A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Zsu!!
Lehet! Nagypapa az Isten úgy látom. :lol:

Csakhogy értsétek, apukám hétvégén mutatta Samunak, hogy kell ujjat szopizni :lol:
torolve_20131003125716

Ckat!
Nálunk az esti program viszonylag régóta beállt.
Kb. 6-7 között szopi + játék, fél 8-tól háromnegyed 8-ig meztelenkedés utána fürcsi, kb. 8-kor pici evés+komfortozás 9-10 között alvás, addig félálomban van..szal úgy tűnik mintha aludna de eccecsak kipattan a szeme, olyankor pici komfort+apa vállán elalvás.

Nekem volt egy ismerősöm, neki 2 gyerkőce Waldorfba jár-járt, ők nagyon meg voltak elégedve.

Én Samut odaadnám be, ahogy figyelgetem neki kell a szabadság, már most nem bírja ha korlátozzák sztem. (legalábbis úgy tűnik aztán ki tudja) na meg tanulmányoztam a képletét is. (művészember lesz)
torolve_20131003125716

Természetesen filmrendező :lol:
torolve_20131003125716

Ckat! Bocs, hogy ilyet kérdezek, de télleg csak kíváncsiságból kérdezem (és nem szeretnék hamar megöregedni. :) ): Hol tart most az anyatej ára? Tudom, hogy nem bolti tejért fizetendő összeg. 1200, 1600 Ft/l? És ezt minden hó végén utalják? Vagy hogyan működik?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Íme az új bútor, Benié is ilyen, csak zebrás dekoráció van rajta, de kifogyott a gép aksija, így azt nem tudtam lefotózni...
(Nem totál fehér, erezett fehér a színe, kicsit vaníliás beütésű, csak nem adja vissza jól a fénykép. Az élfólia meg bézs).

Kép

Kép [img]

Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi!
Ari, bárányka, mennyi játék! és látom Emi ott lapul a kiságyban :lol:

Sameszom még mindig alszik, puszilgatom, simizem, semmi :shock: :D
torolve_20131003125716

Faszomkarate! Máté belázasodott :cry: és alig lát ki a takonytól :cry: Csak azt tudnám hol szedi össze ezt a sok nyavaját :shock:
Köszönjük a Samudicséreteket! Meg a gratukat a 3hónaphoz is! Én is graatulálok minden ma 3hós babónak!

Zsú: Marci nagyon édi, és ahogy olvas! Zabálnivaló!

Szivvi: Nagyon szépek vagytok!

Gurgi: ügyes nagyapa és Samuka! Enyim Samesz is szopizza az ujját néha!

Na megyek készülődni, megyünk Marciért az oviba!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi!!
Ohh basszus kicsi Máté-Páki, gyógypussszancs
Gratu a 3 hónaphoz! Samuk :lol:
torolve_20131003125716

Rita, mióta alszik? :shock:

Ja, nekünk baromira bevált a legújabb Pampers! Active Fitt a neve azt hiszem, lila színe van. Az első, amiből semmi nem folyik ki.

kispiskóta

Brigi, gyógyuljatok meg mihamarabb!!!

Na megyek kozmetikushoz, kiszedetem a bozontom a szemem felett.

kispiskóta

Zsu!
Fél 12 óta az ágyában, előtte a vállamon. Most ébredezik :lol:
torolve_20131003125716

Nyunyi méretek :6540gr és 65,5 cm.
90 dekát hízott 1 hónap alatt.
megkapta a szurit is...

Bridzsi

Kép
esztora

szomorú vagyok.... összebalhéztam a szüleimmel.... főleg anyuval...
f@sza :( :( :( és szombaton keresztelő :?

Kép
Kép
emma1976

Emma mi történt?

képzeljétek megnézte a kukuját dokibácsi,hátra húzta neki és mivel simán ment mondta hogy naponta 1 szer csináljuk mert nehogy letapadjon vagy szűkülete legyen :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Nem működött a net! :evil: meg időm se volt, elruccantam a HésM-be... csak visszavinni a barátnőmmel egy sapit, de nem bírtam ki vettem egy-kétdolgot.. :oops:

Zsú: nálunk is ez a helyzet, nem alvás, cicizés, nyügősség.. jön a hidegfront...Marci tényleg zabbantanivaló!

Szivvikém szépek vagytok, ki vagy festve?

Ujjszopi: nálunk még mindig öklözés van, plusz még a cumit is nyomatja...kettős ügynök!

Minden 3 hónapos babának gratula és pusszantás!

