A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Drága Ákos, nagyon boldog 7. hónapfordulót!!!

Remélem mindenki jól van, a képek egytől egyig szuperek.

Mi az egy nehéz napok egy föld nevű bolygónt élvezzük. :wink: :cry:

Puszi:

Kép

Kép
b79andi

Azt mondják, hogy akár óránként is lehet, de szerintem az sok, nekünk egy nap 1x is elég, hosszú időre megnyugtatja. Persze lehet hogy nem hat ilyen sokáig, de mégis úgy tűnik. NAgyobb babáknap 1 alkalommal 5 golyócskát ír, de mekkora a nagyobb baba? Ezt talán a gyógyszertárba tudják megmondani, de a felnőtt adagok az 5 gólyók?!

Nelly

Kép
breeki

Nelly

Kép
breeki

Niki! Próbáljátok ki a Viburcol-t! Nagyon jó. Ez egy homeo-s kúp. Sokkal gyorsabban hat, mint a bogyó és tényleg segít. Mi adtuk Tareknek amikor "kicsi" volt és sokat sírt. Nyugtató hatású, kifejezetten olyan állapotokra, mint a fogzás. Asszem Katáék is ezt adták Lizusnak és nekik is bevált.
Szegény Emmácskámnak meg sok puszi és kívánom, hogy valami használjon neki! :)

fatima

DRÁGA ÁKOS!!!! BOLDOG 7. HÓFORDULÓT!

fatima

Andi!
[quote]M írta:i az egy nehéz napok egy föld nevű bolygónt élvezzük.

Csak nincsen valami baj? Maja nyűglődik???

Zsófi! Köszönjük az UH fotót. Nem semmi a kis "nagykukis"! :)
Samu drága meg micsoda maszatos mostanában! :lol: :wink: :lol:
Győzöd mosni a ruháit? :)

És akkor rólunk...
Velünk minden OK (kopp-kopp-kopp)! :) Itthon vagyunk anyukáméknál vidéken. :lol: :lol: :lol: És végre lazítok!!! :lol: Finomakat eszek, pihizek, nem kell takarítani, főzni, mosni stb és még Tarekkel sincsen semmi gond. Igaz, most megint olyan furin eszik. Egyszer csak 140-150 ml-t, máskor meg benyomja a 180-at. Már nem idegesítem magam rajta. Annyit eszik amennyi jól esik neki. Nem erőltetem belé, mert még a végén megutálja az evést. Pocija továbbra is fájdogál. Hihetetlen mennyiségű levegő kerül belé, amit nagyon nehezen tud kibüfögni. Ilyenkor persze feszíti a kis pociját és sír. Aztán elmúlik! :) A tápi úgy néz ki, hogy beválik. Egyelőre mondjuk még bizti az is okoz egy kis pocifájást, mert amióta eszi nem kakil annyit mint régen és gondolom ez is kellemetlen érzés neki. Hát még nekünk! Kegyetlen büdi a kakija!!!! :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
Máskülönben rengeteget "dumál" és sokat nevet, kacag hangosan. Imádja ha csikizzük. :lol: :lol: :lol:

Asszem ennyi a lényeg rólunk! :wink:

fatima

Jajj még neked Marcsi! Király, hogy minden OK Loló és a bölcsi ügyben. Bizti nagyon jóérzés lehet büszke nagylány anyukájának lenni. GRATULA NEKTEK! :)

fatima

Pici Petrának nagyon boldog 4. hófordulót!!!!! (egy picit megkésve :oops: :oops: :oops: )

édes Drága Ákos! nagyon boldog 7. hófodrulót!!!!!!!! (hogy rohan az idő) :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi! SAMU NAGYON DE NAGYON SZÉPSÉGES!!!!! ÉS MÉG BETEGEN IS OLYAN DRÁGA! SOK-SOK PUSZI NEKI!!!
Misu is nagyon édes már most :)

Niki, Emma baba nagyon drága, ahogy néz azokkal a nagy szép szemecskékkel!!!! Kitartás a fogacskákhoz!!!

Fatima! de jó Nektek, akkor most kényesztetik anyát is meg Tareket is :) :wink:

Kata, majd gyere képekkel a nagy lányodról :wink: , tök jó a vonalzótok!!!

