Kíváncsi vagyok hány bohóc van a fiókban
Madrin,
Örülök, hogy januárban kezdhettek. Meglátod, 2008 a mi évünk lesz
Talira jönni KELL!!! Ott a helyed!

Felírlak!
Böbe,
Sajnálom, hogy meglátogatott mensi-manó
Vic,
Azért én még drukkolok! Ha kell, helyetted is
Rebe,
Hát irgum-burgum neked! Ne add még fel! Ráérsz, ha kiderül, hogy tényleg nem sikerült, vagy ha nagyon, rendesen megjön… Szóval a két csíkos teszt, az két csíkos, még ha halvány, akkor is!!! A barnázás, meg még lehet más ezernyi dologtól is, úgyhogy ha nem akarsz virtuális fenéken billentést, akkor még ne add fel, jó?

Amúgy ahogy írtam Vic-nek is, ha kell, drukkolok helyetted is

Ezen ne múljon! Puszillak, és kitartás…HOLNAP!!!!
Kira,
Igazad van, felesleges esélyeket latolgatni. Hinni és bízni KELL benne, hogy sikerül, ez nagyon fontos!
Anett,
Örülök neked!

Küldöm a babatapikat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Törpe,
Hát igen, az a baj, hogy nyílt ferihegyen kedvenc üzletem (C&A) is, és ott mindig kinézek magamnak pár felsőt

Nekem bejött, bár jobb lenne, ha plaza szerű lenne, zárt területen, mert azért télen nem lesz annyira nyerő kintről bejárkálni az üzletekbe.
Jerika,
Nagyon örülök, szép eredményeket produkáltál

Csak így tovább! Mennek a további petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Gabicsibe, Rebe,
Holnapra extra drukkok mennek Nektek!!!!
Puszi mindenkinek, és nagyon szép álmokat!