A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Cukipofa!

Így, így! jól teszed!!!
Mindenki csináljon azt amit akar! De főként ne szóljon be a Ti életetekbe!!!

igen ismerjük ezt a boltot!
Jó hely!

Jó vásárlást!!!

ancsaboszi

Csak gyorsan beköszönök,mert rohanok a fogorvoshoz 3-ra. Most 14.27. van. A babanet órája nem jól jár....
MAjd este jövök. Látom van Heni is, Kriszta is... :D
Majd visszaolvasok....jaja nagy a zaj is, Enci fel fog ébredni..
Apa legalább itthon van :D
Vendég

Gyuzsó!
Jó hogy nem lett lázas Micus, ja és az alma nagyon fini :D
Legközelebb viszünk belőle!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Régen voltunk, de az elmúlt napokban olyan sokminden történt.
Nagyon magam alatt vagyok, fáradtnak és kimerültnek érzem magam (gondolom vagyunk így egy páran!!!).
Áron ma össz-vissz fél órát aludt, du-t pedig végigsírta! Elvittem sétálni, de végig kiabálta az utat. Itthon aztán eltört nálam is a mécses és szégyen gyalázat, de sírtam én is Áronnal. Illetve Ő csak nézett szegény...
Nagyon megviselt az elmúlt hét...Sajnos meghalt a barátnőm leokémiában...Szörnyű, olyan idős volt mint mi és két pici gyereke van! Nehezen tudom túltenni magam, de nem akarok itt depizni.
Az öccse lett volna a donor, de sajnos nem fogadta be a szervezete a gerincvelőt, másik donort pedig nem találtak..Sajnos!

Nem tudom Gyuzso, hogy Te hogyan bírod az éjjeli 1,5- 2 órás fentlétet. Mikor alszol? Nappal többet hagy pihenni Micu?

Valaki írta,hogy kismama (bocsi, de most nincs időm visszanézni)) és aggódik a Kútvölgyi sorsa miatt. Gratulálok először is!!!
Másodszor pedig úgy tűnik megmarad a szülészet, szinte most már majdnem biztos, egyik kedves szülésznő mondta tegnap!
De Ági biztosan meg tudja erősíteni!

Memme
Nem hagyhatom szó nélkül a képeket! Tündéri Melinda! Olyan igazi kis örökmozgónak látszik! :) Nagyon édi, és az a popsi!!!

Bocsi a kicsit szomorú hangulatért, de most nagyon szomorú vagyok!
Hanna

Kép
hanna09

Hanna!
Nincs miért bocsánatot kérned.Mindenkinek vannak depis napjai.
És ugyanúgy megosztjuk egymással itt. Azért vagyunk. Osztozunk az örömben de a bánatban is.
NAgyon sajnálom a barátnődet, és külön targédia,hogy 2 pici gyerek maradt ANYA nélkül. Úgy összeszorul ilyenkor a szívem....
És egyáltalán nem szégyen gyalázat ha sírsz. Miért ne sírhatnál?
Áronnak is biztos rossz napja volt, azért sírt annyit szegény.VAgy érezte rajtad, hogy nem stimmel vmi. Mindent megéreznek :!:

Írtátok a bilizést,meg evést.Asszem Cukipofa...
Encit is inkább még én etetem,úgy értem én is,. Mert ha csak a ő kanalazza a kaját akkor minden a tányér mellett köt ki. Sőt, kiborítja a tányérból.A pohárból is megy az ivás, ha nem bohockódja el. Ott is kiereszti direkt a szájából, mert látja,hogy "mérges" vagyok olyankor. SZóvalcumisüveg nekünk is van még. SZóval ebből is látszik,hogy gyereke + szülője válogatja hogy mikor mire érett meg a gyerek. Pedig én is tök türelmes vagyok.HAgyom hogy félórát, vagy órát kanalazgasson ,-csak magától tegye.(közben rég kihűlt a kaja)na mindegy! csak példaként hoztam magunkat is. De mint mindent ezt is majd megtanulják, nem fogom emiatt frusztrálni se magamat,se őt.
Vendég

Kriszta!

Nálad is most fog beindulnia "termés" :D :D
Örülök,hogy jöttél....

Heni! Örülök Neked is. Nővéremnek is ez a baja. Megjön neki ,aztán 2 hétig abba sem hagyja, csak mellette még iszonyatosan görcsöl is neki. De nem csak az első nap.
Neki is vmi kivizsgálás kéne.....
JAj megyek felkelt Enciiiii 2,5 órát aludt a lelkem :D
Vendég

Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból. A vesetágulat megvan, de szerencsére nem nőtt. Már ennek is örülök.
Szopi úgy néz ki rendeződött. Szerencsére.
Paklincs köszi a jó tanácsot.

Kati: Nálatok hogy áll a szopi?

Memme: Nagyon jók a képek Melindáról!

Lesz pénteken séta?

