Sziasztok!
Huhhh, jó sokat írtatok....
Ági:
rókákat sajnálom nagyon, reméljük idővel majd javulni fog. És PIHI, PIHI, PIHI...mi majd szállítmányozzuk Neked a könyveket, amilyen sokan vagyunk mindig lesz látogatód.....persze drukk, h sikerüljön elkerülni a kórházat!!!!!
Yamita: ügyes voltál tegnap, ugye hihetetlen mennyiségű injekció? Én is kiraktam egy tálcára és elszörnyedtem

Sikerült beadni magadnak?
Kriszta:
Neked jobbulást, megvagy fázva? Húúúú az öninjekciózás csak először volt szörnyű, utána már rutinból megy...még nekem is aki halálra rettegett egy szuritól.
Cyprus: HURRÁ, csak beindultak azok az embrikék, most drukk, hogy szépen megtapadjanak.
Beber: édes hajasbaba Pistibaba, micsoda hurkák és a kádas kép, szuper
Cseka: nagyon édi Danibaba, tökéletesen látszik a mosolya, nemcsak a technika csodálatos, hanem az, hogy lombikra van lehetőség, 20 éve kb. eláshattuk volna magunkat
Zel:
jó Neked, hogy belefértek a 90 napba, legalább Neked tutti és nem kell izgulni emiatt, 1- nap késés még tökéletes. Apánk mitszólna ha beállítanál Egérrel???
Zsembi, Cseka: mindjárt pótolom a képet, ......pedig mindenkinek megküldtem.....??
Katóc: nagyon sajnálom, de Apánk tutti kikezel majd és mehettek lombikra nemsokára, lehet, h hülyeséget írok, de olvastam itt-ott, hogy fogamzásgátlóval ha felfüggesztik a petefészekműködést az is jó lehet erre?
Legrosszabb a várakozás, arra tényleg jó lehet egy kis pihenés.
Bodza: hurrá, hogy újra itt
bevallom én is jegyzeteltem