Huhh, szép termés megint! Reakciók még 3 oldalról ezelőttől:
Egcsi! Jó kis pesztra a férjed
Andi! Karácsony-para
nálunk is megvan, de nem anyós a gáz, az én családom áll kb 30 önfejű főből. Nálunk mindenki elvált, de mindenki óhajt karizni velünk. Tavalyi műsor pl.: 23án Apáméknál, 24én délelőtt Apám testvéreivel (régen nagyi is volt, most már csak nosztalgia…), 24én du Anyámmal, 24én este itthon, 25én Anyámnál az ő testvérével, utána Anyósékhoz vidékre, ottalvás. Idén nemtom, hogy lesz. Párom kijelentette, ő nem megy sehova. Nem túl bíztató tárgyalási alap, bár igaza van. Legszívesebben én se mennék, unom a vándorlást. De ez a lakás nem alkalmas a nagyobb seregek befogadására. Vagy mégis? Én szeretek mindenkit, de kicsit sok a közlekedés. Párom pedig úgy nőtt fel, hogy otthon 3 napig…
Sértődés, hogy ki mit kapott? Hány évesekről beszélünk?Nyáladzás: mert gyerek. Nincs szabályozva, tisztít, beszélni próbál, ínye érik, foga fog jönni – hirtelen ezek jutnak eszembe.
Ugye milyen édi a dokinéni?! Örülök, hogy minden okés!
Hencsi! Arról nem is beszélve, hogy a gyerekek szájában meg 36 fok van… Nem értem, mire gondolt a vnő!
Gurgi! Nyisd ki a konyhában az ablakot. Nálunk, ha meleg van, akkor a 6 órai etetésnél nyitok ablakot a konyhában, vagy a fürdőben.
Én is szeretem a kocsinkat, csak nehéz cipelni. De annó utána jártam, ez a legkönnyebb 180 fokban dönthető: Peg P. Venezia, new 70e, használtan 30e, de keresni kell, mert viszik, mint a cukrot

én bababörzén vettem
És mit nem adnék, ha 2 órát aludna rendszeresen nappal…
Kata! Én nem teszek semmit a combhajlatba. Farpofákra, résbe krém, 30 fok felett minden hajlatba hintőpor.
Szivvi! Én most tervezem vágni a lábujj körmöket először. Nagyon lassan nő a köröm ott, pedig a kezén hetente vágom.
Zsú! Sztem 9 alatti apgar értékkel kötelező lenne a neurológus, mert az a terhesség és/vagy a szülés traumatikus jellegére utal, amikoris sérülHET az idegrendszer. Akkor is jó, ha „már mindenki” emeli/fordul/húzza stb, csak a Te gyereked nem. Na, meg persze para-manó anyuciknak is kötelező
Esztora! K. jó az az ujjrágós kép!!!!
Ná! Drukk! Rehabtól ne félj! Inkább most egy kis gyógytorna, mint később évekig húzódó probléma. Kis sérülékenyek még, de gyógyítani, korrigálni ugyanilyen könnyen lehet Őket!
Beleszólás: nekem anyám félig sértődötten közölte: te tudod, a Te melled, azt ennyivel lezártuk. Teáztatási javaslat nálunk is van, de az etetőcumit nem tudja, hol van (nincs összerakva), pohárból meg nem meri. Meg mondjuk nincs is nélkülem senki a gyerekkel.

Ebből a szempontból mondjuk ez is jó
Kezdetben óránként szoptattam még éjjel is, különben üvöltés lett volna. 2 hónapos kora óta 8 órákat alszik éjjel. Én semmit nem csináltam, csak a pelenkát cseréltem ritkábban éjjel.
Kuki-huzira mindenki mást mond. Annyira bonyolult kérdés?
Idegen felismerés: Ádám is felismeri az idegeneket régóta, de ő nevetgél rájuk.
Menzesz 1x volt, nemtom mikor, gondoltam, úgyse lesz rendszeres, szex meg elég spártai mértékben…