Esztora: teljesen lemegy az aljáig a kuki bőr? vagy csak a teteje látszik ki? (bocsi a részletességéért) én nem tudom felhúzni, csak incifinci látszik a végéből... az jó?
Fütyis mamik mi a helyzet fütyibőrke téren?

Köszi az infókat a kajálásról...

Andrea
Kép
kindernay

Andi, tetején inci-fincit látszik ki nekünk is! :lol: És Marci is ugyanígy kettős ügynök.

No megyünk sétálni.

kispiskóta

Tücsi :)
Éppen a múltkor lábadt könnybe a szemem, belegondoltam, hogy nemrégen még pocakos, most meg már a nyálát fújja, hamarosan a csajokat kell elszekálnom mellőlük. :lol: Olyan gyorsan megy az idő. Én is lennék kismama, de a zuram nem járul hozzá. :roll:

Brigi :)
Jobbulást nektek! :?

Zsú :)
Képek :) Az első... :lol:

Brigi :)
Édes a kicsi Samu! :) Ez a szék tényleg nagyon népszerű. :D

Kata :)
Naggyon jó a nevetős kép! :D Tényleg észrevehetően megkomolyodott a te kezedben. :)
Hát igen egy császáros szülés terhesgondozással, biztosítás nélkül benne van 25 ezerben. :(

Szivvi :)
Jó a kép, aranyosak vagytok! :)

Hencsi :)
Bercinek is volt anno szájpenész, de én nem emlékszem, hogy a dokinő mondta volna, hogy mélyhűtsem a családot. :roll: 21 fok nekem is hideg, a 23 határeset. Nem vagyok én eszkimó! Különben a szájpenész belül van, mit segít azon, ha kint van hideg? :wink:

Uxi :)
Klassz a bútor+szoba! :)

Emma :)
Ne szomi, holnapra lehiggadtok és kibékültök! :) Szombat még messze van. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Kinderke :)
Picike látszik ki a tetején, de azzal semmi gond. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Gurgi, Zsú, köszi!

Lányok! ti már vettetek járókát? vagy fogtok? én most gondolkodom rajta, mert az ágy lassan kicsi lesz arra, hogy forgolódjon-játszon. Az meg, ami a fúknál is bevált, hogy kiraktam őket a szőnyegre, most nem működik :cry: . Mondjuk nincs is szőnyegünk, de különben is félnék, hogy a fiúk a nagy ugrabugrálásban rálépnek :roll: Szóval milyen a jó járóka? és mekkora? :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi mi vettünk járókát, fa, gurulós és állítható magasságú. Tök szupi, gyerek már nagyon jól "elvan" benne.

Uxi nagyon szép a gyerekszobátok!

Andrea
Kép
kindernay

Én is ilyet szeretnék, csak újonnan nagyon húzós az ára :cry: A tietek mekkora?

brigi73

Brigi! jó, hogy írod! elfelejtettem feltenni:
barátnőm eladja a járókájukat. 1x1m, fa, rácsos, a fekvőfelület műanyag, 8e.
ha kérsz fotót, megkérem, küldjön Neked. (de hova?)
természetesen mindenkinek mondom, nem csak Briginek :D
Vendég

Engem akkor érdekel, ha állítható magasságu :oops:

Uxi: nagyon szupi a gyerekszoba!

brigi73

na, az sajnos nem jellemző rá. :(
másvalaki?
Vendég

kár :cry:

brigi73

Nyunyinak igencsak hátra lehet húzni,az egész makkocska látszik.ezért kell húzogatni hogy ne tapadjon le.Apa feladata lesz !

nekünk is van járókánk jó vétel volt 1mx1m -es állítható magasságú.