Nóri, Mircike!!! de jó hogy jelentkeztetek!! :lol: :lol:

nem tudom, hogy leírtam-e már, de Milos, Zsigu és Zsombi nagyon szépek és drágák, és rengeteg puszit küldünk nekik is :wink: :lol:

Andi!!! mi van Veletek? puszi!!!!
mangó

PETRÁNAK ÉS ÁKOSNAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!

Kép
kerekpocak

Teri! BOLDOG NÉVNAPOT!

És utólag is NAGYON SOK BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!

fatima

Sziasztok!

Nelly, köszi szépen. Ma este ki is próbáltuk. Eddig nyugi van.
:D
Fatima Neked is köszi. Most egyelőre ezt vettük meg, nem akarok mindent össze-vissza tudod. Ezt olvastam mindenhol, meg itt Nelly is ezt ajánlotta. Ha ez nem segít, akkor az általad ajánlottal folytatjuk.
Édes Tarek, ő is szereti a csikizést? Emma is nagyon.:)

Boldog névnapot Teri!!!!

Ákoska Boldog hófordulót kívánok!

Kép
niki30

Jaa, Fatima, coool, h. bejött a tápszer.

Kép
niki30

Ja, Andikáék ma voltak nálunk. Mutizok képeket.

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
niki30

Ha még valaki nem ismerné. A képeken Emma kislányom és Eszter kisasszony (Andika kislánya) látható. :D

Kép
niki30

niki: jaj de cukkancsok!!!!! nagyon édes a két hölgy!!! niki, miért andi-KA? húúúú én úgy útálom a kicsinyítőket. samuka, zsófika stb brrrrrrrrrrrrrrrrrr engem kiborít. vagy ez vmi régi baráti valami? hihi nem kötözködni akarok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Igen, ez aranyos :lol: Zsófi, ez úgy volt, h. mikor én megismerkedtem Andikáékkal, akkor nekem is furi volt, sosem hívok így senkit én sem.
De a férje így hívja, aztán az én párom is mindig így emlegette, és most már én is így szoktam meg.
Andika meg elfogadta, h. így hívják. Bár szerintem nem mindenki.

Kép
niki30

NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT PETRA NAGYLÁNYNAK!!!

NAGYON BOLDOG 7. HÓFORDULÓT ÁKOS NAGYFIÚNAK!!!!!

Kép

Kép
viky30

sziasztok,

csak egy gyors helyzetjelentés, és villámreagálások:

hétvégén újra nagyon erős pocifájása volt szabinak, és úgy döntöttünk csabival, h irány az ügyeletes kórház, és milyen a sors, pont ahhoz a drnőhőz kerültünk a tűzoltó u-i kórházban, aki először feltételezte szabinál a szűkületet, de akkor még időt adott neki, mivel pic volt- 5 hetes. szte is érdemesebb lenne még a madarász u-i sebészen kívül egy másik szakorvos véleményét is meghallgatni. lehet, h nem lesz elkerülhető a bélfeltöltés, h biztosan kizárhassuk a felsőbb bélszakaszok elzáródását v más genetikai eltérést.
annyira rossz ez a bizonytalanság, végre már kezdtünk fellélegezni, most pedig minden kezdődik előlről. mindenesetre nagyon jó lesz egy másik sebész véleményét is meghallgatni. holnap megyünk, gondoljatok ránk!!!!!
én már szerencsére kezdek kilábalni a méhszalag gyusziból, mellesleg 2006. szept. óta először újra megjött a mensesem..bühühüüüü

kata
utólag is sok-sok boldogságot lizunak 1 éves szülinapja alkalmából

fatima
a rejtélyes könyv: anya, taníts engem !!!! vicky, anzsi, és ha jól emlékszem marcsi is használják és bevállt! mi imádjuk!

niki
örülök, h emmának is ennyire tetszik az úszás. és ugye mekkora nagy élmény nektek is a páraddol?! isteni kis feltöltődés!!!!

