Hali!
Tücsi: ari vagy! ...őőőőő...azért a leadott tejért pénz jár, így nem annyira önzetlen a téma

(és ráadásul így tudom csak csomómentesíteni a cicim)
Kispiskóta: igen, naponta változó. Attól függ, hogy a fiatalember eszik reggel rendesen vagy nem. Új szokása, hogy reggel iszik 2 kortyot aztán vége

. Ilyenkor több mint 2 dl-ert lefejek. Múlt héten péntek déltől-hétfő délig 1,4 l került leadásra, ezen a héten 1 l.
Szarvasbori: a tanárnő valóban nem volt túl meggyőző, de a kölyök másnál is azt csinálta. A másik helyen ahol voltam, ott meg így mondta a tanárnő "a Waldorfnak az a rossz híre, hogy ide magatartászavaros gyerekek járnak, ami nem igaz, de erre az osztályra kivételesen igen." ....hát, akkor lehet, hogy csak én fogtam ki.
Ceniko valahol itt bújkálhat nálunk a szobában, mert mikor ide bejelentkezem az Ő nevét is kiírja, nemcsak az enyém
Hogy van nálatok az esti program? Nálunk sajna még nem állt be. Vannak napok, amikor annyira elfárad, hogy mélyalvásba kezd a fürdés előtt, így persze nem merem felkelteni. Régebben 9-kor fürdettük rendszeresen, de aztán ingadozott, hol előbb hol később. Kb. fél 6kor szunyókázik utoljára, aztán 7kor evés és onnan improvizálni kell minden nap. ????