Bridzsi

Kép
esztora

Ma félóránként feladtam a küzdelmet a szopival. Aztán utána mégis felvettem a kesztyűt. Hát mindenesetre ebben a meccsben eléggé vesztésre állunk. S a legszomorúbb, hogy tejcsi úgy távozott, hogy még búcsút sem vett.
Ellenben tegnap felfedeztem, hogy gyermekem az Avent cumit igen-igen útálja. Nuk-ot elfogadta egyből. Hát most Nuk-kal kapja azt a keveset ami még van a fagyasztóban.
És vettem neki Nuk játszócumit, mióta kifőztem (vagy 3 órája) annyit szopizta mint az Aventes játszót nem 3 hónap alatt. Egyenesen cumóval aludt. Nem jött, hogy higyjek a szememnek. :lol:
Persze nem kaptam tej lyukú Nuk cumit az Aventes üveghez. Kicsi francok. :twisted: Választhattam: vagy teás vagy tejpépes cumi volt. Há kössz. Azt mégsem. Holnap még megyek egy kört.
Ja, Adriennéknél az oviban nincs fűtés. A csőd szélén áll a brassói távhő. Mi lesz itt a télen? Asszem Adriám nagyszülőzni fog. Sajnos. Holnap még megy, mert délben megy kirándulni, oszt csüt. pénteken nem. Hétfőn meg meglátom, de valószínű már nem.
Még szerencse az Edóék sulijának saját hőközpontja van.
Apa szombaton kidobta a régi járókát. Sajnáltam, de a házba már nem engedte volna be, jogosan a szúk miatt. Csak azt nem tudom, így lesz-e még járókánk vagy sem.
Kép Kép

Kép
kissmanó

MAnó! Nagyon szép kis família! Köszi a címeket! Nekünk is a Nuk vált be az aventeset nekem sem akarta mostanában elfogadni, de a Nuk-ot imádja nagyon meglepődtem, de úgy nyelte a tejet ebből az üvegből.. :shock: pedig nem volt rá jellemző.

Kép Kép
emi_25

s ti miért üvegeztek?

Kép
kissmanó

Helló!
Túl vagyunk mi is a szurin, Lilkó 6400 gr, 600 gr-t hízott 1 hó alatt.
Megnyitottuk a start számlát.
Zsú
Mekkora kilóra van az a pampers?
Esztora
Nyunyika hogy bírta? Szép méretek :lol:
Manó
Nagyon jó a Csicsóné a 3 lányával c. kép!!
Uxi
Jók a bútorok!

KépKép

KépKép
szivvi

Emma!
Ne szomizz, ha ez picit vígasztal, én tegnap vesztem össze édesanyámmal, simán rámnyomta a telefont, azt mondta ne is hívjam, ö sem fog, és nem is jönnek hozzánk....
Áhh, én nem tudom minél öregebbek annál bolondabbak?

Egycsi!
Na látod ez egy jó kérdés, de ma megbeszéltük a zurammal, hogy szerintünk a szájpenésznek a 23fok pont ideális lesz a távozásra... :lol:

Manó!
Nagyon szép és irigylésre méltó kis családod van, aranyosak vagytok így összebújva!

Szivvi!
Gondolok Rátok, reméljük átaluszkálja az éjszakát Lilkó a szuritól, és nem lesz láz meg sirdogálás.
Vendég

Jaj, kifelejtettem,
Uxi!
Nagyon tuti a gyerekszoba, csodajó a kis bútor, olyan egyszerű, de nagyon szupi és tök feldobja a kis barika.
Ha majd nekünk is lesz gyerekszobánk én is valami hasonlót fogok kreállni, tök szupi, ügyik vagytok.
Vendég

Brigi mi nagyot vettünk 120x120 (:oops: bár elfér..) de kényelmes lesz szerintem később Botondnak.

Manó: nagyon szép családod van? Apa fotózott?

Szivvi: Lilkó hogy bírta? Jól van? Sírt? Nyügös?

Esztora: hú a mindenit, akkor nektek tényleg nem fog letapadni? Mit mondott húzogatni kell? Finoman, vagy lehet kicsi erősebben is?

Jön a született feleségek! Húztam... Majd utána benézek még!

Andrea
Kép
kindernay

Az elobb aludt el a dragam. Tul vagyunk a furdesen es vacsin. Par perce olyan zokossal ebredt, de konnyen meg lehetett nyugtatni es visszaaludt. Milyen rosszat almodhatnak ezek kis pindurkak. Semmi rossz sem tortenhet veluk!!!

Mano! Nagyon szepek vagytok! Annyira jo ez a kep, egy kis Mano-csokor! :wink:

Uxi! Jo a butor!

Nenoke! Miert, hany fokos vizben van a babauszas?

Szilvi! Hogy viseli Lilko a 2. szurit? Kis picurka!

Egcsi! Hat,az nem semmi!

Esztora! Es nem faj neki? Majd en is megkerdezem a dokit jovoheten, mikor szurit kap Egon.

Ja! A gomba elmult! Nagyon jo volt az a krem, amit kaptunk. :D Mostmar nagyon szep a bore a combhajlatban is. :D

Nekunk is Nuk-os cumink van (uvegre) es Egon elejetol fogva elfogadta. Meg jo, hogy azt vettem.

