A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok!

Zsuzsófi légyszi ha itt vagy válaszolj arra amint fentebb kérdeztem! :lol:

KépKép
KépKép
nicci

Nekünk nem vállt be se a hordozó se a kengurú, a gyerek egyszerűen utálta,ne felejtsük el,hogy dögmeleg nyár lesz mire használni tudjuk ezeket a dolgokat és a legtöbb baba utál izzadni! :lol:

Nekünk is anno mindent megkellett venni,mert senkitől se örököltünk át semmit.Mi az alapján gondolkodtunk,hogy mivel úgyis kevés korkülönbséggel szertnénk a babákat,minőségi dolgokat vegyünk amik kiszolgálják a következő gyereket is :lol:

Így most elég sok mindenünk meg van!

Peg-perego Veneziánk volt,utáltam és a fiam is csak a hordozóját szerette,amúgy hiába lehetett vízszintesig dönteni télen overálba betekava már alig fért el benne ,és hosszára is hamar kinőtte.

KépKép
KépKép
nicci

Ja és mi a nagyszülöket meg kértük,hogy ne vásároljanak össze mindenfélét,hanem inkább adják ide a rászánt pénzt,mert mi jobban tudjuk mire van szükségünk! :lol:

Rendessek voltak mélyen a zsebükbe nyúltak,úgyanígy tett a többi rokon is ,ebben szerencsénk volt! :lol: :lol:

Úgyhogy ezt szerintem ti is nyugodtan megpendíthetitek a leendő nagyszülőknek! :wink:

KépKép
KépKép
nicci

[quote="nuska1"]S írta:nuska1zösszenet, azért kérdezz rá, hogy a sérveddel lehet-e jógázni, mert a kismamajóga kíméletes ugyan, de azért sok benne a tartásgyakorlat, hátizomerősítés (bár meggyőződésem, hogy nem árthat neked.)

Köszi ... rákérdeztem, amikor érdeklődtem, meg a sebész orvosomnak is kikértem a a véleményét.
Jelezni kell annak, aki az órát tartja, és akkor bátran lehet csinálni .. majd ő szól, ha esetleg 1-1 gyakorlatot nem ajánl.
De így is járok gyógytornászhoz .. ő sem kímél :lol:
Pont ezeket a gerinctartó izmokat erősíti, és tartásjavító gyakorlatokat csináltat. Szóval szerintem sem árthat a kismama jóga!
Már annyira mennék .. csak gyógyulnék már meg!!!!

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Hu de sokan irtatok.

hordozorol.
Nekem van chicco kengurum egesz jo, de osszesen 2x hasznaltuk, mert nem birja a derekam. Igy nekem ilyen gondom nincs, hogy mibe cipelem majd.

Autosules hordozoban Nania van, a kerekes hordozo. Osszesen 5kg. van rogzito talpa a kocsiban es vannak kerekei amire a kocsibol kiveve ratehetem. Szuper.

Nyar leven pep perego mozest valasztottam, de nem a navettat, mert az pici, hanem a masik fajtat, 4 nagy kerekkel. A fiam meg egy evesen is elfekudt benne. A mozes a kocsiba kotheto, igaz nem a legbiztonsagosabb, de arra jo lesz, hogy itt a faluban elmenjunk anyuhoz vagy anyosomhoz autoval vele.

Pici kocsink van egy quinie nem tudom jol irtam el, a kicsi haromkerekuje, a fiam meg most is imadja, pedig harom eves mult.
Jo mert gumi kereke van es igy a kovon vagy a linoleumon is elforog nem csuszik kerresztben.

Ezeket mind akciosan vettem.

A kocsit mozessel ha jol emlekszem 50-ert a regi megatoyban uj ara 110 eer a babaszoban meg 60 ert lattam legolcsobban.
A naniat 16 900-ert vettem az Auchanban szerintem tevedesbol kerult ennyibe, mert a harmas szett talp, hordozo, kerek 30-ert szoktak adni.
Quinie esernyo kocsi 35-ert KIKA nagy akcio volt egy eve most 45-ert adjak hasznaltan ujonan meg 55 korul van.