Az utazóágyat közben sikerült eladni.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Gabi!
Hát igen ez érdekes dolog, ugye a könyvekben is meg van írva, hogy hogyan "kell" fejlődnie egy gyereknek és aztán halálra aggódjuk magunkat ha nem így tesz...
Orsi imád enni, nagyon jól evő gyerek és annyira foglakoztatta a téma és annyit figyelt minket közben, hogy nagyon szépen tisztán eszik másfél éves kora óta, de beszélni pl nem beszélt két éves koráig...sokak szerint nem beszéltem eleget hozzá :shock: na mindegy...anyám még azon is ki volt akadva, hogy az első szülinpaján még négykézláb mászott nem járt...ezt azzal magyarázta, hogy nem veszek neki normális cipőt különben már rég járna...
A szomszédkislány meg 10 hónaposan szaladt...
Na nem is idegesítem magam...
Csak nem szeretem azokat akik furán néznek rám mert az én gyerekem pelusos aztán meg szégyelli magát a saját csöppsége miatt csak azért mert nem tud egyedűl enni...olyan hülyék vannak hogy csak na...

Hanna!
Szörnyű ami történt én csak lesek itt hogy állandóan van avalami tragédia...
A sogornőm is leukémiás..a férjemék 4en vannak tesók és egyik sem alkalmas donornak :(
Majd ha rosszabodik az állapota akkor keresnek "hasonlót" és megműtik...25 éves lett tegnap...
Mondjuk iszik egy vizet ami 40ezer forint havonta és attól "elvileg" meggyógyul, mert az segít a nem áttétes rákon...
Szomorú....és két pici gyerek maradt egy anya nélkül :cry:

És mit szóltok Dominik esetéhez?????
Hogy történhet ilysemi????????????

Láttátok, hogy ki nyerte a rubikkocka bajnokságot?????
Ő az uncsitesóm :lol:

Na megyünk Orsiért Vörösvárra, megyek is...

Szép estét mindenkinek....

Kép

Kép
cukipofa

Hanna!
Örülök hogy leírtad, mert így könnyebb, jobb ha kibeszéled. Sírni nem szégyen néha muszáj! Sajnos az élet igazságtalan, mindig azt viszi el akit nem kéne.
Én is és szerintem mindannyian sírunk néha... próbálj meg erős lenni az idő hidd el tényleg segít, majd meglátod, sajnos tapasztalatból tudom.

Kati!
Sikerült sokat szopizni így hogy Orsi nem volt ma otthon? hogy áll a tejcsi?

Ja és bocsánat az újjaknak még nem is köszöntem, jó hogy itt vagytok!

Tényleg marad a Kútvölgyi? De jó! Emma tesója is ott kell hogy szülessen, ez nem lehet másképp! :D

Memme!
Melinda nagyon cuki, ő is feltalálja magát úgy látom :D

Brigi!
Örülök hogy jó hírekkel jöttél.

Gabi!
Ez az evés izgis dolog, bizti nagyon cuki Enci mikor "kanalazik" :D

Veronikusz merre vagy? Ja és persze Steffi???

Jövő héten megyünk először baba-uszira, és tök jó mert Micu visszajön a mi kis amatőr szintünkre hogy együtt mehessünk, köszi Micu hogy megosztod velünk tapasztalataidat :D

Ancsa!
Hogy van a kis fozó-manó?

Bosi a szómenésért

Orsi

borsa

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Cukipofa,
Nem szabad az ilyen emberekkel foglalkozni, egyszerűen jót kell nevetni rajtuk! Mindent csinálj úgy ahogy Neked/Nektek jó!
Mi is csak azért kezdtük ilyen korán a bilizést, mert Réka uncsibátya elég sokat van nálunk és mindig látta, hogy ráül. Ezért poénból vettem egy bilit és azóta folyamatosan húzogatja a naciját és csücsül rá. :D De mióta tudja mondani, hogy kaki azóta sikerül is neki bele pottyantani vmit. :D De van olyan is hogy semmi nincs benne. Én nem akarom ezt sem erőltetni, ha Ő abba szeretne kakilni akkor hajrá, ha viszont nem akkor nem.

Ugyanez a kaja és az ivás szempontjából is igaz. Pohárból nagyon ügyesen iszik (mondjuk nekünk mindig is csőrös poharunk volt) de pl. egyedül nem engedem még enni, mert már többször kipróbáltuk és a vége az lett, hogy hol a falon, hol pedig az asztal másik végén landolt a kaja, egyszerűen csúzlinak nézte :lol: :D

Dominik esetéhez nem szeretnék hozzászólni, mert azt hiszem hogy kikelnék női mívoltumomból. :evil: :evil: Szerintem erre nincsenek szavak..... :cry: (mármint vannak de nem ide valók)

Szopi sztrájkolok hogy vannak??

