Megvagyok ám nem tüntem el csak annyira nem történik velem semmi mondhatni hála istennek!!!!! De mindennap olvaslak benneteket. Annyi jo történt,hogy mostmár konkrét mozgások vannak odabent. Már nem kell ugy figyelnem mint a lukinyul. Akkor is érzem ha épp valamit csinálok.Sőt vannak határozott rugások ami szemmel láthatoak. És ez nagyon nagyon nagyon nagyon jo!!!!!!!
Nyunyika!!!!!! Ezen a legényen látszik,hogy egy ördögfioka. Az a huncut pofika!!!! Nagyon nagyon szép. Jo lenne nekem egy ilyen muksó.
Csajok én mindenkit ugy de ugy irigylek aki már legalább a harmincadik héten van!!! Ez az állando para.
Szofi üdv itt. Meglátod tuti kis helyre kerültél!! Én nagyon nagyon szeretem ezeket a csajokat!
Zsókuci!! Én is jártam kutyaiskolába nagyon nagyon sokáig. Évekig.De nem azért mert egy szuperbuta kutyám volt hanem mert jo kis csapat jött össze meg jo kis mozgás volt. nagyon szerettem a kutyával foglalkozni. Mindig több kutyám is van de a szivem csücske egy rottweiler. Ha ránézek tudja mit akarok! csak sajnos hátsoizületi gyulladása van és sokszor fájnak a hátsó lábai igy őt már kimélem. 6 éves de nála okosabb kutyám még csak egy volt. Ő is roti volt. Képzelj el egy gyönyörü 6o kilós kutyát. Fényes fekete a szőre főleg ilyenkor mert van egy diófa az udvarban és rengeteg diot eszik. Szoval már a látványa is szivet gyönyörködtető.
Chesti!!!! A lencsilány egyre gyönyörűbb. Bár én eddig is szerelmes voltam azokba a szemekbe
Gica!!!! Szépségesek a babócák!!! Kérünk olyan képet is amin a hercegnő ébren van!!
Csajszikák most mennem kell még este majd jövök. Puszi mindenkinek

-ot!