Varni kell akciora es jobbat lehet venni ujonan, mint hasznaltan.

En meg azt szokatm, hogy juliusban es decemberben a westandben szokot a NEXT-ben 70%os learazas lenni.
En mar 2500-ert megvettem a telikabit a fiamnak meg a teli cuccait ossz 10000 ft-ert.

Azt a polot amit ott vettem 700-ert a babaszoban 1100-ert arultak.
A borzen persze lehet olcson jo cuccokat venni en is szoktam menni es vasarolni is szoktam, de a tapasztalatom az, hogy pl a fiamra mar elozo evben sem nagyon kaptam semmit, mert ami volt mar nagyon hasznalt volt es mondjuk 100 ft-tal volt olcsobb mint egy akcios uj.

Na mostmar befejezem.

Kép

Magi
Vendég

Na, latom, van forgalom... ez jooo :lol:

Bambi, tok jo, hogy ujra irsz kozenk! Orulok, hogy a hanyingeres szakaszon te is szerencsesen tul vagy. Nem vagy semmi, hogy meg nem hiztal. Errol Emi is beszelt, illetve arrol, hogy o mar 5kg-ot. En is mar vagy 3-4 et, de inkabb csak este latom magamon, ugyhogy ez tobbnyire csak viz. Egyebkent meg terhesek vagyunk, nem :wink: :?: :!:
Nicci, latom, te is irogasz. Lazarrol egy kepet lathatnank :?: Csirkesz, a tieidre is kivancsi lennek. Esetleg egy bundabugyis eskuvoi foto. Naaaa :!: Kerekes, a lanyaidnak nagyon szep nevuk van, biztosan ok is szepek :wink:
Ujak :!: Deli, Kisfruzsi, udv koztunk :!: A fogadott, nem fogadott dokirol az a velemenyem, hogy szanalmas, hogy Magyarorszagon ez tema es hogy az orvosokat nem fizetik meg es mi adunk nekik, hogy fogadjanak, kedvesek legyenek. Randa dolog, regi idok maradvanya. Szerintem egy ugyeletes orvos ugyanugy megtesz mindent, csak legyen ranevelve. Kulonben is, szulesnel csak a baba ugykodik, sot, kulfoldon a gatmetszset, osszevarrast is ok csinaljak.
Mamacka, tovabbra is koszi a sok hasznos infot :!: Ovterelot en kaptam, egyelore nem sok ertelmet latom. Nemreg sajnos egy olyan balaesethez erkeztem az M1-en ahol a kismama hasat nem az also pant, hanem a felulrol jovo keresztpant nyomta meg. Szerintem terelve, nem terelve, ha be vagy kotve megrant de nem repulsz ki a szelvedon, ha nem vagy bekotve kirepulsz. Ja, a szoptatos parnarol en is hallottam, hogy szules elott is tuti vele aludni. En meg tudok hason, de erzem, hogy egy ket het, es nem. Mi lesz utana? :cry: Egy baratnom furta az agyan a lukat. De ez csak vastag szivaccsal teheto meg.
Kamilla, latod, milyen sokaknak van szivritmuszavaruk... azert a macskakkal ovatosan. Neztek nalad Toxoplazmat :?: Gitka, ha mar egeszsegugyi dolgoknal tartunk, nekem pont a 9. heten kezdett el fajni a farokcsontom, szo szerint a fenekemben ereztem fajdalmat, ami azota mar enyhult, vagy inkabb egy keresztcsonti fajdalomba ment at es csak este erzem. Azt olvastam, hogy mindez a medence atalakulasa miatt van es normalis.
Mezso, a bababorze 27-en szombaton is van, es hol :?: A lepeny miatt ne parazz, csak akkor van csaszar, ha teljesen eltakarja a szuloutat.
Magika, a hasznalt, nem hasznalt cuccokkal kapcsolatban osztom a velemenyed. Persze ha valaki ad, azt elfogadom, legfeljebb nem hasznalom. En mar rengeteg terhesruhat, babaruhat, sot kocsit, mozeskosarat, gyerekjatekot kaptam. Oszinten szolva egy kettotol a hideg raz, mert olyan hasznaltak. Ami jo, hasznalom, de amit az ember maga vesz, azt erzi igazan magaenak, legalabbis en igy vagyok vele. Es plane ha elso gyerek, a kovetkezok is hasznalni fogjak.
Na, most mar befogom. En naponta csak egyszer irok, de akkor kiadosat :wink:
Lehet, holnap teszek fel pocifotot. Milyen formatumot fogad el a babanet :?: Ja, es az is lehet, ma megtudom, futyink van-e vagy puncink... van egy radiologus baratnom...
Tudja mar valaki a nemet :?:
Na pusszantas mindenkinek :!:
katavirag

