A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

nna, akkor können jött, de ha nehezebben is, de elment a robogp. jééééééééééééé

mikor bementem a jányom mellé, há nem szembevigyorgott. arcijára kiírva, hogy lőttek anyám a szunyádnak.

jó, hogy a 2ik oltást jobban viselték gyermökék.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Jól aludtunk és végre sikerült fent maradnom és 1kor Nyunyi visszament ágyikójába.4ig tök jól aludtam tovább.
oltás nálunk sem okozott fennakadást.már szinte a helye sem látszik
jól is ébredt és játék után most alszik kicsit.

Szivvi vasárnap megint expo lesz itt nálunk.nem tudom hogy a múltkori után neki induljunk-e de lehet kendővel megprobáljuk.
(mondjuk igen rossz időt mondanak 6-7fok és eső,havas eső)

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!

Zalán este 9től reggel 7:15-ig aludt :D

Itt egy friss kép róla. Már egy órája játszik a bébtornáztatóval :lol:
Kép

Kiterigetek.... pusssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Elvagyok keseredve mert a hosszúhétvégén olyan szar idő lesz,hogy lekellett mondani az egri utat,pedifg úgy rá voltunk készülve.
Fáj a mandulám és félek Domika is elkapja,bár egyenlőre más tünetem még nincs.

Ti beadatjátok a rota vírus elleni oltást a kicsiknek?Tegnap kaptunk róla tájékoztatót és eléggé megrémültem,hogy miket is okoz ez a vírus,viszont a vakcina nagyon drága.
pillangó7

Pillangó, Dávid tegnap kapta meg a második adagot. Szerencsére nálunk keresztelői ajándék volt a leendő keresztanyjától, aki orvos, és minden elképzelhető szurit javasol. :lol: Mi még a gennyes agyhártyagyulladás ellenit fogjuk beadatni, meg a pneumococcust, de azt csak 6 hónap után.

Enikő! 1 órája ott van ez a Tündérbogyó! Aztaaaaa!!!!!! Ez már döfi. Ti a haját így fésülitek, vagy magától van ez az extra huncut design? :wink:

Kép
nenoke

Nenőke: Alapból olyan a friz mint aki belepisilt a 220-ba :lol: :lol:
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Morgen,

Ági: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manó: tejcsihez ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bori: nagyon szépek vagytok, és baromi sokat változott Főni, kész nagyfiú. Gratula a 4. hónaphoz!

Enikő: ez igen! Zalán a hétalvó! Legalább Anyucinak van ideje teregetni! :wink: (nekem is már zakatol a mosógép)

Pillangó: én is beadadtam a ROTÁT nekem dokik és más anyukák is javasolták, most kapja majd a 2. adagot. Te szegény nem lehet kellemes ilyen betegen tudom javasolni torokra a STODAL nevezetű homeós szert nekem 2 nap alatt elmulasztotta a torokfájást és gyulladást, és a babónak is jó. Mi is Egerbe mentünk volna hétvégén, de nem volt már szállás, úgy látszik az élet "figyelmeztetett". Azért a rossz időnek és az otthonlétnek is megvannak az előnyei, bár tudom ez nem vígasztal... Jobbúlást neked!

Andrea
Kép
kindernay

Szépjóreggelt!

Andi: szerintem simán lehet :roll: nekem is van, hogy néha úgy érzem, hogy totál üres Samu mégis vígan tud kortyolgatni és jóllakni :lol:

Manó: A baba a legjobb mellszívó! Ne idegeskedj, minden rendben lesz :wink:

Bori: nagyon cépek vagytok! Gratula a 4. hónaphoz!