Sajna mi is beléptünk a taknyosok sorába! :cry: :cry:

Hanna,
Az szuper lenne, ha megmaradna a szülészet. Az igazság az, hogy mi is szeretnénk lassan a kistesó projektet elkezdeni, de nagyon hezítálok, hogy melyik orvoshoz menjek. Félek attól, hogy esetleg menetközben mégis megszűnik és orvost kell keresnem. Szeretnék inkább a biztosra menni!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!
Vagyunk ám,csak nem vagyok túl jó passzba!Depis vagyok!
3 napig iszonyatosan fájt a torkom,most tiszta herpesz a szám,meg
itthon is „gondok” vannak, Bálinttal állandóan veszekszünk minden kis apróságon!
meg anyósomék sem ecccerűűek!Semmit sem segítenek!
De nem akarok panaszkodni!!Majd valahogy megoldódik minden!
Remélem!!!

Nagyon édesek a képek!
Minden hófordulósnak,szülinaposnak boldogboldog mindent!!
Hanna nagyon sajnálom,borzalmas lehet
Mtunde kérhetek hozzátápit?vagy már lehet,hogy egyszer kértem?nem tudom
Fú képtelenség visszaolvasni!!!
Többiek????Miújság?Veronikusz,Györgyi,Cukipofa,Borsa,Gyuzsó,
Hanna,,Ancsaboszi és a többiek??????

Balázs jól van,6610g,ma voltunk szurin (meningitec)!NAgyon édes, pörög-forog hátról hasra,néha hasról hátra!Visít,felfedezte a hangját!

Tud valaki küldeni főzelék ötleteket?Én már kifogytam az ötletekből!!!A védőnő meg 0!!Alig segít valamit....
na „lelövöm” magam
szép estét

emano/Andi
KépKép
emano

Gabi nagyon aranyos vagy, hogy így bíztatsz. Lehet, hogy egyszerre leszünk pocisok??? :wink:

Evés: Panka maholnap három éves lesz, és talán-talán most kezd egyedül enni kanállal. A villa eddig is ment, meg kézzel - talán ezért nem is kedvelte a főzelékeket. Én hagytam, mert mindek erőszakoskodjak, meg aztán nem nagyon bírtam a "főzelékkel tele a konyhakő" című magánszámot. Azt szoktam mondani egyébként, hogy azért is ilyan rossz evő, mert az evés mint olyan nem nagyon érdekli.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta!

Tök jó lenne egyszerre pocakosodni :D ( úgy ahogy most is együtt indultam :cry: Memmével,Tündével)bár nekem még januárig elvileg várnom kell,hogy leteljen a félév kényszerpihi. Ugyhogy ha neked előbb összejön nem fogok megharagudni :D :D :D

Emano! Jó rólad /rólatok is hallani :D ANyósok sehol sem eccerüek..sztem :D Főzeléktipp:s.répa,krumpli,cékla,tök,cukkini,sütőtök,spenót(de azt csak 6 hótól)paradicsomoskrumpli,most nem tdom,hogy karfiol,karalábé hány hótól mehet??6? kukorica?
Én mindig a aHIPP üvegekről vettem ötletet,hogy ott miket ajánlanak koronként.
Vendég

Drága Veronikusz!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot kívánunk!!!!
Legyen nagyon szép a napod!!!

sok sok puszi

Lara és Ancsa
Kép

ancsaboszi

Emano!
jaj ne! remélem ma jobb kedvre ébredsz! Pár napja rám is rám jött a depi, de már elmúlt szerencsére. :D Küldök neked egy kis ++++++++++++++++++ energiát. :oops:

Ancsa!
te folyton meg tudsz lepni!!!! :shock: :D :D :D :D Varázsgomböd van???? honnan tudtad????? Annyira de annyira jól esik. :D :D Köszi szépen. Nekem így már rózsás lesz a napom.

Mi megvagyunk, bár nem túl jól. Senki nem beteg épp csak Szofi volt egész tegnap lázas. Töbi az öklét a szájába. Ezért még hányt is tegnap egy picit. Csúnya fogacskák. :oops: :oops: :oops:

Ha nem hatagszotok ma se leszek nagyon, mert a férjemtől megkaptuk a nagy céges autóját és autós-buzi lévén :lol: :wink: ma mászkálni szeretnék. Ha nem lesz rossz idő, lehet hogy még Sóskutra is kinézünk hogy legalább megnézzük a lovakat (ha már lovagolni nem jutok el :oops: :cry: ).

Millió puszit küldök minden mostanában ünneplő Szülinaposnak, Névnaposnak!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!!!
Én is, én is boldogboldogboldogot!!! Legyen szép napotok, Szofibabának meg minél gyorsabb fogacskanövesztést!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Veronikusz!
Sok boldogságot kívánunk neked, és jó autókázást .D De aztán gyere egy kicsit a babanetre, mert hiányoltunk :D

Emano!
Remélem hamarosan rendbe jön minden körülöttetek szorítunk, és Balinak gratula a forgáshoz. Emmus is visít meg dumál, és hátról hasra forog, fordítva még nam megy.

Gabi!
Mi nagyon szorítunk neked, hamar eljön a január meglátod! :D

Kriszta!
Neked is megy a drukk pocak ügyben! :D:D:D

Vica!
Jobbulást!

Gyuzsó!
Ti hogy vagytok?