Sziasztok!

Nicci, elfelejtettem :) Bencét Kecskeméten látták 16 hetesen hogy fiú, Katát Sikó látta 16 hetesen, hogy valszeg kislány, a genetikain pedig már tutira tudta :) De azért nem világszám a klinikai gép (hacsak le nem cserélték...)

Magi, ismerős a kocsid :)

Itt egy csajesz a kispasid mellé :) (a többieknek mondom, a kocsi ugyanaz mint magié, és egy álom :) Lehet rá hordozót is tenni :))

Kép

ZSu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kisfruzsi!
Te ott fogsz szűlni Komáromban. Én Komáromtól kb 30 km-re lakom. Én valószínű, hogy a szőnyiben fogok, de az is lehet, hogy egyről beszélünk.
amúgy szia! Bocsi, mi még nem is találkoztunk.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szia Ollem,

igen a szőnyi és a komáromi az ugyanaz a kórház. Kihez jársz most orvoshoz és hova?

KépKép
kisfruzsi

Lányok!
Október 27 a budapesti Baba-Börze??
Légyszi írjon meg minden infot, aki tud .. mert babakocsi vásárlással akkor várunk addig. Oda elég jó akciókkal mennek ki a cégek, nem?
Biztos babakocsi akciók is lesznek ;) :lol:

Kép
szösszenet

Szösszenet, énszerintem 28-án lesz a börze :)

Nekem egy ilyenem van eladó:

Graco Quattro Tour, teljesen vízszintesre fektethető, hordozó csatlakoztatható, amíg a baba pici, a naptető átfordítható, így szembe van a baba szóval szupi... Mi is azért adjuk el, mert most nagyon kell a pénz, de ugyanilyet fogok venni a kicsinek is.... :):):):)

Kép

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kisfruzsi!
Az Ördög dokihoz járok Kisbérre. Mivel itt lakom.

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

28-án? És hol? Interneten lehet találni infot?
Belépő .. ilyesmik ..
Kik mennek árulni .. stb?
És te mennyiért árulod a szépséget? :D

Kép
szösszenet

Zsuzsófi
Ilyet adtál el legutóbb is nem!!?

Amúgy nekem is van egy Graco eladó, de már nem új... én 10-ért akarom meghírdetni...

Magika
Naniát nagyon jó áron vettél! abban anno én is gondolkodtam...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én is akartam menni a börzére árulni, de már megint lecsúsztam róla... az az igazság, hogy társulni akartam valakivel, hogy felezzük a bérletet, meg nekem nincs is túl sok holmim...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nuska
Köszönöm ,hoyg írtál a kendőről... én amúgy nagyon gondolkodtam rajta, kaptam is egyet kölcsön, de nem volt hozzá türelmem...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szösszenet!
Börze: 10.28. Hungexpo A pavilon. Bővebb infó a www.kismama.hu oldalon van. Ez az ő börzéjük. Elég sok kereskedő is van, akciókkal. A belépő 900 Ft.

Zsuzsa
Lányaim: Petra 1998.08.13., Felícia 2001.09.21., Bettina 2004.08.30.
KépKép
Videónk: http://www.youtube.com/watch?v=MMCdy68OpEk
kerekes97

[quote="kerekes97"]S írta:kerekes97zösszenet!
Börze: 10.28. Hungexpo A pavilon. Bővebb infó a www.kismama.hu oldalon van. Ez az ő börzéjük. Elég sok kereskedő is van, akciókkal. A belépő 900 Ft.

