kata: teszt? A képre gondolsz? Hát az sajnos nem akar összejönni. Bátyámnak van adatkábelje a telefonról való feltöltéshez, de mint kiderült eltört a vége, így ez sem jött össze.
oke betti akkor csak erosodo csikot kivanok amugy tegnap sokat nezegettem a fertin a lh sorozatokat,es engem megnyugtatott.tobb is volt olyan mint nekem par napig pozitiv.
szilva:)persze az egeszsega legfontosabb.
olyan nagyon bizom hogy most sikeult tiszta hulye vagyok tudom ,de ez kb olyan mint aki negativan all hozza es nem bir optimista lenni.
Monyo, látod, megy ez, csak akarni kell (a teszt)!
Bettike, drukk, hogy erős 2 csíkod legyen mind ma-holnap, mind pedig a ciklus végén!
Szilva, dobd át a telcsimre a képet, ha gondolod, én meg felteszem ide. Ari a nyuszkód, bár először nem is arra gondoltam, hogy babásvonalzó, hanem a húsvétra.
Akkor mégsem én vagyok gyogyi? Vagy mégis? Már keverem a szezont a fazonnal vagy mi... Csak azért gondoltam, mert itt dumcsiztatok, hogy azért rózsaszínű esetleg a nyulambulam, mert lánybabára áhítozik.
Nekem ma olyan szar napom és kedvem van, hogy a legszívesebben hullára alkoholizálnám magamat, de mivel ez nem jöhet számításba, bevettem egy Algopyrint.
Írtam ma 2 kemény oldalt a szakdogámhoz!!!! De legalább írtam, nem?
Off
Van egy frankó fejtörőm: (csak az álljon neki, akinek SOK ideje van!)
A világ 2%-nyi legintelligensebb embere közé tartozol?
A feladványban nincs semmiféle trükk, egyszerű logikával megfejthető. Tehát sok szerencsét és ne add fel!
1. Van 5 ház, mindegyik más színű.
2. Minden házban egy más-más nemzetiségű személy lakik.
3. Minden háztulajdonos bizonyos italt részesít előnyben, bizonyos márkájú cigarettát szív és bizonyos állatot tart.
4. Ezen személyek közül EGYIK SEM iszik UGYANOLYAN italt, nem szív ugyanolyan cigarettát és nem tart ugyanolyan állatot, mint valamelyik szomszédja.
A kérdés: Kié a hal?
Tudod, hogy:
A brit a piros házban lakik. A svéd kutyát tart. A dán szívesen iszik teát. A német Rothmanns cigarettát szín. A norvég az első házban lakik. A zöld ház tulajdonosa kávét iszik. Aki Winfield cigarettát szív, szívesen iszik sört. A sárga ház tulajdonosa Dunhill cigarettát szív. Az a személy, aki Pall Mall-t szív, papagájt tart. A férfi, aki a középső házban lakik, tejet iszik. Aki Marlboro-t szív, az mellett lakik, aki macskát tart. A férfi, akinek lova van, az mellett lakik, aki Dunhill-t szív. A norvég a kék ház mellett lakik. Aki Marlboro-t szív, annak a szomszédja vizet iszik. A zöld ház a fehér ház mellett balra van.
Einstein ezt a feladványt a múlt században találta ki. Azt állította róla, hogy az emberek 98%-a képtelen megfejteni. Jó szórakozást.
Hát lekéstem! Azért köszönöm! Szeretném a véleményedet kikérni! Voltam ma dokinál!Beszéltünk a júniusi beültimről!Nem érti hogy a jó kezdet mitől alakult így!(9 embrikéből 3-ad napra csak 3-an maradtak)Azt mondja hogy megpróbálják másik tápoldatban érlelni őket,mert lehet hogy az előző nekem valamiért nem volt jó!Szerinted?Hallottál már ilyenről?
Egyszerre írtunk megint! Annyira nem sürgős!!!!!!!!!!! Ha nem hallottál róla akkor lehet nincs is ilyen,csak vígasztalni akart! Azért ha találnál valamiit és megoszanád velem,azt köszönöm! Muszáj mennem lefeküdni,már nagyon kómás vagyok!Napok óta nem aludtam rendesen az izgalomtól! Menj anyuci Te is!
MA szintén keveset leszek, ráadásul kolléganőm mnem jött be, így most egyedül tartom a frontot utána okttás(már nagyon útálom, mer a tanulóm kicsit z..i)
CSAJOK EZ A 3 CLOSTYS NAPOM, ÉS TEGNAP ILLETVE MA REGGEL IS ELÉG BŐ CUCCOM VOLT ÁTLÁTSZÓ TOJCSIS, MINT pÉ KOR. EZ NORMÁLIS? MERT SEMMI MÁS TÜNET NINCS, AMI MONDJUK FERTŐZÉSRE UTALNA, ÉS A 2.CLOSTY BEVÉTELE UTÁN LETT
Én egy másik topikba szoktam írni,de ismerem innen Áfonyát.Tudtok róla valamit?Írtam neki pü-t a hétvégén,de semmi.Megszült,vagy szülni van .... Tudtok róla valamit