Minden babó nagyoncukker :lol:

Mi ma megyünk oltásra, remélem jól fogja bírni :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Sziasztok!
Nagyon jól viseli az én Picinkóm a bökit! Nincs láz, jól alszik, gyanús, nagggyon gyanús 8) 1/2 8-kor kajolt, 1/2 9-kor elaludt az egész család és csak 1-kor ébredt, elaludtam a szopiba, 3-kor arra ébredtem, hogy Lili veszettül próbál közelebbférkőzni a cicihez :lol: Ivott egy kicsit, elaludtunk, majd 4-kor nagy cummogásra, motoszkálásra ébredtünk..Őhölgysége nagyon jól elszórakoztatta magát, mindkét öklét próbálta bekapni, nem ment, ezeken nagyokat röhögött...6-ig így elvoltunk, egy kis kaja , aztán most keltünk.
Nagyon jók a fotók!!
Esztora
Én a múltkoriból kiindulva, hogy pocakosan is majd eltapostak, mi nem megyünk...

KépKép

KépKép
szivvi

Hello

Cukik a babák.
Az oltásosoknak plusz puszi.

Nekem ma nincs túl happy hangulatom.
Az éjszakánk egy fokkal jobb volt. 5-től ment a komfortozás..ezerrel.

Már félig kitakarítottam. Ma vendégek jönnek, semmi humorom hozzájuk.

Zsu!
A mi overálunk 68-as de nagy rá.
Samunak van 3 dzsekije is de mind nagy rá, kb. fél évesen lesznek rá jók..vagy később.

Neurológushoz én elvinném a biztonság kedvéért. Nem fedeztem rajta fel semmi gyanúsat de jobb félni, mint megijedni.
torolve_20131003125716

Sztem a párásító jót tesz a jobb alvás érdekében, főleg itt a panelben ahol nagyon száraz a levegő.
torolve_20131003125716

Gurgi: ha párásító, akkor lökd mán róla az infókat (már amit vettetek a tegnap)

Kép
kissmanó

Helloka!

Egyre jobban irigykedek a csaladi veszekedesekre is. Nekem egesz nap nincs kivel beszelgetnem, maximum Egon veszekszik velem, persze az nagyon jo, de ugy hianyzik.... :cry:
molkata

Enikő
1 óra? Az szuper! Zalánnak 15 perc a rekordja, utána elfordítja a fejét és nyökög - anya elég ebből :D

Kata
ez aranyos :D de megértelek! balhésan is, de zajlik az élet :D

Nem is írtam, tegnap úgy volt, hogy elmarad a keresztelő!!! Pap külföldön, minket meg elfelejtettek értesíteni :shock: :x :twisted:
Az az egy szerencse, hogy párom még beugrott egy utsó egyeztetésre... Kiverte a balhét, jön vmi helyettes. Még az egyházban sem bízhat az ember manapság :(

Kép
Kép
emma1976

Manó!
Sima egyszerű párásító, barinőméknek is ilyen van.
A Médiamarktban vettük 10.990 Ft-ért.
Küldök egy linket róla:

http://aruhaz.bababorze.hu/product_info.php/products_id/1265
torolve_20131003125716

torolve_20131003125716

Emi25!!
Megjöttek az ampullák.
Köszönjük szépen mégegyszer.
Továbbítom.

Emma!
Azért ez nagyon nem szép, hogy nem értesítettek benneteket, mi van ha nincs helyettes..ti meg mindent leszerveztetek gondolom.
phh..mik vannak
torolve_20131003125716

Esztora!!
Mennyi ampullát küldjek??

Lányok!!!
Kinek van még szüksége szem és orrcseppes ampullákra???
Ez bármikor jól jöhet.
torolve_20131003125716

Sziasztok!:)

Főnikének gratula a 4 hónaphoz!:D Bori, nagyon szépek vagytok!:)

Gurgi: Mi szeretnénk, Tömzsi szeme nem javul.:(

Enikő: Ez a hajkorona Zalánnak... Édike!:D

Őőőő... a nap nagy eseménye: Kipróbáltam a mellszívót. Dől a tej. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gurgi! Nincs mit! :lol:

Emi

Kép Kép
emi_25

Anneekám!!
Oké, küldök postán!
Kérném szépen a címeteket.
Amennyiben Tömzsikének csak kötőhártyagyuszija van (és nem könnycsatorna szűlület) akkor ez kiválóan meg fogja gyógyítani :lol: kicsi drága nevetős tömzsikém