zsófi
édes samu meggyógyult már? apukája?
mennyibe került a sátor? mi is régóta szeretnénk hasonlót venni, mert ákos imád minden kis sarkot, asztal alatt bunkerezik.....
uh-os képm hmmm de édes a kis misu. irigyellek!!!!!!! pihizz sokat és használj ki minden percet samuval, mert hamarosan nem lesznek kettesben töltött "pásztorórák", nekem ezek sokszor nagyon hiányoznak, annak ellenére, h most igy még csodálatosabb.

noémi
mi is szeretnénk majd egy harmadikat, de azt hiszem a tervezett 3 évet kitoljuk.......kemény időszakok vannak igy mögöttünk, h szabival nincs minden rendben.

szilvi
7 hónapos ákosnak óriási cuppancs. mi van veletek? hírzárlat???? gyere lécci legalább röviden
:lol: remélem jól vagytok!!!!!!!

most ennyire volt időm. zsuppszz az ágyikó!

jó éjt mindenkinek!
pussssz
niki
Vendég

Zsófi: Jó hogy ilyen jóízűen eszik Samu! Ezek szerint meggyógyult már? Hihetetlen az UH képetek! Tényleg ekkora kis micsodácskája van már most Misunak?? :lol: :oops: Az egyenszerkós kép nagyon szuper!!! Vajh melyik nő nem olvad el egy ilyen látványtól? Két helyes szőke pasi egyencuccban! :lol: :oops:

Niki: Gyönyörűek a kislányok!!!! Mindketten igazán bájosak!!! Amúgy reagálnak egymásra vagy még picik hozzá? Biztos hülye kérdés de én még soha nem láttam két ilyen pici egykorú babát együtt. Kedvencem az a kép amelyiken Emma oldalra néz, annyira szép rajta és kis huncutka is! Beni itt ült az ölemben és kérdeztem tőle hogy na milyen szép kislány ugye? Erre nevetett, mondjuk nyilván a hangsúlyomon, de kit tudja. Még összeveszenek rajta Tarekkel. :wink: Az úszásra amúgy Apa azért nem akar menni, mert szerinte pici hozzá és már hideg is van, de megígérte hogy egy próbára elmegyünk és meglátjuk!! Félsiker! Hisz van sapi és meleg ruci...

Fatima: Az elején amikor tápszerrel pótoltam mi is majd elájultunk olyan büdiket pukizott Beni, aztán elmúlt, gondolom hozzászokott a gyomra. :roll: Jó PIHENÉST!!! Mi már kóstolgatunk, almát, körtét, banánt és sütőtököt. Nagyon ízlik már mindegyik Beninek, először mindent kiköpött és pofikat vágott, de már úgy látom szívesen enne. Szóval mire 6 hónapos lesz már ehet is szépen.

Andi: Was ist das Problem :?: Nem alvás, fogak???

Kép
viky30

S/Niki: Jobbulást Szabinak!!! Drukk +++++++++++++ holnapra! Milyen az a bélfeltöltés?? Minden rendben lesz!!!! Neked is jobbulást!!! remélem hamar túlestek ezeken!!!!

Fatima: [url]Anya taníts Engem c. könyv[/url] tényleg nagyon jó. Köszi Niki az ajánlást! Sok mindent játszottam Benivel ami benne van és olyan jó volt olvasni hogy ösztönösen is azt tettem ami jót tesz a fejlődésnek, de ezen kívül sok új ötletet is találtam. Pl. hogy adjunk a kezében mindenféle alakú és anyagú tárgyat ennyi idős korban. Én csak a saját játékait mertem odaadni de most már mindent megkap és nagyon élvezi! Órákig eljátszik egy darab papírral, amit én nem is gondoltam volna.

Kép
viky30

Kép

Ilyen féloldalasan kitámasztva már tud ülni Beni MAGÁTÓL! :lol:

Kép
viky30

Nincs mit Niki, remélem nektek is beválik.
Annyira édesek a kislányok együtt, majd meg zabálom őket, és tényleg, Emma milyen kis huncutul néz oldalra!

Beni is csodaszép kis pasi! :wink:

NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT PETRÁNAK ÉS ÁKOSNAK!

Nelly

Kép
breeki

Elnézést kérek Petrától, ő tegnap lemaradt.
PETRA, BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Egyébként sziasztok!