Köszi szépen :) Így már képben vagyok :D
És akkor azt mondjátok, érdemes menni?
Új cuccok is vannak a börzén?

Kép
szösszenet

Sziasztok!
Sajnos most kicsit kiestem a tempóból, mert a görcsök miatt nem nagyom bírok a gép előtt ücsörögni.Ráadásul most a páromtól elkaptam valami vírust, és lázas lettem, úgyhogy most pihizek sokat.Most elég nagy gondot okoz, hogy nem lehet ilyenkor gyógyszert szedni.

Tegnap kérdeztem, hogy hogyan lehet bekapcsolni a HTML-t?De senki nem válaszolt :( .

Kép

Kép
deli

Deli
Minek neked a html és az mire jó???
Én azért nem írtam mert nem tudok segíteni...

Jobbulást

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!Köszi.
A HTML-a vonalzó beillesztéshez kell, mert tegnap valaki azt mondta, hogy azt kell bekapcsolni, de nekem csak a BBCode aktív.Te hogyan aktiváltad a vonalzódat az aláírásodban?

Kép

Kép
deli

Én egyszerűen beillesztettem a második kódot amit kiadott a Lilypie

Kép
Kép
Kép
mamacka

Most állitgattam valamit.

Kép

Kép
deli

Próbáld ki a Lilypiet... azok sokkal aranyosabbak...
Klikkelj rá az enyémre és ott kövesd az utasítást... lehet nyelvet is váltani...

A végén három kódot kapsz, a másodikat kell beilleszteni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nem sikerült,na mindegy,pedig én is beillesztettem már a kódot,de mégsem látszik a vonalzó.Nem baj majd kérek ujat.Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
deli

Ha ráklikkelek a vonalzódra akkor látszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én csak annyit tudok segíteni, hogy ránézek a saját vonalzómra .. hogyan illesztettem be ..
Nekem [url az eleje és a vége url] .. keresd meg ezt a sort, és azt illeszd be .. nem emlékszem, hogy nagyon nehéz lett volna.
Az előnézet funkcióban nézegesd, amíg ott nem látod, mi sem fogjuk.
Nekem a html nincs bekapcsolva .. és megjelenik.
Hajrá!!

Kép
szösszenet

Sziasztok Kismamák!

Nézzétek meg ezt a topikot!!!
Állati jó kismamarucik vannak benne, és tök olcsóak!!:)

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=223333

Melimami26

Melinda
npmelinda@freemail.hu
06-30/369-1535
Érdeklődni nem kerül semmibe!;)
melimami26

Deli!
Szerintem kétféle kódot kapsz a vonalzóra, 1 html, meg egy BBcode-t. Keresd meg, melyik-melyik és a bbcode-t fogod tudni beilleszteni. Szerintem :)

Mamacka!
Bizony, én hátizsákkal mentem mindenhová. A gyerkőcök imádták, mert a vállam fölött előrenézve láttak mindent, a BKV-n könnyebben elfértem mint babakocsival, ráadásul ha boltoztam, akkor a napi cucc befért a hordozóba. Be kell azért vallani, hogy a hosszú sétákat és andalgásokat nem ezzel tettem meg, mert nehéz egy idő után, de ügyintézéshez, szaladgáláshoz ideális.

Katavirág!
Kölkekről van kicsinyített képem, de az eskembeskem nekem papíron van, az meg a gyerlőcök szobájában a durmolók szekrényéban. Egyébként sem engedtem senkinek, hogy a szoknyám alá vakuzzon :lol: :lol:

Tegnap este volt egy kis barna ragacsos pecsét a bugyimban. Persze sík ideg lettem és egész éjjel nem tudtam aludni. Ma folyton figyeltem magam, pocak nem fáj, nem görcsöl, pecsét nincs. Szerintetek vegyek - egyek magnézium pezsgőtablettát? Vasat már így is önszorgalomból eszek, mert alapban is vérszegény típus vagyok, várandósan meg örökké határérték alatt produkálok vérvételkor, hiába eszem ilyenkor a felnőtteknek szedhető napi maximum kétszeresét :?