Ancsa!
Hihetetlen vagy, de tényleg! :D

Orsi

borsa

VERONIKUSZ! Isten éltessen! És autókázz csak, kell egy kis élvezkedés néha. :)
És hajrá fogtündérek.

Hanna, nagyon rossz, az amit írtál, egyáltalán nem kell elmézést kérned. Ez nem is depi, ez szomorúság, de nagyon nagy. És Áron biztosan megérezte ezt.

Gabi, meglátod, gyorsan letelik ez az egy-két hónap. :) :wink:

Melinda annyira Apja-függő már, hogy tegnap szegény emberem este 7-kor beesett az ajtón, ez a kis nő meg még enni sem hagyta. Pedig bevittem a szobába a kaját és le a kartam foglalni, de már semmit sem tudtam bedobni. Megvan az esti kis rituáléjuk a bukfencezéssel, meséléssel, összebújással-alvással és ha ez nincs, Melindával nem lehet bírni. Persze ez engem tehermentesít - nem is tudnék már emelgetős-nagymozgásos játékokat csinálni Melindával-, de hát látom, hogy sokszor milyen fáradt és Melinda tényleg egy perc pihenőt nem hagy neki. Talán nyáron ha majd tovább kint tudunk maradni a játszón és akkor már ketten lesznek, remélem hagyják lélegzethez jutni.

No, szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

Veronikusz Nagyon Boldog Szülinapot és Kellemes Autókázós Napot kívánok mára!

Lányok, lesz séta holnap? Most már közelebb lakunk!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

sé tában én is benne vagyok

mtunde

na, végre Bene hagy írni :)

Szóval a séta nekeme jó. Ha nincs nagyon hideg.
Margitsziget? Mikor? 3? fél 4?

mtunde

Sziasztok!

Holnapi sétában mi is benne vagyunk, csak ki kéne találni, h mi lesz a program, alvós séta vagy piknikelünk, mert akkor úgy altatom a gyereket napközben! (ő pont fél 4kor szokott kelni, szóval akkor vagy előbb teszem le és max. picit késünk, vagy később s amikor talizunk, akkor alszik)

Veronikusz, boldog szülit neked[/b] és jó lónézést+ autózást, hátha a férjed meglep egy ajándék lovaglással! :wink:

Hanna, ez szörnyű, őszinte részvétem! Borzasztó lehet neked, nem csoda, ha eltörik a mécses, sőt, teljesen természetes! (amikor Dani kicsi volt, én csak simán egy-egy 2-3 átbőgött óra után is el tudtam kezdeni bőgni a kimerültségtől) és a két pici teljesen egyedül maradt apukával? vagy nagyszülők vannak legalább?
Egyébként mi lett a keddi, szemvizsgálat eredménye? nem írtál róla, ezek szerint akkor vaklárma volt, minden rendben van veletek, ugye???

Ancsa, tegnap voltunk úszni, tényleg kevesebben voltak és a városi forgalom is jobb volt, lehet, h mi mostantól szerda du.-onként fogunk járni! Egyébként dani ügyi volt nagyon, búvármerülést is csinált, meg mindent, nagyon élvezte a vizet és szerencsére csak bártabb lett a kihagyás ellenére is, plusz egyszer se nyelt! ja, és képzeld, apa olyan aranyos volt, eljött velünk ringatóra kedden és filmezett, majd küldök videót róla, csak sajna picit hosszút csinált, szal töb, mint 10 mb mindegyik!

Memme, ha jön Kicsi, Melinda biztosan vele is fog sokat játszani, egyébkétn Dani is nagyon örül, ha jön apa, már rohan az ajtóhoz, amikor hallja a zár kattanását, de neki elég pár perc örömködés és utána már én is megfelelek neki a játékhoz... :roll:
Memme, akartam kérdezni tőled, h ti akkor is mentek úszni, ha melinda szörcsög? csak mert most 2 hetet hagytunk ki emiatt, de ugye smemi más baja nem volt és nem hinném, h rosszabbodott volna Dani szörcsögése az úszástól, csak vigyázni kell, h utána,m ha kimegyünk, jól felöltöztessem, nem?

Gabi, Kriszta, megy nektek a sok +++++, jó lenne új pocaklakókkal bővíteni már a táblázatot!!

Emano, fel a fejjel, sétáljatok egyet a napsütésben Balázzsal, az majd jobb kedvre derít talán!

Köszönjük a gyógypuszikat, ma először Dani már nem szörcsög annyira, sztem az úszás jót tett neki, mert a tegnap esti szívásnál minden kijött, aminek kellett...

Született feleségek rajongói táborral ki se beszéltük, h mennyire meghökkentő volt a tegnapelőtti rész, ááá!!! én sikítottam a supermarketes jelenetnél!!! :shock: :D

Na, most már megyek készülődni, nemsokára vendégek jönnek Daninézőbe!

Majd még jövök megnézni, h miben állapodtatok meg a holnappal kapcs.!