Ma is volt kaki es voltak benne feher darabkak. Azt hiszem sokat eszunk. :D
molkata

Andi! En is nezem. Itt szerdankent van es vadiuj reszekkel. :D
molkata

Kata
Kaptam vmi szerelmes üzit a párodtól, az uram itt cseszeget, hogy mondjam meg, hogy ki az az Anti és hogy miért szeret engem nagyon :lol: Már a 3. szurit kapta az én picinkóm :cry:

Akkor sírt, amikor belebökte a banya a tűt, utána felvettem és már meg is nyugodott. Szegényt össze-vissza cincáltam ma a városban, alig aludt, úgyhogy most beájult...

KépKép

KépKép
szivvi

Hu-ha! Ezek szerint valamit elcseszett. Sztem, akkor mindenki megkapta ezt az uzenetet. Nem tudom mit rontott el. Nekem akart atkuldeni egy faxot, amit a kolleganom kuldott es melle meg irt, amit mar ti is tudtok. :oops: :D
Bocsi mindenkitol! :oops:

Szegeny Lilko! Mar a 3. Mi csak a 2.-ra megyunk jovoheten.
molkata

Na én inkább beprogizom a vidiót, ráalszok a nyűgi napokra...
Jó éjt!!

KépKép

KépKép
szivvi

Jo ejt Szilvi!

Kepzeljetek, tegnap vettem eszre, hogy az egyik buggy-sportkocsira, amit kaptunk, gyerekules teheto. Ez tok jo, de bosszant, hogy eddig nem tudtam. Most akarok hozza adaptert venni az ebay-en.
Igy nez ki, ha meg lesz az adapter is.

http://cgi.ebay.de/MAXI-COSI-TAXI-TICO- ... dZViewItem
molkata

Kata, 31-32 fokos a víz. A fürdető meg ugye jóval melegebb. Ma elkezdtük edzeni a Kölköt. Nagyon méltatlankodott. Úgyhogy kivételesen nem akkor bőgött, amikor kivettük, hanem akkor hallgatott el. :cry:

Szombaton esküvőre megyünk, de ha ilyen rohadt hideg lesz, ki fogja látni Dávid mellénykés-óraláncos rugdalózóját???!!! :cry:

Kép
nenoke

En azt hittem, hogy a babauszas meleg vizben van. Szegeny gyerkocok. :cry:

Az nagyon edi lehet. Tegyel rola kepet, de Daviddal egyutt. Majd mi megnezzuk. :wink:
molkata

Manó! Mi azért szoktunk néha üvegezni, mert amikor nem szívja ki rendesen akkor lefejem és úgy odaadom, bár ez már elég ritkán van, de néha ha nyűgös vagy valami baja van akkor nem akar cicizni rendesen, eddig aventesből adtam de nem nagyon fogadta el de a Nuk-os nagyon szupi.

Kép Kép
emi_25

Hallo!
babauszihoz szólnék. no a víz 30 fokos, jól viselhető, nem hideg.... a babák először megilletődnek a környezettől, ha valaki 1-másfél fokkal 3-4 naponta csökkentve lecsökkenti a hőm 32 fokra, semmi gond nem lehet.... előtte van egy kis babamasszázs( legalábbis a Pólusban) no azt nagyon élvezik a babák... én ezt fontosnak tartom, 10 perc bemelegítés!
csütörtökön oltási nap, jajj de nem hiányzik....
sajnos talira nem tudok menni, nekünk nagyon messze van...
Ildi

Kép
lidikoka

Sziasztok!
Életjel!
Minden oké, csak hétvégén nem voltunk itthon, mamáztunk, és hétfőn reggel jöttünk haza. Violát hétköznap mindenfelé kell hordanom (fejlesztő,torna...stb) és eléggé el vagyok havazva. Meg ablakot mostam, takarítottam, szekrénybe polcokat csináltattam, azt rámoltam, holnap folyt köv....meg főztem is, barátnőmet látogattuk Zalánnal, aztán a csajokkal játszóztunk, szal volt program bőőőven :lol:

Képek: fürcsi mamáéknál együtt az összes gyerkőm :D
Kép
Bogár és Zalán:
Kép
Viola kacsacsúsztató :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!
halászné

szia

Kép
kissmanó

Halászné! Én is szia! Kit tisztelhetünk személyedben?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Halászné szia! :lol:

Enikő!
Nagyon jók a képek, tök ari a közös fürcsi, de gondolom nem mered őket magukra hagyni Zalcsival.
Vendég

Hali!