Íme az utódok:

Kép

Kép

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

szösszenet,
szerintem nagyon jó a kismamás bababörze. A legtöbb persze a használt cucc, amiket anyukák árulnak, de írtó jó cuccokat ki lehet fogni potom áron. Ruhát, játékot, babakocsit, bármit. Ezenkívül a csarnok két szélén körben nagykerek árulnak babakaját, pelenkát, babakocsit, ruhát, dekort, kismamaruhát, babakocsit, stbstb, és tényleg jóval olcsóbban mint alapból. :D

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

csirkesz, nagyon édesek a gyerkők :)

zsuzsófi, magika, a Quinnyk tényleg jók :) Nekem Quinny Buzz van, nemrég vettük, Csöppkebaba ahhoz fog kapni mózeskosarat, meg hordozót. Imádom, az eddigi legjobb kocsink.

Ja, a börzéhez még valami. Aki elmegy a kismamás börzére, érdemes lehet meglesnie a Syma csarnokban az először megrendezésre kerülő baba expo 2007-et.
Bővebb info itt:
http://www.syma.hu/index.php?option=com ... &Itemid=29

Mi biztos kinézünk, szupernek ígérkezik!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!
Ha belenéztek melimami linkjébe,a drapp elölzsebes melegítőnadrág kipróbáltan nagyon jó és kényelmes...Melinda ugyanis nekem varrta, ma kaptam meg, itthon már hordom is, és jógázni is abban járok majd.
A pocakja mindenkinek megnő ám (és nekem kismama szabadidő-nadrágom még nem volt, egyéb kismamanadrágokból, ruhákból így, a harmadik gyereknél már bőségesen el vagyok látva.)
És igen barátságos az ára (mielőtt megrendeltem, néztem a neten, egy új melegítőnadrág a Brendonban 6100 Ft, az Árkádban pedig egyik bababoltban sem volt, és nekem már nagyon kellett.) Ez 3000Ft volt.
Aludjatok jól!
Nuska+
nuska1

Szösszenet, 25-ért szeretném eladni :) Imádom, fáj a szívem érte, de majd veszek más szinűt, ez már úgyis uncsi volt :)

Amúgy imádom, és tuti ilyen lesz a kicsinek is :)

Én is szeretem a börzét, és most először jutott időben eszembe hogy vegyek asztaljegyet :)

Mamacka mondanám, hogy társulj be, de én is a hugommal közösen megyek ki, és így se lesz szerintem elég a hely.

Megyek, álmos vagyok :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jah, Mamacka, a Katának vettem úgyhogy nem hinném hogy el szeretném adni :) A hugomét is árulom, mert ő is vett magának más szinűt :)

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Mármint hogy el akartam volna már adni :) Kicsit fáradt vagyok.....

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok kismamik!

Úgy nézz ki talán én vagyok az első aki tudathatom,hogy:

KISFIUNK lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sima UH-on voltam ,minden rendben volt ,rákérdezetma baba nemére és pont úgy mint anno a fiamnál ránéztem a monitorra és szembe találtam magam egy fütykössel! :lol: :lol: :lol:

Ezek után közölte a doki,hogy hát bizony ez egy Kandúr Bandi!

Ez egy sporolós gyerek,már ami a fiús babaruhákat illetti :wink:

Jó éjt,mindenkinek!

KépKép
KépKép
nicci

Nicci,

de jó!!! Gratulálok :) Na most már tuti, hogy nálatok pasi uralom lesz :)

Zsuzsó
nagyon édes a kislányod :)

Csirkesz,

te hányadik hétnél tartasz? Nekem a 12. héten vérzésem volt görcsök nélkül. Mivel hétvégén volt, és egyébként is aktuális volt már a következő UH, így nem mentem be az ügyeletre. Végül az UH-n kiderült, hogy a baba teljesen jól van. A doki azt mondta, hogy ilyenkor azért ez elő szokott fordulni, és hogy addig általában nincs baj, amíg a vérzést nem kísérik görcsök. Úgyhogy nyugi. Ha nagyon aggódsz, hívd fel a dokidat.
Egyébként a te gyerkőid is nagyon édesek. A lányod egyszerűen tündéri :)

Kép
emi29

Nicci, gratula :wink:

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

ujKépra próbálkozom a vonalzóval :D :D
szibi

és most miért a szöveg közepén jelent meg :?: :?: :?:
szibi

és mit kell tennem ahoz,hogy minden hozzászólásnál megjelenjen?