KépKép
barimami

jaj, ezt elrontottam, bocsiiii, nem akartam mindent vastaggal írni :oops: :oops: tudtam, h rá kellett volna kattintani az előnézetre :evil:

KépKép
barimami

Ancsa!
Akartam már kérdezni, hogy megvan a vizsgálat eredménye?

Gabi!
Ti mikor mentek dokihoz?

Juj, ha du. van a séta, akkor mi is tudunk menni!!!
Remélem, jó idő lesz, mert mondanak mindenfélét az okosok.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Halihó!

Hú nekünk rettenetes éjszakánk volt, de a nappal is ilyen! :cry:
Lara nagyon, nagyon nyögős!

Hanna,
Nagyon sajnálom a barátnődet!
Őszinte részvétem, és megértem hogy szomorú vagy, ki nem lenne az! És gyere és mond ami bánt!
És csak sírj, kicsit megkönnyebbülsz!

Borsa,
Aranyos vagy. :wink:
Nem jól, nagyon nyűgős. De most nagy a csend, remélem most elaludt.
Eddig is folyt a nyála rendesen, nade most, mintha egy csap lenne amit nem tudsz elzárni! 8)

Vica,
Mielőbbi gyógyulást Nektek!

Veronikusz,
Az jó :lol: , ha mindig megleplek! Remélem nem rossz irányban?
És nagyon örülök, hogy jól indult a napod! Így már az enyém is jobb lett! :wink:
De jó, de jó! Remélem Szofi jobban van, és szép lesz nagyon a nap!!

Memme,De édesek! És mióta ilyen Apás?
Hihetetlenek ezek a csajok.
Lara is imdája az Apját, de ha meglát valahol egy pasit, már mosolyog rá! Igazi nő!!

Barbi,
De jó! Akkor még küldök néhányat, hogy tuti legyen a gyógyulás!
Örülök, hogy jól sikerült az úszás, mi is ezért jártunk kedden délelőttönként! Nagyon kis ügyes Danca fiú! Hát igen a péntek délutáni forgalom az csúcs! Mi holnap megyünk délelőtt, ha minden jól megy! És valószinű jövő héten is péntek lesz, majd ma délután hivjuk fel, és akkora megyünk amikor kevesen vannak, ez a múltkor is bevált!
De jó! Akkor várom a videót!
És remélem két hét múlva már megyünk mi is!
Ja, ja nagyon kemény volt az SzF és én meg múlt héten nem is láttam. Majd rákeresek a neten a tartalomra mert érdekelne hogy mi is történt, egy kimarad és Susan indul Párizsba és stb…

Kriszta,
De édes vagy!
Nincs, még mindig. Múlt héten hívtam a dokit, mondta hogy majd jelentkezik ha meg van. Hát én most már nem zaklatom várok. Már egy hónap eltelt. Majd lesz valami!

Na megyek, mert ha minden igaz akkor megyünk vendégségbe ha a hisztis szöszmöszke is ezt akarja!

Szép napot!

ancsaboszi

Kriszta!
Én 24-én megyek (remélem,mert előbb még beutalóért kell majd várnom korán reggel éhgyomorra :evil: , dehát nem Kútvölgyi)vérvételre a Klinikákra. Ez lesz az immunvizsgálat,-elvileg. Aztán még genetikai is lesz. Az tanácsadás. ami=beszélgetés.
Neked ki a dokid???
JA mondani akartam,hogy egy ismerősőm 43!éves, terhes (20 hetes) és közben még miómája is van! :shock: Már van 18 éves lánya.Szóval csak a korkérdéssel kapcs-ban akartam ezt megjegyezni.Meg plusz úgy esett teherbe,hogy miómája van. De azt nem bántják, csak ha rosszra fordul...
Vendég

BArbi! Igen néztem én is a SZF-t, hááááátnem számítottam arra a lövöldözős jelenetre :shock: De jó volt....

Jaaaj ez a szegény Dominik baba!!! az anyja :evil: :evil: :evil:
Sejtettem,hogy vmi ilyesmi történt. Nem 100% az a nő.
Az a gyönyörű gyerek!!!!! Mások szeretnének, és nem lehet, akinek meg van- az miért nem vigyáz rá????SZörnyű-még belegondolni is. Kiváncsi vagyok az ausztrál kislányra is, -bár sztem már ő sem él :cry: - akinek a hülye anyja altatót adott...
Nem igaz mik vannak a világban :evil: :evil: :evil:
Vendég

VERONIKUSZ! ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!
SOK SOK PUSZI
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!
Hogy Ti milyen aranyosak vagytok! Köszönöm mindenkinek!

Először a szülinaposnak! BOLDOG SZÜLINAPOT! Szabad kérdezni kaptál valmi meglepit?
Apropó milyen márkáért bolondulsz, vagy csak autó legyen? Párom imádja a BMW-ket, most az én autómat is lecseréli egy bömbire (pedig nagyon szeretem) persze nem panaszkodom, :D csak ezt már megszoktam és ragaszkodom (nék) hozzá!

Cukorfalat
Vesetágulat nekünk is van 6. hónapban kell visszamenni kontrolra!