Olyan korán kelt ma Emma, brrrrr.
És már megint felébredt, jaajjj.
Köszönjük a kedves szavakat Mindenkinek.
S/Niki, igen abszolute jó időtöltés és feltölt.
Viki, Neked akartam még írni, h. szuper, h. kipróbáljátok. Hajrá.
Kiváncsi vagyok, h. fog tetszeni Beninek. Pici még hozzáááá? Dehogyis. Ilyenkor kell elkezdeni. Hidd el nem pici.
3 hónapos kortól lehet egyébként is vinni őket.
De édes, így ül már? Húhha:)

Kép
niki30

Ja, elfelejtettem. Szal, Beninek bejött Emma:) Hihi. Megküzdhetnek érte Tarek babával :lol: :lol:
Úgy vettem észre, mintha Emma már kommunikálni. Már érintgette Esztert, nagyon nézte és mosolygott rá. Szereti a gyerekeket nagyon.

Kép
niki30

Niki: Ja, én is elfelejtettem valamit. KITARTÁS a fogacskák növekedéséhez!!!! Jegyzelem szorgalmasan a csodaszereket én is, hamarosan nekünk is kell...

És most csak 18 éven felülieknek!!
Kép

Nem is dagi a drágám, inkább csak a pofikája :lol:
Betettem az ágyba amíg ruhát vettem elő, erre nem odapisilt? :roll:
Kép

Pucéran :oops:
Kép

Kata: szülinapibulis képek Lizuról?

DE ráérek ma... :roll:

Kép
viky30

A kis huncut Beni. Na anya, cserélheted a lepedőt:)

Kép
niki30

sziasztok!

köszi Zsófi Misut uhán :)))))))))))
nagyon szép, tökre rád hasonlít!!!!!!
:wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P :P :P :P
na komoylan: jó h megmutiztad ;)

Anzsi köszi , sztem is tökjó lett kivételesen ez az új vonalzó :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Emmácska és barátnője nagyon édesek!
Beni csodaszép vasgyúró mint mindig!
én mindig ledöbbenek h milyen erős!!!!!!!!!!!!!!!

Fatima dejó h lazítasz végre!

StellinaNiki! :? :cry: :cry: nagyon kíváncsi vagyok mit mond a dokibácsi!
és akkor most a műtétről döntenek???
ez genetikai dolog amúgy vagy mi?űén még nem is hallottam ilyenről... :roll: :oops:
sok sok gyógyító energy :!: :!:

mi megvagynk, Lizi kicsit - nagyon taknyos. de egyelőre semmi egyéb.
remélem nem is lesz. megy az ilyenkor szokásos (na jó ez túlzás mert szerencsére alig alig beteg.... hurrá!) kúra... :wink: :wink:

megyek behozom Lizit a kertből asszem felébredt.
lmkata

Ja, tényleg, Beni tök kis erős, férfias. Én már látom benne a férfit. Ez durva? :oops: :roll:

Kata, most látom, MACKÓSAJT, hihi :D :D :D

Mi kettecskén vagyunk most Emmával, apa lement éjszakára Szegedre melózni. Valami rendszert állítanak le. De hajnalban jön is.
Lehet, h. gyanúsnak kéne lennie? :roll: :D Éjszaka...hm. :lol: :lol:

Remélem minden sima lesz éjjel. Úgy utálom, amikor csak ketten vagyunk Emmával éjszaka. Nem tudom, azért sokkal nyugodtabb vagyok, ha Feri itthon van. És ez a majdnemkocsilopási mizéria, még ezen is parázhatok és leshetem az autót....hjajjj.

Holnap meg torna a Mom-ban. Utána egy sétát bevállaltam a barátnőmmel. Én vállaltam be, úgyhogy ígérem nem fogok nyüsszögni, h. hulla vagyok.