Kép

mert most is külön kellett bemásolnom.Valaki írta,hogy az aláíráshoz kell beilleszteni,de én ilyet sehol sem látok :oops: :oops: [/url]
szibi

Szibi, a profilban van egy ilyen, hogy: aláírás, a hozzászólások végére kerülő szöveg stb. Fejléc: Profil információ. Oda kell bemásolni a kódot, és frissíti magát mindig, mikor jössz.

Nicci, én is gratulálok! Ezt már 14 hetesen lehet tudni? Ez nagyon jó!

A vásárlásokhoz még nem tudok hozzászólni, én még távolinak érzem magamtól. Ha 14. héten leszek, lehet, hogy én is másként fogom látni; csak jussak el odáig :D

Aki már tapasztaltabb, attól kérdezném: egy babakocsi kb. hány gyereket szolgál ki? (bár gondolom, ez függ a minőségétől) Tehát ha az ember nem csak egyet tervez, talán érdemes újat venni. Mit gondoltok?
Vendég

azt hiszem sikerült a vonalzó felrakása.Nézzétek él nekem ezt a bénázást.Nyár elején vettük a számítógépet,és hát a szép idő,meg minden....nem volt még időm belemélyedni a tudományba :oops:

Megint jó sokat írtatok,és teljesen összezavartatok.Eddig határozott elképzelésem volt arról,hogy nekem milyen babakocsi és hhordozó kell.Most,hogy elolvastam a hozzászólásokat,már nem vagyok ilyen határozott.
tehát tanácsokkat várok :!:
Az igények
-legyen kicsi és könnyű,mert 90%-ban egyedül közlekedem,apa nélkül.
-A kerék ha lehet gumi,felfújható,mert földesúton lakunk,messze a beton.
-könnyen összecsukható,és beférjen egy 3 ajtós punto csomagterébe.
-rakodótér nem szükséges,mert állandóan hátizsákkal járok :D
ennyi az igény.tanácsokat várok.

Nicci-de jó neked,hogy tudod mitek lesz :D
Nem tudom,én megkérdezzem-e,vagy várjak amíg magától kiderül :) aaaaaaapa fiút szeretne,de mondtam neki,hogy ez nem kívánságműsor,és azt kap,amit csinált :lol: :lol:

csirkesz-tündéri a kislányod.Nincs kicsit túlöltözve abban a csizmában?Érdekes kontraszt.

zsuzsófi-kérlek írd le nekem priviben Dr.Sikovanyec telefonszámát,rendelőjét...

Képzeljétek,változás az étkezésemben.Nem tudom mi történt.Eddig állandóan éhes voltam,és nem válogattam,semmi extra kívánság.Most pedig egyáltalán nem érzek éhséget,szinte soha,de tudom hogy most már enni kellene.Kinyitom a frigót,benézek a spajzba,és semmi.Semmit nem kívánok,ha megfő az ebéd odaülök,és turkálom,lecsúszik pár falat,és annyi.
Nállatok mi a helyzet kajaügyileg?

na,túl hosszú lettem.Bocsánat.Most megyek levelet gereblyézni :D :D a kertimunka mindig felfrissít.