Cukipofa
Sajnálom nagyon, még Ő is nagyon fiatal, reméljük használ az ital. Úgy tudom barátnőm nem tudott erről. Most már nem akarok rákérdezni.

Borsa
Köszi aranyos vagy!

Gabi
Drukkolunk a babaprojekthez!!! :D

Memme
Szabad kérdezni milyen táncot tanítasz? Versenyeztél is?
Biztosan nagyon élvezheted!
Imádok táncolni, bár nem vagyok egy Ginger talán egy Medveczki az igen (nyújtózkodni én is tudok!). Bocsi ez rosszmájú volt!!!

Barbi
Micsoda memóriád van! :shock:
Végül is nem mentünk el a vizsgálatra, mert az ultrahang eredménye szuper lett a vérvizsgálat eredménye pénteken lesz (ami valószínűleg pozitív, mert a baba 2 hónapos korig még tartja az anyai hormonokat, szóval korai volt a vérvétel, csak azt nem tudom a gyerekorvos ezt miért nem tudta???A 4. hónapban valószínúleg újra kell mennünk!!!).
Az ultrahangos doki szerint hülyeség ennyi vizsgálat minden rendben Áronnal! :D :D
Szóval nem mentünk, mert reggel fél 9-re volt az időpont, 7-kor kellett volna induni (juhéé Budapest city reggeli csúcs), ami fél 6-os kelést jelentett volna, majd szopi és minden.
Elegem lett így lemondtam az időpontot!
Megmondom őszintén nem tudom mit tervez a család a tragédia után. Hollandában voltak kiküldetésben már pár éve (ott ismerkedtünk meg), hogy most mi lesz...???
De még most sem térek napirendere e felett...

Gyuzso
Nem tudod véletlenül, hogy Tóth doki mikor rendel a Kútvölgyiben??? 6 hetes controll-ra kellett volna mennem a héten, de nem volt, aki Áronra tudott volna vigyázni. A magánrendelés most egy kicsit messze van a du-i csúcsban, majd ha babóca
nagyobb lesz!
Köszi!

Hanna

Kép
hanna09

Itt vagyunk, bár Mica pont alszik :lol: , itt szörtyög, de Veronikusznéninek nagyon boldogboldogot kíván!!!!!!!!! Jó autókázást!!! Meg kellemes estét!!! :lol:

Még mindig slájmban úszunk, remélem lassan azért látszik majd a javulás.. :oops: Mindenesetre háziőrizetben vagyunk, amíg köhög még sétálni sem viszem ki.. Így mi max. következő alkalommal csatlakozunk!

Hanna,
lassan 2 hónap alatt megszoktam a részletekben alvást! :lol: Nem alszom napközben sem, de Miklóssal jól megvagyunk, nem sírós, mesélünk fekve, úgy én is pihizek. Persze legkésőbb 9-kor alszom..:lol:
Amikor rosszabb éjszakánk van, kiadom reggel 6-fél 7 felé és visszafekszem még 1 órára. :lol: :lol:
Nekem is voltak zombi napjaim, amikor Mica kisebb volt, átlag heti 1
:lol: , olyan is volt, hogy mikor az édesapja este hazajött, csak odaadtam a kezébe az akkor már órák óta síró babócát, én meg kimentem a kertbe sírni. Persze azonnal megnyugodott, amint egy nem feszült ember karjaiba került :lol: :lol:
Engem is itt a Lányok bíztattak, hogy kinövi és tényleg így lett!!!!
3 időpont is van, kedden is, szerdán is tud fogadni (ha jól emlékszem), de hívd inkább fel, hogy mikor jó neki :D

Barbi,
tök jó, hogy visszarázódott pikkpakk az úszásba Danca!!! Meg hogy a takonykór is csillapodott. :lol:

Emano,
az anyósok nagy %-a problémás tud lenni, ki gyakrabban, ki ritkábban, az a fontos, hogy ne terheld ezzel a kapcsolatotokat Bálinttal, ha sikerül.. Persze nehéz, mert ugye az édesanyjáról van szó..
Hozzátápival hogy álltok?

Cukorfalat,
hajrá tejcsi!! :lol: :lol:

Pocak-projekteseknek megy a drukk ezerrel!!!!!
Takonykórosoknak elküldtük a gyógypuszijainkat!!!!!!:lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok Lányok!
bocsi, de nincs erőm most visszaolvasni. :oops:
NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A JÓKÍVÁNSÁGOKAT! olyan aranyosak vagytok!!!! :D :D :D Teljesen meghatódtam 8) de most tényleg :D :D