Jó éjt, szép álmokat!
Kismacskánk már szerintem alszik. Várjatok, megnézem.
Alfában van:)

Puszi

Kép
niki30

Sziasztok!

köszönöm mindenkinek, aki velünk együtt izgult a mai napon. nem fogjátok elhinni, de a II.sz. gyermekklinikai sebész teljesen kiakadt, amikor az ujjal való tágítgatást megtudta......szerinte egyáltalán nem indokolt ilyen mértékű végbélszűkületnél, csak akkor, ha komolyabb mennyiségű kaki halmozódik fel a vastagbélben, ami nem tud kiürülni spontán. szerencsére szabinál ilyenról szó nincs........voltunk újra hasi uh-on, minden negatív lett,, majd közölte a dr. hogy megcsinálhatnak még legalább 10féle vizsgálatot, h mi megnyugodjunk, de fölösleges a gyermeket kitenni annyi kellemetlenségnek. ezzel mi is max. egyetértünk, igy abban maradtunk, h hónap múlva konzultálunk telefonon és ezt a béltágítósdit szépen elfelejtjük az ottani drbácsival együtt. na szép.......csajok ennél jobban már nem tud a mai orvostársadalom kiakasztani :cry:
nov. közepén megyünk majd egy másik gasztroenterológushoz is, h most mi a helyzet a laktóz-intoleranciával, mert ugyebár ez is csak feltételezés volt. mindenesetre a spec. gyógytápi nagyon bevált, azóta javult látványosan szabi állapota.

mi pedig megpróbálunk kimászni a jó nagy mocsárból, amibe beledobtak bennünket....az agyam meg csak kattog, h most akkor tényleg a helyes útra tértünk. egyedül a megérzéseinkben, a belső hangban bízhatunk.

vicky
beni egyszerűen zabálnivaló.....ákos is ilyen kis vasgyúró volt / most is az :lol: szabiról nem is beszélve....hmmm, nyamika a kis husos popsijába :lol: :lol: :lol:

niki
én is útálok egyedül lenni éjszakánként, vagyis nem is tudom h milyen az, mert mindig gondoskodtam magamnak társaságról! de azért nem stresszelj, élvezd az első igazi csajos éjszkát emmával :lol: :lol:

na én megyek még emésztgetni a mai nap sebészeti-menüjét :cry:

sok-sok pusziiiiii és szép álmokat!
niki
Vendég

Niki!Remélem jobban van drága Emmácska és már nem fáj annyira a "foga". :) A 2 csaj hihetetlenül cukkancs. Emma olyan mint egy kis játék maci. :) És azt nézem, hogy konkrétan jobb húsban van, mint Tarek. Mennyi most a súlya? És hány cm? Tök jó, hogy így behozta a "lemaradását". Ügyes kis csaj! :)

Viki! Nana!!! Emma baba a mienk! Tarek már rég kiszemelte magának, így kérlek szólj Beninek, hogy másra hajtson!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár, ha párbajra kerülne a sor, akkor tutira ti győznétek. Beni nagyon masszívnak tűnik! :) Kis vasgyúró!!! :) Édes!!! :)
A könyvet ki fogjuk próbálni mi is. Azt mondjuk megnézném, hogy mikor fog Tarek egyedül eljátszani egy db papírral 1 órán át! Szerintem soha!!! :) :roll: :roll: :)

S/Niki! Basszus úgy sajnállak benneteket! Ez olyan szörnyű lehet! Miért nem tud 2 orvos egyforma diagnózist felállítani!????! :evil: :evil: :evil: Ezekszerint feleslegesen tágítgatták szegény Szabikát???? :( Jajj Istenem!!!

Egyébként mi sem vagyunk jól sajnos! Tarek megint kezdi ugyanazt produkálni, mint amit az előző tápszernél. Vagyis annyira nem gáz még a helyzet, de megint alig akar enni! :( :( :(
Komolyan mondom el nem tudom képzelni, hogy mi lehet a baja. Látszik rajta, hogy enne, be is kapja a cumit, aztán elrántja a fejét és sír. :( Olyan mintha valami ott bent nem engedné be a tejcit. :( Már arra is gondoltunk, hogy nem jó az emésztése (esetleg lassú), mert napközben hiába 4 sokszor 4.5 órára etetem meg őt, mégis úgy tűnik, hogy nem éhes vagy tele van a gyomra. Éjjel viszont amikor 6 óra telik el az esti etetés után, sokal jobban megy az evés. Ki érti ezt???? :roll: :shock: :roll:
Na szóval hiába mondják azt az orvosok, hogy semmi baja, én mégis "aggódok", mert szerintem ez azért mégsem normális. Arról nem is beszélve, hogy mégis mi alapján állítják, hogy semmi baja, ha konkrétan egy vizsgálatot sem csináltak!?! :twisted: Amikor én voltam pici és ugye nem ettem és nem fejlődtem (Hál'Istennek Tarek azért fejlődget) rám is azt mondták folyton, hogy semmi bajom. Aztán 4 hónapos koromra derült ki, hogy tejcukorérézékeny vagyok. Addig az alapján mondták, hogy semmi bajom, hogy rám néztek és látták, hogy mosolygok. Hát persze! Mert akkor voltam jól, ha nem kellett ennem. Tarek detto ugyanez!!! Egész nap jól el van, kivéve ha etetem szegénykémet. :(