Nemrég jöttünk fel a sétából.
Samu 1 órát aludt itthon, nálunk az kevésnek számít.
Most kajcsizom, aztán lehet, hogy bealszik az öcsisajt :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Gáborkámnak hőemelkedése van és reggel óta nem alszik. Nagyon rossz lehet a közérzete. Sokat nyüszög, sírdogál, 1,5-2 óránként szopizik. Reménykedem, hogy estére talán jobb lesz a közérzete. :(

Annee! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Annee
Állat :D

Gurgi
Ja, képzelheted, szülők, tesók, nagymama, 18an leszünk, odamentünk volna kirittyentve, a templom meg zárva :x belegondolni is rossz :evil:
Zalán is csak 2x 40 percet aludt, a szeles idő mindig bekavar.

Most 20 perce játszik a kiságyában egy kejfeljancsis játékkal :D

Tücsi
Gábornak jobbulást

Uram már hazafelé tart, fél 3 körül indulunk kuki-mutogatóba :? Még az a szerencse, hogy Uramnak természetes, hogy velem tart, és nem egyedül kell küzdenem

Kép
Kép
emma1976

Emma: kukimutihoz drukk-drukk.

Annee: welcome az önsanyargatós klubba. Most is félkezezek, Grétu meg alszik.

Enikő: hajasbébi aranybügyürű.

Gáborkának sok-sok gyógyító cicikézést.

csakazértistöbbtejcsitakarokszívniminttegap.

Kép
kissmanó

babafalva vacakol. ilyent se láttam eddig

Kép
kissmanó

erre mire leírom, öngyógyul

Kép
kissmanó

Gurgi azt hiszem 5db kértem Emitől.
ha tudsz jönni az Ikeás talira ott is jó lesz ha oda adod.köszi

Bridzsi

Kép
esztora

nem jól fogalmaztam: nem több tejcsit akarok, hanem több tejcsit FOGOK szívni mint tegnap.
és kész. s ilyen könnyű (mondani, meg leírni, csinálni még nem bíztos)

Kép
kissmanó

Elegem van mindenből! Elmentünk dokinénihez oltásra, erre hidegzuhanyként közölte valam, hogy Samunak asztmatikus hörghurutja van :cry: Kaptunk puffot, most 3óránként fújkálhatom, meg persze így az oltás is elmaradt. 30-án kell menni kontrolra meg ha jól van akkor be is oltja akkor. 3 hós adatok: 6740gr, 61.5cm.

Annee: jaj de jó, dől a tejcsi :lol:

Emma: azért ez tényleg dúrva :cry: És mi van ha a párod nem megy be, ti leszerveztek mindent és a végén nincs pap? :twisted:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Esztora!
Ja jóó, igen eddig úgy néz ki, hogy megyünk.

Hu de álmos lettem. Ebédeltem és most legszívesebben aludnék na de Samunak eszeágában nincsen aludni :lol:
Lencselevest és szúr az egész bélrendszerem :? remélem Samunak nem fog. Bár már jó ideje minden eszem és semmi baja. Tegnap sárgaborsófőzit.

Brigi!
Sajnálom Samudat és sok puszi neki.
Szépen kis súlya van neki is.

Mi cm-re kb. ennyik vagyunk, max. 62 cm de kilóra egyel kevesebbek.

Tücsi!
Gáborkának is gyógypuszika.

Emma!
Ja, szép lett volna.
torolve_20131003125716

Hu miket írok..sorry..(helytelenül)
torolve_20131003125716

Köszönjük a képdícséretet!
De, dundi vagyok. Magamhoz képest. 3-4 éve még igazi "egyél-már-mert-ropi-vagy" voltam...
na meg persze a hófordulósat is köszi. Öreg Szem.

Annee! Jupi-jupi. Nagyon jó hír!