A mi napunk amilyen jól kezdődött, most olyan ..... a tegnap felszerelt termosztátról kiderült hogy nem működteti a kazánt. (én ökör azzal foglalkoztam CSAK hogy a két lány ne vegyen a kezébe fúrót, vágószerszámot. Nem néztem hogy be is kapcsolja-e a kütyü a kazánt vagy sem. Azt láttam hogy van felirat a kijelzőn, mert elmondta hogy hogy működik, de .... én voltam a hülye) Már bundabugyi van rajtam, pedig kint még nincs is olyan hideg. Reggel 8-kor hívtam a tegnapi "mesterembert", azt mondta 30-60 perc, 11.30-kor ismét hívta, azt mondta 30 perc :twisted: :twisted: :twisted: Ja! szegényke a tőszomszádunkban dolgozik. :twisted: Kata éjjel valószínűleg fázott, ezért már 5 óta fent vagyunk. Ill. ők már 11 óta alszanak. Szeretnénk elmenni, de hát várnunk kell.
Férjem!!! :oops: Két napja nem látják a lányok, mert 10 fele jár haza. :oops: Akkor meg már alszanak. Ma reggel 5-kor ment el és nyomott egy boldog szülinapos puszit az álmos fejemre. Szegényke elalund reggel, mert fájt a torka éjjel és nem aludt jól.
Ha nem baj nem sorolom sort tovább .. :oops:

Hanna!
milyen kocsit szeretek???? A kedvencem a LEXUS, de jobb híján megteszi a Toyota is. :lol: De végül is minden kocsit szeretek amiben van erő és nagytestű. :lol: A férjemnek egy 7 személyes FORD S-MAX-a van. Kisírta a cégnél, hogy ha ikrek lesznek HÁRMASKÁÉK.... :lol: :lol: :lol: az a dilije :lol:

Ancsa!
mindig csakis jó értelemben lepsz meg :wink:

most megyek szét.... a kicsi fenekét az emberkének :twisted: :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

és van fűtés csak szétcsúsztak a drótok :D :D :D

Nem is mondtam, hogy Szofinak ma kutya baja :D kis zsivány :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bene miatt én inkább a piknikelős találkára szavaznék, akik meg nyugtalanok, sétálnak :) Mi autóval megyünk, és motort is viszek Benének, de nagy szigetkörre nem vállalkozom vele, mert cipeltetné magát egy idő után. DE valamennyit biztos akar majd csázskálni, kérdés, arra-e mint mi :)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Végre írok is. Nem volt felső sor a klaviatúrán, + időm se írni...
Kristóf végre túl van a könnycsatorna elzáródáson, amit 3szor kellet megszondázni, mire nyitva is maradt. Nagyon megszenvedtük mindnyájan... :(

Egyébként minden csodás, nálunk semmi extra esemény se történt. Van tejci is amennyi kell, szopizunk rendületlenül. :D :D
Bár az ár amit ezért fizetek, elég borsos... :D Nem hogy fogynék, tán még hízok is a sok kajától, de ha nem eszem rendesen kevesebb a tejci... :shock: + 2 dologra nem nézek rá soha többé, ha vége a szoptatásnak: leves és tea. Kiváltképp gyógyteák. Egyébként jegyzem a görögszéna mag teától rosszabb a világon nincs, de tényleg JÓÓÓÓ!

Emano Mi újsi?? Ugye kitartasz még?

Csomó mindent akartam még, de Babóca ébredezik.
Pusza mindenkinek.
Ja, és üdv az újaknak!!!

JÖvök amint tudok.
És azért gyorsan még 2 kép, csak hogy el ne felejtsétek Őt!

Kép Annyira huncut már most... Kép Így cumizik. Annyira cuki!?

Kép
vkbrigi

Veronikusz,

de jó, de jó!
akkor most már tessék élvezni a napot!
HIába ez a TE napod, így jónak kell lennie mindennek, és ezt a Lányaid is tudják!

puszika

ancsaboszi

Veronikusz! Nagyon boldog szülinapot!!! Reméljük, most már minden úgy alakul, ahogy eltervezted!

Brigi! Nagyon cuki Kristóf, ahogy cumizik! És kitartást a sok teához, de biztos megéri!

Séta! Én is a piknikelősökhöz csatlakoznék. Léna kb fél3-ig alszik, utána gyors uzsi és tudunk indulni, szóval fél4 sziget nekünk jó. Reméljük, nem lesz túl hideg...

Még akartam sok mást is írni, e most lyukas az agyam...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ancsa!
hát igen! :D

Katától kérdeztem reggel, hogy:
-tudod milyen nap van ma???
-???
-anyuci szülinapja.
Mire Kata:
-nekem is ma van a szülinapom :lol: :lol: :lol:

hát igen. Az ő korában még én is idősebbnek mondtam magam :lol: :lol: :lol:

De még mindig nem mondtad, hogy honnan is tudod a szülinapom???? :D :D :D Kis Cseles!

Brigi! és minden képet feltevő Anyuci!
Tündérkék a babucik! Sutyiban csak ezért jövök fel még akkor is ha írni már nincs időm :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz,
bár csak régen váltottunk egy levelet, én is szeretnék boldog születésnapot kívánni.
Hanna,
bár Gyuzsót kérdezted, én Flóra születése után kaptam Tóth dokitól egy tel.számot, időpontot kellett kérni. Elküldjem?