Kép
szibi

Virág, a babakocsiról :)

Mi 4 babát tervezünk. Az első babakocsinakt úgy vettük, hogy 'na ez majd kiszolgálja az összes babát'. Aztán telt az idő, megszületett a fiúnk, és rájöttem, hogy jó-jó az a kocsi, de mégsem tökéletes számunkra.
Így keresgélni kezdtünk másikat. Aztán megint másikat. Most a 5. kocsinkat használjuk. :) Mondjuk ezt már úgy vettük hogy Csöppkebaba fogja használni a mózessel.
Nagy szerencse, ha az embver elsőre eltalálja hogy milyen az ideális kocsi számára. Ahogy itt elnézem a többgyerekes anyukákat, senkinek nem volt csak egy kocsija :)

De egy jó minőségű babakocsi akár 3-4 gyereket is simán kiszolgálhat.

Na, zagyva lettem, bocs, még korán van. :oops: :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szibi, amit írtál a babakocsiról abban eleve van ellentmondás. :D A nagy felfújható kerék tényleg jó lehet, de ha megnézed majd, az olyan kerekek hatalmasak. :roll: Azt picire összecsukni szinte lehetetlen, vagyis csak akkor tudod, ha leszeded a kerekeit. Van olyan amiről egy pattintással leszedhető, de szerintem az akkor is macera. A földútra szerintem a sima kerék is jó, annyi hogy nálatok valószínűleg nem kell bolygókerék, mert az csak összevissza kacsázna a földúton.
Hogy mennyire könnyű...hát az első babakocsik, amik teljesen vízszintesre dönthetők, általában nem túl könnyűek. Később lesznek az esernőkocsik, amik a gyerkőc kb fél éves korától már használhatók, azok közt vannak egész könnyűek, de azok nem dőlnek le teljesen.
Pl. a Peg Peregok közül biztosan találnál megfelelőt, nem tudom milyen árban gondolkoztok.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szibi
Hát igen ha nagykerekű kocsit akarsz azok sose túl könnyűek... könnyebb ha nem tömör gumi, meg ha három kereke van ugyebár a négy helyett... De túl könnyűre ne számítcs...

Zsuzsófi
gen legutóbb a fiadét adtad el de az is Graco volt... te már mennyi kocsit vettél????? :shock:

Virág
Igen érdemes lenne újat venni, de nagy mázli kell, hogy kifogd azt ami neked a legmegfelelőbb és nem fogsz benne csalódni... ezért is érdemesebb hazsnáltat venni, mert ha csalódsz benne ugyanazon az áron tovább tudod adni viszont egy tapasztalattal több... Ha újat veszel hiába alig használtad azt már csak a feléért tudod eladni...

Csilla
A Quinny kocsik nekem is tetszenek, de elég drágák nem? Mennyi lesz mindenestül??? Használtan veszed?

Csöpke 4 baba! :) :) :) mi is minimum hármat de még néggyel is kiegyezek! :) :) :)

Nicci
Gratula kis fütyishez! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Remélem mostmár sikerült a vonalzóm?!

Nicci-én is gratulálok a kisfiúhoz!Irtad, hogy sima UH volt, ez hány hetes volt?Ha jól látom te is a 15-dik hétben vagy?Nekem a 12-dik héten volt UH, és legközelebb a 18 héten lesz.
Mi is pontosabban a párom is kisfiút szeretne.

Babakocsi témához nem sokat tudok hozzászólni.Nekünk még megvan a lányomé,anno mi is használtan vettük( 4 hónapot használták csak azelőtt, még a kerekei is vadi újnak tűntek).Peg Perego azt hiszem, de mi is csak 1 évet tudtuk használni, mert amikor JOHANNA már nem aludt benne, nem is akart beleülni.

Ma már jobban érzem magam, hála Istennek a lázam 37,7-nél nem ment magasabbra, így gyógyszer nélkül is kibirtam. :D .

Kép

Kép
deli

VÉGRE SIKRÜLT!!!!! :D :D :D

Kép

Kép
deli

Kép Anne Geddes kép.

Kép

Kép
deli

Sziasztok!
nicci gratulálok,bár én még reménykedem h kislány lesz a miénk,de az én párom is fiút szeretne.Persze az is elég h egészséges.Ma mindenképp megyek orvoshoz mert már nem bírok a hátamon feküdni és az ülés is nehézkes.Az a részem be van keményedve és anyós szerint piros is.Most már mindegy mit de valamit csináljon vele az orvos!!!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?