Brigi, Tücsi! jaj. :shock: simi-simi

Kata! abszolút megértelek. én azért többet találkozom emberekkel, de még így is kevés.
játszótéri ismerkedést nem kezded el? vagy vmi játszóház? Ádám imádja a többi gyereket nézni, és azalatt lehet picit bezgetni is. Szocializáció innn-dulll! egy, kettő, egy, kettő :lol:

voltunk Ringatóban. nagyon jó volt!!! Ádám volt a legkisebb, de jókat rötyögött ;) meg persze jól lefáradt ;)
Vendég

Köszi csajok!:D

Tücsi: Gyógycuppancs Gáborkának! Kép

Az a dől a tejcsi azért még túlzás, de nem apadt el, ez a lényeg! Kép

Hivott a pszichomókus, jövő hét szerdán 2-re megyek. Kép

Szurisoknak jobbulást!:) Kép
Vendég

Hali!

Kindernay: :lol: , szóval még az elején mondta a védőnő, hogyha lehet mindig fejjem le a tejet, mert akkor nem csomósodik be a mellem, ami a gyulladást okozza. Még sosem gyulladt be (kopp-kopp-kopp).
Próbáld meg, max. siker lesz. Manapság minden 2.szopinál fejek. (amikor írtad, hogy valamiért 2 óránként eszik a gyerkőcöd, akkor épp Borsnak is így volt kedve, olyankor 2szer fejek egy nap, mivel mire eljutnék a fejőgéphez addigra újra etetek)

Megvolt a konduktor, semmi gáz, magzatkori rossz tartás miatt lehet a probléma, de semmi gond, még gyógytornára sincs szükség. Bemutatott néhány gyakorlatot, majd mondta, hogy nem ad új időpontot, mert nem szorul kontrollra, de szeretné ha felhívnánk és beszámolnánk hogy haladunk. :shock: Így mondta: "nem akarom elveszíteni Borst" Apjukkal csak lestünk: van még lelkes orvos a világban???!!!!!!!! Pedig mikor kiderült, hogy csak mi parázunk, azt hittem elküld minket a pi..ba, de ilyesmiről szó sem volt. Már megint visszatért a világba vetett hitem. Megadta a blogját:
http://konduktor.blogspot.com/

Molkata megnéztem Egoncit! Tündi-bündi! Köszi hogy írtál az iparűzési adóval kapcsolatban, azóta visszaírtam a nyanyának hivatkozva néhány törvényre.

Bori néhány év és ugyanilyen fotót látunk, Téged és még pár gyereket, csak azok nem vendégek lesznek :wink:

Apa jött velünk a vizsgálatra, így most itthon dolgozik, a gép elől távoznom kell.

üdv.: ckat
ckat

Brigi: Samukának sok sok puszika, gyógyuljon meg hamar! Kép

Erről jut eszembe... Tegnap Peti hozott egy beutálót a sulidokitól. Papíron ez áll:
Kérem vizsgálatát.
Kettőzött második hang, systoles zörej, Hepato negalis (ez nem biztos, nem tudom rendesen kiolvasni)

Remek! :roll: :roll:
Vendég

Ckat! Igen, imádom, ha csemeték másznak rajtam ;) Egy év, és készül a következő. Juhéjj!
de mi voltunk a vendégek, a másik két Béb volt hazai pályás. persze, ez nem is fontos ;)
Majd mesélj, hogy Te hogy szeretnél visszacsepegni dolgozni a többi/következő gyerek előtt. A Te munkavégzésed hasonlít legjobban az enyémre: szabadúszó, ha hívnak, menni kell.
Vendég

Brigi! Nagyon sajnalom Samukat! Gyogyuljon gyorsan meg!

Tucsi! Jobbulast nektek!

Bori! Hat, nem tom. A jatszoterre itt sokkal nagyobb gyerekekkel jarnak. A doki varotermeben szoktam ismerkedni. Es Egon is szereti nezni a tobbi kis gyereket. Igy szeret dokihoz is jarni. :wink:
A dokit fogom majd megkerdezni, hogy indul-e valahol baba-mama joga, vagy torna, vagy barmi...

