Kata79 gratulálok a két csikhoz
Pandácska nagyon szép lesz a babaszoba, tényleg jó ötlet asztalossal megcsináltatni.
Kis*, hogy múlik az idő már a 2. trimeszterbe vagy. Nagyon szépen fejlődik a babád
Katavirág Te is tehetnél fel uh képet
Vikimi egyre közeleg a cél, várod már?
Apacs, tök jó lesz nálatok a nemek elosztása. Kicsit megnyugodtál, hogy nem lesz nőuralom?
Julika merre jársz?
Ginuska? Tibu? Veletek mivan?
Bella, Mzsani, Heni Ti mindjárt kezdtek, izgultok már?
Gizmixx nagyon sajnálom, hogy így alakult, de majd meglátod Krizsa doki segíteni fog. Több ismerösöm is 2-3 nem sikerült lombik után intézetet váltott, és az új helyen sikerült nekik. Valamilyen szinten igazuk is volt nekik, hogy váltottak, mert új hely, más módszerek megis hozták nekik a sikert. Ezen elgondolkoztam én is, hogy ha 3. stimu után sem sikerül a babásodás, akkor váltani kéne, de sajna mi a párommal kicsit bonyulultabb eset vagyunk, kevesen foglalkoznak komolyan a mi problémánkkal, és hát igen az is a dokim mellett szól, hogy maradjak, hogy nagyon megbízok benne.
Katica most csak genetika volt, apát nem vizsgálták?
Nyulasz, olvastam, hogy szoktál LH tesztet használni. Én is "rákantattam" , mert szeretném tudni, hogy van-e peteérésem. Szombaton, 2 csíkom volt, de azt irja akkor jó, ha a csík erősebb a kontroll csíknál. Hát nekem nem volt erősebb, inkább 1-2 árnyalattal halványabb volt, és vasárnap már nem is volt két csikom.Petefészkeimet tegnap óta érzem. Ilyenkor valyon mi van?
Dezsi, hajrá spontán
Brumi. BMC-ben azt mondták, hogy egy évbe csak 3 lombik beavatkozást támogat az oep.Ezért csinálják úgym hogy két lombik között 3 hónap szünet, 4. hónapba lehet kezdeni. Ja és dec.22-étől elvileg bezárnak mert nagy fertőtlenítést csinálnak
Ale, Vizkrisz?