Tücsi: 1800-ért mérik a tejet, átutalják hónap elején (legalábbis a tájékoztatón ez áll, majd leadom a drótot az első fizu után :wink: )

Ceniko: gyerkőcökkel teli kád:lol: nagyon aranyos

Halászné: szia! :lol:

Jó éjt!

u.i.: belenéztem ebbe a fogyásos műsorba, hát ezért kár volt ilyen későre rakni a született feleségeket, kövért látok eleget, csak a tükörig kell elmenjek
ckat

Én is dühös vagyok, hogy benyomták ezt a "dagisót"... így már hulla vagyok... de olyan jól kikapcsol... most pörgök a 72 órába...aztóa alig alszom csak 2-3 órákat, mert gyerek nyügős volt, napközben meg nem nagyon tudtam... Most lefekszem.

Ja... tejem elég kevés lett, bal ciciben alig van valami, gyerek sír, hogy nem jön belőle, a másikban azért van még, de megint elkezdtem fejni hátha... de érzem, hogy gyullad be a mellem. Nem tudom mit csináljak, elkezdtem a laktoherbet is inni. Nem parázok, meg tudom, hogy visszajön, csak pont ez hiányzott még...

Emma: csatlakozom a táborhoz a mai napon... :cry:

Kinél hogy lesz az idei karácsony ill. hogy volt?
[size=9]Nálunk 10 évig...
Én anyuékhoz mentem reggel, Párom a szüleihez. Ők ebédeltek, mi vacsoráztunk. Párom minden szenteste ottaludt az anyjáéknál mert különben megsértődtek, én meg anyukáméknál, de párom átjött délután (amiért szintén megsértődtek), hogy megajándékozzuk egymást, és kicsit együtt legyünk szenteste. Hozzáteszem Ők nem hívtak engem kb. 6-7 évig ... Most nálunk lesz a karácsonyozás...de Ők ebédelnének, mi vacsoráznánk! Kicsit elegem van már ebből. Mondtam ebédeljenek meg otthon, aztán jöjjenek át, de úgy meg nem jó... faszomkarate!

Aztán itt volt párom testvére nálunk 2 napig, nagyon szeretem, jóban vagyunk..gyerek 48 órája nyügi, éjszakánként 2 óránként keltem. Na szóval kijövök reggel erre közli, hogy ma jönnek át anyukájáék (vagy mi megyünk) és elmehetnénk sétálni meg ilyenek. Erre mondom nekem már van programom, hát láttam rajta, hogy jól megsértődött... mondta, hogy anyu látni akarja a gyereket (anyósom), de az, hogy az én életem az senkit nem érdekel! Na ebből veszekedés lett. Most bőgök. 2 napja nem aludtam, egy kurva szót sem szólok, reggel felkelek, párom testvére közli, hogy Ő éhes, mikor reggelizünk , mondom egyél nyugodtan, ha éhes vagy nem kell rám várni, de Ő megvár. Na lezuhanyzom, gyerek sír, gyereket elrendezem, reggelit csinálok neki, közben szétverik a házat, mert ázunk, aztán takarítsak ki 2 férfi után, 3 állat után, hazajön férjem, húzza a száját, hogy még nincs rend a konyhában, gyerek sír, párom testvére, hogy Ő éhes... megcsinálom neki a kaját, közben csirkepörköltet főzök (hogy legyen nekik meleg vacsora), úgy hogy akkor már nem aludtam semmit éjszaka, másnap u.e. kivétel vacsora. Párom hazajön, húzza a száját, hogy a konyhában nincs még rend és én éppen akkor mosogatok mire megjön, erre közli, hogy miért mentem el a HésM-be inkább itthon takarítottam volna... :evil: Az senkit nem érdekel, hogy én is szeretnék kicsit kikapcsolni???? Közben megy a sértődés, hogy nem voltam ma anyóséknál csak 5 percre mert a barátnőmmel találkoztam és az nekem fontosabb volt! Hát én már semmit nem számítok!!??? És mikor elmondom a véleményem, akkor én vagyok a gonosz, rosszindulatú, akinek semmi se jó! Basszák meg! És ezért mi veszekszünk... rettegek a karácsonytól, és még csak ez lesz az első... Kicsit elegem van, és a tejem is kevesebb, gondolom ezért. Megyek lefekszem, bocsika, hogy hosszú lett, de ha nem írom le bekettyózok. [/size]

Andrea
Kép
kindernay

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?