Ckat! Orulok, hogy semmi gaz. Fel lehet lelegezni! :D

Mennem kell ebred Pindurka!
molkata

na még gyorsan ezt is leírom: az előző talin az ikeában összefutottam egy babát váró ismerősömmel, biztos emlékeztek rá, meglett a babája. Mikor beindult a szülés bement a kórházba, dokija elment haza, 20 órát vajúdott majd az ügyeletes megcsászározta. Hab a tortán, hogy örömmel közölték vele, hogy hála égnek időben beavatkoztak, így lehet még gyereke....Dávid és anyukája azóta jól vannak.
pussz
ckat

Ckat: ez meredek. a qrva életbe. szerintem írjátok ki mindenhova nagybetűvel a doki nevét, elkerülendő címszó alatt.
de azért juppijéééé a végkifejletnek. anyuka gondolom most eléggé padlón van.

Kép
kissmanó

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005

Kép
Kép
koko

Kati: most néztem/hallgattam meg Egont. Csak 1 baj van: nem értem, a fordító mókamesterem napozva álukál a ház előtt.

Kép
kissmanó

Köszi lányok!
Padlót fogtam teljesen :cry: Nem akarom, hogy Samesz asztmás legyen :cry: Elég volt végigcsinálni a Danival, az is durva volt , pedig ő már 4éves volt mikor előjött. Samuka meg még olyan picike, meg egyébbként is, miért??? :cry: :cry: És dokinéni semmi jóval nem kecsegtetett, azt mondta nem sok mindent tudok tenni ellene ha benne van a hajlam :cry: Na jó befejezem mert mindjárt bőgök

brigi73

Gurgi: milyen párásítót vesztek? nekünk is nagyon száraz lett a levegő én is arra kelek, hogy totál ki vagyok száradva, akkor szegénykém neki milyen lehet...babakocsi? nekünk is nagy rá a 62-es zsák, pedig 65 cm körül vagyunk.

Tücsi gondolom a front is bejátszhat... szegénykém jobbúlást!

Annee: ez szuper, szíjad anyám, szíjad!!!! :lol:

Brigi: köszi, egyébként mára jobb a helyzet, már jóllakik a bal ciciből is... honnan látta hogy hörghurut van Samunak? Torokvizsgálat vagy hörgött Samu? Gyógyulást Samukádnak!

Emma: fasza! Ti itt laktok valahol Nagykovácsi fele... melyik templom?

Ckat:köszike, hétvégétől napi 3x fejek, nekem meg dokinő mondta h ne fejjek annyit mert begyulladok, ahány cickó annyi féle

Andrea
Kép
kindernay

Annee: nekem gyerekkoromban volt szívzörejem, soha semmi bajom nem volt vele, félévente jártam kontrolra,aztán egyszer csak elmúlt. Petid is tuti ki fogja nőni!

brigi73

Picit hörög :cry: A gáz az, hogy nekem annyira fel se tünt, azt hittam, hogy megint taknyos lett mint Máté és azt hallom :oops: Pedig egy asztmás gyerek utánn már észre kelett volna vennem :oops: Na jó nem vagyok orvos, de akkoris. Mostantól inkább minden gyanus akármi miatt hívom a dokinénit, max túlparázósnak könyvel el :lol:

brigi73

Brigi! HA jól emlékszem te kérdezted a járókát a www.katibababolt.hu oldalon láttam 15e-ért 1*1-es állítható magasságút.

Emi

Kép Kép
emi_25

Jéééé, innen milyen jó a kilátás:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Manónak:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Dorka!
Nagyon aranyos Balázs! :lol:

Kinderke!
Mi egy teljesen egyszerű párásítót vettünk 11 ezerért a Médiamarktban.
Lurco a neve.
http://www.ebolt.hu/product99912.html

Ckat!
Rendi vagy, hogy megadtad a blogját, már tanulmányozom.

Ja, gratu a barinődnek, a doki meg menjen a pi*ába!! :twisted:
torolve_20131003125716

Mindjárt itt vannak a vendégek..hhjajj
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?