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,

Bár sosem szoktam kiadni a forrásaimat :lol:
ha holnapig nem találod ki akkor elárulom.
ok?

szép napot!

megyek mert a kis mérges szöszmöke, már jókedvű, igaz idáig aludt, most ebédelt 12 helyett, így megyünk vendégségbe,
szép napot!
puszika

ancsaboszi

Paklincs
Te is Tóth doki fan??? :D
Megköszönném, ha elküldenéd!

Emano
Sajnos "anyósok" már csak ilyenek. Kitartás, még a legaranyosabbaknak is van néha pillanatuk amikor..., hát még a kevésbé aranyosaknak... :(

Zill
Mi újság Veletek? Helyreállt már a tejcsi ügy? Nekem néha már 50ml is sikerül lefejnem :D :D :D, igaz van, hogy csak 10-et :( Kitartás, biztosan sikerül, de nekünk is kellett legalább 1 hét, hogy picit több legyen a tejcsi!

Hanna

Kép
hanna09

Tünde!
Szerintem mi is viszünk motort. Apa kivisz minket bölcsi után, szerintem fél4-4 óra körül ott tudunk lenni. Remélem, nem lesz nagy zimankó.
És nem jön semmi közbe nekünk sem, én már nagyon találkáznék veletek.

Többiek??? Ancsa, Ti is jöttök?

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jaj, valaki küldjön egy mobilszámot, nehogy úgy járjunk, mint a múltkor. Légyszi, légyszi...

Kép
Kép
kriszta36

Szia Hanna,
bár Flórával nem hozzá készültünk, mégis nála született, és mivel ilyen finoman engem még nem vizsgált senki...elcsábultam. Küldöm a számot: 3251159
Nem tudom most mi a helyzet, de augusztusban 1 óra hosszát vártam arra, hogy be tudjam fizetni a vizitdíjat és felmehessek, úgyhogy érdemes egy kicsit korábban odamenni. A doktor Úr még meg is jegyezte, hogy gyorsabban megszültünk, mint ahogy feljutott hozzám, igaz? :)

Kép
Kép
paklincs

Cukipofa!, éljen, hogy rubik-bajnok az unokatesód! :)

Emano, jobbulást! Tényleg úgy le tudtunk hervadni mi is múlt hétvégén (bennünket akkor kapott el a takony-láz-köhögés), fokhagymaszagú volt az egész lakás, egész nap csak teát főztem, kinek-kinek számolgattam a bogyóit az enyémet meg elfelejtettem és nem aludtunk stb. :twisted:
Remélem jobb már valamivel.

Nektek is Gyuzsó.

Hanna, néptáncot és játékot tanítok. Nagyon szeretem csinálni, mert olyasmi, ami a gyerekeknek természetesen jön. Vagy legalábbis könyebb belőlük előcsalogatni, mint a szorzótáblát. Bár úgy gondolom, ez is csak módszertan kérdése. Törit is tanítok és azt is szeretem. Alapvetően tanítani szeretek és azt játszva.

Brigi, oda se neki (mármint a kilóknak), le fog menni, hidd el. A kötelező evés tényleg nem jó, énnekem pl. nem volt étvágyam hetekig a szülés után és az talán még rosszabb, mint a kényszeres evés, de megéri. Már most is alig várom, hogy Esztert a karomba vegyem és szopizzon. Melindának is adnék, akár most is, de ő már elvált.

További szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
memme

LÁnyok, most voltam kint vásárolni, és ÍRTÓ HIDEG VAN. Van értelme piknikelni? Meg ott fagyoskodni???

mtunde

Ja, Emano, ha kell a tábla, szólj, csak küldj egy mailcímet

mtunde

Sziasztok!

Hanna: Nekünk idáig havonta kellett kontrollra járni, most, hogy nem nőtt 3 hónap múlva kell újra menni. Részvétem a bartánőd miatt.

Gyuzso: Megteszek mindent a tejért!!

Veronikusz: Isten Éltessen sokáig!!

Brigi: Jók a képek. Mekkora már Kristóf?

Ancsa: Sajnállak a rossz éjszaka miatt, remélem a mai jobb lesz.

Emano: Fel a fejjel!! Ezután már csak jóra fordulhatnak a dolgok.

b]Memme, Tünde:[/b] Most nézem a 2. vonalzótokat, már nem sok van hátra! Kicsit irigykedem én is szeretnék 2. vonalzót

Megyünk mi is sétálni. 3-kor hol van a tali a szigeten? Györgyi és Eni is jönnek?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Bocsi, nem akarok riogatni, csak gondoljuk végig, mit tudunk csinálni. A nagyok motoroznak, az ok, ha nem esik, és a kisebbek? Vagy jól felöltöznek?

mtunde

Mé egy kérdés: Hívatott valaki elő a rossmannban vagy a DM-ben képeket? Milyen minőségű képeket csinálnak? Ma le akartam adni a képeket, de azt mondta a fotós, hogy 60 Ft/db 1 kép. nekem 223 db van, így durván 14000 lenne, ez azért sok.

KépKép

KépKép
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?