Na abbahagyom a "panaszkodást"! Már megint itt tartunk sajnos, hogy nem örömteli hírekkel jövök! :( Pedig úgy igyekszek pozitív lenni, de nem megy! Ha látnátok milyen egy étkezés nálunk!!! Halálosan kiszívja minden energiámat és úgy érzem nem bírom tovább. Még senkit nem hallottam arról panaszkodni, hogy nem eszik a gyereke! Mármint nem itt, hanem úgy egyáltalán! :roll:

Na lépek..... elég ebből! :cry: :cry: :cry:

fatima

hányszor eszik tarek egy nap? samu volt h 7 órán át nem kért enni, mire végül én nem bírtam és megetettem. samu7 4x evett egy nap- akkor éjjel már nem is, és ez bőven elég volt neki, sőt! néha 3x evett csak.
kerekpocak

ja és fatima, vannak babák akik nem híznak olyan ütemben mint a többiek. a barátnőm kisfia annyi idős mint samu és 9 kiló. samu 3 ónaposan volt kb 8. ő meg fél évesen is csak 7. és AKKOR MI VAN???? vannak vékonyabb babák és dundik, meg átlagosak. de mind a 3 teljesen ok! a tápszer elég tápláló, lehet h nem igényli tarek h olyan sokszor sokat egyen belőle. kicsit lehet h tarekra kellene bíznod magadat, hmm?
kerekpocak

Féléves lettem:

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
b79andi

Miért 4 gyertya???? Hm????? :wink: :wink:

Kép

Kép
b79andi

óóóóóhhhh drága gyönyörűűűű Maja!!!!!
Elkerülte a figyelmemet hogy fél éves lettél!!!!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

NAGYON BOLDOG FELEDIK SZÜLINAPOT KIVÁNUNK!!!!!

Kép
Viki és Beni

Kép
viky30

Andi: Tényleg nem értem hogy nem figyeltem, remélem nem bántódtál meg!!!!! :oops: :oops: Jól vagytok?? Milyen tortát kapott Maja? Annyira édesen érdeklődve nézi, biztos jól beletúrt. Gyere és mesélj! :wink: Tényleg rettentő gyönyörű Maja ezen a félszülinapi képen!!

S/Niki: Jajjj ez hihetetlen!! Akkor ezek szerint műtét sem lesz, ez azért jó hír. Nem tudom mit tennék a helyedben, hogyan tovább, melyik orvoshoz mennék ezek után.... Szabi szépen gyarapszik és már nem hasfájós és van elég kakija? Lehet hogy kinövi szépen magától az egészet? Hát sok kitartást és sikert Nektek! Örülök hogy minden vizsgálat negatív, akkor nem lehet semmi baj már!!!!!!!!!!

Fatima: Ha Tarek jó kedvű és egészséges és fejlődik és okos akkor nem lehet nagy baj, persze természetes hogy aggódsz, de ha valamennyit eszik akkor az már félsiker!!!!! Sajnálom hogy nem akar rendbe jönni ez az evés dolog. :( :( Konzultálj a dokikkal folyamatosan és akkor nyugodt leszel. Másképp úgysem lehet ezt megoldani. Tejcukorvizsgálat már volt?
Beni nem fog verekedni azt mondta, a lány választ!!! :lol: És ha Emma szíve már foglalt akkor ő úriember lesz és nem kezd udvarolni. :lol: :wink:

Kép
viky30

DRÁGA SZÉPSÉGES TAREK!!! NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT KIVÁNUNK!!!!

Kép

Viki és Beni

Kép
viky30

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK PICI KIS FÉLÉVES MAJÁNAK!!!!!

biztosan fincsi lehetett a torta, nagyooon csábítóóó

MIÉRT IS 4 GYERTYA????? CSAKNEM ÉRKEZIK A KISTESÓÓÓ????? :roll:

vicky
szabinak szerencsére ritkultak a hasfájós rohamai átl. 2-3-4-szer egy nap, és csak rövid ideig. hihetetlen mosolygós életvidám baba. a kórházban egyszer nem sírt, csak amikor először tágítgatták, de az érhető.
tegnap este megszültük a döntést: megfogadjuk a tegnapi sebész tanácsát és kivárunk még egy hónapot. végülis tegnap is olyan szépen volt spontán kakija. igen, mi is abban reménykedünk, h ki fogja nőni és hogy mindez csak alkati dolog. a műtétet pedig kitöröltük a gondolatunkból. kíváncsi leszek, h féléves kora után, ha megkezdem a hozzátáplálást, hogy fog alakulni a székelése.

nelly
szonjának elmúlt már a szörcsögés? elvitted dokihoz?

fatima
elhiszem hogy ki vagy egy kicsit készülve. sztem is ennek utána kellene járni. hasi uh-ot azért csináltak neki, ugye? mit mond a gyerekorvos? abban igaza van zsófinak, h minden baba más tempóban fejlődik, mind fizikálisan, mind szellemileg és emiatt fölösleges stresszelned. szabi pl. rohamos tempót diktál,
3660 g-mal született, 2 hete volt 6620 gr....tegnap is a kórházban félévesnek tippelték. a hordozót lassan kinövi.... :oops: ákos is ugyanilyen volt. kis husikák. mi pár napja már a 200 ml-t lazán becsókoljuk 10 perc alatt + forralt vizet is kap napközben. te adsz neki vizet? szokott bukni kaja után? lehet, h nem kellene annyira szigorúan ragaszkodni a 4 óránkénti etetéshez, ha nem jelzi, h éhes, akkor én inkább még hagynám. ez csak ötlet.
KITARTÁS NEKTEK IS!!!!!!

annyira jó most, mindketten szunyókálnak :lol:
Vendég

JUHÉJJJJJ TAREK IS MA ÜNNEPEL!!

SOK-SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK NEKI IS!!!!
Vendég

DRÁGA MAJA, NAGYON BOLDOG 6. HÓFORDULÓT!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(bocsánat, hogy később)

ÉDES TAREK, NAGYON BOLDOG 4. HÓFORDULÓT!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

BOLDOG 6. HÓFORDULÓT DRÁGA MAJA!

fatima

Jajj Csajok annyira köszönöm, hogy mindig megnyugtattok! :) Legbelül én is tudom, hogy nem az számít, hogy mennyit kéne ennie a nagy könyv szerint, de azért mégis eléggé aggasztó, ha 1-1 etetésnél megelégedne kb 100 ml-vel.
A vicc az egészben pedig az, hogy tényleg nincsen egyáltalán lemaradva. :) Ma elvittük itt Berényben a védőnőkhöz és megmérettük a súlyát + a hosszát. Most 4 hónaposan 5650 gramm és 64 (!!!!!!!) cm! Állítólag a hossza átlagon felüli!!!! :) Rá is kérdezett a védőnő, hogy mekkora az apuka. Erre mondom, hogy "csak" 176 cm! Totál elképedt, hogy hozzánk képest milyen hosszú már most Tarek! :lol: :lol: :lol:
Szóval minden OK vele, de azért továbbra is azt mondom, hogy valami azért nincsen rendjén és a legnagyobb parám az, hogy majd nagyobbacska korában sem lesz jó evő. De majd meglátjuk! Egyelőre a mára koncentrálunk és megpróbálom megfogadni a tanácsotokat, hogy nem a "kötelező" evést erőltetem, hanem inkább Tarek igényeire figyelek! :)

Viki! Nem volt még tejcukor vizsgálat, mert egy orvos sem tartja indokoltnak. Pedig én nem zárnám azt sem ki... Na de mindegy! Majd ha nem javulunk, akkor rámenősebb leszek és kérek egy ilen vizsgálatot.
Beninek üzenek, hogy már ilyen picin is egy GENTLEMAN! De legalábbis a mamája gondolkodása nagyon szimpi! Döntsenek a csajok! Ez így van rendjén!!! :) :wink: :)

S/Niki! Köszi a biztatást! Nektek sem könnyű ám! De ti legalább esztek! :wink: Én idáig nem nagyon adtam Tareknek vizet mondván, hogy az anyatej elég neki, de mostantól adok neki vizet is. Hátha az segíti az emésztését. Bukni szokott, de azt Hál'Istennke nem mindig. Olyan mintha lennének korszakai. Van, hogy egy étkezést totál kibuki, máskor meg 1 hétig semmi!

Na ezt elküldöm....

Tisztába kell tennem az úrfit, mert idáig érzem, hogy kaka volt!!! :)[/b]

fatima

A hófordulós köszöntéseket nagyon köszönjük!!!

fatima

Tényleg Andi miért 4 gyertya??? :shock: :roll: :shock: :roll: :shock:
Maja egyébként nagyon édesen nézi a tortáját! Bizti finom volt!!! :)

fatima

[quote="fatima"]B írta:fatimaukni szokott, de azt Hál'Istennke nem mindig. Olyan mintha lennének korszakai. Van, hogy egy étkezést totál kibuki, máskor meg 1 hétig semmi!
[/b]

figyu fatima, a bukás nem para! ez egy teljesen normális dolog. ne félj már tőle ennyire.

+ nem válaszoltál, h hányszor eszik tarek? mert valszin egyszerűen nem éhes! lehet h pl, éjjel már nem enne és a maradék evések számát kellene megtartani. az ő korában samu volt h csak 3x 4x evett! és 6-7 óránként! mindenki hüledezett, neki meg ez így volt jó!
kerekpocak

Kép

TAREKNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!

MAJA FÉL ÉVES LETT!!! ÉLJEN ÉLJEN ÉLJEN!!!!!!!!!
kerekpocak

Niki: nagyon durva h ahány orvos annyi vélemény így igazodjon el az ember! hú nagyon remélem h most már jó kezekben vagytok!!! hogy megy az elején az h haza jössza kórházból, és hirtelen 2 gyereked van? hogy tudod mind2őt szeretni? ez nagyon foglalkoztat mostanában. nálatok ez hogy volt?
sátor, asszem 2-3 ezer ft. samu imádja! nagyon bejött.

viki: beni annyira tökéletesen szép, formás kisfiú! nagyon büszke lehetsz rá! és milyen tökéletesek az idomai :) :) annyira cuki!!!

tegnap csaba rátette a fülét a hasamra, szokott hallgatózni, és éreztük (mindketten) misu rugását. samut is elég korán a 16. héten éreztem- most meg már tudtam is h mit "kell" érezni. egyértelmű és félreérthetetlen kis hajszálkönnyű buborékok voltak, pont apa fülébe.
kerekpocak

kerekpocak

[quote="kerekpocak"] írta:kerekpocakhogy megy az elején az h haza jössza kórházból, és hirtelen 2 gyereked van? hogy tudod mind2őt szeretni? ez nagyon foglalkoztat mostanában. nálatok ez hogy volt?

Zsófi, bocsi, hogy beledumálok,ezen én is sokat gondolkodtam pocisan, mondván annyira tele a szívem Csengével, hogy fog abba másik baba is beleférni. De belefér, hidd el, elég lesz meglátnod :wink: Bár nálunk megy a hiszti meg a féltékenység, ahogy kell, úgyhogy már párszor eszembe jutott, hogy mennyivel könnyebb volt egy gyerekkel :oops: és még nincs a kicsi két hetes... De lehet, hogy a kisebb korkülönbség miatt nálatok nem is lesz ennyire durva a kistesó fogadtatása...

KépKép
KépKép
nyuszi04

Sziasztok!

A jánosba szült valaki Dr. Szuromi Andrásnál?VAlami vélemény,élmény,tapasztalat?
babli

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?